Πες τα ρε αδερφε να αγιασει το στόμα σου...μεγαλυτερο κωλοπαιδο δν υπαρχει..pilotos έγραψε:Έχετε φαγωθεί για τον Σουηδό παλαιστή, που αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ανά 2 αγώνες θα ήταν έξω λόγω καρτών για το βρώμικο παιχνίδι που κάνει με τα χέρια. Έλεος με την λατρεία που δείχνετε σε παίκτες άλλων
SM-G935F
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Συμφωνώpilotos έγραψε:Έχετε φαγωθεί για τον Σουηδό παλαιστή, που αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ανά 2 αγώνες θα ήταν έξω λόγω καρτών για το βρώμικο παιχνίδι που κάνει με τα χέρια. Έλεος με την λατρεία που δείχνετε σε παίκτες άλλων
SM-G935F
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Στην τελικη αν ηταν τοσο καλος δεν θα ερχοταν και καποια σοβαρη προταση;
Και αν ηταν τοσο καλος ποσα γκολ βαζει στην εθνικη του απεναντι σε σοβαρες ομαδες (οχι Σαν Μαρινο κλπ, αλλα εστω επιπεδου Ουγγαριας)
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Και αν ηταν τοσο καλος ποσα γκολ βαζει στην εθνικη του απεναντι σε σοβαρες ομαδες (οχι Σαν Μαρινο κλπ, αλλα εστω επιπεδου Ουγγαριας)
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Sick Bastard
Δεν έχει σημασία το ρόστερ.obanebane έγραψε:Ο Βαζελος παντως "φωναζει" οτι παει για πρωταθλημα,γιαυτο εγραψα οτι πρεπει να κοιταμε τι κανουν και οι αλλοι.
Δε νομιζω οτι οι μεχρι τωρα κινησεις του συμβαδιζουν με τους στοχους του,θεωρω οτι εχουμε μια κλαση ανωτερο ροστερ.
Θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο,οχι ομως μηδενισμους του αντιπαλου και διαφορες αλλες πιπες.
Είναι διαχρονικά κωλόφαρδοι.

Fuego είναι 6αρι με όχι τοσο καλά τεχνικά στοιχεία όπως ο Κανας, αλλά πολύ πιο δυναμικός στα μαρκαρίσματα του και σχετικά οκ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. αν και 32 δε θα με χαλούσε, γενικά οι μικρομεσαίες στην Ισπανία έχουν πολύ καλούς μέσους και όντως αξίζει να επικεντρωθούμε στην εκει αγορά....
υγ: τσε ελπιζω να καταλαβες οτι οσα ειπες χθες ειχαν λανθασμενη εκκίνηση, αλλα χαιρομαι γιατι ειδα τι πραγματικα πιστευεις.
υγ: τσε ελπιζω να καταλαβες οτι οσα ειπες χθες ειχαν λανθασμενη εκκίνηση, αλλα χαιρομαι γιατι ειδα τι πραγματικα πιστευεις.
το ροστερ μας ειναι το καλυτερο και το πιο ισορροπημενο για εναν προπονητη με διαφορα που ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ
για διαφορα απο ξαδερφη και λαγο ουτε λογος δεν αξιζει μονο ο ανεκδιηγητος ιτ κοντεψε να τους κανει παλι μαγκες
για γαυρο ας ερθει να παιξει στα ισα 30 ματς και με μειον 3 εμεις και θα μεινει 15 βαθμους πισω
αλλα στο ελλαντα ο γαυρος θα παιξει 20 φιλικα θα παρει 6 ματς με διαιτησια και θα κοντραριστει στα ισα σε 4 που δε σημαινει οτι θα τα χασει κιολας αυτα τα 4
σημερα ο κλοκλας εχει μια ωραια αναλυση για το ροστερ στο σδνα οπου βεβαια οταν μιλαει για χαφ αποδεικνυει ποσο αμπαλος ειναι αλλα το προσπερναω ... η αναλυση του ειναι σουπερ παρα την αμπαλιαση
υ.γ. πως γινεται να βγαζει αυτος ο ανθρωπος εστω το καθημερινο ψωμι , γιατι κατι παραπανω αποκλειεται να βγαζει,απ την αναλυση ποδοσφαιρου δεν εχω καταλαβει ακομα
@κγεο ... ειμαι σιγουρος οτι θα αποδειξεις εμπρακτα οτι εχεις δικιο γιαυτο που ειπες χθες και οτι ναι ρε φιλε ειμαι λαθος εγω ... χωρις να πρεπει να το δειξεις σε εμενα αλλα καθαρα για το φορουμ ασχετα με μενα
