Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από proedros »

vs40 έγραψε:Όλο το ματς ο Στάντσιου!!! Αυτόν ήθελα στο 10 φέτος. Απίστευτη ποιότητα.

Ο Μίετσελ θα τα έσπαγε σε αυτόν τον ΠΑΟΚ!!!
Συμφωνώ...Και ο Chipciu ήταν καλός...Ασταμάτητος με πολύ αντοχή..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τον Chipchiu τον έχω σταμπάρει από τα Ρουμανία - Ελλάδα που είχαμε παίξει για τα προκριματικά του Mundial.. Αλλά...... :twisted:
proedros

Lacedaemonian έγραψε:
sic-4 έγραψε:
proedros έγραψε:...αυτός είναι Leandro Fernandez...Παίκτης που θα έπεφταν τα τσιμέντα ειδικά όταν θα έβαζε γκολ και θα πανηγύριζε μαυτόν τον τρόπο που τον διακρίνει...
https://www.youtube.com/watch?v=XMmnPLwKdyo
παιχτουρα φαινεται προεδρα, αλλα τι σε αρεσε στον αδερφιστικο πανηγυρισμο του ρε συ? :D
" El Goleador del Tomba" Ετσι τον λεει στο βιντεο. Εε, δε θελει και πολυ να τον φανταστεις "Γκολτζη της Τουμπας" :lol:
sic-4 δεν μου φαίνεται για τόσο αδερφίστικος ο πανηγυρισμός...
Lacedaemonian έτσι ακριβώς....
όλα συνηγορούν πλέον ότι η Τούμπα είναι το σπίτι του" El Goleador del Tomba" :opaokara:
Φέρτε τον Αργεντίνο ΑΥΡΙΟΟΟ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Πέμ 14 Ιούλ 2016, 01:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros

RoMaN έγραψε:Τον Chipchiu τον έχω σταμπάρει από τα Ρουμανία - Ελλάδα που είχαμε παίξει για τα προκριματικά του Mundial.. Αλλά...... :twisted:
Και εγώ από εκεί τον θυμάμαι που μας είχε κάνει γιογιό...Τότε είχε κάνει το ξεπέταγμα του...Κάπου στην πορεία έπεσε αλλά είναι σταθερή αξία σε πολύ καλή ηλικία...Να σημειώσω πως την σεζόν 14/15 έπιασε τον μαγικό αριθμό των 18 ασίστ με 8 γκολ στη χρονιά!!! Νομίζω πως το συμβόλαιο του έληξε 30.06 αλλά δεν ξέρω αν ανανέωσε...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Τον ηθελα πολυ τον Βαρελα μια και μου αρεσε πολυ απο οσα ειδα στα video αλλα και απο αποψεις συμφορουμιτων, ομως ρε παιδια, πριν την αποκτηση Κρεσπο.... Αν τον παρουμε τωρα θα εχουμε 3 στοπερ στο 1,83, εναν ψηλο που πολλοι τον λογιζουν ως "παλαιμαχο" (Μαλεζας) κι εναν ψηλο που ειναι αμφιβολο ακομα και αν θα παραμεινει στην ομαδα (Χατζη), δηλαδη ...μισο ψηλο στοπερ.
Το ιδανικο θα ηταν πριν την αποκτηση Κρεσπο, να κλειναμε Βαρελα και τωρα να κλειναμε ενα γομαρι υψηλου επιπεδου. Ετσι οπως ειμαστε ομως μας χρειαζεται κυριως το γομαρι παρα ο Βαρελα.
proedros

sic-4 έγραψε:Τον ηθελα πολυ τον Βαρελα μια και μου αρεσε πολυ απο οσα ειδα στα video αλλα και απο αποψεις συμφορουμιτων, ομως ρε παιδια, πριν την αποκτηση Κρεσπο.... Αν τον παρουμε τωρα θα εχουμε 3 στοπερ στο 1,83, εναν ψηλο που πολλοι τον λογιζουν ως "παλαιμαχο" (Μαλεζας) κι εναν ψηλο που ειναι αμφιβολο ακομα και αν θα παραμεινει στην ομαδα (Χατζη), δηλαδη ...μισο ψηλο στοπερ.
Το ιδανικο θα ηταν πριν την αποκτηση Κρεσπο, να κλειναμε Βαρελα και τωρα να κλειναμε ενα γομαρι υψηλου επιπεδου. Ετσι οπως ειμαστε ομως μας χρειαζεται κυριως το γομαρι παρα ο Βαρελα.
Διαφωνώ μαζί σου...Η ιστορία όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει πως ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από γρήγορο αμυντικό που να ξέρει μπάλα..Είναι λάθος να κρίνουμε έναν αμυντικό από το ύψος...Ο Κοντρέρας με 1.80 ποτέ δεν εκτέθηκε στα ψηλά...Αυτό που μετράει κυρίως σε έναν αμυντικό είναι οι τοποθετήσεις, η οξυδέρκεια και το τοπικό άλμα...Αν τα κατέχει αυτά ένας κοντός αμυντικός πίστεψε με είναι πολύ πιο αποτελεσματικός από έναν ψηλό...Νομίζω ότι ο Βαρέλα συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

