Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

σιμπα, αφου το ιδιο βιολι και εσυ, τι να αλλαξω βιολι εγω; :lol: :P
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Simba, αδερφέ για όλα φταίει (τουλάχιστον για το 80%) αυτός ο φίλος σου.............ο Ισπανός... :shock: :shock:

Άμπαλος ντιπ με φαίνεται, άλλαξε τον καλύτερα ρε man ή τουλάχιστον μην τον έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη... 8-)

Υ.Γ. Δεν είναι καν Π.Α.Ο.Κ. κιόλας, μπορεί να μας....................ζηλεύει... :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ Μακη,αυτο που με πειραξε περισσοτερο ειναι οτι χαρακτηρισε ολο το φορουμ,οκ διαφωνησε παραθεσε αυτους που διαφωνεις και αποστομωσε τους,αλλα μη μου ζητας τα ρεστα οταν σε ενα φορουμ που το χαρακτηρισες οπως το χαρακτηρισες σου λεει καποιος αν δε σου αρεσει αδειασε μας τη γωνια.
Περισσοτερο με πειραξε που το ποστ του περασε απο εγκριση,οποτε να φανταστω οτι ο μοντ που το περασε θεωρει σωστους τους χαρακτηρισμους για το φορουμ που υπηρετει και μαλιστα αφιλοκερδως. :?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Υποθετική αλλα πιστευω σοβαρη ερώτηση

Προτιμάτε να περιμενουμε ελπίζοντας σε καλύτερο ταβάνι η θα κλείνετε όπως κ γίνετε το μαλλον υψηλότερο δυνατο για την ωρα ταβάνι αλλα χαμηλότερο των προσδοκιών τελικα;

Ειναι η το ενα η το αλλο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

bane δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο,αλλά σε αυτούς που αναρωτιούνται για καλές πένες.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Scientist@PAOK έγραψε:
simba έγραψε: Υ.Γ. Scientist, ελα ρε μαν, εκανα λογο για τους 3 λογους (μεταξυ των οποιων κ αυτες οι σημειωσεις απ'τα highlights) που μπορει να επηρεασαν την κριση μου βλεποντας τα ματς κ να σχηματισα αλλη αποψη. Διαβασε καλυτερα..
Σιγα μην εβγαλα κ επαγγελματικο ραπορτο, μια πρωτη αποψη κατεθεσα σε συζητησεις που καναμε με μπανε κ αλλους, που αν δεν κανω λαθος και κεινοι εξαγανε μια πρωτη αποψη και τη μοιραστηκαν μαζι μας
Βεβαια, εκει δε βγαζεις καρτες επειδη ειναι οι αποψεις ηταν καλες.
Καρτες και ειρωνειες να δεις με Κοστα, Μαδουρο, Μαρτενς, Σαμπο και αλλους..
Αδερφέ Σιμπα απο την αρχή με τα γραφόμενα σου δείχνεις ότι έχεις βγάλει τα συμπερασματα σου για τον παικτη (π.χ. ''Μακαρι να είμαι 100% λάθος'' κτλ). Η ένσταση μου και η καρτα είναι όταν είδα οτι εβγαλες το συμπερασμα με βάση τους λόγους που παρεθεσες...και ΟΧΙ για την αποψη σου ή το φιλινκγ σου για τον παίκτη. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ...στα επιχειρήματα επειδή έχουν λογική βάση μπορώ.
Ρε μαν, ποιο συμπερασμα μαμωτη μου? :mrgreen: Επειδη ισα ισα λεω μακαρι η πρωτη αποψη π αποκομισα για τον παικτη ναναι τελειως λαθος? Ή επειδη εχω την παρρησια να πω οτι μπορει αυτα τα 3 που προηγηθηκαν να επηρεασαν την κριση μου (οχι οτι εβγαλα συμπερασμα) βλεποντας μετα τους αγωνες ?
Απλα παρεξηγησες. Φιλικα ;)

Goran, τον εμπιστευομαι τον μπαγασα γιατι σε πολλα συμφωνουμε, γιατι με ειχε ειπε για ΜαδουροΚοστες και γιατι μοιραστηκαμε πολλους αγωνες codo a codo στο πεταλο της Ατλετι :mrgreen:
Τον εχω κανει ΠΑΟΚ μη φοβασαι, το χειμωνα με το "μαλλινο" κασκολ μας που του εδωσα πηγαινει στο Καλδερον !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 08 Ιούλ 2016, 23:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Καλό για τον Κανιας οι γεματες συμμετοχές σε δυνατα πρωταθλημα...αλλά αυτό το 150 συμμετοχές με 0 γκολ και μολις 1 ασσιστ μου έκανε εντυπωση...ας ελπίσουμε να σπάσει το ρόδι σε μας αν έρθει, οπως είχε κάνει πριν μερικά χρόνια ο Βιτολο :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κ ο τσιμι νομιζω
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε:Υποθετική αλλα πιστευω σοβαρη ερώτηση

Προτιμάτε να περιμενουμε ελπίζοντας σε καλύτερο ταβάνι η θα κλείνετε όπως κ γίνετε το μαλλον υψηλότερο δυνατο για την ωρα ταβάνι αλλα χαμηλότερο των προσδοκιών τελικα;

Ειναι η το ενα η το αλλο
μπορεις να πεις που ειναι το ταβανι στην παρουσα φαση; ή καλύτερα, σε 10-15 ημέρες με πιθανών και άλλες προσθήκες; :roll:

