2020-2021

2021-2022

ουυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ............................
fossa έγραψε:Ε ψιτ παιδιά...
Μη μαλώνετε άδικα.
Αν ο parolos ή οποιοδήποτε θέλει το κακό του Ολυμπιακού,της ΑΕΚ, του Άρη στην Ευρώπη... δεν φταίει αυτός.
Δηλαδή αν δεν υποστηρίξω εγώ τον Ολυμπιακό,τον Άρη, τον Ατρόμητο στην Ευρώπη με κάποιο τρόπο θα τους στείλω αρνητική ενέργεια και θ'αποκλειστούν;
Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί αύριο θ'αποκλειστεί επειδή τα ερπετά θα υποστηρίζουν τους Δανούς;
Όχι βέβαια... οπότε μη μαλώνουμε για μεταφυσικά.
Η κάθε ομάδα (και χώρα προφανώς λόγω του πρωταθλήματός της) κοιμάται όπως στρώνει.
Δεν θέλουμε το καλό τους αλλά επειδή και το δικό μας καλό περνάει και απ'τους βαθμούς που δίνουν και αυτοί δηλαδή το δικό τους καλό όπως και αυτοί αν θέλουν το δικό τους καλό θα ευχαριστηθούν τα 3 που θα ρίξουμε αύριοDoomlord4 έγραψε:fossa έγραψε:Ε ψιτ παιδιά...
Μη μαλώνετε άδικα.
Αν ο parolos ή οποιοδήποτε θέλει το κακό του Ολυμπιακού,της ΑΕΚ, του Άρη στην Ευρώπη... δεν φταίει αυτός.
Δηλαδή αν δεν υποστηρίξω εγώ τον Ολυμπιακό,τον Άρη, τον Ατρόμητο στην Ευρώπη με κάποιο τρόπο θα τους στείλω αρνητική ενέργεια και θ'αποκλειστούν;
Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί αύριο θ'αποκλειστεί επειδή τα ερπετά θα υποστηρίζουν τους Δανούς;
Όχι βέβαια... οπότε μη μαλώνουμε για μεταφυσικά.
Η κάθε ομάδα (και χώρα προφανώς λόγω του πρωταθλήματός της) κοιμάται όπως στρώνει.
Δηλαδή εγώ θέλω το καλό τους;;;;;!!!!!
Εν τω μεταξύ τις περισσότερες φορές έχουμε την τύχη στα χέρια μας
Δηλαδή να αποκλειομαστε απ την Ομόνοια και να χαιρόμαστε που δεν πήγε η Ελλάδα 15η απ τους δικούς μας βαθμούς;;;;;;;