Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Στον άσσο το Σέρβικο βουνό.Και δεύτερος ο Γλύκος.
Στα στόπερ Τζαβέλας-Κρέσπο-Μαλεζάς-Χατζη-Πουγγουρας (αν μείνει)
Στα πλάγια πυραυλοκίνητοι Λέοβατς-Μάτος. Και από πίσω Κωνσταντινίδης-Γιαννούλης-Κίτσιου.
Στο 6 Τζιόλης-Κάνιας.
Στο 8 Τσίμιροτ-Σάκχοφ-Χαρίσης-Δημητριάδης και Κάτσε (αν δεν πωληθεί).
Στα φτερά Τζάλμα,Γκάρι,Ζάιρο,Μυστακίδης- (Μακ αν μείνει) και Κοροβέσης αν δεν δοθεί δανεικός.
Στο 10 Μπίσεσβαρ-Πέλκας
Στο φορ Κλάους-Περέιρα-Κουλούρης και ίσως μεταγραφή.
Μόνο εγώ βλέπω τον πληρέστερο και ποιοτικότερο ΠΑΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια;
Αν βγει ο Κρέσπο,θα είμαστε απλά σούπερ.
Στα πλάγια πυραυλοκίνητοι Λέοβατς-Μάτος. Και από πίσω Κωνσταντινίδης-Γιαννούλης-Κίτσιου.
Στο 6 Τζιόλης-Κάνιας.
Στα φτερά Τζάλμα,Γκάρι,Ζάιρο,Μυστακίδης- (Μακ αν μείνει) και Κοροβέσης αν δεν δοθεί δανεικός.
Στο 10 Μπίσεσβαρ-Πέλκας
- john4serres
efthimis_paok έγραψε:Αμα δεν τρολαρεις (που δεν τρολαρεις), μου λύνεις την απορία που είχα τόσα χρονια. .. Ποιοι να ειναι αυτοί που παίρνουν τηλ στα ραδιόφωνα τόσα χρόνια!
efthimis_paok έγραψε:Αμα δεν τρολαρεις (που δεν τρολαρεις), μου λύνεις την απορία που είχα τόσα χρονια. .. Ποιοι να ειναι αυτοί που παίρνουν τηλ στα ραδιόφωνα τόσα χρόνια!

Σπυρετο γουστάρεις πάντως να τραβάς όλα τα φώτα επάνω σου.
Παιδιά δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται, οκ έχει τι γνώμη του,την εκφράζει κάπως άκομψα αλλά μέχρι εκεί.
Δε βρίσκω το λόγο του πεσιματος, ας πάμε παρακάτω.ι
Παιδιά δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται, οκ έχει τι γνώμη του,την εκφράζει κάπως άκομψα αλλά μέχρι εκεί.
-
spyretto έγραψε:Ειπε ο γκει να φέρει τον τέταρτο αναπληρωματικό της Γιούβε, ζηλέψαμε κι εμείς και είπαμε να φέρουμε τον τέταρτο αναπληρωματικό της θυγατρικής της Γιούβε.
Και το κοινό και των δύο; έπαιζαν πέρσι σε πεσμένες ομάδες. Μάγκας ο Μίχελ αν όλοι αυτοί που έρχονται μπορέσουν να φτιάξουν ομάδα για τσουλου.

- Duke_Rolson
το πάνε καλά..Odi έγραψε:Στον άσσο το Σέρβικο βουνό.Και δεύτερος ο Γλύκος.
Στο 6 Τζιόλης-Κάνιας.
Στο 10 Μπίσεσβαρ-Πέλκας
μένει να κερδίσουμε και τις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο..
- buffalobill4
Αδικο το πεσιμο στο σπυρο παιδια. Δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι. Απο την αλλη βεβαια δεν γινεται και η παε να κανει μονο λαθη. Θα ειχε κανει και ενα σωστο κατα τυχη εστω. Αυτο παει σε σενα σπυρο.
Εγω εγραψα νωριτερα οτι ειμαι υπερευχαριστημενος με τις ως τωρα κινησεις. Μακαρι να ερθει το τερμα το 6 και ενα στοπερ και ασε αλλους φετος να περιμενουν για εφημερα μπαμ και μπουμ στις 31 Αυγούστου. Προσωπικα μακαρι την τελευταια μερα των μεταγραφων να μην παρουμε κανενανε. Χορτασα τοσα χρονια. Ας κανω και μια νηστεια μια χρονια
Εγω εγραψα νωριτερα οτι ειμαι υπερευχαριστημενος με τις ως τωρα κινησεις. Μακαρι να ερθει το τερμα το 6 και ενα στοπερ και ασε αλλους φετος να περιμενουν για εφημερα μπαμ και μπουμ στις 31 Αυγούστου. Προσωπικα μακαρι την τελευταια μερα των μεταγραφων να μην παρουμε κανενανε. Χορτασα τοσα χρονια. Ας κανω και μια νηστεια μια χρονια
-
Αυτο δεν ειναι ακομψα. χειροτερο κι απο τον τερματα της καρδιτσας τον παρουσιαζειobanebane έγραψε:Σπυρετο γουστάρεις πάντως να τραβάς όλα τα φώτα επάνω σου.

