Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

GoMaRoS έγραψε:και για τον άλλο Ισπανό θα αλλάξουν γνώμη πολλοί
Τον κρεσπο;;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

simba έγραψε:CCCP, aoratos, buffalobill, Sera4, joshua, mariano, vs40, mingus, kostas peraia, k_geo, giorgos_atha, odi

Καντε μια τσακαλια, σπαταληστε 62 λεπτα απτη ζωη σας και δείτε το ματς του Κανιας με τη γραναδα (19η τη 10 αγωνιστικη, 17η στο τελος)περσι..
[youtube]e6JJivKjnic[/youtube]

Σημαντικο!
Μπείτε σε frame of mind οτι ο παίκτης αυτος παει στην κουλα ή στο βαζελο (αρα οσο το δυνατόν λιγοτερο υποκειμενικοι) και γραψτε 2 αραδες απτο τι ειδατε..

3 πράγματα εχω να πω βλεποντας τα περσινα παιχνίδια του.
Συγνωμη στην κριση μου π αμφεβαλλα λογω στατιστικων.
Συγνωμη ταπεινα σε Κατσε και Τζιολη που ηθελα καλυτερους..
Μεγαλη γατα αυτος ο μανατζερ (We build careers οπως λεει και το μοτο του..)
Δεν μπορω να τα δω τα ματσάκια αυτή τη στιγμή. Μπορείς να μας πεις τι (κακό) είδες; Και αν είδες κάτι καλό γενικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Νομίζω ξεκάθαρα οι πιο ποιοτικές προσθήκες είναι του Τζαλμά του Ματος και του Σακχοφ..Ιδίως για τον τελευταίο ελπίζω ο τραυματισμός στο πέλμα να ξεπεραστεί γιατι αρχίζω και θυμάμαι την περίπτωση Εγκωμίτη. Περιμένω να δω και τον Μπίσεσβαρ που πιστεύω να βγάλει τα ποιοτικά του στοιχεία.Από την άλλη ο Κρέσπο μέχρι τώρα θεωρώ ότι λόγω ταχύτητας,τεχνικής στον μέσο όρο και οξυδέρκειας θα φανεί στα παιχνίδια της Σούπερλιγκ.Θα ήθελα όμως και τον Βαρέλα που θεωρώ ότι θα κλείσει κι αυτός τελικά.Όσο για Κάνιας και Μπρκιτς νομίζω ότι αν και όχι τοπ παίκτες στην Ελλάδα θα παίξουν άνετα και θα διακριθούν.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Dimitris_L4 έγραψε:
Τον κρεσπο;;
όχι τον Inigo Lopez :D :D :D φυσικά για τον Κρέσπο
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

CCCP έγραψε:Ποιος Τζιολης και ποιος Κατσε ρε Γκουερινο πλακα μας κανεις; Ξεκωληστε να πουμε απο την φαντασιωση του μεγαλου ταλεντου Κατσε. Με το ζωρι και με το μυαλο μας πεντε χρονια τωρα να τον κανουμε παικταρα. Παικτης που η λεξη αμυνα δεν ξερει ουτε πως γραφεται και εφτασε στο ταβανι του καιρο τωρα και μιλατε για εξελιξη.

Και πριν το ευρο ονοιρευοσασταν ορι θα κανει εμφανησεις και καλα και θα πουληυει. Ουτε καν επαιξε.

Ελεος πια ελεος
Δεν εχω καμμια φαντασιωση οτι ειναι κανα τεραστιο ταλεντο. Ξερω ομως οτι αυτη την στιγμη δεν εχουμε καλυτερο. και δεν ειναι αποψη αυτο ειναι το τι δειχνουν τα αποτελεσματα
Οταν θα ερθει καλυτερος και το δειξει στο χορταρι να εισαι σιγουρος οτι πρωτος θα το γραψω εγω.
Μεχρι τοτε ομως οι καλυτεροι της 11αδας σου ειναι κατσε τζιωλης γλυκος κλαους πελκας τζαβελας λεοβατς Μακ και ο χειροτερος ο κιτσιου που ευτυχως το ιδιο ειδε και ο Μιχελ κι εκανε την πρωτη μεταγραφη εκει

παντως επειδη ειμαι περιεργος κι επειδη δεν εχουμε και τιποτα συνταρακτικο στις μεταγραφικη κινηση αν θες μου λες ποιους θα κραταγες απο την περσινη ομαδα? θα κραταγες κανεναν η θα τους αλλαζες ολους?
paokpantou έγραψε: Βασικός ο κατσε ναι φίλε μου γιαυτο και σε κάνανε πλάκα τα χωρια.υπερτιμημενος παίχτης ο Αλβανός και ευτυχώς ξέρουν και ο Μιχελ και ο ιβιτς πως είναι μονο για πάγκο και κερκιδα
επειδη μαλλον εγω εβλεπα αλλο πρωταθλημα και για να μην λεμε λογια του αερα αν θελεις δειξε μου ποια χωρια μας εκαναν πλακα με κατσε τζιωλη διδυμο και βρες μου μετα και τα τρομερα αποτελεσματα που ειχαμε οταν ελειπε ενας απο τους δυο
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

