Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από WestBlock4 »

αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι η μοδα των φβ εκανε μοδα το γηπεδο , εγω για παραδειγμα σιχαινομαι να βλεπω καργιες να ποζαρουν στη 4 κ να σκανε λες κ πηγαινουν παραλια. απλα εχουν αλλαξει τοσο οι καταστασεις που υπαρχουν ατομα που τους νοιαζει να βγαζουν φωτογραφιες ολη την ωρα παρα να βγαζουν το λαρυγγι τους για την ομαδα. ΜΑΚΑΡΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1990-2000
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nothu έγραψε:Οτι να ναι. Μονο για μεταγραφές δε διαβαζεις εδώ μέσα. Κάθε μέρα οι ίδιοι να κλαιγοντε...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μόνο εγώ είμαι 21 χωρίς φβ και ζήτημα να έχω 20 selfie, και αυτές με την κοπελιά σε διακοπές γιατί ήμασταν μόνοι μας;

Ειλικρινά ρωτάω
ace79grpaok έγραψε:ολα καλα αλλα αρχισε προετοιμασια και δεν εχεις κλεισει τερματα και σεντερ μπακ και πας με πουγγουρα,αλλα ξερω για ολα φταιω εγω που εβρισα την παε ,ειδε ο μιχελς το ποστ μου και τσατιστηκε. :evil:
Είναι το ίδιο

"Κακώς Δεν έχουν κλείσει όλοι οι παίχτες"

με το

"Στην ΠΑΕ είναι καρναβάλια γιατί ένας παίχτης ήταν μλκας"

?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

ilovegame27 έγραψε:Επειδή βλέπω πολύ γκρίνια για την απώλεια του 33χρονου Ματτέους πιστεύω ότι τα 1.5 εκ που ζητάει ο Βραζιλιάνος είναι αρκετά όσο καλός και ποιοτικός παίχτης και αν είναι!
Προτιμώ να δωσουμε 2 εκ η 3 εκ για τον 26χρονο αλλά εξίσου ποιοτικό (μπορεί και καλύτερο) Ganso που θα έχει προοπτική για αργότερα!
Μια μεταγραφή είναι πετυχημένη όχι μόνο από την ποιότητα καποιου ποδοσφαιριστή αλλά και από το γεγονός να μην υπερκοστολογημένη καθώς μπορεί να μειωθεί το κόστος για την απόκτηση ενός άλλου παίχτη σε άλλη θέση!

ΥΓ Τα βίντεο του 33χρονου Ματτέους όταν ήταν 31 με τα περσινά από ότι είδα έχουν διαφορά σε ταχύτητα και κιλά του παίχτη
Έτσι δαγκωτό τον μάγο :D αντε ρε Λίνο κάνε το κονε που είσαι εκεί στην Σάο Πάολο και φερτον λέμε.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

WestBlock4 έγραψε:αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι η μοδα των φβ εκανε μοδα το γηπεδο , εγω για παραδειγμα σιχαινομαι να βλεπω καργιες να ποζαρουν στη 4 κ να σκανε λες κ πηγαινουν παραλια. απλα εχουν αλλαξει τοσο οι καταστασεις που υπαρχουν ατομα που τους νοιαζει να βγαζουν φωτογραφιες ολη την ωρα παρα να βγαζουν το λαρυγγι τους για την ομαδα. ΜΑΚΑΡΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1990-2000
Οσο πιο πισω,τοσο καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δυο εντελώς διαφορετικοί παίκτες. Ο μεν matheus έχει ως δυνατά στοιχεία του την ταχύτητα και τη δύναμη του, ο άλλος έχει εξωγήινη τεχνική αλλά δίπλα του ο βλάνταν ο ίβιτς μοιάζει με σπρίντερ. Και φυσικά ενώ ο ένας είναι ελεύθερος, ο άλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει χρηματιστηριακή αξία 9Μ που σημαίνει οτι ούτε με 2-3Μ τον αγοράζεις και δεν ξέρω αν η δικιά του αμοιβή θα είναι μικρότερη από του matheus...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

painkiller4 έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Επειδή βλέπω πολύ γκρίνια για την απώλεια του 33χρονου Ματτέους πιστεύω ότι τα 1.5 εκ που ζητάει ο Βραζιλιάνος είναι αρκετά όσο καλός και ποιοτικός παίχτης και αν είναι!
Προτιμώ να δωσουμε 2 εκ η 3 εκ για τον 26χρονο αλλά εξίσου ποιοτικό (μπορεί και καλύτερο) Ganso που θα έχει προοπτική για αργότερα!
Μια μεταγραφή είναι πετυχημένη όχι μόνο από την ποιότητα καποιου ποδοσφαιριστή αλλά και από το γεγονός να μην υπερκοστολογημένη καθώς μπορεί να μειωθεί το κόστος για την απόκτηση ενός άλλου παίχτη σε άλλη θέση!

