Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Μετά βρίζουμε τον Μπακαπεφτα για τις βουτιές...
Να ρωτησω λιγο κατι αλλο, γιατι κουραζει η Πελκιαδα
Ο καθενας εχει την αποψη του
Αλλος τον πιστευει, αλλος οχι
Σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστουμε την παρουσια γηγενων για την Ευρωπη, καλως εχοντων των πραγματων
Αν μπορουσαμε να διαλεξουμε μεταξυ Πελκα κ Γιαννουλη, τι θα διαλεγαμε?
Εγω με κλειστα ματια Γιαννουλη
Ο καθενας εχει την αποψη του
Αλλος τον πιστευει, αλλος οχι
Σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστουμε την παρουσια γηγενων για την Ευρωπη, καλως εχοντων των πραγματων
Αν μπορουσαμε να διαλεξουμε μεταξυ Πελκα κ Γιαννουλη, τι θα διαλεγαμε?
Εγω με κλειστα ματια Γιαννουλη
-
Συμφωνω, αν κ δεν βλέπω πως δε θα είναι δυσαρεστημενος ως αλλαγή του Μπαμπα
Ποιος ειναι καλυτερος?
Ο Μπαμπα ή ο Γιαννουλης?
Ο Μπαμπα ή ο Γιαννουλης?
-
Οκ
Υποκειμενικο αυτο π λες, αλλα το ακουω
Ο Γιαννουλης ειναι πιο γρηγορος, νεοτερος κ με καλυτερη σεντρα
Οπως το βλεπω υποκειμενικα εγω
Αντικειμενικα ειναι ενας παικτης νεοτερος σε ηλικια κ με διπλασια τρεχουσα χρηματιστηριακη αξια απο τον Μπαμπα
Δε νομιζω οτι θα μας χαλαγε να τους ειχαμε κ τους 2
Εγω το προβλημα το τοποθετω περισσοτερο στο χρηματικο κ λιγοτερο στο αγωνιστικο
Γιατι τα παιχνιδια θα μπορουσαν ανετα να μοιραζονται
Μπορουμε να αντεχουμε να πληρωνουμε 2 τετοιους σχετικα ακριβους παικτες σ αυτη τη θεση?
Υποκειμενικο αυτο π λες, αλλα το ακουω
Ο Γιαννουλης ειναι πιο γρηγορος, νεοτερος κ με καλυτερη σεντρα
Οπως το βλεπω υποκειμενικα εγω
Αντικειμενικα ειναι ενας παικτης νεοτερος σε ηλικια κ με διπλασια τρεχουσα χρηματιστηριακη αξια απο τον Μπαμπα
Δε νομιζω οτι θα μας χαλαγε να τους ειχαμε κ τους 2
Εγω το προβλημα το τοποθετω περισσοτερο στο χρηματικο κ λιγοτερο στο αγωνιστικο
Γιατι τα παιχνιδια θα μπορουσαν ανετα να μοιραζονται
Μπορουμε να αντεχουμε να πληρωνουμε 2 τετοιους σχετικα ακριβους παικτες σ αυτη τη θεση?
Ο Πελκας δεν είναι γατάκι Λημνιός,ο Πελκας είναι παιχταράς και αν γυρίσει στην Ελλάδα, θα είναι μεγάλο λάθος να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Το μεγάλο μείον του Πελκα είναι ένα και λέγεται Κουτσολιακος.
Το μεγάλο μείον του Πελκα είναι ένα και λέγεται Κουτσολιακος.
-
Δεν είμαι μόνο αυτό, είναι ότι με το Οττο να μπορεί να παίξει κ τις δύο θέσεις ακόμα κ να φύγει ο Σοαρες δεν μας αναγκάζει απαραίτητα να ψάχνουμε για αριστερό μπακ. Θα μπορούσαμε να ψάχνουμε κ για δεξί μπακ, ίσως κ Ελληνα. Δεν ξέρω αν υπάρχει καποια εξελιξη, αλλά το συμβόλαιο του Κότσιρα τελειώνει το Ιουνίο. Εμένα μου κανει
Σωστα
Να δουμε λοιπον εαν εκτος απο τον Πελκα, φερουμε φετος κ καποιον αλλο Ελληνα - γηγενη
Να δουμε λοιπον εαν εκτος απο τον Πελκα, φερουμε φετος κ καποιον αλλο Ελληνα - γηγενη
Τον σαματτα δεν τον έβαλα γιατί δεν είχε ματς μπολ...οι άλλοι τρεις είχαν..Special 4 έγραψε:Τον Σαματα π γλιστρησε κ επεσε γιατι τον ξεχασες?
