Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

eorptol έγραψε:Πολύ πρόωρη η σύγκριση

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το γραφεις για μενα συμφωνω,τους παιχτες του γαυρου τους ξερουμε,οταν μιλαω για ισαξιο κεντρο (ο γαυρος εχει το καλυτερο κεντρο στην ελλαδα με διαφορα απο τον δευτερο) ανεβαζω πολυ το δικο μας επιπεδο και μακαρι να εχω δικιο.
Η γνωμη μου ειναι οτι εχουμε κλεισει πολυ τη ψαλιδα, τους εχουμε σχεδον φτασει,μενουν οι επομενες κινησεις και των δυο για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα.

Υ.Γ Αν αυριο πουλησει Μιλιβογιεβιτς και Κασαμι και μεινει με Μανιατη και Ζντιελαρ,τοτε σιγουρα ειμαστε καλυτεροι,μιλαω παντα με τα τωρινα δεδομενα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Odi έγραψε:Ποιο είναι το 10 του βάζελου που είναι και καλύτερος του Μπίσεσβαρ που δεν τον έχουμε δει καν;
Το κέντρο του στο ίδιο επίπεδο,χωρίς να έχουμε δει και Κάνιας;

Δηλαδή έχουν καλύτερο κέντρο την στιγμή που δεν έχουμε δει δύο από τους τρεις παίκτες που θα αποτελούν την μεσαία γραμμή μας;

Μπεργκ,Ζέκα,Λεντέσμα οι τρεις σοβαρού επιπέδου παίκτες του βάζελου.

Εγω δε μιλησα για κανενα βαζελο,παρανοησες.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Kap δεν διαφωνώ στα προς την ποιότητα που λες... ουσιαστικά όμως μιλάμε για 2 (4) παιχνίδια και με μεγάλη πιθανότητα τουλάχιστον τα 2 να είναι απέναντι σε ένα μεγαθήριο όπως η Man City με ότι συνεπάγεται αυτό.
Αυτό σημαίνει ότι και πχ. τον Varela να πάρεις... μπορεί είτε λόγω κακής κλήρωσης, είτε κακής βραδιάς, είτε ανετοιμότητας να σε εκθέσει. Αντίθετα είναι αντίστοιχα πιθανό πχ. ο Μαλεζάς να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και να περάσεις "σίφουνας".
Όπως προείπα μιλάμε για 2-4 παιχνίδια που όλα μπορούν να γίνουν άσχετα με το τι θα κάνεις. Μπορεί η City να κάνει μεταγραφές εκατομμυρίων και να πας εσύ με μια στραβοκλωτσιά του Πέλκα και τον Crespo να μεταμορφώνετε σε Nesta να τους αποκλείσεις. Μπορεί να πας να τα σκάσεις χοντρά για τον Χ "Varela" και να χορέψει τσάμικο και να αποκλεισθείς από την Sparta. Ποτέ δεν ξέρεις... πόσο μάλλον όταν το αποτέλεσμα κρίνετε σε 370 λεπτά -ή και λιγότερα-.
Δεν είπε κανείς να μην ενισχυθείς... και δεν γίνεται αυτό... απεναντίας θεωρητικά ενισχύθηκες και μάλιστα αρκετά πολύ σε θέσεις που πονούσες. Ενώ θα ενισχυθείς και άλλο στο κοντινό μέλλον.
Το να κινηθείς όμως είτε πληρώνοντας υπεραξία είτε παίρνοντας ότι βρεις μπροστά σου είναι λάθος... θα κινηθείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να ενισχυθείς για την season που έρχεται αλλά και να διεκδικήσεις τις πιθανότητες σου αλλά δεν θα ρισκάρεις να βγεις από τον "στόχο" σου.
Θεωρώ πιο σωστό λοιπόν οι κινήσεις να γίνουν με γνώμονα τους βασικούς στόχους -για εμένα προσωπικά-... δηλαδή το πρωτάθλημα, το κύπελλο και τους ομίλους του Europa... αν τώρα κάτσουν όμιλοι Ch.L. θα έχεις ένα τεράστιο διαπραγματευτικό ατού, εξτρά πολλά έσοδα και +1,5 μήνα μπροστά σου να "φτιαχτείς" και για αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 14 Ιούλ 2016, 11:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

obanebane έγραψε:
Odi έγραψε:Ποιο είναι το 10 του βάζελου που είναι και καλύτερος του Μπίσεσβαρ που δεν τον έχουμε δει καν;

Δηλαδή έχουν καλύτερο κέντρο την στιγμή που δεν έχουμε δει δύο από τους τρεις παίκτες που θα αποτελούν την μεσαία γραμμή μας;

