Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Spiros_S

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δε νομίζω ότι αυτό θα έχει άμεση ισχύ. Έχει δρόμο ακόμη μέχρι και τυπικά να ισχύσει. Νομίζω ότι το πρόβλημα της Ρεάλ είναι ότι ήθελε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο ο Μπέιλ να λογίζεται στο μέλλον ως μη κοινοτικός.

Νομίζω, όμως, ότι αυτό δεν έχει άμεση ισχύ. Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα, ας με διορθώσει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

agios έγραψε:Το τι έχει να γίνει με ποδοσφαιριστές στην Αγγλία και με ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη που προέρχονται από Αγγλία που δεν είναι πλέον κοινοτικοί δεν φαντάζεστε!!!!Το Brexit αλλάζει τρομερά τα πάντα.Σήμερα αρχίζουν οι μεταγραφές!!!!
φιλε μου οι συνεπειες του brexit θα αργησουν να φανουν και σιγουρα οπως παντα υπαρχει μια περιοδος αναπροσαρμογης που συνηθιζει να κραταει πολυ καιρο...

θα υπαρξουν νεοι οροι συνεργασιας και τιποτα δε θα συμβει δηλαδη...η ευρωπη μπορει να ειναι ευρωπη αλλα και η μπιζνα ειναι μπιζνα :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

joshua έγραψε:Εγω δεν ειμαι αισιοδοξος για Βαρελα.Μπλεξαμε με τον Μπεκαλι,σημερα ανακατεψε παλυ τον γαυρο,ακρη δεν θα βρουμε.
Ναι αναφέρει τον Γαύρο και 2Μ ευρώ, αλλά ίσως είναι τυπογραφικό και να εννοεί εμάς. Τελος πάντων πολύ πιθανόν να κολλήσει του Βαρέλα γιατί αποκλείω ο Μίχελ να προσφέρει πάνω απο 1Μ.
Spiros_S

Ναι, θα δώσει ο φαταούλ 2 εκ σε ομάδα για παίκτη. Πάνε αυτά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

makispaspartou έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά επειδή εμένα δε με γνωρίζετε πρέπει να μην έχω την άποψή μου κι εγώ? Εσείς που τον ξέρετε μπορείτε να έχετε τη γνώμη σας.Εγώ που είμαι άγνωστος εδώ μέσα τι να κάνουμε αυτή την γνώμη έχω διαμορφώσει για τον συγκεκριμένο.Το όλοι ΠΑΟΚ είμαστε προφανώς και ισχύει αλλά κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους ΠΑΟΚόμετρο στην άποψή τους.

Υ.Γ.Μανιακέ μου την πέσανε...Πες καμία καλή κουβέντα αγορίνα μου μιας και μόνο εσύ με γνωρίζεις εδώ μέσα!!! :opaokara: :opaokara:
Κλείνω το οφφ τόπικ: καμία σχέση, πιστεύεις ό,τι θέλεις, την παρεξήγηση πήγα να λύσω. Μεγάλα παιδιά είστε, εσείς αποφασίζετε.

Ον τόπικ: θα φύγει πολύ πράμα από το νησί. Αλλά όχι άμεσα, οι δομικές συνέπειες του Brexit θα φανούν εν καιρώ
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