- ace79grpaok
δηλαδή όταν έρχεται κάποιος πρέπει να τον βγαζουμε υπερπαικταρα αλλιώς θα τρώμε πέσιμο στο φόρουμ ,οκ I got it
Ας μην υπερβάλλουμε, ειδικά εσύ τον ΠΑΟΚ των τελευταίων 30 χρόνων δεν τον έχεις ζήσει φίλε odi.Odi έγραψε:Στον άσσο το Σέρβικο βουνό.Και δεύτερος ο Γλύκος.
Στο 6 Τζιόλης-Κάνιας.
Στο 10 Μπίσεσβαρ-Πέλκας
Στη θεωρία ίσως,στη πράξη όμως θα φανεί.
Είναι εριστικός, δεν παραθέτει άποψη.
Απαξιώνει και λοιδωρεί , αυτό δεν είναι άποψη.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πω τι μεταγραφάρα είναι αυτή??? Μακάρι να κάτσει αυτός ο τερματάς με εμπειρία Καμπιονάτο, που έχει μακράν τους καλύτερους τερματοφύλακες!!! Ήθελα πολύ τον τερματοφύλακα και αρχηγό της Χάιντουκ Lovre Kalinic.
http://www.transfermarkt.com/lovre-kali ... eler/46405
Απίστευτα προσόντα και πιστεύω ότι έχει μέλλον. Όμως στον ΠΑΟΚ χρειαζόμασταν ένα πιο έμπειρο τέρμα και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερη επιλογή και για τα αποδυτήρια. Θα ήταν άσχημο να παραμερίσεις 2 έμπειρους τερματοφύλακες για έναν νεότερο, αλλά το όνομα του Ζέλικο Μρίκιτς μαζί με την εμπειρία του και τις ικανότητές του, εμπνέει σεβασμό. Επιτέλους ξανά ένας ψηλός - δυνατός Γκολκίπερ που να καθαρίζει και στις φάσεις που παίζονται ψηλά
. Εύγε τι να πω. Έχω ενθουσιαστεί απίστευτα με την ταχύτητα που γίνονται οι μεταγραφές. Είναι μαζί με τον Κάνιας (αν γίνει) δύο πολύ ποιοτικές κινήσεις. Κάτι μου λέει ότι κρατάνε την ακριβότερη για το τέλος, και θα είναι στο κέντρο της άμυνας!!!
Υπό αυτές τις συνθήκες θα βγάλουμε πάρα πολλά γούστα φέτος. Ομάδα που θα είναι ίση με το γαύρο και θα μπορεί να κατασπαράζει τα χωριά που πέρυσι μας βάζανε δύσκολα. Άρε κλάμα που θα ρίξουν φέτος τα βαζελάκια, που νομίζουν ότι μας έχουν...
Θα το ξαναπώ: Επιτέλους τέρμα στον ΠΑΟΚ. Επιτέλους!!!
http://www.transfermarkt.com/lovre-kali ... eler/46405
Απίστευτα προσόντα και πιστεύω ότι έχει μέλλον. Όμως στον ΠΑΟΚ χρειαζόμασταν ένα πιο έμπειρο τέρμα και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερη επιλογή και για τα αποδυτήρια. Θα ήταν άσχημο να παραμερίσεις 2 έμπειρους τερματοφύλακες για έναν νεότερο, αλλά το όνομα του Ζέλικο Μρίκιτς μαζί με την εμπειρία του και τις ικανότητές του, εμπνέει σεβασμό. Επιτέλους ξανά ένας ψηλός - δυνατός Γκολκίπερ που να καθαρίζει και στις φάσεις που παίζονται ψηλά

Υπό αυτές τις συνθήκες θα βγάλουμε πάρα πολλά γούστα φέτος. Ομάδα που θα είναι ίση με το γαύρο και θα μπορεί να κατασπαράζει τα χωριά που πέρυσι μας βάζανε δύσκολα. Άρε κλάμα που θα ρίξουν φέτος τα βαζελάκια, που νομίζουν ότι μας έχουν...
Θα το ξαναπώ: Επιτέλους τέρμα στον ΠΑΟΚ. Επιτέλους!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 07 Ιούλ 2016, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό μονίμως...logios έγραψε:Είναι εριστικός, δεν παραθέτει άποψη.
SM-G935F
- Duke_Rolson
δηλαδή για τον ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ μέτριο Κρέσπο, στην έπεσε κανένας?ace79grpaok έγραψε:δηλαδή όταν έρχεται κάποιος πρέπει να τον βγαζουμε υπερπαικταρα αλλιώς θα τρώμε πέσιμο στο φόρουμ ,οκ I got it