για διαφορα απο ξαδερφη και λαγο ουτε λογος δεν αξιζει μονο ο ανεκδιηγητος ιτ κοντεψε να τους κανει παλι μαγκες
για γαυρο ας ερθει να παιξει στα ισα 30 ματς και με μειον 3 εμεις και θα μεινει 15 βαθμους πισω
αλλα στο ελλαντα ο γαυρος θα παιξει 20 φιλικα θα παρει 6 ματς με διαιτησια και θα κοντραριστει στα ισα σε 4 που δε σημαινει οτι θα τα χασει κιολας αυτα τα 4
σημερα ο κλοκλας εχει μια ωραια αναλυση για το ροστερ στο σδνα οπου βεβαια οταν μιλαει για χαφ αποδεικνυει ποσο αμπαλος ειναι αλλα το προσπερναω ... η αναλυση του ειναι σουπερ παρα την αμπαλιαση
υ.γ. πως γινεται να βγαζει αυτος ο ανθρωπος εστω το καθημερινο ψωμι , γιατι κατι παραπανω αποκλειεται να βγαζει,απ την αναλυση ποδοσφαιρου δεν εχω καταλαβει ακομα
@κγεο ... ειμαι σιγουρος οτι θα αποδειξεις εμπρακτα οτι εχεις δικιο γιαυτο που ειπες χθες και οτι ναι ρε φιλε ειμαι λαθος εγω ... χωρις να πρεπει να το δειξεις σε εμενα αλλα καθαρα για το φορουμ ασχετα με μενα
Fuego και Canas δε συγκρίνονται. Άλλη κλάση ο 1ος.
Με γεμάτη και την τελευταία του σεζόν σε πριμέρα, Cl και europa.
Χάνει μόνο ηλικιακά.
Με γεμάτη και την τελευταία του σεζόν σε πριμέρα, Cl και europa.
Χάνει μόνο ηλικιακά.
Σε σχέση με την ξαδέρφη, απ την άμυνα πέρσι μόνο το δεξί τους μπάκ φέτος ούτε καν!
στα χάφ ίσως ένα απ τα δύο χάφ αν και θεωρώ οτί τσίμι-χαρίσης φέτος θα βγάλουν μάτια οπότε πάλι δεν θα το έκανα.
Βάργκας μπαρμπόσα ούτε κάν. μέτριοι παίκτες
Στο βάζελος, μέστο ίσως να παίζει και φέτος σε μας, ζέκα θεώρω φέτος δεν παίζει σε μάς, μπέργκ θα τον ήθελα είναι η αλήθεια. Τώρα Βιγιαφάνες-λέτο-ιμπάρμπο, ο μέν πρώτος έχει σίγουρα χαμηλότερο ταβάνι από μπιρσεβαχ, λέτο ιμπάρμπο παλαίμαχοι με πολλούς τραυματισμούς αλλά αρκετά καλά στοιχεία.
θεωρώ οτι με περέιρα-ροντρίγκεζ-κάμπος-ζάιρο-μυστα έχεις καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή με πιο νορμάλ χαρακτηριστικά.
στα χάφ ίσως ένα απ τα δύο χάφ αν και θεωρώ οτί τσίμι-χαρίσης φέτος θα βγάλουν μάτια οπότε πάλι δεν θα το έκανα.
Βάργκας μπαρμπόσα ούτε κάν. μέτριοι παίκτες
Στο βάζελος, μέστο ίσως να παίζει και φέτος σε μας, ζέκα θεώρω φέτος δεν παίζει σε μάς, μπέργκ θα τον ήθελα είναι η αλήθεια. Τώρα Βιγιαφάνες-λέτο-ιμπάρμπο, ο μέν πρώτος έχει σίγουρα χαμηλότερο ταβάνι από μπιρσεβαχ, λέτο ιμπάρμπο παλαίμαχοι με πολλούς τραυματισμούς αλλά αρκετά καλά στοιχεία.
θεωρώ οτι με περέιρα-ροντρίγκεζ-κάμπος-ζάιρο-μυστα έχεις καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή με πιο νορμάλ χαρακτηριστικά.
- Sick Bastard
Δεν το λέω για σένα, αλλά με αφορμή απ το πόστ σου.che4 έγραψε:το ροστερ μας ειναι το καλυτερο και το πιο ισορροπημενο για εναν προπονητη με διαφορα που ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ
Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα ακούγεται/λέγεται/γράφεται.
Μα κάθε χρόνο όμως αν κι όχι απ όλους, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που το πιστεύει.
Σε χρονιές που είχαμε ένα ή κανένα εξτρέμ πχ, είχαμε 5 σύμφωνα με κάποιους και δεν συμμαζεύεται.
Απλά λέω ότι καλύτερα να αφήσουμε τα ''best ever'' σενάρια γιατί δεν βγάζουν πουθενά.
