Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από ZamanFou »

Να σας ξενερωσω λιγο..!

Χθες το βραδυ ετυχε και βρεθηκα στο ιδιο τραπεζι σε μια εκδηλωση στην Θεσσαλονικη με τον κυρκυρ και τον ρωτησα στα ισια τι γινετε με τις θεσεις που εχουν μεινει κενες..
Για στοπερ και αμυντικο μεσο αναμενουμε εξελιξεις χωρις να πει κατι περαιτερω και επιθεση μαλλον μην περιμενετε και πολλα γιατι με ειπε πως πιστευουν πολυ στον φακ και μαλλον ετσι θα παμε αν δεν υπαρξει κατι τρομερο στην αγορα που να αξιζει..

Ακουσα και τα αγγλικα του live..Δεν υπαρχουν :lol: :lol:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Φακ όπως τον είδα χθες πίσω από το φορ δεν, για κορυφή καλός είναι, περιμένουμε Μπίσεσβαρ για να γεμίσει ο άξονας
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Απο οτι καταλαβα το σκεφτοντε για 3αδα επιθετικων μπροστα κλαους-φακ-κουλουρης..
Ποσοτικα πληρης ,ποιοτικα :oops: ..............θα δειξεις αν μεινει ως εχει
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εντάξει μες την χρονιά θα γκρινιαζουμε για την επιθετική τριάδα.
Γιατί πολύ απλά δεν βγαίνουν 50 παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

εγω θελω να τελειωνουμε γρηγορα με κανιας και βαρελα η οποιους αλλους παρουν εκει.
Μετα απο αυτους δεν θελω ουτε πατο ουτε Μουνουα ουτε καβλακ ουτε αλλους παικταραδες με εντυπωσιακα ονοματα :lol: :lol: :lol: :lol:
Θελω να αφησω στους αλλους (βαζελους γαυρους κλπ) την μεταγραφολαγνεια, και εγω (ΠΑΟΚ) να ασχοληθω με το πως θα κανω τελεια ομαδα :pano: αυτους που εχω ηδη :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

buffalobill4 έγραψε:Οτι πρεπει επιλογη για να πεταξουμε και φετος τα δυο μυρια που μας περισσευουνε και να γινουμε μπουρδελο και οι οπαδοι και μεσα στην ομαδα. Τι σχεση εχει ο πατο με τον τζαλμα τον μπισεσβαρ και τον κρεσπο. Οτι ειχε και ο μπερμπατοφ με τον τσιμιροτ το λεοβατς και τον σαμπο. Καμια δηλαδη

Αν θελετε τον πατο πιεστε να παρει 4 σαν κ αυτον κ οχι εναν λες κι ειμαστε χωριο.

Εχω εμπιστοσυνη στον Ίβιτς κ τον μιχελ οτι πρωτο στοχο εχουν τη δημιουργια ομαδας και οχι εντυπωσεων και απλα γελανε με αυτα τα σεναρια
δηλαδη γιατι μπορουσε να παιζει στην κορινθιανς και την σαο παολο οπου σε τρει χρωνιες 13-14-15 ειχε συνολο 110 συμμετοχες 35 γκολ και 15 ασιστ και δεν μπορει εδω?

οκ να δεχτω οτι η περιπτωση πατο ειναι ονειρο θερινης νυχτως αλλα μην λεμε οτι δεν θα μπορει να παιξει εδω επειδη θα εχει συμπαικτες τον μπισεβαρ,τον τζαλμα και τον τσιμιροτ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ελεύθεροι στόπερ

http://www.transfermarkt.com/detailsuch ... he/4052784

στόπερ στο τελευταίο έτος συμβολαίου

http://www.transfermarkt.com/detailsuch ... he/4052875
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

giagoylas4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Οτι πρεπει επιλογη για να πεταξουμε και φετος τα δυο μυρια που μας περισσευουνε και να γινουμε μπουρδελο και οι οπαδοι και μεσα στην ομαδα. Τι σχεση εχει ο πατο με τον τζαλμα τον μπισεσβαρ και τον κρεσπο. Οτι ειχε και ο μπερμπατοφ με τον τσιμιροτ το λεοβατς και τον σαμπο. Καμια δηλαδη

Αν θελετε τον πατο πιεστε να παρει 4 σαν κ αυτον κ οχι εναν λες κι ειμαστε χωριο.

Εχω εμπιστοσυνη στον Ίβιτς κ τον μιχελ οτι πρωτο στοχο εχουν τη δημιουργια ομαδας και οχι εντυπωσεων και απλα γελανε με αυτα τα σεναρια
δηλαδη γιατι μπορουσε να παιζει στην κορινθιανς και την σαο παολο οπου σε τρει χρωνιες 13-14-15 ειχε συνολο 110 συμμετοχες 35 γκολ και 15 ασιστ και δεν μπορει εδω?

οκ να δεχτω οτι η περιπτωση πατο ειναι ονειρο θερινης νυχτως αλλα μην λεμε οτι δεν θα μπορει να παιξει εδω επειδη θα εχει συμπαικτες τον μπισεβαρ,τον τζαλμα και τον τσιμιροτ
ο μπερμπατοφ γιατι δεν επαιξε που ειχε 10πλασια νουμερα? γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη οταν δεν εχεις ετοιμη ομαδα που ο καθενας ξερει ποιος ακριβως ειναι ο ρολος του μεσα σ αυτην και ερχεται ενα ονομα το οποιο ειναι μαλιστα μεγαλυτερο απο την ιδια την ομαδα γινεσαι συνονθυλευμα.