Δεν ειπα οτι οποιος χανει πεναλτι ειναι γατι
Οποιος εξαφανιζεται στα μεγαλα ματς, αστοχει εξ επαφης συνεχεια οταν καιει η μπαλα κ δεν μπορει να διαχειριστει την πιεση π υπαρχει στον ΠΑΟΚ, ο πατερας του το δηλωσε, οχι εγω,
αυτος ειναι ποδοσφαιρικο τσιουαουα ή πεκινουα, που κανει μονο λιγο θορυβο ψιλογαυγιζοντας, αλλα απο ουσια λιγα πραγματα
Οι αλλοι 3 π εγραψες, μπροστα στον Πελκα ειναι ποδοσφαιρικα λυκοσκυλα - πιτμπουλ κ ροτβαϊλερ
Από κει και πέρα είσαι ψεύτης.
Ο πατέρας του ποτέ δεν δήλωσε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση,αλλά καυτηρίασε την συμπεριφορά κάποιων ( προφανώς είσαι και συ σαν και αυτούς ) απέναντι στον γιό του...και ήταν λάθος του. Όπως λάθος του ήταν που έπαψε να πηγαίνει να βλέπει τον ΠΑΟΚ εκεί που τον έβλεπε 15 χρόνια γιατί κάποιοι βριζαν το μνι της μάνας του παιδιού του και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.
Να και η συνέντευξη για του λόγου του αληθές
- Για τα συναισθήματα που πήρε μεταγραφή ο Δημήτρης στο εξωτερικό: «Από την Τετάρτη του αποκλεισμού μέχρι τη μεταγραφή στη Φενέρ τα συναισθήματά μου είναι από το ζενίθ στο ναδίρ και τούμπαλιν. Τα μισά χρόνια της ζωής τους είναι στον ΠΑΟΚ και τα άλλα μισά με την οικογένειά του. Στο ποδόσφαιρο οι λύπες είναι περισσότερες αλλά μένουν οι χαρές, εισπράξαμε πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Η πρώτη κουβέντα του όταν είδε το προπονητικό κέντρο ήταν εδώ αισθάνεσαι πως παίζει ποδόσφαιρο, έχει μέσα ξενοδοχείο 5 αστέρων».
Για το αν έκλεισε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πέλκα: «Έκλεισε το κεφάλαιο γιατί ότι ήταν να το δώσει στον ΠΑΟΚ το έδωσε, δεν υπάρχουν άλλα να δώσει και έπρεπε να κάνει το μεγάλο βήμα. Μετά τον αποκλεισμό όλα έπεσαν πάνω του, μέχρι και απειλές είχε από οργισμένο κόσμο. Το παραμικρό που γινόταν το έριχναν στον Δημήτρη. Τα πήρε όλα στον ΠΑΟΚ, Κύπελλα, πρωτάθλημα, τους πήραν ένα πρωτάθλημα που κατέκτησαν στα χαρτιά. Ο Δημήτρης είχε πάρει πολύ προσωπικά τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ».
Για το εξωτερικό που τον βοήθησε να επιστρέφει καλύτερος στον ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι υπέρμαχος της αξίας του ανθρώπου. Ο άνθρωπος που τον στήριξε ήταν ο ατζέντης του, ο Πολ Κουτσολιάκος, όταν αποφασίστηκε να πάει στην Πορτογαλία δανεικός και ήταν το κλειδί για να αντιμετωπίσει διαφορετικά την ζωή. Ηρθε πολύ πιο ώριμος στην Ελλάδα μετά ο Δημήτρης. Στον ΠΑΟΚ τον βοήθησε ο Δώνης, η διαχείριση που του έκανε. Τον έβαζε σιγά σιγά μέσα, δεν τον ξεκίνησε απότομα για να καεί. Από εκεί και πέρα και ο Τούντορ εκτίμησε την αξία του. Ο Έλληνας παίκτης είναι το εύκολο θύμα. Ο κόσμος που αγαπάει τα παιδιά δεν το φωνάζει σε αντίθεση με αυτούς που κατακρίνουν τους Έλληνες παίκτες. Η κριτική των δημοσιογράφων ήταν ακριβής και πιο ουσιαστική».
