Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε:Αυτο εννοείται τζεο οτι δεν ξερουμε εννοώ βασει βιογραφικού παντα
Το πως θα βοηθήσουν αλλου πριστ ευαγγελιο
άρα βάση αυτού, απαντώ πως θα σου απαντήσω κοντά στα τέλη αυγούστου. :)

@ομπανεμπανε,

και εγώ καπως ετσι το σκέφτομαι τον αύγουστο. πρόκριση απο το πρώτο γύρο ηρωϊκά, πώληση μακ, πωληση λουκας και αγορά με 3-4 χαρτιά ενα φορ να το βλέπεις να το χαίρεσαι να φύγει και το βάρος απο τον Κλάους να παίρνει λογότερα ματς αλλά με τον εξαιρετικό του συντελεστή σε γκολ/τελικές. 8-)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τζεο δεν καταλαβα πως το εννοεις
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Νομιζω το θεμα δεν ειναι ο μισθος.Αν και δεν αναφερεσαι σε αυτο φιλε Ζισσος.ΠΑντως με 1 εκ φερνεις πολυ καλο παικτη.Το θεμα ειναι οτι απ οτι φαινεται δεν μπορουμε να πληρωσουμε και ομαδα για να αποκτησουμε επιθετικο π.χ τον Μπου.Γι αυτσο ελπιζουμε σε πωλησεις,αν και εγω πιστευω(ευσεβεις ποθοι),οτι ο Μακ θα μεινει και θα ανανεωσει.Ο Κατσε δεν νομιζω να πωληθει,η αν πωληθει δεν βλεπω να πιανει και πολλα,οποτε ελπιζουμε σε Λουκας.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ettien έγραψε:Καλό για τον Κανιας οι γεματες συμμετοχές σε δυνατα πρωταθλημα...αλλά αυτό το 150 συμμετοχές με 0 γκολ και μολις 1 ασσιστ μου έκανε εντυπωση...ας ελπίσουμε να σπάσει το ρόδι σε μας αν έρθει, οπως είχε κάνει πριν μερικά χρόνια ο Βιτολο :roll:
Κάποια στιγμή παλαιότερα είχα γράψει για το 4-3-3 του Μπόλονι, το οποίο εκτιμώ-φαντάζομαι ότι θέλει να εφαρμόσει φέτος ο Βλάντο (δήλωσε ευθαρσώς στην συνέντευξη ότι "θα παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο", αν θυμάστε) σαν κυρίαρχο σχήμα της ομάδας, αν και βλέπω ότι δοκιμάζει ήδη (και του αξίζουν συγχαρητήρια ήδη γι αυτό) εξ ίσου και το 4-4-2 με βάση πιθανά το υλικό που διαθέτει-δοκιμάζει αυτήν την στιγμή... :)

Σε κείνο το σύστημα λοιπόν, ο Κάνιας θαρρώ θα παίξει τον ρόλο του Γκαρσία με την ξυραφένια διαγώνια συρτή πάσα στα εξτρέμ στην πλάτη του αμυντικού (είχα αναφέρει τότε εκείνη μέσα στο Black & White hart lane στον Γεωργιάδη, ο οποίος μετά έβγαλε την ασσίστ στο γκολ του Κλάους), η οποία μπορεί να κοβει την άμυνα σαν νυστέρι στην μέση αλλά ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ-ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΩΣ ΑΣΣΙΣΤ!!!! :shock: :shock: :o

Αν ο Κάνιας λοιπόν έχει τέτοιου είδους πάσα εκτιμώ προσωπικά ότι είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Βλάντο κι ας μην έχει γράψει ούτε μια ασσίστ έως τώρα στην καριέρα του... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιούλ 2016, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε:Τζεο δεν καταλαβα πως το εννοεις
εννοώ ότι τότε θα μπορώ να πω ότι υπάρχει μια πρώτη εικόνα για το ταβάνι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα μπορει να χει τεράστια εξελιξη κπς δε λεω αλλα βασει βιογραφικού αλλα αναμένεις απο πχ σαχοφ αλλα απο νομποα

