Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από free4 »

Το ειδα καπου αλλους και το μεταφερνω αυτουσιο

Αυτο ειναι το μοντερνο ποδοσφαιρο των χορηγων,των παραγοντων και της ουεφα.. να το χαιρεστε...
Καλο ταξιδι Μοροζινι!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλό θα ήταν να μην μιλάμε για θέματα που δεν γνωρίζουμε.
Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ο συγκεκριμένος θάνατος να μην οφείλεται σε ντοπα απαραίτητα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

1-0 η Τσέλσι στο ημίχρονο.
Μεταξύ μας .... προτιμώ έναν τελικό Μπάγερν-Τσέλσι παρά ένα ακόμα ελ κλάσικο.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

αν και δεν επαιξε μπαλα η τσελσι την ευκαιρια που δημιουργησε την εκανε γκολ σε αντιθεση με την μπαρτσα που εβγαλε μονη της τα ματια της. κακα τα ψεματα παντως δυσκολα θα προκριθει στο καμπ νου η τσελσι.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Ζούκερμπεργκ, ο Μέσι και...η καμαριέρα (Video)

Σε ολόκληρο τον πλανήτη η αγωνία για την σέντρα του Clasico στο Καμπ Νου έχει ανέβει για τα καλά λίγες ώρες πριν την έναρξή του. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμες να πρσφέρουν και πάλι στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας με φόντο τον τίτλο της Primera Division.

Φανταστείτε όμως λίγα λεπτά πριν το ματς, τον Ζοσέ Μουρίνιο να "παρηγορεί" τον Πεπ Γκουαρντιόλα στα αποδυτήρια για τον λόγο ότι οι μεγάλοι αστέρες της "Μπάρτσα", Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα και Πουγιόλ, έχουν απαχθεί από τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Αυτό ακριβώς είναι το σκεπτικό ενός ιδιαίτερα αστείου video που ετοίμασε η ομάδα Scratch και το οποίο δείχνει τον πολυεκατομμυριούχο Ζούκερμπεργκ να αγοράζει τους παίκτες της Μπαρτσελόνα για τον λόγο ότι του χάλασε το playstation. Σε ρόλο καμαριέρας...ο Κριστιάνο Ρονάλντο

[youtube]So7B-oP7zCk[/youtube]

pamesports.gr

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ρεαλ ολε............το καταφχαριστηθηκα... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

με αφορμη το ποστ,δεν νοειται να εισαι ΠΑΟΚ εναντια στο κατεστημενο,δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους,μπλα μπλα μπλα και να στηριζεις αυτα τα σιχαματα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Περα απο ολα τα αλλα μιλαμε για μπαλα....για πραγματγικο υπερ ποδοσφαιρο...Ας μην τα ψαχνουμε ολα τοσο..
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

city_boy έγραψε:με αφορμη το ποστ,δεν νοειται να εισαι ΠΑΟΚ εναντια στο κατεστημενο,δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους,μπλα μπλα μπλα και να στηριζεις αυτα τα σιχαματα.
Ε κάτσε ρε φίλε .Οπτική καύλα βγάζουμε, ούτε διαρκείας στο 3ο διάζωμα του Καμπ πήραμε ,ούτε μετοχές στις ΑΜΚ επί Λαπόρτα.
Μια φανέλα του Λουίς Ενρίκε απ' τον Βαρδάρι καβατζώσαμε όλη κι όλη.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Αυτο το πελατακια μου οι της μπαρτσελονα,ψιτ γατακια οι μαδριλενοι,η μανια με μεσσι και ροναλντο και ποιος την εχει μεγαλυτερη μου κανει πολυ αηδια........

και μην μου πειτε οτι δεν συμβαινει...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Συμβαίνει ρε τρελέ, αλλά για τον χουλιαμά και την καζούρα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

city_boy έγραψε:με αφορμη το ποστ,δεν νοειται να εισαι ΠΑΟΚ εναντια στο κατεστημενο,δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους,μπλα μπλα μπλα και να στηριζεις αυτα τα σιχαματα.

Συμφωνώ απόλυτα..Δεν γίνεται να είσαι ΠΑΟΚ και να στηρίζεις αυτά τα σωματεία που έχουνε πατήσει επί πτωμάτων για να φτάσουν εκεί που έφτασαν..Από την Ισπανία μόνο οι Βάσκοι της Μπιλμπάο είναι η ομάδα που με εκφράζει..Γνήσιοι και μόνοι τους παλεύουν πάντα και στηρίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ την ομάδα.

Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα πρωταθλήματα για μένα..Δεν γίνεται να είσαι ΠΑΟΚ και να στηρίζεις Μίλαν,Γιουβέντους,Ρεάλ,Μπάρτσα..

Τώρα οκ θα μου μπείτε μπάλα είναι,δεν είναι παντου Ελλαδιστάν, αλλά και πάλι..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ενω τι νομιζετε, οτι το Αποελ εφτασε εκει με τον ιδρωτα του?
Για ρωτηστε Κυπριους.

Γενικα πανω κατω τα ιδια παιζουν.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ρε παιδιά μην ψάχνετε παντού για παρασκήνιο και καταβολές και μ@λ@κίες. Δεν ευχαριστιέστε ποσόσφαιρο έτσι. Εγώ υποστηρίζω Ρεάλ γιατί μεγάλωσα με μια αφίσα του Ζιντάν στο δωμάτιό μου και η πρώτη φανέλα ποδοσφαίρου που πήρα ήταν του Ραούλ. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει ούτε που ήταν η ομάδα του Φράνκο, ούτε που για να βγάλει λεφτά πουλάει την ιδέα της. Αυτά που λέτε "αν είσαι ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποστηρίζεις..." ειλικρινά εκνευρίζομαι και μόνο που τα διαβάζω. Από πότε υπάρχουν κανόνες για το τι θα υποστηρίζω;;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν ψάχνουμε παρασκήνιο αδερφέ,παρασκήνιο υπάρχει..Κ εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει οτι είναι ομάδα του Φράνκο κτλ,αλλά εμένα μου κάνει το ίδιο με το "Είμαι γαύρος και δεν με νοιάζει η παράγκα του Κόκκαλη".Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.Απλά εμένα ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο δεν μου επιτρέπει να είμαι Ρεάλ του Φράνκο ή Μίλαν ή Γιουβέντους των στημένων.Δεν λέω οτι δεν μ αρέσει η μπάλα που παίζουνε,απλά δεν μπορώ να τις στηρίξω.Και δεν υπάρχουνε κανόνες αλλά αν έχεις μια συγκεκριμένη ιδεολογία για μένα πρέπει να την στηρίζεις παντού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”