μία ερώτηση ρε παιδιά, αυτοί οι παιχταράδες οι Ρουμάνοι τι ακριβώς έκαναν στο euro;; Πόσα γκολ;; Πόσες ασιστ;; Γιατί από ένα φιλικό θεους τους κάναμε
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

proedros έγραψε:
sic-4 έγραψε:Τον ηθελα πολυ τον Βαρελα μια και μου αρεσε πολυ απο οσα ειδα στα video αλλα και απο αποψεις συμφορουμιτων, ομως ρε παιδια, πριν την αποκτηση Κρεσπο.... Αν τον παρουμε τωρα θα εχουμε 3 στοπερ στο 1,83, εναν ψηλο που πολλοι τον λογιζουν ως "παλαιμαχο" (Μαλεζας) κι εναν ψηλο που ειναι αμφιβολο ακομα και αν θα παραμεινει στην ομαδα (Χατζη), δηλαδη ...μισο ψηλο στοπερ.
Διαφωνώ μαζί σου...Η ιστορία όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει πως ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από γρήγορο αμυντικό που να ξέρει μπάλα..Είναι λάθος να κρίνουμε έναν αμυντικό από το ύψος...Ο Κοντρέρας με 1.80 ποτέ δεν εκτέθηκε στα ψηλά...Αυτό που μετράει κυρίως σε έναν αμυντικό είναι οι τοποθετήσεις, η οξυδέρκεια και το τοπικό άλμα...Αν τα κατέχει αυτά ένας κοντός αμυντικός πίστεψε με είναι πολύ πιο αποτελεσματικός από έναν ψηλό...Νομίζω ότι ο Βαρέλα συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία...
Πρόεδρε πρόσεχε, γιατί ο Κρέσπο είναι σχεδόν αυτό που περιγράφεις
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εχεις δικιο σ' αυτα που λες, ομως μεχρι ενα βαθμο...
Δηλαδη ο "κοντος" αμυντικος που εχει τα στοιχεια που αναφερεις, ειναι πιο αποτελεσματικος απο εναν ψηλο που δεν τα εχει, αλλα οχι απο εναν ψηλο που τα εχει. Απλα εχοντας αυτα τα στοιχεια, δεν υστερει στο ψηλο παιχνιδι, δεν ειναι αυτο ομως το δυνατο του σημειο.
Ιδανικα θα ηθελα ο "κοντος" αμυντικος να ειναι ο Βαρελα, ο οποιος ειναι γρηγορος και καλος χαμηλα αλλα λογω οσων αναφερεις δεν υστερει και ψηλα, πλαισιωμενος απο ενα γομαρι που δυνατο του σημειο θα ειναι το ψηλο παιχνιδι. Οσο καλες τοποθετησεις και οξυδερκεια και να εχει δεν μπορει να ειναι ο "βραχος" που ολοι θελουμε στην αμυνα.
Και ο Κοντρερας μπορει να μην υστερουσε αλλα βραχος δεν ηταν, ουτε αντιαεροπορια. Ειχε τον Μαλεζα για τα υψη.
proedros

Εντάξει όπως και να το κάνουμε ο Στάντσιου θεωρείται το next big thing της Ρουμανίας, ειδικά αν δεν είναι τόσο ατομιστής μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα..Όσο για κάποιους άλλους διεθνείς που παίζουν στην Στεάουα (Πόπα, Πιντίλι, Τσιπστίου) είναι καλοί παίκτες αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ο μόνος παίχτης που μπορεί να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις μας για στόπερ, ψηλός, γρήγορος, να ξέρει μπάλα, και να είναι προσιτός. είναι ο salif sane από το Ανόβερο που έπεσε κατηγορία στην Γερμανία, ένα 6άρι που έπαιζε στόπερ. Υπάρχει βέβαια μία τρελή πρόταση για αυτόν από την Κίνα, ακολουθεί η Κολονία, αλλά ΠΑΟΚ είσαι

http://www.transfermarkt.com/salif-sane ... ler/126534
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