Ακόμα και σήμερα δηλαδή, δεν μπορείς να πεις καλύτερο με τέτοια στόπερ και ένα μόλις εξάρι και δεν μπορεί να είναι ισορρπημένο όταν έχει -τώρα- 30φεύγα παίχτες.
βασικά ενώ μπορεί να δείχνουν ίδιοι, δεν είναι. είναι διαφορετικού τύπου 6αρια, ή τέλοσπαντων όχι τόσο όμοιοι με τον 32 χρονο να ειναι πιο δυναμικός αλλά να μην έχει το one touch του Κανας για παράδειγμα... πάντως και οι δυο στα μάτια μου φαίνονται αρκετά καλές επιλογές...
Τσε, για να το κλείνουμε γιατί κουράζουμε και με οφ τοπικ. Είπαν οτι είπαν, κάναμε ποστ για αυτό το θεμα στα προβλήματα και λύσεις, τα βρήκανε ο μπανε με το παλικάρι, είπαμε όλα οκ και μετά απο κανα μισάωρο έρχεσαι και λες ότι "να δεν τα διαβασα ολα, αλλά τι κανετε ρε μοντ κτλ κτλ"... ε ρε συ... ελεος να πω; δε το λεω. απλά μερικές φορές, διαβασον μεν, πάταξον δε φίλε μου.
υγ: με βάση το παραπάνω του σικ. Θεωρώ ότι ποιοτικά μονο στα σεντερ μπακ ακόμα εχουμε ενα κενο ίσως. ότι άλλο προκύψει πχ 6 θα είναι κερασάκι στη τούρτα αφού μιλάμε για θέσεις που ήδη έχουμε ποιοτικές λύσεις (τσιμιροτ, χαρισης,κατσε,τζιολης, σακοφ κτλ). ελπίζω να είμαι κατανοητός σε αυτό που εκφράζω...
δλδ πχ μπορεί να έχουμε:
Μπρκτς
Λεο- Μεταγραφη-Τζαβελλας/Κρεσπο-Λεο
Τσιμιροτ-Σακοφ
Τζαλμα-Μπισεβαρ-Γκαρυ
Κλαους
και χωρις να βαζω δλδ μακ, κατσε κτλ κτλ...
Τσε, για να το κλείνουμε γιατί κουράζουμε και με οφ τοπικ. Είπαν οτι είπαν, κάναμε ποστ για αυτό το θεμα στα προβλήματα και λύσεις, τα βρήκανε ο μπανε με το παλικάρι, είπαμε όλα οκ και μετά απο κανα μισάωρο έρχεσαι και λες ότι "να δεν τα διαβασα ολα, αλλά τι κανετε ρε μοντ κτλ κτλ"... ε ρε συ... ελεος να πω; δε το λεω. απλά μερικές φορές, διαβασον μεν, πάταξον δε φίλε μου.

υγ: με βάση το παραπάνω του σικ. Θεωρώ ότι ποιοτικά μονο στα σεντερ μπακ ακόμα εχουμε ενα κενο ίσως. ότι άλλο προκύψει πχ 6 θα είναι κερασάκι στη τούρτα αφού μιλάμε για θέσεις που ήδη έχουμε ποιοτικές λύσεις (τσιμιροτ, χαρισης,κατσε,τζιολης, σακοφ κτλ). ελπίζω να είμαι κατανοητός σε αυτό που εκφράζω...

δλδ πχ μπορεί να έχουμε:
Μπρκτς
Λεο- Μεταγραφη-Τζαβελλας/Κρεσπο-Λεο
Τσιμιροτ-Σακοφ
Τζαλμα-Μπισεβαρ-Γκαρυ
Κλαους
και χωρις να βαζω δλδ μακ, κατσε κτλ κτλ...

Sick Bastard έγραψε:Δεν το λέω για σένα, αλλά με αφορμή απ το πόστ σου.che4 έγραψε:το ροστερ μας ειναι το καλυτερο και το πιο ισορροπημενο για εναν προπονητη με διαφορα που ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ
Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα ακούγεται/λέγεται/γράφεται.
Μα κάθε χρόνο όμως αν κι όχι απ όλους, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που το πιστεύει.
Σε χρονιές που είχαμε ένα ή κανένα εξτρέμ πχ, είχαμε 5 σύμφωνα με κάποιους και δεν συμμαζεύεται.
Απλά λέω ότι καλύτερα να αφήσουμε τα ''best ever'' σενάρια γιατί δεν βγάζουν πουθενά.
Ακόμα και σήμερα δηλαδή, δεν μπορείς να πεις καλύτερο με τέτοια στόπερ και ένα μόλις εξάρι και δεν μπορεί να είναι ισορρπημένο όταν έχει -τώρα- 30φεύγα παίχτες.