υγ: παντως λεγε λεγε, η...ιστορια εχει δειξει οτι μαλλον ουτε σισοκο ουτε κανας ουτε κανενα απο αυτους, αλλα καποιον που δεν ξερουμε θα παρουμε εν τελει και τζαμπα βλεπαμε καλοκαιριατικα εσπανιολ-χιχον να πουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ταβάνι τωρα ειναι οι παικτες που παιρνουμε
Ταβάνι μετα μπορει να ναι παικτες στυλ νομποα πχ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και αν ο σακοφ εν τελει προσφερει περισσοτερα απο οτι ο νομποα; εννοω οτι ακομα δεν ειδαμε γιαννη κριναμε απο το επιθετο. :roll:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

MANIAKOS έγραψε:Υποθετική αλλα πιστευω σοβαρη ερώτηση

Ειναι η το ενα η το αλλο

Οπως παμε θα πηγαινα,θα αφηνα μια θεση κενη για τον Αυγουστο,αυτη του επιθετικου,μηπως κατσει κατι πραγματικα καλο αλλιως θα συνεχιζα οπως ειμαι.
Με λιγα λογια,στοπερ και 6αρι αμεσα,φορ τραβηγμα.
Βαση βιογραφικου ισως να βιαστηκαμε με τον Κρεσπο,αλλα πιστευω οτι τον εχουν υποψιν απο περυσι και ηρθε με την εγκριση του προπονητη.
Μας την εκανε ο Ματεους και πηγαν κατευθειαν στον Ολλανδο γιατι αν ρισκαραν να περιμενουν θα τον εχαναν και αυτον,η θεση ειναι πανακριβη και αποτι φαινεται δεν υπηρχαν χρηματα για αγορα.
Μακρια απο ξεζουμισμενα ονοματα τυπου Μπερμπατοφ,θα χαλασουν και την χημεια και τα αποδυτηρια.
Αν βρουν καλο παιχτη στο 9 ας του δωσουν το μεγαλυτερο συμβολαιο αλλα να το αξιζει και να μην ειναι πρωην ποδοσφαιριστης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αυτο εννοείται τζεο οτι δεν ξερουμε εννοώ βασει βιογραφικού παντα
Το πως θα βοηθήσουν αλλου πριστ ευαγγελιο
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ταβάνι θεωρώ ότι πρέπει να είναι το 1εκ ετήσιος μισθός
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

obanebane έγραψε:Ρε συ Μακη,αυτο που με πειραξε περισσοτερο ειναι οτι χαρακτηρισε ολο το φορουμ,οκ διαφωνησε παραθεσε αυτους που διαφωνεις και αποστομωσε τους,αλλα μη μου ζητας τα ρεστα οταν σε ενα φορουμ που το χαρακτηρισες οπως το χαρακτηρισες σου λεει καποιος αν δε σου αρεσει αδειασε μας τη γωνια.
Περισσοτερο με πειραξε που το ποστ του περασε απο εγκριση,οποτε να φανταστω οτι ο μοντ που το περασε θεωρει σωστους τους χαρακτηρισμους για το φορουμ που υπηρετει και μαλιστα αφιλοκερδως. :?
αντε να απαντησω καποια πραγματα για να μην ειναι ετσι στον αερα και αςπαρω μετα ποδι.

καταρχας δεν ειναι αναγκη νατην πεφτει κανεις στους μοντς.πρωτον γιατι τα ποστ μου δεν περνανε απο εγκριση και δευτερον γιατι αν καποιο απο τα ποστ μου κοβοταν θα ηταν ξεκαθαρα κατα τηςελευθεριας του λογου απο την στιγμη που αυτα που εγραψα δεν ειναι εναντια στουςκανονες του φορουμ.

απο κει και περα και επειδη παρεξηγηθηκες τοσο πολυ που ηρθε εναςτυχαρπαστος και μιλησε ασχημα για το αγαπημενο σου φορουμ και επειδη εγραψες για τσουβαλιασμα να σου απαντησω.

φυσικα και τα περισσοτερα μελη ειναιαξιολογα.το κακο ειναι ομως οπως παντου ετσι και εδω μια μικρη μεριδα ατομωνειναι ικανη να καταστρεψει κατι.

μακαρι να εδειχνες τον ιδιο ζηλο που εδειξες μαζι μου και με ατομα που ειναι προσωποποιηση τηςαρνητικοτητας τα οποια μιλουν με τετοιο τροπο γιατην ομαδα που οπως προειπα απορεις αν οντως υποστηριζουν την ομαδα μας.

εγω θα σου αδιασω την γωνια αλλα με το να εθελοτυφλειτε και να μην θελετε να δειτε καποια πραγματα μονο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα εδω μεσα.

ειναι λογικο που τα πηρες...σε καταλλαβαινω ηταν φυσιολογικη σταση αμυνας.

και το ξαναλεω για ναμην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν τσουβαλιασα τιποτα.
το φορουμ τεινει γινει σκουπιδη οπως λες εξαιτιας ατομων μετρημενων στα δαχτυλα,μονο και μονο γιατι κανεις δεν κανει τιποτα.

αυτα και κλεινω και δεν προκειται να το συνεχισω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giagoylas4 την Παρ 08 Ιούλ 2016, 23:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”