Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Ελπίζω να μη κάνεις πλάκα για το μπαν.
Οποιοσδήποτε χάρτινος πρωτοστάτης στα περσυνά αν έρθει στην ομάδα είναι λόγος για να κόψεις τον ΠΑΟΚ , πόσο μάλλον το παοκμανια.
Ούτε για αστείο και πραγματικά ντρέπομαι που είναι ανοικτό το φόρουμ και βλέπουν κι άλλοι τις μαλακίες που γράφονται ( ευτυχώς από λίγους) εδώ για τους χάρτινους.
ναπάναγαμηθουνεοιχαρτομπινεδες
Οποιοσδήποτε χάρτινος πρωτοστάτης στα περσυνά αν έρθει στην ομάδα είναι λόγος για να κόψεις τον ΠΑΟΚ , πόσο μάλλον το παοκμανια.
Ούτε για αστείο και πραγματικά ντρέπομαι που είναι ανοικτό το φόρουμ και βλέπουν κι άλλοι τις μαλακίες που γράφονται ( ευτυχώς από λίγους) εδώ για τους χάρτινους.
ναπάναγαμηθουνεοιχαρτομπινεδες
Μπαν επειδη καποιοι εχουν αλλη αποψη? βασικα ειναι ο ορισμος αυτου που ανεφερεςsn0ufel4 έγραψε:Μα το θεό θα αρχίσω τα μπαν θα με λέτε φασίστα μετά και θα έχετε δίκιο
Ξαναλέω ΝΤΡΟΠΗ

θα πει και ενα "ηταν πανω στην ενταση της στιγμης, ειμαι παθιασμενος οπου παιζω" α λα σκονδρα και ολα καλαdini26 έγραψε:ελπιζω να κανεις χιουμορ για τα μπαν![]()
+φωνω μαζι σου για την ντροπη, κ εγω δε θελω κανεναν απο αυτους ειδικα τους περσινους
απλα αποδεδηγμενα οτι κ να λεει ο κοσμος αν θελουν να τον παρουν θα τον παρουν κ θα μας τον πλασαρουν για ενισχυση στη θεση,
οσο για τα παραδειγματα που εγραψα δε +φωνεις??
Βιτολο απο ληκι, Τσιριλο απο αεχ.
- abc_o_ karpouzas
εσυ και 2-3 ακομη...goran 64 έγραψε:Αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που βλέπω ότι ο Σιμόες είναι ακριβώς ο χαφ που περιέγραψε ο Λου, ..........

το συνδρομο της Στοκχολμης.....καλα κρατεί
κλεφτες,ειρωνες και πάσης φυσεως πουστρακια της χαρτινης
ειναι τραγικο να αναφερονται εδω μεσα
και ακομη πιο τραγικοι αυτοι που θελγονται απο τα προσοντα τους
και τους θελουν στον Π.Α.Ο.Κ.
ας τους παρουν στην ομαδα τους
κλεφτες,ειρωνες και πάσης φυσεως πουστρακια της χαρτινης
ειναι τραγικο να αναφερονται εδω μεσα
και ακομη πιο τραγικοι αυτοι που θελγονται απο τα προσοντα τους

και τους θελουν στον Π.Α.Ο.Κ.
ας τους παρουν στην ομαδα τους
Dimg4 έγραψε:Μπαν επειδη καποιοι εχουν αλλη αποψη? βασικα ειναι ο ορισμος αυτου που ανεφερεςsn0ufel4 έγραψε:Μα το θεό θα αρχίσω τα μπαν θα με λέτε φασίστα μετά και θα έχετε δίκιο
Ξαναλέω ΝΤΡΟΠΗ
Αυτο λέω ρε ντιμ. Βασικά για το συγκεκριμένο θέμα δε θεωρώ καν ότι υπάρχει θέμα συζήτησης. Κανονικά θα έπρεπε όλα σβου αλλά δεν είμαι φασίστας οπότε το πάω δημοκρατικά

