Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Συμφωνα με το προσχέδιο νόμου,οι Β ομάδες θα στελεχώνονται απο ποδοσφαιριστές έως 19ετών.

Η λύση του εξωτερικου ειναι μονόδρομος.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εκτος αν καταλαβα λαθος, κ εννοουσες οτι ο Αντωνης επεσε "θυμα" της νοοτροπιας αυτης, τοτε σορυ..
Αλλα απο ποιον απτον Τζιολη η τον χαριση? Να μου πεις κατσε να το δεχτω αλλα κ αυτος φευγατος φαινεται..

Αλλα για να μου λες ευκολα, καταλαβα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

pilotos έγραψε:Για μένα πλέον πιο κρίσιμες είναι οι πιθανές αποχωρήσεις, παρά οι 2 Μαξ 3 αγορές σε θέσεις που χρειάζονται.
Παίκτες μέτριοι που είναι χρόνια στην ομάδα, δεν έχουν ηγετικές ικανότητες, δεν έχουν πάρει όλα αυτά τα χρόνια ένα ματς μόνοι τους, να πάνε στο καλό. Βαρέθηκα να περιμένω κάθε χρόνο, μια δυο καλές εμφανίσεις και μετά να μένουν στάσιμοι.
Αυτοί αν τους αφήσεις free, δεν βρίσκουν ούτε στον πλατανια συμβόλαιο.

Ελπίζω, αν και χλωμό, Ο ΙΒΙΤΣ να πάρει γενναίες αποφάσεις, αλλά δυστυχώς η χαζοελληνικη νοοτροπία για τα "δικά μας παιδιά" στο τέλος θα επικρατήσει. Φάνηκε ήδη από το ποιους έκοψε και μιλώ συγκεκριμένα για το καγκουρό...

Και ενώ δίνεται τώρα η ευκαιρία, μετά την περσινή γενναία εκκαθάριση του ροστερ από μετριοκακους, δυστυχώς πάλι στον πρώτο τραυματισμό, θα κάνουμε το σταυρό μας...

SM-G935F
Αυτό που γράφεις το επαναλαμβάνεις εδώ και πολύ καιρό σχεδόν σε όλα τα τοπικ του Φόρουμ,αν μας έλεγες και ποιους εννοείς ξέρεις τι καλά θα ηταν;
Γράψε ρε πιλοτε ονόματα τόσο κακό ειναι;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε δν ειναι τοσο δύσκολο ρε μπανε..

Παρεακια, ελληνακια, αρδ π αποφασίζουν για ολα ( btw ακραία υποβάθμιση του ΠΑΟΚ επι χρονια, αλλα κλαιν, αυτη δε μας "πειραζει")
Αρα

Γλυκος, τζιολης, τζαβελλας, μαλεζας, πελκας, κατσε κ ολιγη απο κλαους..(κατα το καμορειο ευαγγελιο) :mrgreen:
Φυσικα κ ο Κιτσιου, απλά αυτος ειναι τοσο μετριος π ολοι το λενε..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Παίδες η εκκαθάριση είναι αυτόματη. Αν φέτος πάρουμε 8 παίκτες (συν φακ κουλούρης), τότε αναγκαστικά πρέπει να φύγουν οι μέτριοι (αργά η γρήγορα). Ετσι ανεβαίνει το επίπεδο, και αυτό φαίνεται. Διαφορετικά δεν θα παίρναμε τον Μάτος πχ, θα παίζαμε με Κιτσιου Κωννίδη.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Μα δεν θελουμε να φυγουν οι μετριοι, οι καλοι θελουμε να φυγουν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ξερω τι αντιμετωπιση ειχαν πριν 40 χρονια οι Κουδας Σαραφης αλλα αν επαιζαν τωρα σιγουρα θα επρεπε να φυγουν για να βρει η ομαδα την υγεια της :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως αυτό που κάνουμε φέτος να έχουμε 2,3 παίκτες στην ίδια θέση βάζει τους συγκεκριμένους στην πίεση να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν βασικοί. Εκεί θα φανεί η αξιολόγηση 1,2,3 (η 4 αν υπάρχει και 4ος όπως στα σέντερ μπακ). Δεν θυμάμαι τα προηγούμενα χρόνια κάτι ανάλογο. Το ρόστερ ήταν παράλογα ασύμμετρο.

