Πιο ακριβως δεν γινεται!!!john4serres έγραψε:Η αισιοδοξια μου στα υψη.
3 μεταγραφες ακομη.
ΣΤΟΠΕΡ και ΕΞΑΡΙ - 26-31 ετων ηγέτες στο γηπεδο
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ - 25-29 ετων που να ξερει μπαλα ετοιμος για 20 τεμαχια
Βρισκόμαστε στο πιο σοβαρό καλοκαιρι απο αποψη ροστερ-μεταγραφες και εμφανισεων στα φιλικα ;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Δημητρης17
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο που δεν μπορει να αμφισβητησει κανεις οτι οι μεταγραφες γινανε με βαση τα συστηματα που θελει να παιξει ο ιβιτς...
Επισης σα μεταγραφες λογιζονται και οι γιαννουλης-φακουντο.
Αυτα προς το παρον...καλα παμε..
Θετικη ενεργεια και παμε παρακατω..
Επισης σα μεταγραφες λογιζονται και οι γιαννουλης-φακουντο.
Αυτα προς το παρον...καλα παμε..
Θετικη ενεργεια και παμε παρακατω..
- Δημητρης17
Ρε το γ@μησαμε τους ψωριαρηδες τους Βελγους!!! Τους γ@μησαμε, τι να λεμε τωρα, δικαιολογιες ο ταδε καλος, ο δείνα μετριος, περιμενα καλυτερο κουρεμα απ τον Πελκα, οι καλτσες του Γιαννουλη δεν ηταν σωστα φορεμενες;;; Τους γ@μησαμε και παμε για το "μπακαλικο" την Τεταρτη!!! Κι οσο θυμαμαι οτι αυτο το ναυάγιο ο Βόσσεν, ηθελε 7 εκατομμυρια το 2014 για να μας κανει τη χαρη ερθει στην Τουμπα...
Και που να μπει κι ο χοντρο - Μπισεσβαρ με την ψυχοπαθεια του... εκει να δεις γελια!!!

