+4buffalobill4 έγραψε:Αν δεν αγαπησουμε την ομαδα μας και δη τους ελληνες και δη τους προερχομενους απ την ακαδημια μας δεν παμε πουθενα.
Βρειτε μου μια φορα που αποθεωθηκε παιδι απο την ακαδημια μας. Μια. Εγω θα σας βρω μεχρι και αποθεωση κριστιανο μοραες.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Ο Σάκχοφ τι θα είναι αδερφέ??? 5ος μας χαφ???paokpantou έγραψε:Βασικά χαφ φέτος θα είναι..αν παίζουμε με δυο τσιμιροτ κανιας αν παίζουμε με τρία..Χαρίσης τσιμιροτ κανιας..ο Τζιόλης σε περιπτώσεις και ειδικές αποστολες θα είναι βασικος

Ρε σουρμε βλεπεις πντα ετσι αρχιζουν αυτοι οι καβγαδες. Βγενει καποιος και λεει κατι που τρελενει, μετα εκλαμβανεις αυτο που απανταω εγω ως μενος και ου το καθεξεις.sourmenetes έγραψε:Ελεος ομως και με το μενος εναντιον του κατσε...εναν παιχτη που με ψωροδιφραγκα εδω και μια 4ετια ειναι το βασικο χαφ της ομαδας.οταν ερθει καλυτερος ας βγει.μην υποτιμαμε τους παντες και τα παντα.CCCP έγραψε:Ποιος Τζιολης και ποιος Κατσε ρε Γκουερινο πλακα μας κανεις; Ξεκωληστε να πουμε απο την φαντασιωση του μεγαλου ταλεντου Κατσε. Με το ζωρι και με το μυαλο μας πεντε χρονια τωρα να τον κανουμε παικταρα. Παικτης που η λεξη αμυνα δεν ξερει ουτε πως γραφεται και εφτασε στο ταβανι του καιρο τωρα και μιλατε για εξελιξη.
Και πριν το ευρο ονοιρευοσασταν ορι θα κανει εμφανησεις και καλα και θα πουληυει. Ουτε καν επαιξε.
Ελεος πια ελεος
Καμια διαθεση για μενος δεν εχω και καμια αντιπαθεια. Δεν φτεει φυσικα ο Κατσε και ουτε κανενας αλλος παικτης. Εμεις φταιμε που με το μυαλο μας να τους κανουμε μεγαλυτερα ταλεντα και παικτες απο οτι ειναι. Κανενα προβλημα με κατσε αλλα το χειρωτερο χαφ της ομαδας πια ειναι τι να κανουμε. Αυτο δεν ειναι κακο, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ γιατι μεγαλωσε η ομαδα και τον ξεπερασε. Επισης 6αρι δεν ειναι οχταρι δεν ειναι, δεν εχει θεση στην ενδεκαδα. Τελειωσε ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ πως το λενε.
CCCP, aoratos, buffalobill, Sera4, joshua, mariano, vs40, mingus, kostas peraia, k_geo, giorgos_atha, odi
Καντε μια τσακαλια, σπαταληστε 62 λεπτα απτη ζωη σας και δείτε το ματς του Κανιας με τη γραναδα (19η τη 10 αγωνιστικη, 17η στο τελος)περσι..
[youtube]e6JJivKjnic[/youtube]
Σημαντικο!
Μπείτε σε frame of mind οτι ο παίκτης αυτος παει στην κουλα ή στο βαζελο (αρα οσο το δυνατόν λιγοτερο υποκειμενικοι) και γραψτε 2 αραδες απτο τι ειδατε..
3 πράγματα εχω να πω βλεποντας τα περσινα παιχνίδια του.
Συγνωμη στην κριση μου π αμφεβαλλα λογω στατιστικων.
Συγνωμη ταπεινα σε Κατσε και Τζιολη που ηθελα καλυτερους..
Μεγαλη γατα αυτος ο μανατζερ (We build careers οπως λεει και το μοτο του..)
Καντε μια τσακαλια, σπαταληστε 62 λεπτα απτη ζωη σας και δείτε το ματς του Κανιας με τη γραναδα (19η τη 10 αγωνιστικη, 17η στο τελος)περσι..
[youtube]e6JJivKjnic[/youtube]
Σημαντικο!