slowcrow έγραψε:
agios έγραψε:Το τι έχει να γίνει με ποδοσφαιριστές στην Αγγλία και με ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη που προέρχονται από Αγγλία που δεν είναι πλέον κοινοτικοί δεν φαντάζεστε!!!!Το Brexit αλλάζει τρομερά τα πάντα.Σήμερα αρχίζουν οι μεταγραφές!!!!
Γιατι? Δωσε κανα παραδειγμα να καταλαβουμε.
Γιατί ισχύει ο νόμος σε κάθε χώρα για άδεια εργασίας και ο νόμος σε κάθε λίγκα πόσοι κοινοτικοί επιτρέπονται.Η Έβερτον για παράδειγμα έχει τώρα 6 παίκτες.Αν ισχύει για παράδειγμα έως 3 ή 4 κοινοτικοί οι δύο θα πρέπει να φύγουν..Η Ρεάλ τώρα διάβαζα ξαφνικά ο Μπέιλ δεν θεωρείται κοινοτικός (το ανάποδο Άγγλος στην Ευρώπη) θέλει να τον ανανεώσει αλλά έχει ήδη και Ραμίρες,Κασεμίρο,Ντανίλο και Μπέιλ=4.Μέχρι 3 επιτρέπετε στην πριμέρα άρα ένας πρέπει να φύγει!!Και φυσικά είναι εκατοντάδες πλέον οι περιπτώσεις στην Ευρώπη και ξαφνικά θα πέσουν και οι τιμές γιατί δεν θα βρίσκονται πολλές ομάδες που θα μπορούν να πληρώσουν συγκεκριμένα συμβόλαια και θα πέσει πολύ...ανεργία!!! ;)
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να επαναπροσδιοριστεί η θέση της Αγγλίας στην Ευρώπη.Αυτό μάλιστα οριοθετείται σε 2 χρόνια. Σίγουρα θα χρειαστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες για τους Ευρωπαίους που εργάζονται εκεί οι οποίες λογικό να οδηγήσουν και σε απολύσεις λόγω του αυξημένου κόστους.Η Βρετανία θα προσπαθήσει σίγουρα να κάνει συμφωνίες για την ελεύθερη διακίνηση στον τομέα του εμπορίου με την Ε.Ε.Το σίγουρο είναι ότι στο ποδόσφαιρο αμφιβόλου αξίας παίκτες ή μέτριοι θα δώσουν τη θέση τους σε Βρετανούς.Θα προκύψουν ευκαιρίες όχι όμως για τα βαριά ονόματα.Το δεδομένο πλέον είναι ότι έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου για την Ε.Ε.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Sera4 έγραψε:
φιλε μου οι συνεπειες του brexit θα αργησουν να φανουν και σιγουρα οπως παντα υπαρχει μια περιοδος αναπροσαρμογης που συνηθιζει να κραταει πολυ καιρο...

θα υπαρξουν νεοι οροι συνεργασιας και τιποτα δε θα συμβει δηλαδη...η ευρωπη μπορει να ειναι ευρωπη αλλα και η μπιζνα ειναι μπιζνα :ugeek:
Sera συμφωνώ αλλά στο ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι.1)Άδεια παραμονής,2)Όριο κοινοτικών,3)Το βασικότερο συμβόλαια.Στο ποδόσφαιρο με τριετές και τετραετές και διετές και πάει λέγοντας δεν βλέπεις το σήμερα αλλά το αύριο.Να κάνεις τριετές ή να έχει τετραετές ε κάποιον που όσο και να καθυστερήσει κάποια στιγμή θα ισχύσουν οι συνέπειες του Brexit????Και πόσες θέσεις να δεσμεύσεις με μη κοινοτικούς και για πόσα χρόνια??Άστο μεγάλη πληγή φίλε άνοιξε...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Για το αντίστροφο δε νομίζω να υπάρχει ζήτημα. Οι παίκτες από ευρωπαϊκές χώρες εκτός εε (πχ τουρκία, ρωσία, σερβία) δε λογίζονται ως ξένοι και φαντάζομαι θα υπάρξει κάποια παρόμοια ρύθμιση και με τους βρετανούς. Για τους κοινοτικούς που παίζουν αγγλία θα είναι περισσότερο το ζήτημα, καθώς θα πρέπει να πάρουν άδεια εργασίας που δεν είναι και παιχνιδάκι (το πρωτο παράδειγμα που μου ρχεται είναι ο leto που η liverpool τον ήθελε αλλά δεν πήρε ποτέ άδεια γιαυτό και έφευγε συνεχώς δανεικός και στο τέλος έφυγε εντελώς). Αλλά ακόμη κ αυτό αν γίνει ποτέ δε θα γίνει από αύριο, άλλωστε η μεγάλη βρετανία είναι ακόμη μέλος της εε.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Πάντως στο transfermarkt... αλλάξαν ήδη τα ποσοστά των ξένων. Πλέον λογίζουν ως μη κοινοτικούς τους πάντες πλην "Νησιωτών" :mrgreen:
Για παράδειγμα η Man City έχει πλέον 20 foreign players... ποσοστό της τάξεως του 83,3%!!!! :shock: :mrgreen:

Δεν ξέρω αν ήταν πάντα έτσι αλλά θα έχει πλάκα αν γίνει κάνα μπαμ.

Εντιντ... τελικά έτσι ήταν πάντα. Απλά ήταν το ποσοστό μη Άγγλων. Ε ρε και να από του χρόνου όλοι μη κοινοτικοί... θα παίζουν με τις κάτω των 21! :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 24 Ιουν 2016, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Ποιος εγραψε οτι ο Περευρα πηρε τοθ σαλπι το νουμερο στην φανελα ισχυει?

κ ο Κουλουρης απο το 18 πηρε το 20? κ το 18 το πηρε ο μικρος ο γιαννουλης?