Για τη μεταγραφή στη Φενέρ: «Ο πρόεδρος της Φενέρ στην υπογραφή πάνω του είπε δύο χρόνια σε κυνηγάω, επιτέλους σε πήρα. Ο κ. Σαββίδης δεν ήθελε να τον δώσει τον Δημήτρη, δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά κατάλαβε ότι έκλεισε ο κύκλος του Δημήτρη στον ΠΑΟΚ, για την ώρα. Η Φενέρ έκανε 18 μεταγραφές, έδωσε 7-8 εκατομμύρια ευρώ και ο Δημήτρης ήταν από τους πιο ακριβές μεταγραφές».
Για την αδυναμία που βλέπει ο ίδιος στον Δημήτρη: «Η βιασύνη. Του το έχω πει πως όσο μεγαλώνει θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο».
Υγ2 ο Γιαννούλης ούτε το αριστερό @ του μπαμπα δεν είναι.
Το ότι είναι θεαματικός επειδή κουβαλάει την μπάλα αρκετά και καλά δεν τον κάνει παίκτη του επιπέδου μπαμπα
Υγ3 και φυσικά μεταξύ Γιαννούλη και πέλκα η επιλογή είναι υπέρ του δεύτερου για πολλούς λόγους
Οικονομικός. Είναι ηλίθιο να δίνεις δύο εκατομμύρια για την θέση του αριστερού μπακ
Άρα θα δώσεις πολλά για να πάρεις πολύ λίγα.
Ο κανόνας 3 ανά 2 για τις θέσεις των Μπακ μπορεί πλέον να εφαρμοστεί μετά την προσθήκη Όττο και απομένει η αντικατάσταση ενός παίκτη που θα πάρει 1000-1500 λεπτά
Αντίθετα στα αριστερά και πίσω από τον φορ η παρουσία του μουργκ μας κάνει πολύ αδύναμους, για αυτό και μια πιθανή προσθήκη πέλκα μας ανεβάζει πολύ σε ποιότητα οποία και να είναι τα δίδυμα...και άσε τον αυστριακό να παίζει στα παιχνίδια με τα λιμα.
-
Δεν πιστεύω ότι ο Γιαννουλης μετά από τόσες χρονιές στην τσαμπιονσιπ είναι ίδιος παίκτης. Σίγουρα έχει σκληρυνει. Η δικιά μου άποψη είναι ότι ο Σαστρε ήταν καλός φέτος αλλά είναι ευκαιρία το καλοκαίρι να φύγει ο Σοαρες κ με ένα δεξί μπακ ποιότητας Μπαμπά και Οττο να ανέβουμε επίπεδο. Είναι σημαντική θέση στο ποδόσφαιρο που παίζουμε. Ο Σαστρε καλύτερος του Σοαρες αλλά όχι υψηλού επιπέδου. Τώρα αν συμβιβάζεται κ αυτός να παίζει μόνο μικρά ματς κ αρχικές φάσεις κυπέλλου, δεν το ξερω
Φτάνει ρε παιδιά με αυτη την ανακύκλωση παιχτων που γινεται εδω και τοσα χρονια στον ΠΑΟΚ. Ειτε ολοκληρωνεται η επιστροφη των παιχτων αυτων είτε μενει σε επιπεδο φημολογιας το ολο πραγμα.
Χαθηκαν οι παίχτες δηλαδη και πρεπει σωνει και καλα να ασχολούμαστε με τους ιδιους και τους ίδιους;
Τι ειμαστε; Τιποτα φιλανθρωπικό ιδρυμα να δεχομαστε πισω ξεζουμισμενους παιχτες επειδη "ΠΑΟΚ εισαι";
Χαθηκαν οι παίχτες δηλαδη και πρεπει σωνει και καλα να ασχολούμαστε με τους ιδιους και τους ίδιους;
Τι ειμαστε; Τιποτα φιλανθρωπικό ιδρυμα να δεχομαστε πισω ξεζουμισμενους παιχτες επειδη "ΠΑΟΚ εισαι";
Ερώτηση:
Εφόσον μείνει ο Κωνσταντελιας, ο Πελκας ως τι θα έρθει;
Ως ο έκτος ο παιχταρας που ψάχνουμε για την γραμμή των τριών πίσω από το φορ;
Εφόσον μείνει ο Κωνσταντελιας, ο Πελκας ως τι θα έρθει;
Ως ο έκτος ο παιχταρας που ψάχνουμε για την γραμμή των τριών πίσω από το φορ;
Ενω εχεις κατι να πεις, παντα το λες με λαθος τροπο κ περιττη επιθετικοτηταrenegade έγραψε:Τον σαματτα δεν τον έβαλα γιατί δεν είχε ματς μπολ...οι άλλοι τρεις είχαν..Special 4 έγραψε:Τον Σαματα π γλιστρησε κ επεσε γιατι τον ξεχασες?
