Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από proedros »

GoMaRoS έγραψε:όπως είπα 6άρι που έπαιζε στόπερ
Βάζουμε που βάζουμε μπακ να παίζουν κεντρικοί αμυντικοί άμα βάλουμε και 6αρια θα μας πάρουν με τις πέτρες... :D
proedros

Δημοσίευση από proedros »

GoMaRoS έγραψε:και κάτι ακόμα, τρελαθήκατε με τον Πέλκα της Ρουμανίας, έναν παίχτη που γκολ και νούμερα έκανε μόνο πέρσι, για τα τρελά λεφτά που θέλει ο Μπεκάλι για αυτόν, δεν αξίζει ούτε τα μισά, όπως λέμε τον Πέλκα γατί, και αυτός είναι γατί από τη Ρουμανία, πραγματικά προτιμώ να δώσω ευκαιρίες στον Πέλκα the next big thing of Greek football και όχι 5+εκ για το Ρουμάνικο γατί

ΥΓ τα γράφω και ας εκτεθώ, δεν αλλάζω άποψη, θεωρώ τον Πέλκα μεγαλύτερο ταλέντο από τον Στάνκιου, και αν θέλετε πάρτε με με τις πέτρες
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω...Ο Στάντσιου έχει φοβερή κοφτή τρίπλα κάτι που δεν έχει καθόλου ο Πέλκας..Επίσης φοβερό σουτ από μακρινή απόσταση όπως και εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ...Είναι 23 χρόνων και έχει κάνει τρεις εξαιρετικές χρονιές με τους δείκτες του να ανεβαίνουν συνέχεια...Στο euro φαινόταν μόνο αυτός αλλά η μεγάλη του ξεροκεφαλιά και ατομιστικότητα που έχει δεν τον επιτρέπουν να πάει παρακάτω..
https://www.youtube.com/watch?v=8KXjTfc36m8
Ο Πέλκας με τις ευκαιρίες που πήρε πέρσι σε 50 παιχνίδια δεν με εντυπωσίασε καθόλου, πολύ κακός στον ανοιχτό χώρο - εκεί που τον περίμενα καλό - όσο για τον κλειστό άστο καλύτερα...Φέτος με το 1/3 των παιχνιδιών που θα παίξει, να δούμε τι θα κάνει....Μακάρι να γίνει καλύτερος....
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ε είδαμε τον Τζαβέλα στόπερ κοντά είναι να δούμε και τον Τζιόλη στόπερ. Ο Πέλκας είναι πίσω σε σχέση με τον Στάντσιου, αλλά βλέπω να βγαίνει καλύτερος, και με τον ΊΒιτς στον πάγκο, νομίζω θα τον δουλέψει πολύ φέτος
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Gomaros και εγώ τον πιστεύω τον Πέλκα και το έχω γράψει πολλές φορές. Ίσως σε 2 χρόνια να είναι και αυτός στο επίπεδο Στάντσιου έχοντας βελτιώσει το σουτ του. Ίσως όμως. Ο Στάντσιου είναι καψούρα μου, αλλά δεν έχω τα φράγκα να τον αγοράσω και ούτε απαιτώ να σκάσει 5+ μύρια ο Ιβάν. Πάντως αν θέλουμε όντως να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, θα πρέπει να κάνουμε και 1 τέτοια κίνηση, όπως κάνει και ο γαύρος. Τέσπα τώρα πήραμε Μπίσεσβαρ που τον πιστεύω, ενώ σε άλλες θέσεις πονάμε περισσότερο. Ο Βαρέλα είναι περίπτωση απαραίτητη. Το ύψος είναι το λιγότερο σε αυτή την περίπτωση, γιατί το καλύπτει με την δύναμη και αλτικότητά του - Καμία σχέση με Κρέσπο. Αν μετά θέλουε ύψος ας πάρουμε έναν ακόμη. Douglas. Στην ομάδα θα ήθελα 2 DC για να είμαι ειλικρινής. Φυσικα σε όλη τη συζητηση πάντα μετράει το μπάτζετ για το οποίο το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα είναι ευέλικτο και αρποσδιόριστο. Ε λοιπον δε φταίνε τότε οι οπαδοί να ζητάνε Κακά και Στάντσιου. Ο Ζαγόρ αν είχε ένα καλό ήταν που έθετε συγκερκιμένο μπάτζετ και όλοι μας ξέραμε τι να περιμένουμε. Γιατί όχι να γίνει κάτι αντίστοιχο με Ιβάν? Μήπως φοβάται να θέσει ταβάνι και του την πει ο χοντρός? Δε θα πρέπει να υπάρχουν ντροπές σε αυτό το θέμα. Κάθε κλαμπ έχει τη στρατηγική του, και θα μπορούσε να κάνει τη γεναία αύξηση του μπάτζετ την επόμενη σεζόν πχ. Επιμένω ότι κάνει μεγάλο κακό το να μη θέτεις μπάτζετ. Τουλάχιστον ξεκαθαρίσαν οι αρμοδιότητες και λίγα άτομα αποφασίσουν στο μεταγραφικό σχεδιασμό, που ως αποτέλεσμα είδαμε φέτος αρκετά πετυχημένες κνήσεις.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Εγώ από την άλλη τον Πέλκα δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές τον έχω πει γατί μετά από παιχνίδια και ότι είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ :D :D και όμως εξακολουθώ να τον πιστεύω. Σήμερα πχ τα στημένα του ήταν φοβερά σε σχέση με τα περσινά. Άσε που βλέπω να είναι πολύ πιο γρήγορος από τον Στάντσιου. Πες μου vs40 σαν άποψη γενικά, αντί να ψάχνουμε στόπερ, μετά την έλευση Κάνιας, πως σου φαίνεται ο Τζιόλης στόπερ αντί του Μαλεζά;;
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Τζιολης στοπερ ε; Ο τουντορ το εκανε αυτο η αλλος; Αν θυμαμαι καλα δεν ειχε πετυχει καθολου

