Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Ο Τζίτζι Μπεκάλι ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ!
Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Βουκουρεστίου, μιλώντας σε Ρουμάνους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, είπε: «Η μετακίνηση του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Η ομάδα θα εισπράξει 1.000.000 ευρώ και θα πάρει από τον ΠΑΟΚ δανεικό έναν παίκτη που είναι μέσος και μπορεί αν αγωνιστεί και δεξιά (προφανώς είναι ο Σάμπο). Μέχρι το βράδυ θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τυπικές διαδικασίες».
png
Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Βουκουρεστίου, μιλώντας σε Ρουμάνους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, είπε: «Η μετακίνηση του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Η ομάδα θα εισπράξει 1.000.000 ευρώ και θα πάρει από τον ΠΑΟΚ δανεικό έναν παίκτη που είναι μέσος και μπορεί αν αγωνιστεί και δεξιά (προφανώς είναι ο Σάμπο). Μέχρι το βράδυ θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τυπικές διαδικασίες».
png
- WestBlock4
Αν ειμασταν εμεις στη θεση του μπεκαλι ομως μια χαρα θα λεγαμε μην τον δινεις με κατω απο 2 μυρια.. ετσι πρεπει να ειμαστε κ εμεις σε ολες τις μεταγραφες ... σκληροι
Αν ο ποδοσφαιριστης ειναι οντως ο Σαμπο...Μιλαμε για ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΙΛ!!
Εγω παντως κερδισμένους μας βλεπω! Και τον παικτη πηραμε σε μιση τιμη και δανεικο τους δεινουμε παικτη που αμα κανει καλη χρονια γυρναει σε σενα! 

Αν πουλησεις Μακ παιρνεις κι εναν ποδοσφαιριστη που αγωνιζεται στα ακρα αλλα σαν σεντερ φορ και ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
- ilovegame27
sn0ufel4 έγραψε:Εγω παντως κερδισμένους μας βλεπω! Και τον παικτη πηραμε σε μιση τιμη και δανεικο τους δεινουμε παικτη που αμα κανει καλη χρονια γυρναει σε σενα!
Με ρήτρα δεν γυρνάει
- Kostas_Peraia4
- ilovegame27
Kostas_Peraia4 έγραψε:Το οτι δεν επιβεβαιωνει η ΠΑΕ με προβληματιζει
Εμένα καθόλου!
Ρε τον μπεκάλι
είναι μεγάλη μορφή το παλικάρι, σε καμιά ώρα θα βγει να πει, εγώ ποτέ δεν είπα ότι έκλεισε η μεταγραφή, τον ζητάει η Μπάρτσα τον παίχτη για 15εκ, αλλά επειδή είμαστε σε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, περιμένω να αναβάσουν λίγο την προσφορά τους
Στα σοβαρά τώρα 1εκ ήταν η τελική προσφορά μας; Ε τόσο τον παίρνουμε τον παίχτη, θέλει τώρα και κανένα δανεικό; Ε πάρε, έχουμε κόσμο

Στα σοβαρά τώρα 1εκ ήταν η τελική προσφορά μας; Ε τόσο τον παίρνουμε τον παίχτη, θέλει τώρα και κανένα δανεικό; Ε πάρε, έχουμε κόσμο
- PaokPatraG4
Συνεχιζω να πιστευω οτι κατι κουτοπονηρια του Μπεκαλι παιζει...μακαρι να τον κλεισουμε να ειναι υγιης και να μην ισχυουν τα περι τραυματισμου αλλα κατι δεν μου κολλαει στην ολη υποθεση....Kostas_Peraia4 έγραψε:Το οτι δεν επιβεβαιωνει η ΠΑΕ με προβληματιζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokPatraG4 την Παρ 15 Ιούλ 2016, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογικο μου φαινεται να μην επιβεβαιωνει η ΠΑΕ με τον Μπεκαλι που εμπλεξε. Μεχρι τις υπογραφες ειχε αναφερει κιολας, μετα την φαση με Ματεους,οτι η επιβεβαιωση θα ειναι τα συμβολαια,οι ανακοινωσεις.
Υ.Γ. Και παει ο Σαμπο εκει και κανει παπαδες!

Υ.Γ. Και παει ο Σαμπο εκει και κανει παπαδες!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 15 Ιούλ 2016, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τελικά περιμέναμε την κλήρωση για να γίνουν οι επόμενες μεταγραφές;;
Το μονο που με αγχωνει ειναι να θελει ο μιχελ-ιβιτς να μην εκτεθουν για τη δηλωση δεν παιρνουμε αλλον τωρα κια χαλασει ετσι.
Το ακομα πιο ωραιο θα ειναι αυτο που ειπε ο Μανιακ χθες...Να ερθει ο Βαρελα και να μην μπορει να στριψει