Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
sporos123

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από sporos123 »

nothu έγραψε:
Kourdos έγραψε:Μερικά (πολύ λίγο μαγειρεμένα) νούμερα της παραγωγικότητας μας (σε posts) κατά την διάρκεια των μεταγραφών :mrgreen:

Χ άξονας: μεταγραφική περίοδος, format MM/YY (πχ 06/15 θέρος 2015, 01/13 χειμών 2013)

Εικόνα
Τι είχε παιχτεί το καλοκαίρι του 12 και είχε τόση ησυχία;
Δεν υπηρχε σαλιο,γι αυτο.. 8-)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σωστα τα λετε ομερτα και τζελας!
Θαταν κομματακι παραλογο να διωχνεις εναν δυναμικο 21χρονο 6-8αρι χωρις buyback ή συνιδιοκτησια...

Την ιδια στιγμη μαλιστα που παιρνεις εναν παικτη "6αρο-8αρι οχι τοσο αθλητικο που δεν πολυ-μαρκαρει αλλα ουτε συμμετεχει στο δημιουργικο κομματι, που κυριως κραταει τη θεση του κ κλεινει χωρους αλα Μαντουρο"..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τωρα ρε σιμπα το τελευταιο τι το ηθελες???? :?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Λογια του Ισπανου φιλου μου που με προειδοποιησε για την αγκυρα το Μαδουρο ειναι snoufel4, και οχι πολυ μακρια απ'οσα και γω αποκομισα βλεποντας τον ψες..
Don't shoot :mrgreen:

Μακαρι να εχει τη διαθεση να δειξει πραγματα οπως τους πρωτους 6-7 μηνες στην Εσπανιολ προπερσι και μακαρι να κανει τη διαφορα λογω του αδιαμφισβητητα διαφορετικου επιπεδου Λαλιγας και σουπας..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nothu έγραψε:
Kourdos έγραψε:Μερικά (πολύ λίγο μαγειρεμένα) νούμερα της παραγωγικότητας μας (σε posts) κατά την διάρκεια των μεταγραφών :mrgreen:

Χ άξονας: μεταγραφική περίοδος, format MM/YY (πχ 06/15 θέρος 2015, 01/13 χειμών 2013)

Εικόνα
Τι είχε παιχτεί το καλοκαίρι του 12 και είχε τόση ησυχία;

Δεν είχαμε ούτε Ιβάν, ούτε μαντίλι να κλάψουμε...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

simba έγραψε:Λογια του Ισπανου φιλου μου που με προειδοποιησε για την αγκυρα το Μαδουρο ειναι snoufel4, και οχι πολυ μακρια απ'οσα και γω αποκομισα βλεποντας τον ψες..
Don't shoot :mrgreen:

Μακαρι να εχει τη διαθεση να δειξει πραγματα οπως τους πρωτους 6-7 μηνες στην Εσπανιολ προπερσι και μακαρι να κανει τη διαφορα λογω του αδιαμφισβητητα διαφορετικου επιπεδου Λαλιγας και σουπας..
Θα δειξει! ;)

εννοω οτι θα δειξει αν θελει να δειξει πραγματα :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

simba,φανταζομαι μιλας για τον αγωνα με την χιχον,απο αυτα που ειδες ο παιχτης σου θυμισε Μαντουρο;
Η μηπως ο φιλος σου στον παρομοιασε με τον Μαντουρο;
Με μπερδεψες λιγο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

makispaspartou έγραψε: Θεωρώ δεδομένο ότι Κάτσε και Μακ θα πωληθούν.
Δυστυχως δεν ειμαι καθολου βεβαιος πως θα ερθει καποια προταση για τον Κατσε..
Μην σου πω ακομα και για τον Μακ που το εχουμε τοσο σιγουρο....
Γενικα θεωρω οτι τους εχουμε καπως υπερτιμημενους και δεν καταλαβαινω το γιατι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αντε για τον Κατσε να το δεχτω, αλλα για τον Μακ μετα απο τετοια χρονια και βασικουρα στην εθνικη του ειναι αδυνατον να μην ερθει προταση.
Τωρα αν ο παιχτης δε βρισκει το συμβολαιο που θελει (επειδη καποιος πρεπει να πληρωσει για να τον παρει,αυτοματα πεφτει το ποσο του δικου του συμβολαιου) και περιμενει ενα χρονο ακομα για να μεινει ελευθερος,τοτε θα μιλαμε για πουστια απο μερος του και πρεπει να βρεθει τροπος να μη γινει κατι τετοιο.
Εχω εμπιστοσυνη στον Μιχελ οτι θα κανει το καλυτερο για την ομαδα.

Υ.Γ Σιγουρα ο Μακ δεν ειναι παιχτης ενος μυριου το χρονο,αλλα ως ελευθερος ισως να το εβρισκε.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

simba έγραψε:Σωστα τα λετε ομερτα και τζελας!
Θαταν κομματακι παραλογο να διωχνεις εναν δυναμικο 21χρονο 6-8αρι χωρις buyback ή συνιδιοκτησια...