Δεν ειπα οτι οποιος χανει πεναλτι ειναι γατι
Οποιος εξαφανιζεται στα μεγαλα ματς, αστοχει εξ επαφης συνεχεια οταν καιει η μπαλα κ δεν μπορει να διαχειριστει την πιεση π υπαρχει στον ΠΑΟΚ, ο πατερας του το δηλωσε, οχι εγω,
αυτος ειναι ποδοσφαιρικο τσιουαουα ή πεκινουα, που κανει μονο λιγο θορυβο ψιλογαυγιζοντας, αλλα απο ουσια λιγα πραγματα
Οι αλλοι 3 π εγραψες, μπροστα στον Πελκα ειναι ποδοσφαιρικα λυκοσκυλα - πιτμπουλ κ ροτβαϊλερ
Από κει και πέρα είσαι ψεύτης.
Ο πατέρας του ποτέ δεν δήλωσε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση,αλλά καυτηρίασε την συμπεριφορά κάποιων ( προφανώς είσαι και συ σαν και αυτούς ) απέναντι στον γιό του...και ήταν λάθος του. Όπως λάθος του ήταν που έπαψε να πηγαίνει να βλέπει τον ΠΑΟΚ εκεί που τον έβλεπε 15 χρόνια γιατί κάποιοι βριζαν το μνι της μάνας του παιδιού του και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.
Να και η συνέντευξη για του λόγου του αληθέςΥγ και όλα αυτά από κάποιον που προσπαθεί να μας πει ότι ο μουργκ είναι παικταρας...οκ απόψεις είναι αυτες
- Για τα συναισθήματα που πήρε μεταγραφή ο Δημήτρης στο εξωτερικό: «Από την Τετάρτη του αποκλεισμού μέχρι τη μεταγραφή στη Φενέρ τα συναισθήματά μου είναι από το ζενίθ στο ναδίρ και τούμπαλιν. Τα μισά χρόνια της ζωής τους είναι στον ΠΑΟΚ και τα άλλα μισά με την οικογένειά του. Στο ποδόσφαιρο οι λύπες είναι περισσότερες αλλά μένουν οι χαρές, εισπράξαμε πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Η πρώτη κουβέντα του όταν είδε το προπονητικό κέντρο ήταν εδώ αισθάνεσαι πως παίζει ποδόσφαιρο, έχει μέσα ξενοδοχείο 5 αστέρων».
Για το αν έκλεισε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πέλκα: «Έκλεισε το κεφάλαιο γιατί ότι ήταν να το δώσει στον ΠΑΟΚ το έδωσε, δεν υπάρχουν άλλα να δώσει και έπρεπε να κάνει το μεγάλο βήμα. Μετά τον αποκλεισμό όλα έπεσαν πάνω του, μέχρι και απειλές είχε από οργισμένο κόσμο. Το παραμικρό που γινόταν το έριχναν στον Δημήτρη. Τα πήρε όλα στον ΠΑΟΚ, Κύπελλα, πρωτάθλημα, τους πήραν ένα πρωτάθλημα που κατέκτησαν στα χαρτιά. Ο Δημήτρης είχε πάρει πολύ προσωπικά τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ».
