Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χαφ ηρθε. Ο κανιας θα παιζει ομως παλι.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ο Κανιας πέρσι μέχρι τη 10η αγωνιστική είχε παίξει συνολικά 63 αγωνιστικά λεπτά.

Οπότε δεν είναι θέμα Λουτσεσκου μόνο.

Για Βερνμπλουμ και Χατσεριδη τα λέγαμε το καλοκαίρι. Θα περιμένουμε τον επόμενο χρόνο να τους κρίνουμε λέγαμε χαριτολογωντας, και αυτό αποδεικνύεται
Αν άξιζαν να είναι βασικοί θα έπαιζαν. Δεν νομίζω να μην βλέπει ο Λουτσεσκου ποιος μπορεί κ ποιος όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τρί 04 Δεκ 2018, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prax

Δημοσίευση από prax »

Μόνο εγώ βλέπω ρε πστ ότι με το που μπήκε ο Σουηδός κλείδωσε το ματσάκι;;
Αυτός ο παίχτης είναι ότι μας λείπει, έτσι το βλέπω εγώ.
Έχει κάνει βέβαια κ λάθη όπου κόστισαν, βλέπε γκολ βιντι.

Εκεί όμως που θέλω να εστιάσω γιατί αρχίζω πραγματικά κ ανησυχώ, είναι ότι η ομάδα δεν ρολάρει κ φαίνεταί μπλοκαρισμένη.
Εύχομαι να πάρουν όλα το δρόμο τους, για το καλο όλων μας κ κυρίως για να υπάρξει ηρεμία όσον αφορά την ψυχική μου γαλήνη.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

επαναγορασε γκοικο μαζι με βερνμπλουμ κατσε καλα διδυμο θα χουμε
θα παιξει και αμεσα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το οτι μονο για εμας δεν ακουγεται τιποτα μεταγραφικο εκτος του παικτη της ξανθης που δεν προοριζεται για αμεση ενταξη να με κανει να ανησυχω η οχι? Οποιος παικτης ειναι να ερθει πρεπει 1η Γεναρη να ειναι εδω διαφορετικα δεν εχει νοημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πέρυσι ο Μουλέν και ο Μιχόγιεβτς ήρθαν 31 Γενάρη.
kos

Δημοσίευση από kos »

μετραω τους παικτες που πραγματικα υπολογιζει ο προπονητης και δεν τους βγαζω πανω απο 13-14 συν τον πασχαλακη. ακριβοτερο ροστερ, βαθος παγκου κτλ κτλ λογια για το καφενιο. στο χορταρι ο ρουμανος παει να την βγαλει με 13-14 παικτες. αυτο το πραγμα δεν βγαινει.
δεν κραζω. δεν λεω φταει ο γιωργης, φταει ο ρουμανος, φταει ο ιβαν. δεν με νοιαζει ποιος φταει. με νοιαζει η ομαδα. με νοιαζει οτι αυτο δεν βγαινει.
το πως ειναι δυνατον να δινει ο αλλος 30 χαρτια μπατζετ και να του παιζουν 14-15 (που δεν ειναι 15) παικτες ας το ψαξει να το βρει μονος του.

πασχαλακης
ματος, βαρελα, κρεσπο, βιερινια
μαου, κανιας, ποντους
λημνιος, ζαμπα, πελκας, καντουρι, μπισε
πριγιο
συνολο (13 και ο τερματοφυλακας)

αν καποιος θεωρει οτι ο προπονητης εχει εμπιστοσυνη στους
κιτσιου, μαλεζα, χατσεριντι, τοσκα, σακχοφ, ουαρντα, καρελη, απκομ
ζητω συγνωμη. εχουμε βαθος στο ροστερ και δυο ισαξιες 11αδες.

το θεμα δεν ειναι να γινουν απλα μεταγραφες. το θεμα ειναι να αυξηθουν στην πραξη οι επιλογες του προπονητη. το παρελθον εχει δειξει οτι το ενα δεν φερνει παντα το αλλο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Eξαρτάται τι θεωρείς εμπιστοσύνη.
Ο Σάκχοφ έχει 17 συμμετοχές και ο Βέρνμπλουμ 14 ας πούμε. Και τον πρώτο λες ότι δεν τον εμπιστεύεται.
Αντίστοιχα δε θεωρώ ότι δεν εμπιστεύται τον Τόσκα ή τον Άκπομ, αλλά προφανέστατα υπάρχουν παίκτες-βαρόμετρα που αν δεν απουσιάσουν, δύσκολα θα παίξουν αυτοί.
Πόσες συμμετοχές θα έπρεπε να έχουν για να θεωρηθεί ότι τους εμπιστεύεται;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τον Γεναρη οπωσδηποτε.

-Αποκτηση ενος box to box χαφ ικανου να παρει την φανελα βασικου σπιτι του.

