Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Έχει ξαναπαίξει για Ελλάδα ο Aissati, για εμάς και για γαύρο... Παλιό πουλέν του master league στο Pro 2006!!
- ΑποστόληςΑ
Ο Μπαλντέ ρίχνει το κασέ του στο ναδίρ
PNG
Ο Ιμπραχίμα Μπαλντέ είχε κασέ στην Ρωσία κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του Μίχελ και του εκπροσώπου του, αρχικά η ταρίφα ήταν κοντά στο 1.000.000 ευρώ, ίσως και λίγο λιγότερο. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι θέλει να έρθει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι η δουλειά σήμερα μπορεί να γίνει ακόμα και με 600.000 ευρώ. Αυτά ακούει ο Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση απόκτησής του. Ο Μίχελ ψάχνει κάτι καλύτερο και τον κρατάει stand by. Πόσο ακόμα θα περιμένει; Λίγο. Δεδομένα. Φτάσαμε ήδη 11 Ιούλη.
PNG
Ο Ιμπραχίμα Μπαλντέ είχε κασέ στην Ρωσία κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του Μίχελ και του εκπροσώπου του, αρχικά η ταρίφα ήταν κοντά στο 1.000.000 ευρώ, ίσως και λίγο λιγότερο. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι θέλει να έρθει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι η δουλειά σήμερα μπορεί να γίνει ακόμα και με 600.000 ευρώ. Αυτά ακούει ο Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση απόκτησής του. Ο Μίχελ ψάχνει κάτι καλύτερο και τον κρατάει stand by. Πόσο ακόμα θα περιμένει; Λίγο. Δεδομένα. Φτάσαμε ήδη 11 Ιούλη.
...και δυο καραβιές Άγιοι μαζί...Odi έγραψε:Ο Χριστός και η Παναγία..ΑποστόληςΑ έγραψε:cb = Τζιόλης

Κι εγω θελω να ανανεωσουν ειδικα ο κατσε. γιατι και λεφτα δεν θα πιασει και νομιζω ειναι λιγο πιο απαραιτητος απο τον Μακ.buffalobill4 έγραψε:Εγω που θελω να μεινει και ο μακ και ο κατσε με ανανεωση ειναι τρελος;
Αλλα ειδικα ο κατσε παλιωσε πολυ και οι οπαδοι θελουν νεο αιμα

Αν ερθει προταση τον τσιμιροτ θελω να πουλησουμε, δεν νομιζω οτι κολλαει με τον τζιωλη
- GiorgosAtha
Ελπίζω να τρολλάρεις...Γκουερινο έγραψε: Αν ερθει προταση τον τσιμιροτ θελω να πουλησουμε, δεν νομιζω οτι κολλαει με τον τζιωλη

Θα πας να πουλήσεις φέτος ένα περιουσιακό στοιχείο ετών 23 που έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο με μεγάλη προοπτική εξέλιξης και μπορεί να υπερδιπλασιάσει την αξία του επειδή δεν νομίζεις ότι κολλάει με τον Τζιόλη, ετών 31, με μηδενική προοπτική εξέλιξης, πτωτική αξία και με συμβόλαιο που λήγει του χρόνου το καλοκαίρι?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 11 Ιούλ 2016, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσο και να προσπάθησα να συμμεριστώ την αισιοδοξία των περισσοτέρων για το μεταγραφικό σχεδιασμό, βλέπω ότι οι μέρες περνάνε και cb και dmc πουθενά. Κι αύριο να έρθουν δύσκολα θα προλάβουν τους πρώτους αγώνες. Το ίδιο ισχύει και για τον τερματά. Με Γλύκο, Μαλεζά και Τζιώλη θα πάμε, ο Σάχοβ τραυματίας άρα δύσκολα, ο Μπίσεσβαρ ανέτοιμος άρα δύσκολα 90λεπτο, άρα Πέλκας ή Χαρίσης.
Αν ο σκοπός ήταν να χτυπήσουμε δυνατά τον προκριματικό ώστε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον το Γιουρόπα ο σχεδιασμός είναι το λιγότερο ριψοκίνδυνος. Μακάρι να μας καθίσει η ευκολότερη και να περάσουμε αλλά δεν νιώθω ότι έχει γίνει το καλύτερο εν όψει αυτών των 2 αγώνων.
Αν ο σκοπός ήταν να χτυπήσουμε δυνατά τον προκριματικό ώστε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον το Γιουρόπα ο σχεδιασμός είναι το λιγότερο ριψοκίνδυνος. Μακάρι να μας καθίσει η ευκολότερη και να περάσουμε αλλά δεν νιώθω ότι έχει γίνει το καλύτερο εν όψει αυτών των 2 αγώνων.
- kataramenos5
Γκουερινο έγραψε:Κι εγω θελω να ανανεωσουν ειδικα ο κατσε. γιατι και λεφτα δεν θα πιασει και νομιζω ειναι λιγο πιο απαραιτητος απο τον Μακ.buffalobill4 έγραψε:Εγω που θελω να μεινει και ο μακ και ο κατσε με ανανεωση ειναι τρελος;
Αλλα ειδικα ο κατσε παλιωσε πολυ και οι οπαδοι θελουν νεο αιμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ερθει προταση τον τσιμιροτ θελω να πουλησουμε, δεν νομιζω οτι κολλαει με τον τζιωλη

GiorgosAtha, άστο καλύτερα, άλλον περίμενε να "τσιμπήσει" ο Νέτο με την τελευταία του πρόταση...

Ίδωμεν...

- GiorgosAtha
Μπορεί να μη κατάλαβα καλά... no offence...goran 64 έγραψε: GiorgosAtha, άστο καλύτερα, άλλον περίμενε να "τσιμπήσει" ο Νέτο με την τελευταία του πρόταση...![]()

Πιστεύεις ότι αν πάρουμε ποτέ επιθετικό θα πάρουμε καλύτερο από τον Κλάους? Γιατί μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί το αντίθετο. Μακάρι να παίρναμε έστω αυτόν αλλά φοβάμαι ότι θα μείνουμε όπως είμαστε. Το πολύ πολύ να πάρουμε δεύτερο επ και να φύγει ο Φακούντο.nothu έγραψε:Εμένα πάντως αυτός ο μπαλντε με φαίνεται μεγαλο ταγαρι.
για τις πωλήσεις πότε θα ακούσουμε?
μόνο αν γίνουν θα μπορέσουμε να ξανοιχτούμε για δυνατά ονόματα
μόνο αν γίνουν θα μπορέσουμε να ξανοιχτούμε για δυνατά ονόματα
- GiorgosAtha
Εντιντ:
Συμφωνώ με τον ακόμα πιο πάνω...
Συμφωνώ με τον ακόμα πιο πάνω...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 11 Ιούλ 2016, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θελω Κουλουρη απαραιτητα 1η αλλαγη φορ.
Για βασικο Κλαους δεν μου φτανει ομως.
Ειμαι εγκλωβισμενος
Για βασικο Κλαους δεν μου φτανει ομως.
Ειμαι εγκλωβισμενος
- ilovegame27
Lacedaemonian δεν είπα ότι δεν είναι ο καλύτερος αφού είναι το μοναδικό εξάρι που έχεις!
Απλά εσύ πρέπει να κοιτάξεις να αποκτήσεις κάτι πολύ πιο ποιοτικό!
Απλά εσύ πρέπει να κοιτάξεις να αποκτήσεις κάτι πολύ πιο ποιοτικό!