Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Libra έγραψε:Τo paokvoice λεει:

Φέρνει παικταρά για αντιΜατέους ο ΠΑΟΚ!

Ρελάνς για τον ΠΑΟΚ που θέλει να φέρει παίκτη μεγάλης αξίας

Στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε να δωθούν τόσα χρήματα για ένα συμβόλαιο διπλάσιο από αυτό που είχε ο Μπερμπάτοφ , και πόσο ακόμα για έναν παίκτη ο οποίος δεν φτάνει τον Βούλγαρο ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι.

Το PAOKvoice σας δίνει την πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ έχει στο στόχαστρο παίκτη μεγάλης αξίας , ακριβότερο βέβαια μεν από τον Ματέους αλλά σε καλύτερη ηλικία. Στον Δικέφαλο αποφάσισαν πως από εκεί που θα έδιναν ένα ποσό που θα ξεπερνούσε το εκατομμύριο για τον 33 χρονο Ματέους καλύτερα να δώσουν λίγα περισσότερα για έναν παίκτη τεράστιας ποδοσφαιρικής αξίας αλλά και σε καλύτερη ηλικία.

Το μεταγραφικό παζάρι ανοίγει και τυπικά 1 Ιουλίου και σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα…
Μακάρι να είναι αλήθεια!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Βεβαια τo paokvoice εγραφε πριν 7-8 μερες για κλεισμενο τερματοφυλακα που απομενουν μονο τα τυπικα...
Εκτος κι αν εννοουσαν τον Βελλιδη. :mrgreen:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μετά το Brexit να δουμε τι θα γίνει με τους παίκτες .... Αυτο το ταξιδι στο Λονδινο ποιον να αφορούσε ?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε: Γιατί πού έπαιζε; Στην Αγγλία στην Ιταλία, στην Ισπανία, ή μήπως στη Γερμανία;
Έπαιξε ο Πελέ σε καμία απο αυτές τις χώρες?????
Τι σκεπτικό είναι αυτό.
Ε τότε ας πάρουμε τον Κρέσπο που έχει παίξει στις χώρες που προανέφερες.
Αυτό το παράδειγμα του Πελέ είναι όλα τα λεφτά.
To παράδειγμα είναι υπερβολικό για να δείξει την υπερβολή της άποψής σου.Μάθε να ακούς τις απόψεις και να μην ειρωνεύεσαι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις.Σε παρακολουθώ και το κάνεις συνέχεια απλά μάλλον επειδή γράφεις με μπλε γραφή και επειδή είσαι γνωστός εδώ ή νομίζεις ότι έχεις το αλάθητο ή είσαι ξερόλας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Αποστολης ειρωνευεται?????????? Το ακουσαμε και αυτο...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Makis φίλε ο Αποστόλης είναι καθόλα σωστός και ήρεμος και δεν ψάχνεται για αντιπαραθέσεις, μην αρπάζεσαι. Τον γνωρίζω και εγώ και άλλα παιδιά χρόνια και δεν είναι αυτό που νομίζεις. ΠΑΟΚ είμαστε, no worries.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δηλαδή ρε παιδιά επειδή εμένα δε με γνωρίζετε πρέπει να μην έχω την άποψή μου κι εγώ? Εσείς που τον ξέρετε μπορείτε να έχετε τη γνώμη σας.Εγώ που είμαι άγνωστος εδώ μέσα τι να κάνουμε αυτή την γνώμη έχω διαμορφώσει για τον συγκεκριμένο.Το όλοι ΠΑΟΚ είμαστε προφανώς και ισχύει αλλά κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους ΠΑΟΚόμετρο στην άποψή τους.

Υ.Γ.Μανιακέ μου την πέσανε...Πες καμία καλή κουβέντα αγορίνα μου μιας και μόνο εσύ με γνωρίζεις εδώ μέσα!!! :opaokara: :opaokara:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Όσο αργεί ο στόπερ, θα εμφανιστούμε αποδυναμωμένοι στην άμυνα σε σχέση με τα πλει οφ που τα πήγαμε καλά. Είχε δέσει η άμυνα. Τώρα λείπει το κομμάτι παζλ που λεγόταν Βίτορ.
Παραδοσιακά καυτά ΣΚ όπως αυτό σκάνε μεταγραφές.
Υ.Γ.
25700 οι δημοσιεύσεις του παππού Αποστόλη.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Καποιος ειπε χτες οτι ο Βαρελα σημερα θα ειναι Θεσσαλονικη λογικα ηταν τρολαρισμα να υποθεσω....;;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν ειμαι αισιοδοξος για Βαρελα.Μπλεξαμε με τον Μπεκαλι,σημερα ανακατεψε παλυ τον γαυρο,ακρη δεν θα βρουμε.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Το τι έχει να γίνει με ποδοσφαιριστές στην Αγγλία και με ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη που προέρχονται από Αγγλία που δεν είναι πλέον κοινοτικοί δεν φαντάζεστε!!!!Το Brexit αλλάζει τρομερά τα πάντα.Σήμερα αρχίζουν οι μεταγραφές!!!!
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

agios έγραψε:Το τι έχει να γίνει με ποδοσφαιριστές στην Αγγλία και με ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη που προέρχονται από Αγγλία που δεν είναι πλέον κοινοτικοί δεν φαντάζεστε!!!!Το Brexit αλλάζει τρομερά τα πάντα.Σήμερα αρχίζουν οι μεταγραφές!!!!
Γιατι? Δωσε κανα παραδειγμα να καταλαβουμε.
xpan

Δημοσίευση από xpan »

Μπέιλ στην Ρεαλ,δεν θα λογίζετε ποια ως κοινοτικός...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τιποτα δεν θα γινει λογω brexit.Εκτος του οτι δεν αλλαζουν αυτα μεσα σε μια μερα,ειναι προφανες οτι θα τεθουν οροι συνεργασιας μεταξυ ΕΕ και Αγγλιας και επιπλεον,χρειαζεται απλα μια αποφαση της αγγλικης ομοσπονδιας για να προστατευθουν τα συμφεροντα των μεγαλων αγγλικων ομαδων.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Αν δεν κάνω λάθος, η εφαρμογή του brexit θα γίνει σε 2-3 χρόνια τουλάχιστον, οπότε άμεσες συνέπειες και αλλαγές δε θα υπάρξουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”