-Αποκτηση εξτρεμ ικανου να παρει την φανελα βασικου σπιτι του.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

φετος δεν βοηθησαν καθολου οι μεταγραφες, ο χατσε ειναι καλος παικτης κ εμπειρος αλλα δεν κανει για ΠΑΟΚ που παιζει τα πιο πολλα ματς με 65% κατοχη κ πανω κ αμυνα ψηλα αρα τζαμπα ηρθε.ο ζαμπα ειναι πολλα υποσχομενος αλλα με τιποτα δεν ειναι να περνει φανελα σπιτι. ο τοσκα αρ.μπακ δεν ειναι το παιδι δεν περναει κεντρο κ σεντρα με το ζορι,παντως για μπαλωμα καλος ειναι. ο ποντους σε ρηχα νερα ακομη δεν με πειθει,ειναι ο μονος ομως που παιζει ξυλο στο κεντρο ακομη κ ανετοιμος. Δεν ξερω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να φερουμε εναν παικτη στυλ ζεκα 24-25 χρ. να δωσει λιγο ταχυτητα στο κεντρο κ εναν εξτρεμ στυλ ποντενσε να κανει μπουκες μαζι με κοφτες τριπλες. Το καλοκαιρι θελω να φυγει ο μπις,ο σακωφ,ο καντουρι,χατσε κ ο τοσκα ανανεωση σε κρεσπο βαρελα ματος κ κανιας,
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το οτι επι Ιβαν εχουμε πεταξει λεφτα στον καθε απιθανο και θελουμε ν αρχισουμε εξορθολογισμο απ τον Βαρελα και τον Κρεσπο, ειναι μια κλασσικη, ΠΑΟΚ, αυτοκτονια.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Αν κάποιος δεν αναναιωσει θα είναι καθαρά διαφωνία στη διάρκεια του συμβολαίου.
Το ιδανικό θα ήταν 3ετες ενός από Βαρελα (31)- Κρεσπο (32)και 2ετες ο άλλος και Ματος(33).
Αν πχ ζητήσουν όλοι 3ετες, δύσκολα να μείνουν κ δικαιολογημενα.
Τους υπόλοιπους που λήγουν τα συμβόλαια τους ευχαριστούμε για τη προσφορά τους.

Τώρα οσο για τις μεταγραφές.
Επί Λουτσεσκου έχουμε πάρει.
Ασεβεδο, Μουλεν, Μιχογιεβιτς, Ζαμπα, Χατσεριδη, Καρελη, Ακπομ, Βερνμπλουμ,Τοσκα.

Από αυτούς ο μόνος που υπολογίζεται σα βασικός είναι ο Ζαμπα.
Οι 7 σε ρόλο κομπάρσου. Ένας που και που παίζει(Βερνμπλουμ ). Οι κομπάρσοι αντικειμενικά κοστίζουν όσο η βασική 11αδα της Κουλας που θεωρούμε και άθλο που τη νικάμε. Οι 12 βαθμοί εινσι η λογική διαφορά μας.

Εμένα να μου έλεγαν φέρε 9 παίκτες στο Ραζβαν, πιο πολλούς θα πετυχαινα που να του αρέσουν.

Η ο Λουτσεσκου έχει βαρύτητα στις μεταγραφές όσο εμείς στο ΠΑΟΚμανια η είναι κυκλοθυμικος.

Ότι και να συμβαίνει ας το λύσουν χθες.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

λέτε κάποιοι ότι ο Ρασβαν δεν εμπιστεύεται τον Ακπομ κτλ κτλ
ρε παιδιά η εντολή είναι να πάρουμε πρωτάθλημα... θα αφήσουμε έξω τον Πρίγιο για να αποδέιξουμε τι? ότι έχουμε και άλλους παίκτες? ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για πρωτάθλημα πάμε δεν θα δώσουμε σε αυτην την φάση ευκαιρίες στους αναπληρωματικούς.. μόνο μικρό ροτέισιον η σε κάρτες και τραυματισμούς. εγώ έτσι το βλέπω
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Υπάρχουν πολλά ιδρύματα να βοηθήσουμε αν θέλουμε να πετάμε έτσι 10 εκατομμύρια το χρόνο. Και μιλάω για τη περίπτωση που τις μεταγραφές τις κάνει ο Γιώργος. Γιατί αν τις έκανε στέλεχος, υπάρχουν πολλοί στο ΠΑΟΚμανια, που θα έφερναν πιο χρήσιμους όχι απαραίτητα καλύτερους με 5 εκατομμύρια λιγότερα.
Δλδ έχει χαθεί η λογική πλέον.
Τι εινσι στραγάλια τα λεφτά;
Θα μου πεις τι σε νοιάζει, δικά σου είναι;
Όχι δικά μου δεν είναι, αλλά δεν θα έχουμε 10 εκατομμύρια στο πάγκο και όταν τραυματίζεται ο Μαουρισιο, Ματος, Βιερινια να κάνουμε προσευχές.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

tzoker έγραψε: Εμένα να μου έλεγαν φέρε 9 παίκτες στο Ραζβαν, πιο πολλούς θα πετυχαινα που να του αρέσουν.
Ο ορισμός του κωμικοτραγικού.
Ας ελπίσουμε να αλλάξει λίγο αυτή η αναλογία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”