Τον μπισε μονο ως εναλλακτικη λυση στο 10. Οχι αλλο χαραμισμα στο εξτρεμ, εκει θελει μεταγραφη και λαμπρουNapoli4 έγραψε:Θελω 3ετες σε Σιαμπανη, Βαρελα
2ετες σε Κρεσπο
Και για 1 χρονο Κανιας, Μπισεσβαρ
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Δε διαφωνω.
Ιδανικά θα ήθελα στο 10 Πέλκα και Μπις
Και στα εξτρέμ Λημνιό, Ζαμπά, Λάμπρου +Μεταγραφάρα
- ΑποστόληςΑ
Παρ' όλο που ο Μπισε είναι το πουλέν μου δεν τον θέλω σε μια ομάδα που τον βάζει σαν αριστερό εξτρέμ, επομένως δεν θέλω να ανανεώσει. Το ίδιο ισχύει και για τους Σάχωφ, Γλύκο, Canas, Χαρίση και Ματθαίου.
Περιμένω να ανανεώσουν οι Σιαμπάνης, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο. Τον Μαλεζά, τιμής ένεκεν, θα μπορούσε ο Ιβάν, αν το θέλει, να του δώσει ένα χρόνο ακόμη. Εγώ δεν θα τον έδινα.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ ο Καντουρί, παρ' όλο που δεν είναι κακός παίκτης (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020).
Περιμένω να ανανεώσουν οι Σιαμπάνης, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο. Τον Μαλεζά, τιμής ένεκεν, θα μπορούσε ο Ιβάν, αν το θέλει, να του δώσει ένα χρόνο ακόμη. Εγώ δεν θα τον έδινα.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ ο Καντουρί, παρ' όλο που δεν είναι κακός παίκτης (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020).
-
Γιατι οχι CanasΑποστόληςΑ έγραψε:Παρ' όλο που ο Μπισε είναι το πουλέν μου δεν τον θέλω σε μια ομάδα που τον βάζει σαν αριστερό εξτρέμ, επομένως δεν θέλω να ανανεώσει. Το ίδιο ισχύει και για τους Σάχωφ, Γλύκο, Canas, Χαρίση και Ματθαίου.
αρκει να μη ζηταει πρωταγωνιστικο ρολο και αναλογα λεφτα
στα αλλα συμφωνω
Εννοειται και αυτοι που θα ανανεωσουν με το μαλακο οι μισθοι

Ιδανικο σεναριο αν και θα ηθελα ο λημνιος να παει μια χρονια δανεικος σε ομαδα σαν τον ατρομητο να μην εχει αυτες τις απαιτησεις γιατι δειχνει πως δεν ειναι ετοιμος, χωρις να φταιει γιατι ειναι και δουλευταρας. Βλεπουμε το ξεμπουκωμα κουλουρηNapoli4 έγραψε:Δε διαφωνω.
Γιατι ειναι ωρα ν ερθει ο επομενος τσιμιροτ σε εκεινη τη θεση ετσι ωστε να ενσωματωνεται σιγα σιγα πισω απο βερνμπλουμ. Σταδιακη ανανεωση ηλικιας.elvetos giatros έγραψε:Γιατι οχι CanasΑποστόληςΑ έγραψε:Παρ' όλο που ο Μπισε είναι το πουλέν μου δεν τον θέλω σε μια ομάδα που τον βάζει σαν αριστερό εξτρέμ, επομένως δεν θέλω να ανανεώσει. Το ίδιο ισχύει και για τους Σάχωφ, Γλύκο, Canas, Χαρίση και Ματθαίου.
αρκει να μη ζηταει πρωταγωνιστικο ρολο και αναλογα λεφτα
στα αλλα συμφωνω
Εννοειται και αυτοι που θα ανανεωσουν με το μαλακο οι μισθοι
Παντως οτι και να λεμε θα φανει το καλοκαιρι, οταν και εχω ενα προαισθημα πως θα χωρισουν οι δρομοι με τον λουτσεσκου. Μακαρι να ερθει και ο τιτλος και να ανεβουμε επιπεδο
Ο ενρικε για ποιο λογο ακουγεται οτι επιστρεφει? Για να καλυψει το αριστερο εξτρεμ για 3 ματς μεχρι να τον ξαναστειλει δανεικο?
- pisakaipoupoula
Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσε πρέπει να μείνουν με λίγο λιγότερα λεφτά λόγω ηλικίας, ομάδες θα βρουν και οι τρεις αλλά πλην Κίνας Αραβίας αποκλείεται να ξαναβρουν τα συμβόλαια που έχουν τώρα στα 30+.