Για την μεταγραφή στο φόρ δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν ο Κουλούρης λογίζεται φουνταριστός, αλλά νομίζω ότι ο Κλάους δεν έχει ιδιαίτερο συναγωνισμό όπως όλοι οι άλλοι. Γι αυτό και είμαι σίγουρος ότι ψάχνουν κάτι πολύ ποιοτικό στην θέση 9. Κάτι ακριβό που μιλάμε μάλλον για Αύγουστο. Μακάρι να βγει ο Κουλούρης φυσικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Odi έγραψε:Δυο μυρια για τον Οσβαλντο τον μπετατζή;Αν ειναι δυνατόν.
:o :o

Χριστοδουλόπουλος οριτζινάλε δηλαδή??? :? :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

obanebane έγραψε:
pilotos έγραψε:Για μένα πλέον πιο κρίσιμες είναι οι πιθανές αποχωρήσεις, παρά οι 2 Μαξ 3 αγορές σε θέσεις που χρειάζονται.
Παίκτες μέτριοι που είναι χρόνια στην ομάδα, δεν έχουν ηγετικές ικανότητες, δεν έχουν πάρει όλα αυτά τα χρόνια ένα ματς μόνοι τους, να πάνε στο καλό. Βαρέθηκα να περιμένω κάθε χρόνο, μια δυο καλές εμφανίσεις και μετά να μένουν στάσιμοι.
Αυτοί αν τους αφήσεις free, δεν βρίσκουν ούτε στον πλατανια συμβόλαιο.

Ελπίζω, αν και χλωμό, Ο ΙΒΙΤΣ να πάρει γενναίες αποφάσεις, αλλά δυστυχώς η χαζοελληνικη νοοτροπία για τα "δικά μας παιδιά" στο τέλος θα επικρατήσει. Φάνηκε ήδη από το ποιους έκοψε και μιλώ συγκεκριμένα για το καγκουρό...

Και ενώ δίνεται τώρα η ευκαιρία, μετά την περσινή γενναία εκκαθάριση του ροστερ από μετριοκακους, δυστυχώς πάλι στον πρώτο τραυματισμό, θα κάνουμε το σταυρό μας...

SM-G935F
Αυτό που γράφεις το επαναλαμβάνεις εδώ και πολύ καιρό σχεδόν σε όλα τα τοπικ του Φόρουμ,αν μας έλεγες και ποιους εννοείς ξέρεις τι καλά θα ηταν;
Γράψε ρε πιλοτε ονόματα τόσο κακό ειναι;
Μια χαρά τα έχω γράψει στον καθένα τους, όχι φέτος, από πέρσι.

Γω βλέπω το εξής τραγικό κάθε χρόνο.

Την μια χρονιά, διεθνείς Έλληνες.
Την άλλοι δανεικοί
Την άλλη παιδομάζωμα
Τώρα (αν δεν πάει καλά η χρονιά) θα λένε πήρε μόνο ελεύθερους.

Το σωστό θα ήταν, ένας ισοβαρης καταμερισμος . Δυστυχώς όμως πάμε από την μια άκρη στην άλλη.

Το πρόβλημα του οργανισμού είναι ότι, δεν μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία στους παίκτες. Ίσως είμαστε η μόνη ομάδα σε αυτή την κατάταξη της UEFA, με σχεδόν μόνιμη παρουσία σε ομίλους τελευταία χρόνια, που έχει να πουλήσει παίκτη, από τον Βιερινια...
Και αυτό αποτελεί τροχοπέδη, όσο τρελός να είναι κι ο Ιβάν .

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

navigator11 έγραψε:
goran 64 έγραψε::shock: :shock: Ace, πλήρως ακατανόητο σχόλιο...Μήπως να μας το έκανες 50αράκια??? :? :?
Συνοπαδε μου, χωρίς ίχνος ειρωνείας, ειλικρινά, μήπως έχεις παρερμηνεύσει το ρόλο σου ως απλού μέλους εδώ μέσα; Κι εγώ αδυνατω στιγμές στιγμές να κατανοήσω πληθώρα σχολίων σου εδώ και αρκετό καιρό. Απέφευγα να μπω στη διαδικασία να αντιπαρατεθώ όμως. Έχεις εθιστεί όμως στο ... μελονομείν και πλέον μου είναι δύσκολο να μην το αναφέρω.