Εγω δε μιλησα για κανενα βαζελο,παρανοησες.
Γραψε λάθος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

john4serres έγραψε:εε και εμεις ας ανεβασουμε την προταση στο 1 χαρτι
ολοι ελευθεροι ηρθαν , κανε και μια αγορα να τονωθει λιγο ο κοσμος

με τετοια ξενερωνω
μαζί σου τζόνυ
ελπίζω να μην αργούμε τον παίχτη για μια διαφορά των 500χιλ

πιστεύω φταίει το ότι περιμένουμε πώληση μακ κ λούκας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 14 Ιούλ 2016, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Bane ποιο ειναι το κεντρο του γαυρου.. που ειναι και το καλυτερο στην Ελλαδα?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

danirifle έγραψε:
john4serres έγραψε:εε και εμεις ας ανεβασουμε την προταση στο 1 χαρτι
ολοι ελευθεροι ηρθαν , κανε και μια αγορα να τονωθει λιγο ο κοσμος

με τετοια ξενερωνω
μαζί σου τζόνυ
ελπίζω να μην αργούμε τον παίχτη για μια διαφορά των 500χιλ

πιστεύω φταίει το ότι περιμένουμε πώληση μακ κ λούκας
Για αυτό ρωτάω. ΑΝ λέω ΑΝ η διαφορά είναι στα 500-600 χιλ για παίκτη που θέλει ο προπονητής σε χρονιά προκριματικών τσου λου, τότε σόρυ δεν ανήκουμε στους ομίλους
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τόλαρε, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε ομίλους τσου λου. το βλέπω ουτοπικό
λογικά πάμε για 16 του γιουρόπα
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Το πρόβλημα στον σχεδιασμό δεν είναι τόσο πρόβλημα προσώπων όσο φιλοσοφίας. Και δεν είναι μόνο θέμα τεχνικού διευθυντή αλλά και προπονητή. Ο οποίος προπονητής έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί καλά το υλικό του μέσα στη χρονιά αλλά μειονεκτεί στο να κάνει σοβαρό ξεκαθάρισμα, να διώξει σταθερές που μας κρατάνε πίσω όντας ο ίδιος μέλος της οικογένειας εδώ και πολλά χρόνια και όντας προπονητής που δεν θέλει μεγάλες αλλαγές.
Το πρόβλημα είναι ότι οι θέσεις που έπρεπε να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές και δεν έγιναν είναι θέσεις κλειδιά. Θέσεις που αν δεν είσαι καλός το πληρώνεις. Θα δούμε. Τώρα νομίζω ότι είναι αργά να αλλάξει ο σχεδιασμός. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο λάθος. Μπορούμε να μπαλώσουμε τις τρύπες και να πορευτούμε ελπίζοντας ότι θα διορθωθούν όσα γίνεται να διορθωθούν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

slidar έγραψε:Bane ποιο ειναι το κεντρο του γαυρου.. που ειναι και το καλυτερο στην Ελλαδα?

Mιλιβογιεβιτς,Κασαμι,Καμπιασο,Μανιατης,Ζντιελαρ.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Προσωπικα δεν κοιταζω τις ατελειες του αλλου(ειδικα του λαγου)αλλα το πως θα βελτιωθω εγω σε θεσεις που δειχνει να ποναω.Φυσικα και δεν ειναι στο επιπεδο μου ο βαζελος!Αυτο ελλειπε κιολας! Στην κουλα ο 3ος μου τερματας ο Βελλιδης θα ηταν βασικος :lol: Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν μπορω να βελτιωθω εγω περισσοτερο...Στα χαφ εχουμε σιγουρα υπεροπλια..
ΥΓ Το Λεντεσμα,αν δεν του βαλουν ενα μηχανακι box2box και με καλη καθετη διπλα του, μην περιμενεις να τους βοηθησει στα σοβαρα ματς τωρα....Και στο λεω εγω που βλεπω τη Λατσιο πριν και απ την εποχη του...Ρουμπεν Σοζα :lol:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

