obanebane έγραψε:Ρε συ Μακη,αυτο που με πειραξε περισσοτερο ειναι οτι χαρακτηρισε ολο το φορουμ,οκ διαφωνησε παραθεσε αυτους που διαφωνεις και αποστομωσε τους,αλλα μη μου ζητας τα ρεστα οταν σε ενα φορουμ που το χαρακτηρισες οπως το χαρακτηρισες σου λεει καποιος αν δε σου αρεσει αδειασε μας τη γωνια.
Περισσοτερο με πειραξε που το ποστ του περασε απο εγκριση,οποτε να φανταστω οτι ο μοντ που το περασε θεωρει σωστους τους χαρακτηρισμους για το φορουμ που υπηρετει και μαλιστα αφιλοκερδως.

αντε να απαντησω καποια πραγματα για να μην ειναι ετσι στον αερα και αςπαρω μετα ποδι.
καταρχας δεν ειναι αναγκη νατην πεφτει κανεις στους μοντς.πρωτον γιατι τα ποστ μου δεν περνανε απο εγκριση και δευτερον γιατι αν καποιο απο τα ποστ μου κοβοταν θα ηταν ξεκαθαρα κατα τηςελευθεριας του λογου απο την στιγμη που αυτα που εγραψα δεν ειναι εναντια στουςκανονες του φορουμ.
απο κει και περα και επειδη παρεξηγηθηκες τοσο πολυ που ηρθε εναςτυχαρπαστος και μιλησε ασχημα για το αγαπημενο σου φορουμ και επειδη εγραψες για τσουβαλιασμα να σου απαντησω.
φυσικα και τα περισσοτερα μελη ειναιαξιολογα.το κακο ειναι ομως οπως παντου ετσι και εδω μια μικρη μεριδα ατομωνειναι ικανη να καταστρεψει κατι.
μακαρι να εδειχνες τον ιδιο ζηλο που εδειξες μαζι μου και με ατομα που ειναι προσωποποιηση τηςαρνητικοτητας τα οποια μιλουν με τετοιο τροπο γιατην ομαδα που οπως προειπα απορεις αν οντως υποστηριζουν την ομαδα μας.
εγω θα σου αδιασω την γωνια αλλα με το να εθελοτυφλειτε και να μην θελετε να δειτε καποια πραγματα μονο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα εδω μεσα.
ειναι λογικο που τα πηρες...σε καταλλαβαινω ηταν φυσιολογικη σταση αμυνας.
και το ξαναλεω για ναμην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν τσουβαλιασα τιποτα.
το φορουμ τεινει γινει σκουπιδη οπως λες εξαιτιας ατομων μετρημενων στα δαχτυλα,μονο και μονο γιατι κανεις δεν κανει τιποτα.
αυτα και κλεινω και δεν προκειται να το συνεχισω