5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
- ΑποστόληςΑ
Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Εντάξει. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι να έρθει ο Ivic οι κριτικές που δεχόταν ο Δημητρός ήταν διθυραμβικές (τις έχω ποστάρει πριν κανένα μήνα, ίσως και παλιότερα) και οι περισσότεροι έλεγαν ότι επιτέλους έχουμε στόπερ. Ξαφνικά, επειδή ο Ivic δεν τον χρησιμοποίησε από τότε που ήρθε, ανακαλύψαμε κουσούρια.
Τεσπα.
Επαναλαμβάνω ότι δεν παραθέτω μόνο την άποψή μου, αλλά, όπως έκανα και με τον Λευτέρη, έγραψα όλες τις κριτικές και άλλων μελών. Ουσιαστικά η συντριπτική πλειοψηφία όσων κριτίκαραν τότε τους παίκτες.
Τεσπα.
Επαναλαμβάνω ότι δεν παραθέτω μόνο την άποψή μου, αλλά, όπως έκανα και με τον Λευτέρη, έγραψα όλες τις κριτικές και άλλων μελών. Ουσιαστικά η συντριπτική πλειοψηφία όσων κριτίκαραν τότε τους παίκτες.
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα κάνω τον κόπο να ξαναγράψω το τι γράφηκε στους αγώνες που έπαιξε. Απλά με εκπλήσσεις.mike έγραψε: ρε συ Αποστόλη δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο
Ο Χατζηισαΐας σε όσα ματσάκια έπαιξε συστήθηκε με νευρικότητα και αστάθεια στο παιχνίδι του
Αποστόλη με στεναχωρείς κι εσύ με τα μεγάλα γράμματα και τον εκνευρισμό
Δεν θα πάρω στην πλάτη μου τις διθυραμβικές κριτικές που υπόθηκαν εδώ μέσα για το παλικάρι
Έψαξα και είδα ότι το μόνο που έγραψα μετά από κάποιο παιχνίδι του είναι: "έχουμε κανονικό σέντερ μπακ" (δείγμα της καλής μου πίστης και θέλησης)
Το ότι η συνολική του (μικρή για την αλήθεια) παρουσία δεν με κέρδισε απόλυτα αν θέλεις να με κατακρίνεις γι' αυτό κάντο
Δεν θα πάρω στην πλάτη μου τις διθυραμβικές κριτικές που υπόθηκαν εδώ μέσα για το παλικάρι
Έψαξα και είδα ότι το μόνο που έγραψα μετά από κάποιο παιχνίδι του είναι: "έχουμε κανονικό σέντερ μπακ" (δείγμα της καλής μου πίστης και θέλησης)
Το ότι η συνολική του (μικρή για την αλήθεια) παρουσία δεν με κέρδισε απόλυτα αν θέλεις να με κατακρίνεις γι' αυτό κάντο
Το γεγονός πως παίκτες σαν τον Χατζηισαΐα έχουν συμβόλαιο με περισσότερα από 150 χιλιάρικα με ξεπερνά. Δεν υπάρχει κανείς που να ρώτησε τον κυρ Νίκο για την μεταγραφή αυτή; Έδωσε 500 χιλιάρικα για έναν παίκτη που στο Πανιώνιο λίγες ημέρες πριν πάρει μεταγραφή ήταν ο χειρότερος του γηπέδου (Πανιώνιος-γαύρος) με μισθό μεγαλύτερο των 150 χιλιάδων;!
Πρέπει να μας γίνει μάθημα.
Κατά τα άλλα μακάρι το παιδί να παίζει και να αναγκάσει την ομάδα στην οποία θα πάει να πληρώσει την ρήτρα που φαντάζομαι θα μπει. Από το πρώτο μου σχόλιο έγραψα πως στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει αλλά εύχομαι από καρδιάς να βρει ομάδα στην οποία να παίζει και να παίρνει το αστρονομικό (για το τωρινό του επίπεδο) ποσό που ο ΠΑΟΚ τον πληρώνει. Μακάρι επίσης τα άλλα του προβλήματα να είναι πρόσκαιρα... Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να τα αφήσει να μπουν εμπόδιο στο επάγγελμα που διάλεξε.
