Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:Από πλευράς μου κανένα ντου. Μια απλή συζήτηση που δεν βγάζει πουθενά απλά :lol:
ε πρωτη φορα θα ειναι ρε? :lol: :lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Σε 11 παιχνίδια , 8 βαθμούς διαφορά μέσα στο γήπεδο από τον δεύτερο = Οριακά πρώτος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εκ των οποιων οι 6 προερχονται απο την νικη στο καραισκακης με τον τροπο που ηρθε.Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.Ο ΠΑΟΚ ειναι δικαια πρωτος αλλα η αποδοση του μεχρι τωρα δεν ειναι αυτη που θα θελαμε και για πρωτη φορα στα οσα χρονια μπορω να θυμηθω εχουμε συμμαχο την τυχη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Έξι;
giapas έγραψε:Σε 11 παιχνίδια , 8 βαθμούς διαφορά μέσα στο γήπεδο από τον δεύτερο = Οριακά πρώτος.
Και -2 στην αρχή.

Αλλά οριακά πρώτος.
Έτσι ρε θέλουμε ρε, λογαριασμό θα σε δώσουμε ρε;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Εκ των οποιων οι 6 προερχονται απο την νικη στο καραισκακης με τον τροπο που ηρθε.Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.Ο ΠΑΟΚ ειναι δικαια πρωτος αλλα η αποδοση του μεχρι τωρα δεν ειναι αυτη που θα θελαμε και για πρωτη φορα στα οσα χρονια μπορω να θυμηθω εχουμε συμμαχο την τυχη.
Τι εννοεις με τον τροπο που ηρθε;;;

Σορρυ ρε παιδες αλλα αυτο που κανετε ειναι αρρωστο.τι ψαχνετε να βρειτε;;;

Ναι ο ΠΑΟΚ δεν αποδιδει οσο μπορει,ή οσο θεωρουμε οτι μπορει,αλλα δεν παυει σχεδον σε καθε ματς να καρφωνει κατα μ.ο. 1,5-2 γκολ και να εχει αλλες 2-3 κλασικες ευκαιριες.

Αν το βαλεις με τον τροπο που ηρθε,η νικη στο καραιταβλι,περυσι και προπερσι που εχασες εκει μεσα,θα επρεπε να παρεις διπλο.
Και με το διπλο επαιρνες πρωταθλημα και τις δυο χρονιες.

Δεν καταλαβαινω γιατι συζηταμε εδω και 10-15 μερες το ιδιο πραγμα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Οκ καλύφθηκα.

Οριακά πρώτος , δίκαια όμως.
Δίκαια , αλλά ταυτόχρονα τυχερός.

Μια φωνή μέσα στο τούνελ ουρλιάζει και λέει ότι ο 2ος έχει πάρει 4 αποτελέσματα στο 95 κοντά στους 7 βαθμούς στα χασομέρια. Και εμείς λέμε ότι εμείς είμαστε τυχεροί και ο γαύρος γκινιάρης.

Χαλαρουίτα , αρχή εβδομάδας είναι ακόμα. Απίστευτα πράγματα λέγονται .
Ετοιμαστείτε το βράδυ για τη νύχτα του αγίου βαρθολομαίου αν γκελάρουμε.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Ωωωω ρε πάρτυ που έχει να γίνει αν κολλήσεις σε κανα χωραφογηπεδο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Οι αλλοι εχουν βιασει επι δυο δεκαετιες καθε κυριακη μας,παιρνοντας αποτελεσματα με ολα τα θεμιτα και αθεμιτα μεσα,ξεφτυλισανε τα παντα και μεις ασχολουμαστε με το πως πηραμε ενα διπλο.

Σορρυ αλλα ειναι αρρωστο!!!

Πανηγυριζανε πρωταθληματα καλπικα και μεις αμα δε μας γαμησουν,αν δεν εχουμε χασει 6-8 ποντους απο τιμωριες,αν δεν εχουμε παιξει 6-7 κεκλεισμενων μπορει και να μην το πανηγυρισουμε.

Μη βιαζουμε και την πραγματικοτητα!!
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Εδώ και λίγες μέρες ειλικρινά έχω σιχαθεί τη μίρλα. Ξανά τα ίδια και τα ίδια, μα σε λένε ¨ρε φιλαράκι κοίτα το ίσως κι αλλιώς γιατί Α, Β, Γ,..¨ όχι εκεί να έχω εγώ τον τελευταίο λόγο.