ας κανουμε πρωτα ομαδα με ξεκαθαρα διακριτους ρολους και μετα ακομα και τετοιοι παιχτες αφομοιωνονται πιο ευκολα.

και βασικα ακομη και τοτε θα προτιμουσα εναν παικτη που θα τον εφτιαχνα εγω πατο (αν οχι τοπ κλας, εστω δευτερης ταχυτητας) και οχι τον ιδιο τον πατο.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο βελλιδης για κρεσπο ανεφερε στο 24 πως εχει μεγαλη ποιοτητα!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ελεύθεροι αμ.μέσοι

http://www.transfermarkt.com/detailsuch ... he/4052936

αμ,μέσοι στο τελευταίο έτος συμβολαίου

http://www.transfermarkt.com/detailsuch ... he/4052972
Άβαταρ μέλους
nickzark

Δημοσίευση από nickzark »

να πω και εγω το δικο μου..Αν λεμε τωρα εχει σκοποο Σαβιδης να δωσει ενα ποσο της ταξης των 2 εκ οπως ακουστηκε και καλα για Πατο δεν το δινει καλυτερα για αλλον παικτη που ισως και βαλει πιο πολλα γκολ?γιατι ο Πατο αν και νεος εφυγε κακην κακος απο Ευρωπη.Ειναι και πιο ακριβος.Ας παρει κανεναν εστω μεγαλης ηλικιας Π.Χ. Κλοζε.Φαν Περσι.θα μου πειτε αυτοι οι στοχοι ειναι απιαστοι.Αλλα δικαιωμα στο ονειρο εχουμε.Πως ηρθε περισυ ο Μπερμπατοφ.Ασχετα που αυτος δεν εκανε κατι
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

θα τα δώσει πάλι αυτά τα λεφτά ο Σαββίδης, αλλά τον αύγουστο, μετά που μπούμε σε ομίλους ch.l ή europa
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Θέλω Oscar Cardoso.Θα το γράψω σε όλα τα τόπικ μέχρι να με banαρουν... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

GoMaRoS έγραψε:θα τα δώσει πάλι αυτά τα λεφτά ο Σαββίδης, αλλά τον αύγουστο, μετά που μπούμε σε ομίλους ch.l ή europa
μωρε αν θελει ας τα δωσει. να τα δωσει στον μιχελ ομως να φερει αυτο που κρινει αυτος απαραιτητο και οχι να παει και να φερει οποιον θελει ο ιδιος
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

buffalobill4 έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:

ο μπερμπατοφ γιατι δεν επαιξε που ειχε 10πλασια νουμερα? γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη οταν δεν εχεις ετοιμη ομαδα που ο καθενας ξερει ποιος ακριβως ειναι ο ρολος του μεσα σ αυτην και ερχεται ενα ονομα το οποιο ειναι μαλιστα μεγαλυτερο απο την ιδια την ομαδα γινεσαι συνονθυλευμα.

ας κανουμε πρωτα ομαδα με ξεκαθαρα διακριτους ρολους και μετα ακομα και τετοιοι παιχτες αφομοιωνονται πιο ευκολα.

και βασικα ακομη και τοτε θα προτιμουσα εναν παικτη που θα τον εφτιαχνα εγω πατο (αν οχι τοπ κλας, εστω δευτερης ταχυτητας) και οχι τον ιδιο τον πατο.
το γιατι δεν επαιξε ο μπερμπατοφ μπορει να κρυβεται πισω απο χιλιους δυο λογους που εμεις δεν ξερουμε,αυτος ομως δεν ειναι λογος για να μηνξαναπαρειςμεγαλα ονοματα.
ειναι σαν να ειχες μια γκομενα ναραμου και επειδη σε κερατωσε να χτηπας πλεον μονο μπαζα και μετριες...ε δεν ειναι λογικη αυτη

οσο γι αυτο που λες οτι δεν εχουμε ετοιμη ομαδα απο που το συμπερενεις?
εγω μια χαρα ετοιμη ομαδα βλεπω,με πολυ υψηλο ταβανι και ρολους ετσι οπως θα επρεπε να ειναι.

εδω ο γκαρσια επειξε με συμπαικτη τον ηλιαδη και τον μπαλαφα αλλα η διαφορα ξερεις ποια ειναι απο τοτε?
οτι εκεινη την εποχη οταν ο γκαρσια την πρωτη χρονια σερνοτανε και περισσοτερο επαιζε μπουνιες παρα μπαλα ο κοσμος δεν τον εβγαζε παλτο,τουριστα,περιπατητη και αλλα ωραια που ακουγονται πλεον.
ισα ισα του εδωσε το κινητρο και τον χρον και σε αυτον και στονκονσεισαο να εγκληματιστουν στην ομαδα και πανω απ ολα να την αγαπησουν και να σεβαστουν και αυτους που τους στηριζουν.

σημερα γινετε αυτο?
οχι
γιατι?
ας κατσουμε ολοι να αναρωτηθουμε

ΥΓ αααυπαρχει και μια μικρη διαφορα για οσους συγκρινουν τον μπερμπατοφ με τον πατο
ο ενας 36 ο αλλος 26
οσοκαι να πεις παιζει και αυτο τον ρολο του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”