Για το εξωτερικό που τον βοήθησε να επιστρέφει καλύτερος στον ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι υπέρμαχος της αξίας του ανθρώπου. Ο άνθρωπος που τον στήριξε ήταν ο ατζέντης του, ο Πολ Κουτσολιάκος, όταν αποφασίστηκε να πάει στην Πορτογαλία δανεικός και ήταν το κλειδί για να αντιμετωπίσει διαφορετικά την ζωή. Ηρθε πολύ πιο ώριμος στην Ελλάδα μετά ο Δημήτρης. Στον ΠΑΟΚ τον βοήθησε ο Δώνης, η διαχείριση που του έκανε. Τον έβαζε σιγά σιγά μέσα, δεν τον ξεκίνησε απότομα για να καεί. Από εκεί και πέρα και ο Τούντορ εκτίμησε την αξία του. Ο Έλληνας παίκτης είναι το εύκολο θύμα. Ο κόσμος που αγαπάει τα παιδιά δεν το φωνάζει σε αντίθεση με αυτούς που κατακρίνουν τους Έλληνες παίκτες. Η κριτική των δημοσιογράφων ήταν ακριβής και πιο ουσιαστική».
Για τη μεταγραφή στη Φενέρ: «Ο πρόεδρος της Φενέρ στην υπογραφή πάνω του είπε δύο χρόνια σε κυνηγάω, επιτέλους σε πήρα. Ο κ. Σαββίδης δεν ήθελε να τον δώσει τον Δημήτρη, δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά κατάλαβε ότι έκλεισε ο κύκλος του Δημήτρη στον ΠΑΟΚ, για την ώρα. Η Φενέρ έκανε 18 μεταγραφές, έδωσε 7-8 εκατομμύρια ευρώ και ο Δημήτρης ήταν από τους πιο ακριβές μεταγραφές».
Για την αδυναμία που βλέπει ο ίδιος στον Δημήτρη: «Η βιασύνη. Του το έχω πει πως όσο μεγαλώνει θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο».
Υγ2 ο Γιαννούλης ούτε το αριστερό @ του μπαμπα δεν είναι.
Το ότι είναι θεαματικός επειδή κουβαλάει την μπάλα αρκετά και καλά δεν τον κάνει παίκτη του επιπέδου μπαμπα
Υγ3 και φυσικά μεταξύ Γιαννούλη και πέλκα η επιλογή είναι υπέρ του δεύτερου για πολλούς λόγους
Οικονομικός. Είναι ηλίθιο να δίνεις δύο εκατομμύρια για την θέση του αριστερού μπακ
Άρα θα δώσεις πολλά για να πάρεις πολύ λίγα.
Ο κανόνας 3 ανά 2 για τις θέσεις των Μπακ μπορεί πλέον να εφαρμοστεί μετά την προσθήκη Όττο και απομένει η αντικατάσταση ενός παίκτη που θα πάρει 1000-1500 λεπτά
Αντίθετα στα αριστερά και πίσω από τον φορ η παρουσία του μουργκ μας κάνει πολύ αδύναμους, για αυτό και μια πιθανή προσθήκη πέλκα μας ανεβάζει πολύ σε ποιότητα οποία και να είναι τα δίδυμα...και άσε τον αυστριακό να παίζει στα παιχνίδια με τα λιμα.
Ετσι δεν προκειται να θελει κανενας να κανει διαλογο μαζι σου
Ακομα κ λαθος να εχει γραψει καποιος αλλος, δεν θα βγω να του γραψω εισαι ψευτης
Μπορεις να εισαι πολυ πιο κοσμιος κ λιγοτερο επιθετικος στις εκφρασεις σου
Ακομα κ δικιο να εχεις σε κατι, δεν θα κερδισεις κανενα βραβειο
Αντιπαρερχομαι την περιττη επιθετικοτητα κ τον χαρακτηρισμο ψευτης κ ξαναλεω οτι ο πατερας του ειπε οτι το κεφαλαιο ΠΑΟΚ εκλεισε για Χ, Ψ λογους, απο τα οποια ως νοημα βγαινει ξεκαθαρα, οτι δεν μπορουσε να διαχειριστει την πιεση στον ΠΑΟΚ
όλα αυτά τα λεφτά που έδωσε μπόνους η ΕΠΟ θα πήγαιναν στο Καυτατζόγλειο και θα είχε την ευκαιρία να το φτιάξουν, ώστε να πάει και ο ΠΑΟΚ εκεί, αλλά να έρχεται και η Εθνική και να έχει το κράτος ένα δημόσιο γήπεδο και στην βόρεια Ελλάδα όπως το ΟΑΚΑ. Αλλά είπαμε το Καυτατζόγλειο δεν το φτιάχνουν για να μη κάνει ο ΠΑΟΚ γήπεδο.