Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Petros1988
- BlackBlockAttack
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Μολις τωρα ο Τζορμπατζογλου ειπε στο σπορ φμ οτι δεν ισχυει τιποτα και οτι ο ΠΑΟΚ διαψευδει!
- Δημητρης17
Κι εγω τον Σαμπο φανταζομαι... Αν παντως ειναι ο Ζαιρο, μονο δανεικος με οψιον αγορας, ή στην χειροτερη υψηλο ποσοστο μεταπωλησης.
- ilovegame27
Παλαιολόγε μόνο εμείς βλέπουμε πόση μεγάλη μπάλα μπορεί να παίξει ο Ζάιρο!
Ο Μακ είναι στο τοπ του ενώ ο βραζιλιάνος ακόμα στο 30% είναι από αυτά που μπορεί!
Ο Μακ είναι στο τοπ του ενώ ο βραζιλιάνος ακόμα στο 30% είναι από αυτά που μπορεί!
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω ξερω οτι παικτη σαν τον ζαιρο δεν τον αφηνεις αλαφρα την καρδιαobanebane έγραψε:desperando έγραψε:ο ζαιρο μας χαιρεταει μαλλον
η ιστορια θα δειξει αν ειναι σωστη η λαθος αυτη η αποφαση
Δε το πιστευω οτι θα τον αφησουν,εκτος αν ανανεωσει ο Μακ,τοτε δικαιωματικα δε χωραει,διαφωνεις;
απλα αυτη ειναι η εκτιμηση μου
δεν γινετε να ειναι κανενας σκονδρας ρε γαμωτο
@αμώ την Βαβυλωνία μου μέσα!
Καλά λέει ο Σέρα, μόνο αν είναι δανεικός αυτός που δινουμε, έχει οικονομικό νόημα το ντίλ.

Καλά λέει ο Σέρα, μόνο αν είναι δανεικός αυτός που δινουμε, έχει οικονομικό νόημα το ντίλ.
α τελικα αυτη η σαπουνοπερα τραβαει περισσοτερο και απο τη λαμψη τζαμπα ασχοληθηκα :ugeek:
Δεν υπάρχει περίπτωση για ελεύθερη μεταγραφή Ζάϊρο. Σίγουρα δανεισμός. Για τον Σάμπο σίγουρα ψάχνουμε ομάδα, νομίζω όμως ότι έχει υψηλότερο συμβόλαιο από Ζάϊρο που δυσκολεύει την κατάσταση
Για τον Βαρελα περιμένετε και μην βιάζεστε. Να δουμε αν έρθει.
Οσο για τον Μακ θεωρώ την παραχωρηση του αλληλένδετη με την απόκτηση μεγαλου επιθετικού.
Οσο για τον Μακ θεωρώ την παραχωρηση του αλληλένδετη με την απόκτηση μεγαλου επιθετικού.
Αν ισχυει για Βαρελα, θελω να ακουσω οτι μενει κια μακ και ας μην παρουμε κια φορ, δεν με πειραζει.Ελπιζω να ειναι ετοιμος ο Βαρελαςςς.Αν μεινει ο Μακ ο ζαιρο δεν χωραει.Ο μπισεβαρ θα κανει παιχνιδια στα ακρα, και ο μυστα πρεπει να προωθηθει.Οσα στοιχεια κια αν εχει ο ζαιρο δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμος.Ας ελπισουμε μν ειναι καμια αλλη εκπληξη.
despe δε διαφωνω,απλα λεω οτι με γκαρι,τζαλμα,μακ με τριετη τουλαχιστον συμβολαια δυσκολα χωραει αυτος ο ζαιρο.
Δεν ξερω πως μπορει να εξελιχθει αλλα ειναι ξεκαθαρα πισω και απο τους τρεις.
Δεν ξερω πως μπορει να εξελιχθει αλλα ειναι ξεκαθαρα πισω και απο τους τρεις.
- Δημητρης17
Η εμενα Θεσσαλο;;; Που λεει η αρχαια ιστορια οτι πηγαιναν τελευταιοι στην μαχη και εφευγαν πρωτοι;;;Παλαιολόγος έγραψε:γιατι αν με πουν εμενα μακεδονα θα με χαλασει ;Kourdos έγραψε: Και εμένα πείτε με Κύπριο εν με κόφτει
.

- Panos Fanfaras
Σαμπο μαλλον δανεικος. Σωστη κινηση να παει εκει και να παρει παιχνιδια.
Οσο για τον Βαρελα, υποθετω πως δεν ειναι τραυματιας ετσι; Λογω της επικειμενης μεταγραφη εμενε εκτος.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο για τον Βαρελα, υποθετω πως δεν ειναι τραυματιας ετσι; Λογω της επικειμενης μεταγραφη εμενε εκτος.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα βρηκαμε στα λεφτα, θα τα χαλασουμε στα ανταλλαγματα;
Παντως, αν διναμε και παιχτη, τοτε παει στα 2εκ, αρα δεν επεσε ο Μπεκαλι, αλλα ανεβηκαμε εμεις
Εκτος αν διναμε καποιον που εχουμε για σουταρισμα

Παντως, αν διναμε και παιχτη, τοτε παει στα 2εκ, αρα δεν επεσε ο Μπεκαλι, αλλα ανεβηκαμε εμεις
Εκτος αν διναμε καποιον που εχουμε για σουταρισμα