(σηζητηση να γινεται..) να αλλαξω θεμα απο το ΒRexit
Spiros_S

Η αλήθεια είναι ότι οι χώρες του ΗΒ, θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν 3ετίες και 4ετίες σε συμβόλαια μή Άγγλων. Με τον τρόπο αυτό, είναι πιθανόν να προκύψουν ευκαιρείς για δανεισμός ή και αγορές σε καλές τιμές.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

ωραία, καλά και ώριμα αυτά που λέτε αδέρφια, αν και τα λέμε σε λάθος τόπικ
το θέμα για μένα άσχετα με τι είδατε και τι εκτιμάτε είναι:

1. πρέπει να επικυρωθεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, καθώς με την εξαγωγή του αποτελέσματος δεν αλλάζει κάτι αυτόματα. Κάπου είδα το πρωί μπορεί να γίνουν τρίπλες προκειμένου να μην εφαρμοσθεί το αποτέλεσμα
2. υπάρχει η παράμετρος αποσχίσεων και αυτονομήσεων των χωρών μελών που απαρτίζουν τη Μεγάλη Βρετανία, που το ΒΡΕΧΙΤ μπορεί να δρομολογίσει νέες εξελίξεις
3. με ειδικές διατάξεις μπορεί στο ποδόσφαιρο να μην ισχύσει π.χ. για την Ουαλία ότι για τη Σκωτία
4. στην πολιτική γίνονται θαύματα πολύ μεγαλύτερα από τα θρησκευτικά. Πρόσφατο και κορυφαίο η μεταμόρφωση του ΟΧΙ σε μεγάλο ΝΑΙ αντίστοιχης δημοσκόπισης σε γνωστή χώρα της Ευρώπης

νομίζω ότι δεν πρέπει να κάνουμε πολιτικές αναφορές στο φόρουμ, αν και το θέμα που θίγεται απ' όλους είναι βαθιά πολιτικό
με εύθυμη και καθόλου πολιτική διάθεση, προσπάθησα να είμαι διακριτικός
αν σβηστεί κάτι από τους μοντ δεν θα παρεξηγηθώ :)
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Με δεδομένο ότι με βάση το άρθρο 50 της ΕΕ θέλει περιόδο 2 χρόνων που μπορεί να επιμηκυνθεί με κοινή συμφωνία το περίφημο brexit μπορεί να καταντήσει σαν το δικό μας όχι...
Αρα θα αργήσουν οι αλλαγές στα περι κοινοτικών και μή...
;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

agios έγραψε:
Sera4 έγραψε:

Sera συμφωνώ αλλά στο ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι.1)Άδεια παραμονής,2)Όριο κοινοτικών,3)Το βασικότερο συμβόλαια.Στο ποδόσφαιρο με τριετές και τετραετές και διετές και πάει λέγοντας δεν βλέπεις το σήμερα αλλά το αύριο.Να κάνεις τριετές ή να έχει τετραετές ε κάποιον που όσο και να καθυστερήσει κάποια στιγμή θα ισχύσουν οι συνέπειες του Brexit????Και πόσες θέσεις να δεσμεύσεις με μη κοινοτικούς και για πόσα χρόνια??Άστο μεγάλη πληγή φίλε άνοιξε...
φιλε μου η πρεμιερ λιγκ ειναι η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη μπιζνα παγκοσμιως...τιποτα δεν μενει στην τυχη του...σαφως και θα υπαρξουν ή τελος παντων θα δημιουργηθουν παραθυρακια...οταν μπαινει η μπιζνα στη μεση τιποτα δεν παει χαμενο...

το μονο που μπορει να πληγει σε καποιο βαθμο ειναι τα τηλεοπτικα τα οποια ισως να υποστουν καποια μειωση απο τα νουμερα που ζαλιζουν τωρα...αυτο και τιποτα αλλο...

λοιπον παμε στα μεταγραφικα τωρα ρε paokpantou πετας χθες εναν τομαχοκ και χανεσαι ρε φιλε γραψε καμια λεπτομερεια να μπουμε στο νοημα ή εκτος που να εγραψες τρολια :mrgreen:

καλα ρε λιμπρα ειναι δυνατον ο εβραιος να εχει συμφωνησει ηδη με ομαδα αλλα να ζηταει και αποζημιωση για να φυγει??ποσο εβραιος ειναι δηλαδη :lol:

επισης θεωρεις εφικτη την πληροφορια του paokpantou? αντε ρε "αρδ" (χαβαλετζιδικο) δωστε λιγο ρεπορτια...cursed εχουμε τιποτα και απο σενα για σημερα??

πορκυ εσενα δε σε λογιζω μπορεις οποιαδηποτε στιγμη να παρεμβεις :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”