Το ταβάνι αγωνιστικα μπορει να αλλάξει πχ μακ με στοχ αλλα η προσμονή που εχεις οταν έρχονται ειναι άλλη για τον ενα αλλη για τον αλλο...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

giagoylas4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε συ Μακη,αυτο που με πειραξε περισσοτερο ειναι οτι χαρακτηρισε ολο το φορουμ,οκ διαφωνησε παραθεσε αυτους που διαφωνεις και αποστομωσε τους,αλλα μη μου ζητας τα ρεστα οταν σε ενα φορουμ που το χαρακτηρισες οπως το χαρακτηρισες σου λεει καποιος αν δε σου αρεσει αδειασε μας τη γωνια.
Περισσοτερο με πειραξε που το ποστ του περασε απο εγκριση,οποτε να φανταστω οτι ο μοντ που το περασε θεωρει σωστους τους χαρακτηρισμους για το φορουμ που υπηρετει και μαλιστα αφιλοκερδως. :?
αντε να απαντησω καποια πραγματα για να μην ειναι ετσι στον αερα και αςπαρω μετα ποδι.

καταρχας δεν ειναι αναγκη νατην πεφτει κανεις στους μοντς.πρωτον γιατι τα ποστ μου δεν περνανε απο εγκριση και δευτερον γιατι αν καποιο απο τα ποστ μου κοβοταν θα ηταν ξεκαθαρα κατα τηςελευθεριας του λογου απο την στιγμη που αυτα που εγραψα δεν ειναι εναντια στουςκανονες του φορουμ.

απο κει και περα και επειδη παρεξηγηθηκες τοσο πολυ που ηρθε εναςτυχαρπαστος και μιλησε ασχημα για το αγαπημενο σου φορουμ και επειδη εγραψες για τσουβαλιασμα να σου απαντησω.

φυσικα και τα περισσοτερα μελη ειναιαξιολογα.το κακο ειναι ομως οπως παντου ετσι και εδω μια μικρη μεριδα ατομωνειναι ικανη να καταστρεψει κατι.

μακαρι να εδειχνες τον ιδιο ζηλο που εδειξες μαζι μου και με ατομα που ειναι προσωποποιηση τηςαρνητικοτητας τα οποια μιλουν με τετοιο τροπο γιατην ομαδα που οπως προειπα απορεις αν οντως υποστηριζουν την ομαδα μας.

εγω θα σου αδιασω την γωνια αλλα με το να εθελοτυφλειτε και να μην θελετε να δειτε καποια πραγματα μονο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα εδω μεσα.

ειναι λογικο που τα πηρες...σε καταλλαβαινω ηταν φυσιολογικη σταση αμυνας.

και το ξαναλεω για ναμην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν τσουβαλιασα τιποτα.
το φορουμ τεινει γινει σκουπιδη οπως λες εξαιτιας ατομων μετρημενων στα δαχτυλα,μονο και μονο γιατι κανεις δεν κανει τιποτα.

αυτα και κλεινω και δεν προκειται να το συνεχισω
Τωρα μιλησες πολυ καλυτερα,οσο για την ανοχη μου σε ποστ μηδενιστικά η απαξιωτικα για την ομαδα κανεις μεγαλο λαθος.
Προσπαθω να απαντω παντα με επιχειρηματα.
Οσο για τους γραφικους,ειμαι σε θεση και σε ηλικια πλεον να τους προσπερναω.
Οσοι τσιμπανε κακο στη ψυχικη τους υγεια κανουν.
Δε μπορεις ομως φιλε μου γιαυτους τους 3-4-5 που λες να χαρακτηριζεις ολο το φορουμ,αποτι ειδα το καταλαβες.
Τα διαγραφουμε ολα και παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@μανιακ
παντως σε πρωτη φαση βλεπω μια ενδιαφερουσα μιξη χαρακτηριστικων και ειδικά ταχύτητα, ειδικα στο κεντρο και μπροστα. Δλδ δεν ξερω για μοναδες, αλλα σαν ομαδα ισως και να μπορουν να κανουν πραματα περα απο αυτα που αναμενουμε. ας πουμε ακομα και ο "αργος" μας ο σακοφ, δειχνει συγχρονος ποδοσφαιριστης με γρηγορη σκεψη και παιχνιδι... :roll:

υγ: αλλα ειναι πολυ πολυ πολυ νωρις ακομα.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

εγώ πάντως μέχρι στιγμής, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις μεταγραφές, από τη στιγμή που όλοι οι παίχτες που ήρθανε, είναι παίχτες που μπορούν να κάνουν κοντρόλ εύκολα. Συνεπώς μπορούμε να λέμε ότι έχουν χαρακτηριστικά που μας λείπανε :oops:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Σωστος. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@ Giagoylas4, αδερφέ συμφωνώ στα περισσότερα απ όσα λες στο τελευταίο σου post, αλλά διαφωνώ κάθετα στον τρόπο αντιμετώπισης σου της όλης κατάστασης που διαπιστώνεις "παίρνοντας δρόμο" απ το forum και εξηγούμαι άμεσα...