obanebane έγραψε:
proedros έγραψε:
sic-4 έγραψε:Τον ηθελα πολυ τον Βαρελα μια και μου αρεσε πολυ απο οσα ειδα στα video αλλα και απο αποψεις συμφορουμιτων, ομως ρε παιδια, πριν την αποκτηση Κρεσπο.... Αν τον παρουμε τωρα θα εχουμε 3 στοπερ στο 1,83, εναν ψηλο που πολλοι τον λογιζουν ως "παλαιμαχο" (Μαλεζας) κι εναν ψηλο που ειναι αμφιβολο ακομα και αν θα παραμεινει στην ομαδα (Χατζη), δηλαδη ...μισο ψηλο στοπερ.
Το ιδανικο θα ηταν πριν την αποκτηση Κρεσπο, να κλειναμε Βαρελα και τωρα να κλειναμε ενα γομαρι υψηλου επιπεδου. Ετσι οπως ειμαστε ομως μας χρειαζεται κυριως το γομαρι παρα ο Βαρελα.
Διαφωνώ μαζί σου...Η ιστορία όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει πως ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από γρήγορο αμυντικό που να ξέρει μπάλα..Είναι λάθος να κρίνουμε έναν αμυντικό από το ύψος...Ο Κοντρέρας με 1.80 ποτέ δεν εκτέθηκε στα ψηλά...Αυτό που μετράει κυρίως σε έναν αμυντικό είναι οι τοποθετήσεις, η οξυδέρκεια και το τοπικό άλμα...Αν τα κατέχει αυτά ένας κοντός αμυντικός πίστεψε με είναι πολύ πιο αποτελεσματικός από έναν ψηλό...Νομίζω ότι ο Βαρέλα συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία...

Tι εκανε ο Κοντρερας,ποτε δεν εκτεθηκε στη ψηλα; :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτο φιλε μου ειναι το ανεκδοτο της ημερας,σορυ κιολας.
Στα υπολοιπα συμφωνω.
Προσωπικά δεν θυμάμαι να εκτίθεται στα ψηλά, ούτε κάποια φάση ίσως επειδή πάντα είχε κάποιον ψηλό δίπλα του που καθάριζε όπως Τσιρίλο, Μαλεζά...Αλλά ακόμα και με ψηλότερους αντιπάλους είχε πολύ σωστές τοποθετήσεις..Άσε που νομίζω πως δεν έτρωγε γκολ από στημένα εκείνος ο ΠΑΟΚ ελέω Σάντος...Ειδικά την περίοδο που τερματίσαμε με 16 γκολ παθητικό...παίζει τα γκολ από στημένα να ήταν 1-2 ...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Lacedaemonian έγραψε:

Προσωπικα δεν κοιταζω τις ατελειες του αλλου(ειδικα του λαγου)αλλα το πως θα βελτιωθω εγω σε θεσεις που δειχνει να ποναω.Φυσικα και δεν ειναι στο επιπεδο μου ο βαζελος!Αυτο ελλειπε κιολας! Στην κουλα ο 3ος μου τερματας ο Βελλιδης θα ηταν βασικος :lol: Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν μπορω να βελτιωθω εγω περισσοτερο...Στα χαφ εχουμε σιγουρα υπεροπλια..
ΥΓ Το Λεντεσμα,αν δεν του βαλουν ενα μηχανακι box2box και με καλη καθετη διπλα του, μην περιμενεις να τους βοηθησει στα σοβαρα ματς τωρα....Και στο λεω εγω που βλεπω τη Λατσιο πριν και απ την εποχη του...Ρουμπεν Σοζα :lol:
Τον Ζέκα έχουν φίλε...Ένα αμυντικό χαφ που ποτέ δεν μπόρεσε να βρει ο ΠΑΟΚ...Λογικά θα τον προωθήσουν στο 8...Και εχθές την έκανε και την κάθετη του...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

proedros έγραψε: Τον Ζέκα έχουν φίλε...Ένα αμυντικό χαφ που ποτέ δεν μπόρεσε να βρει ο ΠΑΟΚ...Λογικά θα τον προωθήσουν στο 8...Και εχθές την έκανε και την κάθετη του...
O Zeca δεν ήταν ποτέ 6αρι... 8αρι ήταν, είναι και θα είναι.
Και σαν κεντρώο, o Cimirot όπου τον βρήκε τον κατάπιε πέρυσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 14 Ιούλ 2016, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Στο ψηλό παιχνίδι,δεν έχει σημασία μόνο το ύψος.Ίσα ίσα,έχει ελάχιστη σημασία.Εντάξει δεν λέω οτι πρέπει να είμαστε και στρουμφάκια,αλλά ως ένα σημείο.

Προτίστως πρέπει να υπάρχει σωστή αμυντική λειτουργία.

Επί Σάντος,πιο αποτελεσματικός στα στημένα ήταν ο κοντός Βιερίνια,ενώ πίσω δεν τρώγαμε κεφαλιές από στημένα ή σέντρες και ας είχαμε στην εντεκάδα Τσιρίλο,Κοντρέρας,Λίνο,Σνάουστνερ,Βιτόλο,Βιερίνια,Γκαρσία. 6 στους 11 ήταν είτε κοντοί,είτε μέτριοι στο ψηλό παιχνίδι,αλλά η ομαδική λειτουργία κάλυπτε τις αδυναμίες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”