ΥΓ Τα βίντεο του 33χρονου Ματτέους όταν ήταν 31 με τα περσινά από ότι είδα έχουν διαφορά σε ταχύτητα και κιλά του παίχτη
Έτσι δαγκωτό τον μάγο :D αντε ρε Λίνο κάνε το κονε που είσαι εκεί στην Σάο Πάολο και φερτον λέμε.

++++++++++++++++++ G a n s o ++++++++++++++++++

...and (by Kyr-Kyr with love)...shall fall down the beton-arme of Toumpa!!!! :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ονειραααα πουλια μου ταξιδιαρικααααααααααα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σκάλωμα έχετε φάει με τον ganso;; Δηλαδή γιατί μπαίνει ο πύχης εκεί και δεν πάει πιο ψηλά στον coutinho πχ ή στον david silva ή στον goetze;; Γιατί νομίζω οτι οι πιθανότητες να πάρεις κάποιον από αυτούς τους τεσσερις είναι οι ίδιες, δηλαδή μηδέν...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Θα συμφωνησω με τα 2 τελευταια ποστ..
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

zara... το πρόβλημα δεν είναι το κόλλημα αλλά η "κριτική" του στυλ "τι παίχτες πάνε και φέρνουν? πάρε τον Ganso να αλλάξεις επίπεδο!" στην ομάδα που θα πέσει μετά αν φέρουμε τον οποιοδήποτε παίχτη κατώτερου του Ganso.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Ναι αλλά τον ganso δε γίνεται να τον φέρεις. Δηλαδή δεν υπάρχει ενδιάμεσο επίπεδο μεταξύ πέλκα που είχαμε πέρσι και ganso;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

zarathustra79 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σκάλωμα έχετε φάει με τον ganso;; Δηλαδή γιατί μπαίνει ο πύχης εκεί και δεν πάει πιο ψηλά στον coutinho πχ ή στον david silva ή στον goetze;; Γιατί νομίζω οτι οι πιθανότητες να πάρεις κάποιον από αυτούς τους τεσσερις είναι οι ίδιες, δηλαδή μηδέν...
Γιατι μικραινεις τον ΠΑΟΚ (των ονειρων μας) ρε Ζαρα? :x

zarathustra79 έγραψε: Δηλαδή δεν υπάρχει ενδιάμεσο επίπεδο μεταξύ πέλκα που είχαμε πέρσι και ganso;;;
Προφανως οι διοικουντες δε το ξερουν και κυνηγουν αλλα δε φτανουν παικτες τετοιας αξιας.Δεν εξηγειται αλλιως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 24 Ιουν 2016, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ελεος με τα σεντόνια ......φτανει!υπαρχουν τοσα κ τοσα τοπικ για να πειτε το μακρυ κ το κοντο σας.470 σελιδες οφ τοπικ..ελεοςςς
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Γιατι σκαλωσατε οντος για τον Ganso? Εδω ο Verdi δεν ερχεται Ελλαδα ουτε για διακοπες.. ο Ganso θα ερθει;

Για την μυκονο μπορει να ερθει για την Ομαδα μας δεν.. κ απ τα 9χαρτια που κανει κ 3-4χαρτια να δωσουμε που δεν προκειται αυτο παμε για ελευθερους: δεν ειμαστε chelsea/man utd/athletic madrid κτλπ.. να σκαμε εκατομμυρια ετσι για πλακα.. anyway..

Eιναι παιχτης που μπορουσε να επαιζε βασικος παντου ακομα κ στην atlhletic madrid/chelsea/tottenham/man utd/villareal

Ελευθερο θα παρουμε δεν δινουμε χρημα για αγορα ακομα κ 10ροεξτρεμ τι ΔΕΝ καταλαβαινεται?
Οι 2 που θελουν να φερουν μετα τον ματεους που (επεσε εξω ο προγραμματισμος γιατι αθτος θα ηταν ο επιτελικος-εξτρεμ)

παμε για τους:

Scarione : http://www.transfermarkt.com/oscar-scar ... eler/47011
και τον:
Gaston Ramirez: http://www.transfermarkt.com/gaston-ram ... ler/123742
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”