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όσο περισσότεροι ποιοτικοί μένουν και ασχολούνται με το forum μας, τόσο οι "μυστήριοι" απομονώνονται πιο εύκολα και την κάνουν σιγά σιγά, ανεβαίνοντας έτσι το επίπεδο του...

Αν όλοι "κάνουμε πίσω" τόσο εύκολα, πιθανόν σε 1-2 χρόνια το forum να έχει μείνει μια απλή καθημερινή συνήθεια λίγων γραφικών Π.Α.Ο.Κ.τσήδων, πολλών trols και καμένων και πιθανά και κάποιων θλιβερών αλλόθρησκων και ΑΡΔ που θα μπαίνουν πια για να κάνουν πλάκα...

Αγώνας χρειάζεται αδερφέ για την αναβάθμιση της ποιότητας του forum, υπομονή, επιμονή και συνεχής αντιπαράθεση επιχειρημάτων δίχως απαραίτητα νεύρα, εγωκεντρισμούς και τσακωμούς μεταξύ μας, ώστε να ξεχωρίζουν εύκολα πλέον "οι αμνοί απ τα ερίφια"... ;)

Υ.Γ. Παραδείγματος χάριν, σήμερα την έχει πατήσει χοντρά με 2-3 posts του ο "επτανήσιος κακοφωνίξ", αλλά όπως βλέπεις μένει προς το παρόν μακριά γιατί δεν έχει τι να απαντήσει σε όσα ανυπόστατα γράφει και κατόπιν ερωτάται από κάποια μέλη κόσμια και εμπεριστατωμένα...Από αργότερα πάλι, πρώτα ο Θεός, όταν εμφανιστεί ξανά θα ακολουθήσουμε τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ώστε και οι πιθανές δευτεραπαντήσεις του να τον εκθέτουν εξ ίσου με τα αρχικά "γλέντια" που είχε σίγουρα λίγο καιρό πριν... 8-)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σαν χαρακτηριστικά συμφωνω απόλυτα τζεο
Σκορινγκ μεσος
Γρήγορο εξτρεμ
Χοντροκωλης άρα καλο τεχνικά δεκαρ
Γρήγορος αμυντικός
Έμπειρος τερματας

Θα τους δουμε απλα το πιστευω αυτο οτι οι πρώτοι στόχοι ήταν αλλοι αλλα θα πρεπε να περιμενουμε με ρίσκο κ αν ερχόντουσαν

Τεσπα βλεπουμε

Εχει χρονο να δουλέψει που ναι βασικο οχι όπως περσι που ούτε σε φιλικα δεν τους είδε τους καινούργιους
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ακριβως αυτο προτιμησε,τη δουλεια απο το ρισκο.
Οι τζογαδοροι συνηθως ειναι οι χαμενοι,αν κερδιζουν κατι ειναι προσκαιρο.
Μιλαω εκ πειρας. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Μαλλον ξεχασες οτι ημουν απο τους πρωτους που σε καλωσορισα,χαρακτηρισες το φορουμ που συμμετεχω ανελιπως τα τελευταια 7-8 χρονια σκουπιδι,τετοιες θεωρω τις εκπομπες που αναφερεις (κανω λαθος;) δεν επρεπε να υπερασπιστω το φορουμ που με φιλοξενει;
Τωρα μου τσαμπουνας για ιστορικα σαιτ και τριχες κατσαρες.
Κανε μας τη χαρη ρε φιλαρακο.
Μοντς θα σας χαρακτηριζα οπως δεν σας εχω χαρακτηρισει ποτε,αλλα θα κρατηθω.
Εσεις αλλο φορουμ επιτηρειται;
Ρε ... ελεος.

Che4
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Η ομαδα ειναι καλη φετος, και γενικα ο σχεδιασμος περυσι και φετος παει καλα αλλα του χρονου θα παρουμε πρωταθλημα. Και δεν εννοω "απο του χρονου βλεπουμε", εννοω την επομενη σεζον θα ειμαστε πρωταθλητες. Τα γραπτα μενουν... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”