Ο Σιμοες με καριέρα στη...μορειριενσεOdi έγραψε:Πέραν του οτι οι παίκτες που αναφέρετε είναι ελεεινά σιχάματα που συμμετείχαν στην μεγαλύτερη ΚΛΟΠΗ τίτλου που έγινε ποτέ και αγωνιστικά είναι μια κλάση κάτω από τους δικούς μας. Τί παραπάνω έχει ο Σιμόες από τον Σάκχοφ; Θα τρελαθούμε; Και ποιος Λαμπρόπουλος μωρέ;Μαλεζάς ως τα 40,καλύτερος είναι.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.Λίγος αυτοσεβασμός ρε πούστη.Τέλειωσαν τα χαφ του κόσμου δηλαδή και έμεινε ο Σιμόες. Ήμαρτον.
Χαχαχαχαχα
SM-G965F
Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν χιλιάδες ποδοσφαιριστες επιπέδου. Τμήμα σκαουτινγκ υπάρχει, προπονητής υπάρχει και χρήμα υπάρχει. Μακριά από μας μετριοτητες και πρώην μετριοτητες των τρομοκρατημενων. Θα πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστες για να μας ανεβάσουν επίπεδο και όχι χειρότεροι από αυτούς που έχουμε.
ο σιμοες για κανενα λογο δεν ειναι ο χαφ που θελει ο λουτσε ο προπονητης θελει τα εξαρια του να ειναι ποιο πολυ οκταρια να ξερουν μπαλα και οχι απλα να τρεχουν και να μαρκαρουν αν ηταν ετσι η ομαδα εχει χαριση κατσε τι παραπανω δηλαδη κανει ο σιμοες, ο βερνμπλουμ μπορει να μην ειναι ακριβως αυτο αλλα επειδη εχει φοβερη ποδοσφαιρικη παιδια και δινει την μπαλα παντα με μια επαφη βοηθαει αν το προσεξει καποιος παρα πολυ στην δημιουργια με την ταχυτητα της αμεσης μεταβιβασης του........η μπαλα παντα παει ποιο γρηγορα απο τον παικτη
Ουτε ο χατσεριντι ηταν... λογικη και ΠΑΟΚ δεν πανε μαζι
διαβαζω...
Προχωραει ο ΠΑΟΚ για Μελιοπουλο...
ημαρτον ρε ΠΑΟΚ αλλα το παλικαρι δημιουργημα των μανατζερ ειναι...τον εχω δει περσι και τραβουσα τα μαλλια μου...
Προχωραει ο ΠΑΟΚ για Μελιοπουλο...
ημαρτον ρε ΠΑΟΚ αλλα το παλικαρι δημιουργημα των μανατζερ ειναι...τον εχω δει περσι και τραβουσα τα μαλλια μου...
σημερα διαβαζα οτι οι βελγοι στελνουν τον βρανιες γιατι κατι ειπε για τις φασαριες στο χαρτινη-αγιαξ.Odi έγραψε:Πέραν του οτι οι παίκτες που αναφέρετε είναι ελεεινά σιχάματα που συμμετείχαν στην μεγαλύτερη ΚΛΟΠΗ τίτλου που έγινε ποτέ και αγωνιστικά είναι μια κλάση κάτω από τους δικούς μας. Τί παραπάνω έχει ο Σιμόες από τον Σάκχοφ; Θα τρελαθούμε; Και ποιος Λαμπρόπουλος μωρέ;Μαλεζάς ως τα 40,καλύτερος είναι.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.Λίγος αυτοσεβασμός ρε πούστη.Τέλειωσαν τα χαφ του κόσμου δηλαδή και έμεινε ο Σιμόες. Ήμαρτον.
μεγαλες μπουκιες να τρωμε, μεγαλε κουβεντες να μην λεμε γιατι αν τον φερει ο γιωργης θα γνωρισει την αποθεωση. και ο γιωργης και ο βρανιες. της χαρτινης....
παικτη σαν τον Σιμοες δεν ειχε σημερα η ομαδα....
Δεν τον θελουμε λεει
Λόγω νέας οικονομικής πολιτικής
Λόγω νέας οικονομικής πολιτικής