και κάτι ακόμα, τρελαθήκατε με τον Πέλκα της Ρουμανίας, έναν παίχτη που γκολ και νούμερα έκανε μόνο πέρσι, για τα τρελά λεφτά που θέλει ο Μπεκάλι για αυτόν, δεν αξίζει ούτε τα μισά, όπως λέμε τον Πέλκα γατί, και αυτός είναι γατί από τη Ρουμανία, πραγματικά προτιμώ να δώσω ευκαιρίες στον Πέλκα the next big thing of Greek football και όχι 5+εκ για το Ρουμάνικο γατί

ΥΓ τα γράφω και ας εκτεθώ, δεν αλλάζω άποψη, θεωρώ τον Πέλκα μεγαλύτερο ταλέντο από τον Στάνκιου, και αν θέλετε πάρτε με με τις πέτρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Πέμ 14 Ιούλ 2016, 02:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros

sic-4 έγραψε:Εχεις δικιο σ' αυτα που λες, ομως μεχρι ενα βαθμο...
Δηλαδη ο "κοντος" αμυντικος που εχει τα στοιχεια που αναφερεις, ειναι πιο αποτελεσματικος απο εναν ψηλο που δεν τα εχει, αλλα οχι απο εναν ψηλο που τα εχει. Απλα εχοντας αυτα τα στοιχεια, δεν υστερει στο ψηλο παιχνιδι, δεν ειναι αυτο ομως το δυνατο του σημειο.
Ιδανικα θα ηθελα ο "κοντος" αμυντικος να ειναι ο Βαρελα, ο οποιος ειναι γρηγορος και καλος χαμηλα αλλα λογω οσων αναφερεις δεν υστερει και ψηλα, πλαισιωμενος απο ενα γομαρι που δυνατο του σημειο θα ειναι το ψηλο παιχνιδι. Οσο καλες τοποθετησεις και οξυδερκεια και να εχει δεν μπορει να ειναι ο "βραχος" που ολοι θελουμε στην αμυνα.
Και ο Κοντρερας μπορει να μην υστερουσε αλλα βραχος δεν ηταν, ουτε αντιαεροπορια. Ειχε τον Μαλεζα για τα υψη.
Ο ψηλός που τα έχει τα στοιχεία αυτά είναι πολύ δύσκολο να είναι όμως γρήγορος...Άρα υστερεί κάπου και αυτός...Προσωπικά ελάχιστοι υπάρχουν που να είναι ψηλοί γρήγοροι, σωστές τοποθετήσεις π.χ. Μανωλάς.
Συμφωνώ στο κομμάτι πως η απόκτηση Κρέσπο δεν ήταν η ενδεδειγμένη...Σίγουρα θα προτιμούσα και εγώ Βαρέλα με κάποιο γομάρι όπως Ντούγκλας που οι περισσότεροι τον αναφέρουν...τον οποίο επειδή τυγχάνει να τον έχω δει σε πολλά παιχνίδια έχει πολύ καλές τοποθετήσεις είναι κέρβερος αλλά δεν προωθεί παιχνίδι και επίσης είναι αρκετά αργός....αλλά θα μπορούσε αυτά να τα συμπληρώσει π.χ. ο Βαρέλα.....
Για να μην μπερδευτούμε πάντως, εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως έστω και τώρα που φαίνεται πως έχει γίνει κάποιο λάθος στον σχεδιασμό σαυτή τη θέση, προτιμώ να πάρουμε τον Βαρέλα...
Gomaras Ο Κρέσπο το μόνο που έχει δείξει μέχρι στιγμής είναι μόνο ότι είναι γρήγορος...Τίποτα άλλο..
proedros

GoMaRoS έγραψε:ο μόνος παίχτης που μπορεί να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις μας για στόπερ, ψηλός, γρήγορος, να ξέρει μπάλα, και να είναι προσιτός. είναι ο salif sane από το Ανόβερο που έπεσε κατηγορία στην Γερμανία, ένα 6άρι που έπαιζε στόπερ. Υπάρχει βέβαια μία τρελή πρόταση για αυτόν από την Κίνα, ακολουθεί η Κολονία, αλλά ΠΑΟΚ είσαι

http://www.transfermarkt.com/salif-sane ... ler/126534
Δεν τον ξέρω καθόλου τον παίκτη...6άρι τον παρουσιάζουν πάντως....
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

όπως είπα 6άρι που έπαιζε στόπερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”