Τον Σιαμπάνη επίσης ανανέωση, άλλη κατηγορία απ τους από πάνω, άστον δεύτερο να προσπαθήσει να χτυπήσει τον Πασχαλάκη ή στείλτον δανεικό να τον δούμε.
Τον Κάνιας θα τον ανανέωνα σαν μπακαπ με λιγότερα λεφτά εννοείται, γύρω στα 600 παίρνει τώρα νομίζω.
Σάχοφ δρόμο, Γλύκος σ ευχαριστούμε πολύ αλλά ήσουν άτυχος κ η ομάδα επαγγελματική, Μαλεζάς τιμής ένεκεν δεν βλάπτει κανέναν.\
Αν με κάποιο μαγικό τρόπο τους χάναμε όλους αυτούς και δεν ανανέωνε κανένας, πιστεύω ο πιο δύσκολος να βρούμε αντικαταστάτη του θα είναι ο Μπίσεβαρ και θα τον είχα σαν πρώτη προτεραιότητα
Τον Σιαμπάνη επίσης ανανέωση, άλλη κατηγορία απ τους από πάνω, άστον δεύτερο να προσπαθήσει να χτυπήσει τον Πασχαλάκη ή στείλτον δανεικό να τον δούμε.
Τον Κάνιας θα τον ανανέωνα σαν μπακαπ με λιγότερα λεφτά εννοείται, γύρω στα 600 παίρνει τώρα νομίζω.
Σάχοφ δρόμο, Γλύκος σ ευχαριστούμε πολύ αλλά ήσουν άτυχος κ η ομάδα επαγγελματική, Μαλεζάς τιμής ένεκεν δεν βλάπτει κανέναν.\
Αν με κάποιο μαγικό τρόπο τους χάναμε όλους αυτούς και δεν ανανέωνε κανένας, πιστεύω ο πιο δύσκολος να βρούμε αντικαταστάτη του θα είναι ο Μπίσεβαρ και θα τον είχα σαν πρώτη προτεραιότητα
O Γιωργάκης είπε στο instagram <Τα 3 ματς επείγουν και μετά πρώτα οι 'δικοί μας' ανανεώσεις και μετά μεταγραφές.
Ελπίζω ο Γιρωργάκης να μην εννοεί όλους και Shakhov/Γλύκο κτλπ..
Για εμένα πρέπει να ανανεώσουν οι με την σειρά:
1Varela 2)Crespo 3)Biseswar 4)Σιαμπάνης 5) Canhas (με τα μισά φράγκα+να δεχτεί και το backup) κανένα άλλον.
Οι άλλοι δρόμο ότι έδωσαν καλώς μέχρι εκεί.
1Varela 2)Crespo 3)Biseswar 4)Σιαμπάνης 5) Canhas (με τα μισά φράγκα+να δεχτεί και το backup) κανένα άλλον.
Εφιάλτης να ανανεώσουν σαχωφ κι γλυκος και να χάσουμε μπισεσβαρ
Ο Λουκας παντως προχθες μπηκε αλλαγη, εβαλε 2 μπαλακια και γεια σας. Κρατα τον κορμο, φερε αυτον να εχεις λουκας, ζαμπα, λημνιο λαμπρου και μια χαφαρα και ασε τον γκει να παιρνει οτι θελει
Λεμε για αναναιωση Κρεσπο,Βαρελα, Μπισε, Κανιας.
Για τους 2 πρωτους συμφωνω, για τους αλλους οχι.
Δεν λεω οτι ειναι κακοι, αφηνω και στην ακρη τα λεφτα,Αλλα σε 2 χρονια απο τωρα δλδ θα εχουμε
8 παικτες που υπολογιζονται και ως βασικα στελεχη σε ηλικιες 33-35.Αυτο δεν θα ειναι ομαδα, παρεα για μπιριμπα θα ειναι.
Συν τοις άλλοις θα εμφανστεις ενα καλοκαιρι και θα ψαχνεις 8 παικτες να καλυψεις και τους πιο πολλους βασικους
Για τους 2 πρωτους συμφωνω, για τους αλλους οχι.
Δεν λεω οτι ειναι κακοι, αφηνω και στην ακρη τα λεφτα,Αλλα σε 2 χρονια απο τωρα δλδ θα εχουμε
8 παικτες που υπολογιζονται και ως βασικα στελεχη σε ηλικιες 33-35.Αυτο δεν θα ειναι ομαδα, παρεα για μπιριμπα θα ειναι.