δεν ειπα Μπεστ εβερ
Ειπα ισορροπημένο για τον προπονητή .... Αυτο πραγματικά το πιστευω
αν εκφραστικά βγαίνει Μπεστ εβερ λαθος μου εννοούσα το καλυτερο για έναν προπονητή και το πιο ισορροπημένο για έναν προπονητή
Che ο συγκεκριμένος βγάζει πολλα παραπανω απο το καθημερινό ψωμί πίστεψε με..Πολλα παραπανω.
Για το ρόστερ συμφωνω 100%.Μακραν το πιο πλήρες και ποιοτικό που θυμάμαι προσωπικά.
Για το ρόστερ συμφωνω 100%.Μακραν το πιο πλήρες και ποιοτικό που θυμάμαι προσωπικά.
- Sick Bastard
γκουχ-γκουχ.che4 έγραψε:Sick Bastard έγραψε:che4 έγραψε:το ροστερ μας ειναι το καλυτερο και το πιο ισορροπημενο για εναν προπονητη με διαφορα που ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ
δεν ειπα Μπεστ εβερ
Ειπα ισορροπημένο για τον προπονητή .... Αυτο πραγματικά το πιστευω
αν εκφραστικά βγαίνει Μπεστ εβερ λαθος μου εννοούσα το καλυτερο για έναν προπονητή και το πιο ισορροπημένο για έναν προπονητή

Τες πα, καταλαβαίνω πως το εννοείς, νομίζω εννοείς, πολλές λύσεις σχεδόν ισάξιες σε κάθε θέση.
Συμφωνώ σε αυτό, το θέμα είναι τι πραγματική αξία έχουν/θα βγάλουν αυτές οι λύσεις
και πόσο θα δέσουν μεταξύ τους (αυτό πάει για το ισορροπημένο).
Θυμίζω ότι ένα απ τα προβλήματα που είχαν κατά κόρον αναδειχθεί πέρυσι, ήταν η έλλειψη ηγετικών μορφών στο γήπεδο κάτι που ως τώρα δεν έχει καλυφθεί ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.
Ρε κγεο ας μείνουμε στα ποδοσφαιρικά ωραία κουβέντα πιάσαμε για Σάββατο πρωι ....γενικά συμφωνώ με τη λογική του Ισπανού χάφ με μεγαλύτερη απόδειξη τον άσημο για Ισπανία βιότοπο που εδω ήταν στα τοπ 5 του πρωταθλήματος στα χαφK_geo έγραψε:βασικά ενώ μπορεί να δείχνουν ίδιοι, δεν είναι. είναι διαφορετικού τύπου 6αρια, ή τέλοσπαντων όχι τόσο όμοιοι με τον 32 χρονο να ειναι πιο δυναμικός αλλά να μην έχει το one touch του Κανας για παράδειγμα... πάντως και οι δυο στα μάτια μου φαίνονται αρκετά καλές επιλογές...
Για τα χθεσινά η ένσταση μου ήταν στο γιατι περνάνε τα ποστ εφόσον ειναι στο ποστ νο 10 και απευθύνθηκα στο μπανε λέγοντας κιόλας με επιφύλαξη οτι δεν τα διάβασα ολα ... Μου απάντησε τέλος και ολα καλα .... Την ειρωνεία μετα με το ασε μας βραδυατικα κτλ τι την ηθελες για να γίνουμε τζαμπα θέμα .... Ξερεις αν ολοι κανουμε πισω θα ειναι πολυ πιο εύκολα τα πράγματα και για σας
Τέλος τα οφτοπικ απο μένα και σορρυ
Θελω Βαρέλα και Ισπανό χάφ λεμεεεεεεεεεεε
@οντι λες να βγάζει παραπανω απ το ψωμάκι. Αδυνατώ να το πιστέψω κάποιος τον ταΐζει θεωρώ και αυτος κανει το κομμάτι του οτι ειναι ΑΡΔ και καλα

Sick Bastard έγραψε:che4 έγραψε:γκουχ-γκουχ.Sick Bastard έγραψε:![]()
Τες πα, καταλαβαίνω πως το εννοείς, νομίζω εννοείς, πολλές λύσεις σχεδόν ισάξιες σε κάθε θέση.
Συμφωνώ σε αυτό, το θέμα είναι τι πραγματική αξία έχουν/θα βγάλουν αυτές οι λύσεις
και πόσο θα δέσουν μεταξύ τους (αυτό πάει για το ισορροπημένο).
Θυμίζω ότι ένα απ τα προβλήματα που είχαν κατά κόρον αναδειχθεί πέρυσι, ήταν η έλλειψη ηγετικών μορφών στο γήπεδο κάτι που ως τώρα δεν έχει καλυφθεί ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.
Αντε παλι εξηγώ το εκφραστικό μου λαθος εννοούσα για τον προπονητή
Μη με στευρωνεις ρε σικ