Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Χρήστος ο τρίποντος

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Χρήστος ο τρίποντος »

zoomgr έγραψε:ρε παιδιά εμένα μου φάνηκε ότι ο Zivkovic της Ξάνθης έχει μπυροκοίλι... το πρόσεξε κανείς άλλος?
χαχαχαχ
Ηθελα να το αναφέρω κι εγώ! Όντως ειχε κοιλιά και μας έπρηζαν τα ΜΜΕ οτι τον θέλαμε...Τι να τον κάνουμε τετοιον "αθληταρά";
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ενα εξτρεμ παιχταρα θελουμε και μια χαρα ειμαστε τον ιανουαριο
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

@ Dimg4 εξρέμ όμως καλό όχι εξελίξιμο στυλ Jaba.

Εγώ είπα ποιος είναι για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα ή ο Carlos Vela ή Assaidi Yohan Mollo ακόμα και ο Lucas Piazon μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 29 Νοέμ 2018, 08:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Jairo έγραψε:Απο βδομάδα θα καλέσουν τους μάνατζερ για διαπραγματεύσεις και σε 10 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα τα θέματα.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Το διάβασα στο inpaok και εγώ.
Εδώ έλεγε θα καλέσουν και τον manager του Shakhov
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αεκτσης φιλος μου που ασχολειται με τα κοινα της κουλας μ σφυριξε οτι κλεισαμε σιμοες, ο γαυρος λαμπροπουλο κ ο μπακασετας προς εξωτερικο
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Βιειρινια λάικς δις :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σήμερα πάντως υπάρχουν άρθρα για Αραβία και Σιμοες.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Δεν νομίζω να ισχύει αυτά επειδή γραφόταν το ανέφερε και ο φίλος σου.

Μόνο 1 ενδεχόμενο για σπάσιμο και αυτό αν είναι ελεύθερος τώρα ΙΑΝ σιγά μην περιμένουμε καλοκαίρι που λήγει..
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

Sekeris έγραψε:Βιειρινια λάικς δις :lol:
πολυς λογος γινεται για το περελθον του,
εγω εχω να πω το εξης....
εδω η Τουμπα μαζι κ ο Βιερινια δεχτηκε τον Βιτολο τοτε που κοντεψε να του κοψει την καριερα με εκεινο το δολοφονικο χτυπημα,
και μαλιστα ακομα κ τωρα μετα απο τοσα χρονια αρκετες φορες λεμε να βρουμε εναν παικτη σαν τον Βιτολο σε αυτη την θεση.
Μπρος στο χρημα κ στην ενισχηση του ροστερ αν αυτο κριθει απο τους ειδικους, ξεχνιουνται ολα,
ασε που κοντα στον Βιερινια θα μαθει κιαλλα Ελληνικα εκτος απο το "'τινα φτορε"" :lol:

εκτος απο Βιτολο στα προχειρα θυμαμαι κ τον Τσιριλο που οταν ηταν στην αεχ εκανε ενα τακλιν στο λαιμο στον ΜΙετσελ στο οακα αλλα κ αυτος αγαπηθηκε απο την κερκιδα, οπως κ την συνηρπαξη των Εγκωμιτη, Οκκα, Γιασεμακη με τον Τουρκο Ακιελ,
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μα το θεό θα αρχίσω τα μπαν θα με λέτε φασίστα μετά και θα έχετε δίκιο

Ξαναλέω ΝΤΡΟΠΗ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πέραν του οτι οι παίκτες που αναφέρετε είναι ελεεινά σιχάματα που συμμετείχαν στην μεγαλύτερη ΚΛΟΠΗ τίτλου που έγινε ποτέ και αγωνιστικά είναι μια κλάση κάτω από τους δικούς μας. Τί παραπάνω έχει ο Σιμόες από τον Σάκχοφ; Θα τρελαθούμε; Και ποιος Λαμπρόπουλος μωρέ;Μαλεζάς ως τα 40,καλύτερος είναι.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.Λίγος αυτοσεβασμός ρε πούστη.Τέλειωσαν τα χαφ του κόσμου δηλαδή και έμεινε ο Σιμόες. Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

ελπιζω να κανεις χιουμορ για τα μπαν :shock:

+φωνω μαζι σου για την ντροπη, κ εγω δε θελω κανεναν απο αυτους ειδικα τους περσινους

απλα αποδεδηγμενα οτι κ να λεει ο κοσμος αν θελουν να τον παρουν θα τον παρουν κ θα μας τον πλασαρουν για ενισχυση στη θεση,

οσο για τα παραδειγματα που εγραψα δε +φωνεις??

Βιτολο απο ληκι, Τσιριλο απο αεχ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που βλέπω ότι ο Σιμόες είναι ακριβώς ο χαφ που περιέγραψε ο Λου, στην συνέντευξη του, μετά την λήξη της περσινής σεζόν, ότι δεν χρειαζόμαστε, μιας και είναι ένας απλός κόφτης και τίποτε άλλο...

Αν μετρήσουμε τα σουτ που έχει κάνει προς τις εστίες των αντιπάλων όσα χρόνια παίζει στην κούλα, ίσως να μην ξεπερνάνε αυτά του Βέρνμπλουμ στον πρώτο του αγώνα...Να μην μιλήσω καν για ασίστς και key lock πάσες...

Ακόμα και για back up του Σουηδού, ο Κάνιας, με όλα τα στραβά του, μάλλον υπερτερεί, εκτός της σκληρότητας...
Τον φαντάζομαι σαν back up του Μαουρίσιο και δεν βλέπω τον τρόπο που θα αναπτύσσεται η ομάδα μ αυτόν...Αν συνυπολογίσω και το πουστριλίκι του στον Βιέρι, θεωρώ πιθανή έλευση του σε μας, ως "έγκλημα και τιμωρία"...

Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι υπέρ της ανανέωσης του Κάνιας, εφ όσον όμως πάρουμε καλύτερο του χαφ και μάλιστα σύμφωνο με τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Λου, για το σύστημα που παίζουμε εμείς κι όχι η τωρινή ομάδα του...

Παρομοίως και για την θέση του Σάκχοφ, όπου ο αντικαταστάτης του πρέπει να "καθίσει στον πάγκο" τον Μάου...

Μόνο με τέτοιους παίχτες οδεύουμε στο να αλλάξουμε επίπεδο κι όχι με πασαλείμματα, τύπου Σιμόες, ας πούμε...

:pano:

Υ.Γ. Πάντα κατά την προσωπική μου εκτίμηση-άποψη, που φυσικά μπορεί να είναι και λανθασμένη...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Α μπράβο!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

dini26 έγραψε:ελπιζω να κανεις χιουμορ για τα μπαν :shock:

+φωνω μαζι σου για την ντροπη, κ εγω δε θελω κανεναν απο αυτους ειδικα τους περσινους

απλα αποδεδηγμενα οτι κ να λεει ο κοσμος αν θελουν να τον παρουν θα τον παρουν κ θα μας τον πλασαρουν για ενισχυση στη θεση,

οσο για τα παραδειγματα που εγραψα δε +φωνεις??

Βιτολο απο ληκι, Τσιριλο απο αεχ.

Οχι δεν είναι το ίδιο ούτε ο Τσιριλο ούτε ο Βιτολο. Αυτοί ήταν παίκτες σκληροί που έκατσαν ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ με ότι μέσα είχαν. Δεν είναι κλέφτες και ψεύτες που σηκώθηκαν και έφυγαν για το τίποτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”