Μπείτε σε frame of mind οτι ο παίκτης αυτος παει στην κουλα ή στο βαζελο (αρα οσο το δυνατόν λιγοτερο υποκειμενικοι) και γραψτε 2 αραδες απτο τι ειδατε..
3 πράγματα εχω να πω βλεποντας τα περσινα παιχνίδια του.
Συγνωμη στην κριση μου π αμφεβαλλα λογω στατιστικων.
Συγνωμη ταπεινα σε Κατσε και Τζιολη που ηθελα καλυτερους..
Μεγαλη γατα αυτος ο μανατζερ (We build careers οπως λεει και το μοτο του..)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 11 Ιούλ 2016, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κωστας σταφυλιδης και δημητρακης κωνσταντινιδης αλλα αυτον τον εφαγαν οι τραυματισμοι...buffalobill4 έγραψε:Αν δεν αγαπησουμε την ομαδα μας και δη τους ελληνες και δη τους προερχομενους απ την ακαδημια μας δεν παμε πουθενα.
Βρειτε μου μια φορα που αποθεωθηκε παιδι απο την ακαδημια μας. Μια. Εγω θα σας βρω μεχρι και αποθεωση κριστιανο μοραες.
το αντιθετο συμβαινει συνηθως μπαφαλο για τα παιδια απο τις ακαδημιες ερχονται στο προσκηνιο με ολων των ειδων ευχολογια για την αξια τους να τους συνοδευουν οπως γενικα και ολος αυτος ο ντορος με τις ακαδημιες μας που ειναι στις καλυτερες του κοσμου κλπ....μετα βεβαια η προσγειωση στην πραγματικοτητα ειναι ανωμαλη...και αν καποιο απο αυτα τα παιδια κανει και 1-2 παιχνιδια σου ερχεται μετα και ο μανατζερ του και σου ζηταει γη και υδωρ για νεο συμβολαιο (γεια σου πολ και λοιποι μανατζερ)...
προσωπικα δεν μου αρεσουν οι μηδενισμοι...για παραδειγμα σαπακι δεν ειναι ο κατσε καλουτσικος παιχτης που ομως δεν θεωρω πως μπορει να εχει συνεχεια στον ΠΑΟΚ μας...ως εκει ουτε χρειαζεται να τον φαω στη μαπα επειδη βγηκε απο τις ακαδημιες μου ουτε χρειαζεται να τον απαξιωσω επειδη δεν εκπληρωνει πλεον τις προσδοκιες μου...
πραγματικα σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν θυμαμαι ενα παιδι απο τις ακαδημιες που να "αδικηθηκε" απο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ και να εκανε καμια σοβαρη καριερα αλλου...
- sourmenetes
- Moderator
Θεωρεις και με τις θεωριες δε βγαινει ακρη.να τους δουμε και μετα θα κρινουμε.paliotomaros έγραψε:Όπως ξεκάθαρα φάνηκε απο το φιλικό με τη μπρύζ η ομάδα στα χαφ και μπροστά είναι καλή. Φωνάζει οτι θέλει πολύ καλό σεντερ μπάκ. Φαίνεται την πατήσαμε με τον σακχοφ. Τέτοιοι καλοί παιχταράδες η στα 34 ή τραυματίες έρχονται στο ελλαδισταν του κομποτη και του γκιρτζικη. Πότε θα σταμάτήσει η βλακεία με το βιερίνια? Έχει κλείσει το θέμα και επίσημα!!! Σκατά έχετε στο κεφάλι και δεν καταλαβαίνετε? Κάθε μέρα το ίδιο και το ίδιο.... Θεωρώ οτι την πατήσαμε και στο τερματά. Μεγάλο ρίσκο. Μεγάλο ταλέντο σε κάθετη πορέια. Θα τον αναστήσουμε?
Εντάξει παιδιά μείνετε ήρεμοι. Τον βγαλαμε άχρηστο και τον κανιας.
- Kostas_Peraia4
Kαλως το παιδι...
Αντε μπας και ξεκινησουμε κανενα save της προκοπης στο Manager
Tριετες κι αυτος
Αντε μπας και ξεκινησουμε κανενα save της προκοπης στο Manager