GoMaRoS έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:
Τον κρεσπο;;
όχι τον Inigo Lopez :D :D :D φυσικά για τον Κρέσπο
Ρε φιλε παιζει να ειμαστε το 3% του φορουν που τ πιστεύουμε..κ εμενα με τν μπριζ δν μ φανηκε να αξιζει τετοια λοιδωρια...μακαρι...συμφωνουμε παντως για τον ινιγ εεεεεεε τον κρεσπο... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

simba έγραψε:CCCP, aoratos, buffalobill, Sera4, joshua, mariano, vs40, mingus, kostas peraia, k_geo, giorgos_atha, odi

Καντε μια τσακαλια, σπαταληστε 62 λεπτα απτη ζωη σας και δείτε το ματς του Κανιας με τη γραναδα (19η τη 10 αγωνιστικη, 17η στο τελος)περσι..
[youtube]e6JJivKjnic[/youtube]

Σημαντικο!
Μπείτε σε frame of mind οτι ο παίκτης αυτος παει στην κουλα ή στο βαζελο (αρα οσο το δυνατόν λιγοτερο υποκειμενικοι) και γραψτε 2 αραδες απτο τι ειδατε..

3 πράγματα εχω να πω βλεποντας τα περσινα παιχνίδια του.
Συγνωμη στην κριση μου π αμφεβαλλα λογω στατιστικων.
Συγνωμη ταπεινα σε Κατσε και Τζιολη που ηθελα καλυτερους..
Μεγαλη γατα αυτος ο μανατζερ (We build careers οπως λεει και το μοτο του..)
εγω καθησα και σπαταλησα-ειδα 5 παιχνιδια του κανιας
ο παικτης ειναι υπερπαικτουρα (για τα δεδομενα μας) και καλυτερος (σημερα) απο τον φουεγκο
εσυ μπορεις να μας πεις τι ειδες τοσο και δεν σου αρεσε?

Καλος σας βρηκα ειπαμε...δεν ειπαμε
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

για ακόμα μία φορά, παίχτης ήρθε στην Θεσσαλονίκη, περνάει ιατρικά, και τα αρδάκια κοιμούνται, τον ψάχνουν ακόμα στην Ισπανία αν έμεινε ελεύθερος
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

paokpantou έγραψε:Βασικά χαφ φέτος θα είναι..αν παίζουμε με δυο τσιμιροτ κανιας αν παίζουμε με τρία..Χαρίσης τσιμιροτ κανιας..ο Τζιόλης σε περιπτώσεις και ειδικές αποστολες θα είναι βασικος
0-10 ματς εχει αυτη η τριαδα :lol: :lol: :lol:

τος σαχοφ μπισεσβαρ για την εξεδρα τους πηραμε?
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Marianov6 έγραψε:Ακομα δεν ανακοινωθηκε ο Κανιας?
αργουμε ακομα και στις ανακοινωσεις :yellowcard:
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Alastor έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Νομιζω οτι ειναι λιγο κουτο να ψαχνουμε ΤΩΡΑ για φορ..μπροστα η ομαδα ειναι ενισχυμενη και οι καμπος-γκαρυ-φακουντο-μπισεβαρ (ουσιαστικα μιλαμε για 3 νεους) μπορουν να διαλυσουν πολλες αμυνες.

Ας αποκτηθει τωρα το αμ.χαφ και σεντερ μπακ και χρονος υπαρχει για το φορ.

θα συμφωνησω απολυτα ως προς τον χρονο αποκτησης,cb και αμ.χαφ ειναι πολυ πιο επειγουσες προσθηκες.Με Κλαους μονο σαν καθαρο cf μπορουμε να πορευθουμε μεχρις οτου να ξεκινησει το πρωταθλημα και τα ευρωπαικα παιχνιδια
Συγνωμη παιδια αλλα ειστε πολυ λαθος,ομαδα χωρις σεντερ φορ ειναι μιση ομαδα.Εφοσον παρακολουθειτε ποδοσφαιρο δειτε τι εγινε οταν η Πορτογαλια εβαλε σεντερ φορ μεσα και τι εγινε στον ημιτελικο οταν η Γερμανια επαιξε χωρις σεντερ φορ.Τις μεγαλες νικες,τις προκρισεις και τους τιτλους θα στα δωσουν τα σεντερ φορ(ποιοτητας).Σεντερ φορ δεν ειναι κατ αναγκη ο γκολτζης της ομαδας μην μπερδευεστε.Ο ΠΑΟΚ σεντερ φορ κανονικο δεν εχει.Μπορει να γινει ο Κουλουρης αλλα δεν μπορεις να βασιστεις ακομα σ αυτον.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

buffalobill4 έγραψε:Σιμπα το απογευμα. Τωρα ειμαι δουλεια :lol: .