Εφόσον ισχύει κάτι διαφορετικό, δεν έχω προσωπικά θέμα. Απλά να το πληροφορηθούμε κι όσοι δεν το ξέρουμε και να μη γίνεται ... σκιωδώς.

Αν κριθεί πως είναι για τον κάλαθο το ποστ, οκ. Σεβαστό. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να επιχειρήσω μήπως κρατηθεί *ουστικα με τάχα αναφορ3ς σε Κανιας, Φουεγκους κλπ
Αδερφέ, δίχως ίχνος ειρωνείας κι από μέρους μου φυσικά, θέλω να μου μεταφράσεις τι σημαίνει "έχεις εθιστεί στο...μελονομείν" γιατί δεν γνωρίζω-κατανοώ την σημασία της λέξης-φράσης!!!!

Πέραν τούτου όμως δεν κατανοώ για ποιον λόγο αναφέρεις όσα αναφέρεις παραθέτοντας το συγκεκριμένο post μου και ποιοι είναι οι λόγοι που θα έπρεπε ίσως να αντιπαρατεθείς μαζί μου όταν δεν κατανοείς "πληθώρα σχολίων" μου...

Μπορείς να ρωτάς κάθε φορά τι εννοώ και να σου εξηγώ όποτε και όπως το καταφέρνω!!!!

Άλλωστε, παρακολουθώντας με (όπως φαίνεται απ τα γραφόμενα σου) θα έχεις διαπιστώσει ότι όποτε ερωτήθηκα για κάτι έχω απαντήσει ευθύτατα, όχι σαν τους περισσότερους εδώ μέσα που δεν μπορούν να ανεχτούν να δηλώσουν έστω ένα "mea culpa" για οτιδήποτε postάρουν τυχόν λανθασμένα ή εκ παραδρομής!!!!

Όσο για το αν επιτελώ κανενός είδους "σκιώδες" καθήκον στο forum, προσωπικά δεν γνωρίζω-ενστερνίζομαι κάτι τέτοιο, πιθανότερον να είναι η ιδέα σου, αλλά για πιο σίγουρα απευθύνσου καλύτερα στους moderators και την admin team...

Να είσαι καλά και σε πληροφορώ ότι λίγη παραπάνω γενναιοψυχία δεν έβλαψε κανέναν έως τώρα!!!!

Υ.Γ. Αναμένω επεξήγηση του "μελονομείν" και κάποια τουλάχιστον παραδείγματα που θα δείχνουν τουλάχιστον τον "εθισμό" μου σε αυτό, όπως έχεις εκτιμήσει προσωπικά, να ξέρεις και μάλιστα καλύτερα στο "Προβλήματα και λύσεις για το forum", ώστε να μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους με τα off topic σχόλια που ξεκίνησες...

Υ.Γ. 2...Συγγνώμη απ όλους για το off topic μου, αλλά ήταν εκτιμώ απαραίτητο σαν απάντηση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 11 Ιούλ 2016, 09:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τους παίχτες τους πουλάνε οι μάνατζερς , γενικά αυτοί είναι που κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο.
Εμείς αποτι φαίνεται δεν τα έχουμε καλά με τους μανατζερς, ίσως επειδή δεν θέλουμε να τα έχουμε καλά με καμία λερα.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό η λάθος αλλά σίγουρα είναι τροχοπέδη για να μπούμε στην αγορά.
Ο μαφιοζος που τα έχει καλά μαζί τους κάνει χρυσές δουλειές.
Πιστεύει κάποιος ότι θα χάναμε έτσι όπως χάσαμε τον Φορτουνη αν τα είχαμε καλά με τον μάνατζερ του, κύριο :? Πολ Κουτσολιακο;
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

pilotos έγραψε: Το πρόβλημα του οργανισμού είναι ότι, δεν μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία στους παίκτες. Ίσως είμαστε η μόνη ομάδα σε αυτή την κατάταξη της UEFA, με σχεδόν μόνιμη παρουσία σε ομίλους τελευταία χρόνια, που έχει να πουλήσει παίκτη, από τον Βιερινια...
SM-G935F
Δεν έχεις καθόλου άδικο και τα εχω τονίσει κι εγω αυτά.
Θα σε ρωτησω όμως κάτι και θέλω την απάντησή σου. Για να βρουμε και την αιτία.