Τι ¨γιατί πουλήσαμε το Λούκας¨, καλά τον κάναμε και τον πουλήσαμε θα σε πω στα χάι του, παίχτη που μας είδε εξαρχής σαν σκαλοπάτι. Για τον οποίο έχω στο μυαλό μου μία φάση μόνο. Στο ντόρτι που φάγαμε στο Καραϊσκάκη, ενώ ήταν το σκορ ακόμα 1-0, στο 56΄ τον βγάζουν μόνο δεξιά και σταματάει γιατί νόμισε πως άκουσε σφύριγμα πως ήταν οφσάιντ. Εκεί είχα κλείσει την τηλεόραση.

Μα κερδίσαμε κωλόφαρδα το ένα και ¨δε στρέχει¨, μα ¨αν ο άλλος είχε γκολεαδόρ σαν τον Πρίγιο θα είμαστε ίσως πίσω¨, ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Που σε κάθε πρωτάθλημα ξεκινάνε οι αντίπαλοι με δωράκι 15 βαθμούς από τα κοράκια.
Και αν σήμερα αρχίσουν οι ομορφιές όπως τη σεζόν του ΑΑ που ξεκινάγαμε το παιχνίδια με αποβολή και πέναλτυ εναντίον μας μέχρι το 10, θα βγω να κράξω την ομάδα; Ας είμαστε σοβαροί.

Και μια που είμαστε στο τόπικ του ρόστερ, απλά θέλω να κλείσουν οι όποιες ανανεώσεις και να μη φύγει κανένας.
Για τα γενικά τα είπατε. Μπακαπ του Μάτος (Λημνιός, άλλος;), επιστροφή Γιαννούλη/Κουλούρη/Λάμπρου, χώσιμο σε λεφτά στον άξονα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

giagoylas4 έγραψε:Ωωωω ρε πάρτυ που έχει να γίνει αν κολλήσεις σε κανα χωραφογηπεδο.

Ωωω καλά είσαι, με την πούτσα έξω είναι μερικοί και λυπούνται που έχει ψωλόκρυο και την δαγκώνουν, αλλά κρατιούνται.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ηρεμαααα sick...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ψέμματα δεν είναι πάντως.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Από ότι διαβάζω σε αθλητικά site λένε για επιστροφή Γιαννούλη ΙΑΝ και συνιδιοκτισία Warda με Ατρόμητο να πάει εκεί!

Ο Μελιόπουλος το ξαναλέω είναι πολυσύνθετος παίχτης με τα μανατζερικά DC/DM και παίχτης από τα 16του να παίζει Superleague βασικός σε 1 ομάδα να πολεμάει για την 5η θέση είναι καλό νομίζω όπως το βλέπω εγώ.
700χιλ είναι υπερβολικά πάντος ένα 400άρι και το πολύ θα έδινα εγώ.

Ο Λημνιός που όταν ήρθε με 800χιλ έκοβε και έραβε στον Ατρόμητο.

Τέλος πάντων το θέμα είναι η ομάδα από ανανεώσεις πρέπει να ανανεώσει τους Varela/Crespo/Biseswar κανέναν άλλον. Έτσι κάνουν και οι μεγάλες ομάδες διώχνουν ότι δεν χρειάζονται(Shakhov/Γλύκος/Μαλεζάς/Canhas(λίγος για τον ΠΑΟΚ και 32-33άρης).

Εξτρέμ θέλει ο ΠΑΟΚ μπουκαδόρο και ντριμπλαδόρο από το πάνω ράφι τώρα πιους ο Πορτογάλος τεχν.διευθ ξέρει!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sick Bastard έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:Ωωωω ρε πάρτυ που έχει να γίνει αν κολλήσεις σε κανα χωραφογηπεδο.

Ωωω καλά είσαι, με την πούτσα έξω είναι μερικοί και λυπούνται που έχει ψωλόκρυο και την δαγκώνουν, αλλά κρατιούνται.
Εγώ πέρασα και έκανα και ένα τάμα να χάσουμε σήμερα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Καλα εκανες!!

Αλλο ειδα...

Τρολαρισμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”