Συν τοις άλλοις θα εμφανστεις ενα καλοκαιρι και θα ψαχνεις 8 παικτες να καλυψεις και τους πιο πολλους βασικους
-
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ φίλε μου ως προς τους Varela,Crespo και Σιαμπανη.Με την προϋπόθεση ο τελευταίος,αν τον πιστεύουν, να αναβαθμιστεί ως δεύτερος(πίσω από Πασχαλακη) και να πάρει αρκετά ματσάκια κυπέλλου ώστε να μην καεί λόγω ανυπαρξίας.Σε αυτή την περίπτωση βέβαια,καλύτερα είναι ν'ανανεώσουμε Γλυκό με χαμηλότερες αποδοχές και διευκρίνηση ρόλου και να πωληθεί ο Rey που μπορεί να φέρει ένα σεβαστό ποσό στην ομάδα.Οι υπόλοιποι στην ευχή της Παναγίας και αν μπορούσαν να πάρουν και μαζί τους Khacheridi(πώληση),Leveque,Tosca,El Kaddouri(πώληση),Χατζιησαια(πώληση),Mulin(πώληση),Henrique(πώληση) και ίσως Κιτσιου θα είμαστε ιδανικά.Φέρνεις πίσω Γιαννούλη,Λάμπρου και Κουλούρι και παντρεύεις τον Warda.Παίρνεις μεταγραφή ένα αριστερό η δεξί μπακ,δύο στόπερ(ο ένας για βασικός και ο άλλος εξελιξιμος) και δύο αθλητικά 6-8άρια.Το κερασάκι στην τούρτα....η μεταγραφή εξτρέμ επιπέδου( πχ Lucas) η εμπιστευόμαστε Καρέλη.Έτσι έχω στο μυαλό μου τον ιδανικό Π.Α.Ο.Κ. το καλοκαίριD4rKShaDow έγραψε:O Γιωργάκης είπε στο instagram <Τα 3 ματς επείγουν και μετά πρώτα οι 'δικοί μας' ανανεώσεις και μετά μεταγραφές.
@boogeyman77 συμφωνώ φίλε αλλά πρέπει πρώτα να πωληθεί πολύ σωστά είπες ο Rey να είναι ο Σιαμπάνης backup γιατί έτσι δεν βλέπω και να ανανεωθεί σαν που είναι εξελίξιμος και καλός τερματάς θα παίζει με αναπληρωματικός στην με την Τρίγλια Ραφήνας στο κύπελλο.
Πωλήσεις θα πρέπει οπωσδήποτε για να μπούμε ομίλους CL
Rey(όπως είπες)/El-Kaddouri(1έτσι-1αλλιώς)Khacheridi
Από δανεικούς που στείλαμε πόδι και οι: Μελισσάς/Κάκκο/Kace/Δεληγιαννίδης
και Πωλήσεις σε: Henrique/Moulin/Chatziisaias
Επιστροφές μόνο με τη σειρά: Λάμπρου/Κουλούρης/Χαρίσης/Μυστακίδης/Mihojevic(oi 2 τελευταίοι με ερωτηματικό)
Οι άλλοι όπως το πες συμφωνώ και επαυξάνω + τον Warda
Πωλήσεις θα πρέπει οπωσδήποτε για να μπούμε ομίλους CL
Rey(όπως είπες)/El-Kaddouri(1έτσι-1αλλιώς)Khacheridi
Από δανεικούς που στείλαμε πόδι και οι: Μελισσάς/Κάκκο/Kace/Δεληγιαννίδης
και Πωλήσεις σε: Henrique/Moulin/Chatziisaias
Επιστροφές μόνο με τη σειρά: Λάμπρου/Κουλούρης/Χαρίσης/Μυστακίδης/Mihojevic(oi 2 τελευταίοι με ερωτηματικό)
Οι άλλοι όπως το πες συμφωνώ και επαυξάνω + τον Warda
Το πλάνο είναι να γυρίσουμε σε 4-4-2
Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε δυάδα χαφ να δαγκώνουν και δυάδα στοπερ που σκοτωνουν με τα ματια
Χαφ ειναι το θεμα μας, αν λυθει σκεφτειτε πως αξιοποιειται αμεσα Κουλουρης, Ακπομ, Καρελη
Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε δυάδα χαφ να δαγκώνουν και δυάδα στοπερ που σκοτωνουν με τα ματια
Χαφ ειναι το θεμα μας, αν λυθει σκεφτειτε πως αξιοποιειται αμεσα Κουλουρης, Ακπομ, Καρελη