Εαν ας πουμε έρθει αύριο μια ομαδα (απο το εξωτερικό εννοείται, από καλό πρωταθλημα) και ζητήσει π.χ. τον Τζαβέλα και σου δίνει ένα ποσό ας πουμε 700 χιλ. θα τον δώσεις ή θα θεωρήσεις λίγα τα λεφτά ?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

simba έγραψε:Ε δν ειναι τοσο δύσκολο ρε μπανε..

Παρεακια, ελληνακια, αρδ π αποφασίζουν για ολα ( btw ακραία υποβάθμιση του ΠΑΟΚ επι χρονια, αλλα κλαιν, αυτη δε μας "πειραζει")
Αρα

Γλυκος, τζιολης, τζαβελλας, μαλεζας, πελκας, κατσε κ ολιγη απο κλαους..(κατα το καμορειο ευαγγελιο) :mrgreen:
Φυσικα κ ο Κιτσιου, απλά αυτος ειναι τοσο μετριος π ολοι το λενε..
Η πλακα ειναι οτι πχ απο τον κολκα περσι οι παικτες που δεχθικαν τη μεγαλυτερη κολακια γλυψιμο και στηριξη χωρις να το αξιζουν δεν ηταν ελληνες αλλα τα παλτα απο την πορτογαλια.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ettien έγραψε:
pilotos έγραψε: Το πρόβλημα του οργανισμού είναι ότι, δεν μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία στους παίκτες. Ίσως είμαστε η μόνη ομάδα σε αυτή την κατάταξη της UEFA, με σχεδόν μόνιμη παρουσία σε ομίλους τελευταία χρόνια, που έχει να πουλήσει παίκτη, από τον Βιερινια...
SM-G935F
Δεν έχεις καθόλου άδικο και τα εχω τονίσει κι εγω αυτά.
Θα σε ρωτησω όμως κάτι και θέλω την απάντησή σου. Για να βρουμε και την αιτία.

Εαν ας πουμε έρθει αύριο μια ομαδα (απο το εξωτερικό εννοείται, από καλό πρωταθλημα) και ζητήσει π.χ. τον Τζαβέλα και σου δίνει ένα ποσό ας πουμε 700 χιλ. θα τον δώσεις ή θα θεωρήσεις λίγα τα λεφτά ?
Να σου απαντήσω συγκεκριμένα για τον τζαβελα;
Ναι, γιατί αυτά τα λεφτά του χρόνου δε θα τα πάρεις

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

obanebane έγραψε:Τους παίχτες τους πουλάνε οι μάνατζερς , γενικά αυτοί είναι που κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο.
Εμείς αποτι φαίνεται δεν τα έχουμε καλά με τους μανατζερς, ίσως επειδή δεν θέλουμε να τα έχουμε καλά με καμία λερα.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό η λάθος αλλά σίγουρα είναι τροχοπέδη για να μπούμε στην αγορά.
Ο μαφιοζος που τα έχει καλά μαζί τους κάνει χρυσές δουλειές.
Πιστεύει κάποιος ότι θα χάναμε έτσι όπως χάσαμε τον Φορτουνη αν τα είχαμε καλά με τον μάνατζερ του, κύριο :? Πολ Κουτσολιακο;
Δικιο εχεις ειναι προβλημα να μην τα εχεις καλα με τους μανατζερ.
Αλλα παιζουν ρολο και τα συμβολαια. Ο gay δεν εχει σχεδον κανενα τριετες, ολα ειναι ειναι 4ετη η 5ετη και τα 4ετη σε οποιον δειχνει κατι καλο τα ανανεωνει στον δευτερο χρονο και τα ξανακανει 4ετη.
Αν ειχαμε υπογραψει τον Μακ με 5ετες καποιος θα βρισκοταν τωρα να μας δωσει τα 4 εκ που θελουμε. τωρα γιατι να μας τα δωσουν ? 2-2.5 αν παρουμε πρεπει να πουμε και ευχαριστω. το ιδιο θα παθουμε και με τσιμιροτ πελκα του χρονου αν καταφερουν να δειξουν κατι παραπανω. Πρεπει να ειμαστε η μοναδικη ευρωπαικη ομαδα που φιλοδοξει να ανεβει στα κορυφαια σκαλια της ευρωπης και να εχει εσοδα απο πωλησεις κλπ και υπογραφουμε 3ετη συμβολαια σε ολους και 1-2 4ετη. 5ετες κανενα ειναι απαγορευμενα στον ΠΑΟΚ :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”