Ρε παιδια, "κυριως κραταει τη θεση του κ κλεινει χωρους αλα Μαντουρο" ειναι αυτο π παρεθεσα..obanebane έγραψε: Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να τον παρομοιασω με Τζιολη και Μαντουρο.
Ο παιχτης με τιποτα δεν ειναι τοσο βαρυς, αν μιλας για τον τροπο παιχνιδιου οκ μπορει καποιος να τον παρομοιασει με του Τζιολη με την εννοια οτι κινειται σε συγκεκριμενο χωρο χωρις ανεβασματα και συμμετοχη στο επιθετικο κομματι,μιλαμε ομως για πολυ πιο κινητικο παιχτη με καλυτερη πασα και περισσοτερες αντοχες.
Εγω αυτο που θελω να μου πεις ειναι το εξης.
Ο παιχτης αυτος με βαση την περιγραφη του Ιβιτς καλυπτει τα κριτηρια;
Ουτε για ιδιο σκαρι ουτε για ιδιο χρωμα ματιων

Και το παραδειγμα με Τζιολη που εφερα ειναι γτ δεν ειδα ιδιαιτερες αντοχες και αθλητικοτητα για 6αρι χωρις ανεβασματα κ συμμετοχη μπροστα. Αποψεις.. Αυτα που υπογραμμισα εννοειται πως ειναι στο job description του 6αριου, no doubt.
Αν καλυπτει τα κριτηρια του Ιβιτς?
"Τωρα για τα αμυντικά χαφ, θα πρέπει να χτίζουν το παιχνίδι, να έχουν καλή πάσα, να είναι επιθετικοί όσον αφορά στην άμυνα"
Στους 2 πρωτους τομεις ανετοτατα, στον 3ο ομως και στον unspoken

Ελα ομως που για τους 2 πρωτους τομεις εχουμε τον Τσιμι κατα κυριο λογο και επειτα το Σαχοφ και τον Τζιολη..
Δεν ξερω μπανε, ειμαι λιγακι μπερδεμενος

Κ_geo, δεν ξερω που εξυπηρετουν τωρα τα rolling eyes, τα γελια και οι αναφορες στη δημιουργικοτητα και το playmaking ενος Πιρλο (που btw παντα ειχε ενα σκυλο διπλα του)..
Λιγο περισσοτερη μετριοπαθεια αδερφε, γιατι και για μαδουρο θυμαμαι rolling eyes κ συγκρισεις "αφου επαιζε πριμερα εδω θα κανει πλακα"..