Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Σταματήστε τις κάρτες. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψής του.
- Παλαιολόγος
σωστος ο Αποστολης
σε αυτο το συστημα που παιζει ο ιβιτς και με την εντολη να συγκλινει ο κιτσιου στην περιοχη και να μην παιζει παραλληλα πανω στην γραμμη (για σεντρα στο πουθενα) καλυπτονται οια δυναμιες κιτσιου σημαντικα
σε αυτο το συστημα που παιζει ο ιβιτς και με την εντολη να συγκλινει ο κιτσιου στην περιοχη και να μην παιζει παραλληλα πανω στην γραμμη (για σεντρα στο πουθενα) καλυπτονται οια δυναμιες κιτσιου σημαντικα
Και ποιος μου λέει εμένα (ονειρεύομαι μην δίνετε σημασία) ότι ο πάτο έρχεται σαν σκαλοπάτι για να πάει μετά κάπου βορειοανατολικά;
Βραζιλιάνικη παροικία γίναμε λαιμαι. Υπάρχει λόγος, τα έχω πει στα του Μιχελ. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να γίνουν γενναίες εκκαθάρισεις στους υπάρχοντες για να τρέξει το σενάριο. ( Ξύπνησα).
SM-G935F
Βραζιλιάνικη παροικία γίναμε λαιμαι. Υπάρχει λόγος, τα έχω πει στα του Μιχελ. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να γίνουν γενναίες εκκαθάρισεις στους υπάρχοντες για να τρέξει το σενάριο. ( Ξύπνησα).

SM-G935F
MANIAKOS έγραψε:Σωστά αποστολη![]()
![]()
Αν συνεχίσεις ετσι ΤΣΕ θα σε πουλήσω κ σένα
Ποσά λες να πιάνω
Ο Κιτσιου συγγνώμη αλλά είναι πολύ πολύ λίγος για να παίζει στον ΠΑΟΚΠαλαιολόγος έγραψε:σωστος ο Αποστολης
che4 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Σωστά αποστολη![]()
![]()
Αν συνεχίσεις ετσι ΤΣΕ θα σε πουλήσω κ σένα
Ποσά λες να πιάνω
Στη λα κορουνια θα σε δώσω με ποςοςτο μεταπώλησης
;;;;;;;ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Υπάρχει όντως σενάριο για ΠΑΟΚ και Aurelien Chedjou...?
Σε ποιον κύκλο;
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Θα προτιμούσα τα 3 μύρια που θα στοιχίσει (για ένα έτος, σύμφωνα με το PNG) μια πιθανή άφιξη Pato να τα ρίχναμε για καλύτερα 6ρια και 10ρια (και στόπερ) .
Μακριά από τον πρώην αθλητή Πάτο. Δεν μπορεί να παίξει δυο αγώνες σερί. Όλο τραυματίας θα είναι. Αμα παίζει δε σε γήπεδα επιπέδου Κομπότης Αρένα και Ιωάννινα, τότε θα κλαίμε τα λεφτά μας και αυτός τα γόνατα του. Καλύτερα δώσε τα χρήματα αυτά στον Μακ και στον Κλάους σε μπόνους, παρά στον Πάτο (του βαρελιού)