Καλή τύχη.
Πρέπει να μας γίνει μάθημα.
Κατά τα άλλα μακάρι το παιδί να παίζει και να αναγκάσει την ομάδα στην οποία θα πάει να πληρώσει την ρήτρα που φαντάζομαι θα μπει. Από το πρώτο μου σχόλιο έγραψα πως στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει αλλά εύχομαι από καρδιάς να βρει ομάδα στην οποία να παίζει και να παίρνει το αστρονομικό (για το τωρινό του επίπεδο) ποσό που ο ΠΑΟΚ τον πληρώνει. Μακάρι επίσης τα άλλα του προβλήματα να είναι πρόσκαιρα... Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να τα αφήσει να μπουν εμπόδιο στο επάγγελμα που διάλεξε.
Καλή τύχη.
- ΑποστόληςΑ
Δεν κατακρίνω κανέναν. Απόψεις ανταλλάσουμε. Αλλά από το έχουμε κανονικό στόπερ μέχρι το σε όσα ματς έπαξε ήταν νευρικός και ασταθής έχει μεγάλη απόσταση. Εμένα με εκπλήσσει. Τους άλλους μπορεί όχι. Εφόσον όλοι συμφωνείται στην άλλη άποψη εγώ θα είμαι ο περίεργος.mike έγραψε:Αποστόλη με στεναχωρείς κι εσύ με τα μεγάλα γράμματα και τον εκνευρισμό
Για μενα ειναι καλυτερος απο μαλεζα και πουγγουρα αλλα μπορω να καταλαβω τη λογικη οτι αυτος ειναι σε ηλικια που πρεπει να παιζει συνεχεια ενω ο Μαλεζάς οχι οπως ισως και ο πουγγουρας που εχει ακομη χρονο μπροςτα του. Το θεμα ειναι στη στεαουα θα παιζει;
- ΑποστόληςΑ
Τρεις προτάσεις για Χάτζι
PNG
Παρ΄ότι ο Δημήτρης Χατζηισαίας ήθελε πολύ να δοκιμάσει τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ιταλία, οι μοναδικές προτάσεις που έχουν έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από την Στεάουα, την Γκαζιαντσπόρ και τον Λεβαδειακό. Κι οι τρεις για δανεισμό. Σήμερα μέχρι το βράδυ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του για να τελειώσει κι αυτό το θέμα, κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.
PNG
Παρ΄ότι ο Δημήτρης Χατζηισαίας ήθελε πολύ να δοκιμάσει τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ιταλία, οι μοναδικές προτάσεις που έχουν έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από την Στεάουα, την Γκαζιαντσπόρ και τον Λεβαδειακό. Κι οι τρεις για δανεισμό. Σήμερα μέχρι το βράδυ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του για να τελειώσει κι αυτό το θέμα, κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.
πως περίμενες να μείνεις στην ομάδα όταν στο πιο σημαντικό ματς είχες πάει για καφέ;
το χρωστούσα να το πω... ήρθε η ώρα τώρα που έφυγε, για να λυθεί η απορία κάποιων,
Έδωσε τα Εισητηρια του σε άλλον και δεν ήρθε στο ματς!
Sent from my mind using boobs power
Εγω παλι απολαυσα (στο ιδιο μεσο δικτυωσης) τα ξεφτιλικια του αρχηγου μας στην Κρητη στο περασμενο διημερο ρεπο.
Μην περιμενουμε κατι αλλο οταν ο αρχηγος δινει το παραδειγμα
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Μην περιμενουμε κατι αλλο οταν ο αρχηγος δινει το παραδειγμα
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Εγω δεν τα είδα σε κανένα μέσο δικτύωσης... Έχω φωτο με τα Εισητηρια και τον ιδιο! Χαχαχα