Tριετες κι αυτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Δευ 11 Ιούλ 2016, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Σιμπα το απογευμα. Τωρα ειμαι δουλεια
.
Σερα εχεις δικιο. Δεν εχει αδικηθει κανενα παιδι απο τον οργανισμο. Εγω νομιζω απο μας αδικηθηκαν καποιοι. Δε γινεται να λεμε απο τη μια οτι θελουμε οι παικτες να τα δινουν ολα και ο κιτσιου ο οποιος τοσο ξερει τοσο παιζει αλλα παντα τα δινει ολα να λοιδωρειται.
Αυτο που εν κατακλειδι θελω να πω ειναι πως κατα την προσωπικη μου αποψη εχει ερθει το πληρωμα του χρονου να αγαπησουμε την ομαδα μας. Και πολλω δε μαλλον τους παικτες που ειναι εκει που ειναι για 3 4 5 ισως και 7 8 χρονια. Αυτοι ειναι οι σημαιες πως αλλιως να το πω.

Σερα εχεις δικιο. Δεν εχει αδικηθει κανενα παιδι απο τον οργανισμο. Εγω νομιζω απο μας αδικηθηκαν καποιοι. Δε γινεται να λεμε απο τη μια οτι θελουμε οι παικτες να τα δινουν ολα και ο κιτσιου ο οποιος τοσο ξερει τοσο παιζει αλλα παντα τα δινει ολα να λοιδωρειται.
Αυτο που εν κατακλειδι θελω να πω ειναι πως κατα την προσωπικη μου αποψη εχει ερθει το πληρωμα του χρονου να αγαπησουμε την ομαδα μας. Και πολλω δε μαλλον τους παικτες που ειναι εκει που ειναι για 3 4 5 ισως και 7 8 χρονια. Αυτοι ειναι οι σημαιες πως αλλιως να το πω.
- Dimitris_L4
Σωστος...nothu έγραψε:Εντάξει παιδιά μείνετε ήρεμοι. Τον βγαλαμε άχρηστο και τον κανιας.

Προλάβαμε ; αποθεωνουμε μπακασετες που έκαναν πέρσι καλά ματς αλλά φύγανε διωγμενοι από την Τρίπολη και βγάλαμε άχρηστο τον κανιας. ...nothu έγραψε:Εντάξει παιδιά μείνετε ήρεμοι. Τον βγαλαμε άχρηστο και τον κανιας.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 11 Ιούλ 2016, 15:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και, ξαφνικά, όλοι ο αρδ που έλεγαν ότι "έρχεται ο Κάνιας μόλις τελειώσει τυπικά από την Εσπανιόλ" επιβεβαιώνονται τώρα που αυτός είναι(;) Θεσσαλονίκη.

- buffalobill4
Ποιος τον εβγαλε αχρηστο ρε παιδια; εσεις γκρινιαζετε χωρις λογο. Ο σιμπα ειδε ενα ματς (μπορει να ειδε κ αλλα) και εξεφρασε μια πτοσωπικη αποψη. Που εγκειται το κακο; μετα διαβαζουμε αραδες εδω μεσα που γκρινιαζουμε γιατι οι αλλοι γκρινιαζουν γι αυτους που γκρινιαζουν. Δεν ειναι ετσι.