Την ιδια στιγμη μαλιστα που παιρνεις εναν παικτη "6αρο-8αρι οχι τοσο αθλητικο που δεν πολυ-μαρκαρει αλλα ουτε συμμετεχει στο δημιουργικο κομματι, που κυριως κραταει τη θεση του κ κλεινει χωρους αλα Μαντουρο"..
Ναι αλλα διωχνεις ενα εξαρο - οχταρι που ο Πανιωνιος ειναι το ταβανι του και παιρνεις ενα αλλο εξαρο - οχταρι που, εσυ σιγουρα δεν εισαι το ταβανι του, με παραστασεις και γεματες χρονιες απο μεγαλα πρωταθληματα
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

sic-4 έγραψε:
Το αναφέρω σαν συμπέρασμα βάσει σχεδιασμού ομάδος.Προφανώς η ομάδα έχει θέσει κάποιο minimum ποσό που μπορεί πράγματι να μη συμβαδίζει με τα δικά μας θέλω και σκέψεις.Εννοώ των οπαδών.Δε θα μου κάνει εντύπωση αν π.χ. έχουν δώσει εντολή για προτάσεις του 1 εκ π.χ. για Κάτσε και των 2-2,5 εκ για Μακ. Μπορεί βάσει σχεδιασμού να τους καλύπτουν τα ποσά αυτά.Σίγουρα εμείς ονειρευόμαστε καμιά 4 εκ για Μακ και καμιά 3 εκ για Κάτσε αλλά άλλο το τι θέλουμε και άλλο το ρεαλιστικό.Εγώ θα πω μακάρι να αποκομίσουμε γύρω στα 3 εκ απο Μακ και Κάτσε και άλλα τόσα από Λούκας.Μια χαρά επενδύσεις κάνεις με 6εκ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτα που παρεθεσα ειναι λογια του φιλου μου..

Απλα και γω αποσα ειδα σε 30λεπτα απο 4 αγωνες π εχει ανεβασει ο ρωσος στο youtube και απτο αρχειο μου με ματς της Ατλετι, δε μπορώ να πω οτι η γνωμη π σχηματησα απέχει πολυ απ'οσα με ειπε..

Αλλα ξαναλεω, αλλο το επιπεδο..
Βεβαια, δε μπορουν να περασουν απαρατηρητα τα σχολια των καταλανων περσι οπως επισης και τα πολυ καλα τους την πρωτη σεζον..
Οπως επισης το οτι κ η Σουονσι κ η Εσπανιολ (2 προπονητες) ηθελαν να τον "ξεφορτωθουν"..

Αποψη μου, οτι δε χρειαζομασταν καποιον αλα Τζιολη αλλα κάποιον πιο αθλητικό π θα απελευθερωνε Τσιμιροτ και 10αρι, χωρις να ξεθεωνονται..

Θα δουμε στο γρασιδι, μακαρι...οπως ειπα κ στο σνουφελ.

Y.Γ. Δημητρη διαφωνησα στη φιλοσοφια του "κλεινω παντελως την πορτα σ'ενα 21χρονο 6-8αρι για να παρω ενα 29χρονο 6-8αρι που στα 23 του αρχισε δειλα με καποιες συμμετοχες "..
Οχι για τους παικτες αυτους καθαυτους.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Η ποδοσφαιρικη λογικη -μεσα απ τα ματια μου- λεει οτι: Λουκας, μεχρι τρια τεσσερα μυρια, οποτε εμεις τσεπωνουμε ενα με ενα και κατι. Μακ, δυο χαρτια και ειναι ολα δικα μας και Κατσε καμμια πεντακοσαρια χιλιαρικα, επισης ολα δικα μας.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Φανταστείτε τι θα λέγαμε για Βιτόλο αν τον βλέπαμε σε βιντεάκια πριν έρθει στον Άρη και ήταν μεταγραφικός μας στόχος.Τελικά αποδείχτηκε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους του πρωταθλήματος και σίγουρα άνθρωπος κλειδί για το σύστημα του Santos.Το βιογραφικό έως τώρα του Canas με κάνει να αισιοδοξώ και πιστεύω ότι είναι παίκτης που σε ανεβάζει επίπεδο στα χαφ.Μπορεί ακόμη να βελτιώσει και τους υπάρχοντες μέσους της ομάδας.Δηλαδή ένα κέντρο με Canas-Shakhov και Cimirot ή Χαρίση θα πετάει.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

makispaspartou έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Το αναφέρω σαν συμπέρασμα βάσει σχεδιασμού ομάδος.Προφανώς η ομάδα έχει θέσει κάποιο minimum ποσό που μπορεί πράγματι να μη συμβαδίζει με τα δικά μας θέλω και σκέψεις.Εννοώ των οπαδών.Δε θα μου κάνει εντύπωση αν π.χ. έχουν δώσει εντολή για προτάσεις του 1 εκ π.χ. για Κάτσε και των 2-2,5 εκ για Μακ. Μπορεί βάσει σχεδιασμού να τους καλύπτουν τα ποσά αυτά.Σίγουρα εμείς ονειρευόμαστε καμιά 4 εκ για Μακ και καμιά 3 εκ για Κάτσε αλλά άλλο το τι θέλουμε και άλλο το ρεαλιστικό.Εγώ θα πω μακάρι να αποκομίσουμε γύρω στα 3 εκ απο Μακ και Κάτσε και άλλα τόσα από Λούκας.Μια χαρά επενδύσεις κάνεις με 6εκ.
Αντε να δεχτω το 4εκ για Μακ (ως ονειρο) μια και τον εχουμε υπερτιμησει μετα την μια καλη χρονια του που βοηθηθηκε πολυ απο συγκυριες.
Τα 3εκ για Κατσε απο που κι ως που? Πανω απο 1 δεν νομιζω....
Το μακαρι που λες στο τελος ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα αν και ξαναλεω οτι για Κατσε δεν πιστευω να ερθει προταση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”