Σερα εχεις δικιο. Δεν εχει αδικηθει κανενα παιδι απο τον οργανισμο. Εγω νομιζω απο μας αδικηθηκαν καποιοι. Δε γινεται να λεμε απο τη μια οτι θελουμε οι παικτες να τα δινουν ολα και ο κιτσιου ο οποιος τοσο ξερει τοσο παιζει αλλα παντα τα δινει ολα να λοιδωρειται.

Αυτο που εν κατακλειδι θελω να πω ειναι πως κατα την προσωπικη μου αποψη εχει ερθει το πληρωμα του χρονου να αγαπησουμε την ομαδα μας. Και πολλω δε μαλλον τους παικτες που ειναι εκει που ειναι για 3 4 5 ισως και 7 8 χρονια. Αυτοι ειναι οι σημαιες πως αλλιως να το πω.
τελειως διαφορετικο κομματι αυτο στο οποιο δε σου δινω αδικο...

για μενα εκει εφερε ευθυνη η παε η οποια εδωσε φορτιο σε παιδια που δεν μπορουσαν να το σηκωσουν...αμα ο καθε κιτσιου/πελκας κλπ ειχε ενα συμπληρωματικο ρολο στην ομαδα θα ηταν πολυ πιο ηπια η συμπεριφορα του κοσμου προς αυτους...

νομιζω φετος θα υπαρξει αγαπη προς την ομαδα...θα βοηθησει και ο ιβιτς προς αυτο...

κανιας λοιπον...να τον δουμε και αυτον λοιπον...καλως να ορισει και ελπιζω να ξαναβρει τον εαυτο του μαζι μας :ugeek:

ντεσπε καλως μας ξαναβρηκες... για πες λιγο και εσυ τα βασικα του χαρακτηριστικα που ειδες...
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Γκουερινο έγραψε:
CCCP έγραψε:Ποιος Τζιολης και ποιος Κατσε ρε Γκουερινο πλακα μας κανεις; Ξεκωληστε να πουμε απο την φαντασιωση του μεγαλου ταλεντου Κατσε. Με το ζωρι και με το μυαλο μας πεντε χρονια τωρα να τον κανουμε παικταρα. Παικτης που η λεξη αμυνα δεν ξερει ουτε πως γραφεται και εφτασε στο ταβανι του καιρο τωρα και μιλατε για εξελιξη.

Και πριν το ευρο ονοιρευοσασταν ορι θα κανει εμφανησεις και καλα και θα πουληυει. Ουτε καν επαιξε.

Ελεος πια ελεος
Δεν εχω καμμια φαντασιωση οτι ειναι κανα τεραστιο ταλεντο. Ξερω ομως οτι αυτη την στιγμη δεν εχουμε καλυτερο. και δεν ειναι αποψη αυτο ειναι το τι δειχνουν τα αποτελεσματα
Οταν θα ερθει καλυτερος και το δειξει στο χορταρι να εισαι σιγουρος οτι πρωτος θα το γραψω εγω.
Μεχρι τοτε ομως οι καλυτεροι της 11αδας σου ειναι κατσε τζιωλης γλυκος κλαους πελκας τζαβελας λεοβατς Μακ και ο χειροτερος ο κιτσιου που ευτυχως το ιδιο ειδε και ο Μιχελ κι εκανε την πρωτη μεταγραφη εκει

παντως επειδη ειμαι περιεργος κι επειδη δεν εχουμε και τιποτα συνταρακτικο στις μεταγραφικη κινηση αν θες μου λες ποιους θα κραταγες απο την περσινη ομαδα? θα κραταγες κανεναν η θα τους αλλαζες ολους?
paokpantou έγραψε: Βασικός ο κατσε ναι φίλε μου γιαυτο και σε κάνανε πλάκα τα χωρια.υπερτιμημενος παίχτης ο Αλβανός και ευτυχώς ξέρουν και ο Μιχελ και ο ιβιτς πως είναι μονο για πάγκο και κερκιδα
επειδη μαλλον εγω εβλεπα αλλο πρωταθλημα και για να μην λεμε λογια του αερα αν θελεις δειξε μου ποια χωρια μας εκαναν πλακα με κατσε τζιωλη διδυμο και βρες μου μετα και τα τρομερα αποτελεσματα που ειχαμε οταν ελειπε ενας απο τους δυο
το ότι θεωρείς καλυτερο χαφ στον ΠΑΟΚ τον κατσε δεν εχω να πω τίποτα αλλο..σταματαω την συζήτηση εδώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μήπως είδες αλλά ματς despe? Και σε αυτά ήταν πολύ καλός?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Πηραμε το Χαβιε.Ακολουθουν Μαυριδης και Τανιμανιδης και κλεισαμε για φετος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”