Μετά κι από το 2ο φιλικό να σχολιάσω λίγο τα προβλήματα που είδα σε σχέση με τις μεταγραφές που επίκεινται (για τα θετικά έχουμε να λέμε όλο το χειμώνα).
- Η αμυντική λειτουργία έχει πρόβλημα, ένας ποιοτικός κεντρικός αμυντικός κι ένα αμυντικό χαφ θα δώσουν ένα 30% πάνω στην όλη εικόνα. Αν ο Κρέσπο είναι αντι Τζαβέλας αν κ όχι κλασσικός αριστεροπόδαρος, θέλουμε ψηλό δυνατό ηγετικό μπακ. Δεν μου κολλάει κ τόσο ο Βαρέλα δηλαδή, λογικά δεν είναι αυτός που θέλουμε. Στα χαφ ο Κάνιας καλός παίχτης είναι αλλά θα προτιμούσα Μότσινιτς. Όχι κι άλλον τριαντάρη μαζί με το Τζιώλη.
- Στις πτέρυγες πιθανότατα είμαστε καλά, κρατάω μια επιφύλαξη για τις κλειστές άμυνες γιατί Τζαλμά Γκάρι (και Μακ) είναι κυρίως παίχτες ταχύτητας. Για το Ζάιρο εξακολουθώ να πιστεύω ότι ξέρει πολλή μπάλα αλλά όχι ποδόσφαιρο. Λογικά πάντως εκεί έχουμε κλείσει.
- Κέντρο είμαστε καλά αν είναι ο Τσίμιροτ καλά. Περιμένω να δω Μπίσεσβαρ και Σακόφ.
- Επιθετικά...Ο Περέιρα δεν είναι 10άρι, δεν είναι φορ κορυφής στο περσινό στυλ Μακ, μπορεί να παίξει μόνο στο 442. Παρά την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται πιστεύω ότι θέλουμε καλύτερο. Πιο γρήγορο, πιο τεχνίτη, να μπορεί να κάνει ένα συνδυασμό κι ας μη σκοράρει τόσο πολύ.
Σούμα: στόπερ, αμυντ. χαφ κι ότι ρέστα περισσέψουν από τις πωλήσεις σε 2ο επιθετικό ποιότητας. Προς Θεού όμως όχι Πάτο, όχι άλλα εκατομμύρια σε παλαίμαχους ήδη πολυεκατομμυριούχους και αδιάφορους. Πιτσιρικά με φιλοδοξία πρέπει να βρούμε.Αν μείνει ο Μακ δεν θέλουμε μεταγραφή μπροστά ακόμα κι αν φύγει ο Φακούντο. Υποχρεωτικά θα παίξει αυτός εκεί.
- Η αμυντική λειτουργία έχει πρόβλημα, ένας ποιοτικός κεντρικός αμυντικός κι ένα αμυντικό χαφ θα δώσουν ένα 30% πάνω στην όλη εικόνα. Αν ο Κρέσπο είναι αντι Τζαβέλας αν κ όχι κλασσικός αριστεροπόδαρος, θέλουμε ψηλό δυνατό ηγετικό μπακ. Δεν μου κολλάει κ τόσο ο Βαρέλα δηλαδή, λογικά δεν είναι αυτός που θέλουμε. Στα χαφ ο Κάνιας καλός παίχτης είναι αλλά θα προτιμούσα Μότσινιτς. Όχι κι άλλον τριαντάρη μαζί με το Τζιώλη.
- Στις πτέρυγες πιθανότατα είμαστε καλά, κρατάω μια επιφύλαξη για τις κλειστές άμυνες γιατί Τζαλμά Γκάρι (και Μακ) είναι κυρίως παίχτες ταχύτητας. Για το Ζάιρο εξακολουθώ να πιστεύω ότι ξέρει πολλή μπάλα αλλά όχι ποδόσφαιρο. Λογικά πάντως εκεί έχουμε κλείσει.
- Κέντρο είμαστε καλά αν είναι ο Τσίμιροτ καλά. Περιμένω να δω Μπίσεσβαρ και Σακόφ.
- Επιθετικά...Ο Περέιρα δεν είναι 10άρι, δεν είναι φορ κορυφής στο περσινό στυλ Μακ, μπορεί να παίξει μόνο στο 442. Παρά την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται πιστεύω ότι θέλουμε καλύτερο. Πιο γρήγορο, πιο τεχνίτη, να μπορεί να κάνει ένα συνδυασμό κι ας μη σκοράρει τόσο πολύ.
Σούμα: στόπερ, αμυντ. χαφ κι ότι ρέστα περισσέψουν από τις πωλήσεις σε 2ο επιθετικό ποιότητας. Προς Θεού όμως όχι Πάτο, όχι άλλα εκατομμύρια σε παλαίμαχους ήδη πολυεκατομμυριούχους και αδιάφορους. Πιτσιρικά με φιλοδοξία πρέπει να βρούμε.Αν μείνει ο Μακ δεν θέλουμε μεταγραφή μπροστά ακόμα κι αν φύγει ο Φακούντο. Υποχρεωτικά θα παίξει αυτός εκεί.
Πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση για πρώτο σοβαρό φιλικό απέναντι σε μια σχεδόν έτοιμη ομάδα επιπέδου τσου λου
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νέα μέρα αρχίζει και άντε να δούμε τι παπάς θα βγεί σήμερα.
Σε κάποια φάση, δεν μπορεί, θα χτυπήσουμε Φαν Πέρσι! Ας γράψει κάποιος τι άλλο ανάλογο κυκλοφορεί ελεύθερο, να το προτείνουμε στην ΠΑΕ!
Σε κάποια φάση, δεν μπορεί, θα χτυπήσουμε Φαν Πέρσι! Ας γράψει κάποιος τι άλλο ανάλογο κυκλοφορεί ελεύθερο, να το προτείνουμε στην ΠΑΕ!
χανω κατι ή ο βαζελος δυναμωσε αρκετα με γουακασο-λεντεσμα στα χαφ κ ιμπαρμπο-μπεργκ μπροστα;
Θα φανεί τώρα στα ευρωπαϊκά πόσο δυνάμωσε αμφιβάλλω πολύ
Συμφωνώ, ειδικά ο Λεντεσμα ειναι παιχταράς και ας ειναι 33 + η διαχρονική κ...φαρδια που εχει ο βαζελος....τον βλέπω επικίνδυνο φετος.jibbie έγραψε:χανω κατι ή ο βαζελος δυναμωσε αρκετα με γουακασο-λεντεσμα στα χαφ κ ιμπαρμπο-μπεργκ μπροστα;
Περσυ μας τρομοκρατησε η μεταγραφή εσιεν πάντως
Σαν ομάδα πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλλιτεροι απο τον βαζελο και ατομικά στο 80 % των παικτώνomerta76 έγραψε:Συμφωνώ, ειδικά ο Λεντεσμα ειναι παιχταράς και ας ειναι 33 + η διαχρονική κ...φαρδια που εχει ο βαζελος....τον βλέπω επικίνδυνο φετος.jibbie έγραψε:χανω κατι ή ο βαζελος δυναμωσε αρκετα με γουακασο-λεντεσμα στα χαφ κ ιμπαρμπο-μπεργκ μπροστα;
- Petros1988
Καλημέρα Παίδες!Είναι ξεκάθαρο οτι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση μεσοαμυντικά!!Χθες σε ένα σοβαρο φιλικό φάνηκαν τα κενά!Θέλουμε Ξεκάθαρα ένα στόπερ 11αδας!Και ένα 6αρι κόφτη που να κλέινει διαδρόμους και να χαλάει το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας!Φέτος είμαστε πολυ δυνατοί στα άκρα συμπερένω ότι απο εκει θα έχουνε πρόβλημα πολλες ομάδες!Εχουμε πολύ γρήγορη ομάδα φετος και τεχνική! 

- Petros1988
Πλέον πρέπει να μπούνε και οι τελευταίες πινελιές των μεταγραφών και οι πιο σημαντικές φέρνεις στόπερ 11αδας 6αρι εντεκάδας και Επιθετικό 3 παίκτες ακόμη και είμαστε ετοιμη για Ωραία πράγματα!
Αν δεν κλείσει ο κανίας
Ιςως να συνδέεται με μακ κ να αλλάξουν τα δεδομένα για ράφι μετεγγραφων
Ιςως να συνδέεται με μακ κ να αλλάξουν τα δεδομένα για ράφι μετεγγραφων

Κατά τα άλλα, κλαίγονταν για άδειες συμμετοχής και χρήματα.
Ξεκάθαρα Πατέρας και λοιποί τσοντάρουν για τέτοια νούμερα.