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

με την ΑΕΚ στα πλει οφ στην Αθήνα έπαιξε στόπερ, και νομίζω και με την εθνική έχει παίξει, και ήταν πολύ καλός
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Spiros_S έγραψε:Μαζί σου, αλλά τώρα είναι μάλλον αργά για τον πρώτο αγώνα. Ας πάμε εκεί καλά και βλέπουμε.
Σπύρο πιστεύω ότι δεν μας παίρνει να περιμένουμε άλλο! Αν - μακριά - περιμένουμε να δούμε αν θα πάμε καλά στον 3ο προκριματικό και μετά να πάρουμε παίκτη χαθήκαμε! Μέχρι να έρθει και ενσωματωθεί στην ομάδα θα έρθει Σεπτέμβριος. Ο στόχος είναι οι αγώνες play-off. Το στόπερ πρέπει να έχει ενσωματωθεί μέχρι τότε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

xrictoforoc έγραψε:Τζιολης στοπερ ε; Ο τουντορ το εκανε αυτο η αλλος; Αν θυμαμαι καλα δεν ειχε πετυχει καθολου

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στόπερ έπαιξε και στο Udine.
Επίσης μακριά από Ρουμάνους!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει η δηλωση Ιβιτς αν επιβεβαιωθει στην πραξη πιο πολυ σε σερβικο πεισμα μοιαζει παρα σε οτιδηποτε αλλο.Τα φιλικα για αυτον τον λογο υπαρχουν,οχι οτι τα χρειαζομασταν για να μαθουμε τα κενα της ομαδας.Τι παει να πει δεν κανουμε κινηση μεχρι το πρωτο παιχνιδι,αν δηλαδη σημερα προταθει ενα εξαιρετικο στοπερ που μπορει να ερθει και να προσφερει,εμεις θα πουμε οχι γιατι δεν κανουμε κινησεις μεχρι τα πρωτα παιχνιδια? Μην ακουσω επισης τα δηθεν δεν προλαβαινει,10 και 15 μερες ειναι μια χαρα χρονος για ενσωματωση σε τετοιες χρονικες περιοδους.Ολες οι ομαδες λιγο πολυ το ιδιο κανουν.Ο Κανιας δηλαδη που εχει 1-2 μερες στην ομαδα η ο Μπρικιτς που μπηκε χτες προλαβαινει ενω αν καποιος ερθει αυριο μεθαυριο οχι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Η ομαδα θελει ηρεμία τωρα ... Οχι οτι δεν ψάχνουν αλλα επίσημα δε θα στο πει

Όπως ειπε κ στο τελος παρατηρήσεις στους παικτες θα κανει οχι δημόσια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στο προηγουμενο φιλικο πριν λιγες μερες δεν ειχε προβλημα να πει οτι περιμενουμε παικτες αμεσα,θα μπορουσε καλιστα και χτες να δωσει μια διπλωματικη απαντηση.Τεσπα το λιγοτερο που εχει σημασια ειναι μια δηλωση του Ιβιτς μην βρεθω να κατηγορουμαι οτι σκαβω και τον λακο του ηδη,το θεμα ειναι τι θα γινει στην πραξη.Θεωρω και εγω δυσκολο να γινει κινηση αμεσα για στοπερ και εναποθετω τις ελπιδες μου στον Χατζι,αν ομως χρησιμοποιηθει ο Μαλεζας στην θεση του τοτε ο Θεος βοηθος και θα ειναι το πρωτο λαθος Βλανταν που ελπιζω να μην πληρωσουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Το αν ειναι λαθος του βλανταν η του μιχελ δεν το ξερουμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η χρησιμοποιηση του Μαλεζα ως βασικου στη θεση του Χατζη πως μπορει να ειναι λαθος του Μιχελς?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δεν ξερουμε τι λενε μεταξύ τους , τι ζήτησε ο Ίβιτς κλπ

Αν κανει λαθος ο Χατζ ομως τον καίμε τωρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”