Μην εισαι σιγουρος...ετσι λεγαμε και προχθες και απο χθες μεχρι σημερα ακουγονται 2 "κλεισμενες" μεταγραφες.joshua έγραψε:Παντως με αυτον λογικα κλεινουν οι μεταγραφες για τον πρωτο γυρο με μονο τεραστιο ερωτηματικο τον στοπερ.Ελπιζω να μην το πληρωσουμε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Unpsofable78
παντως αν κλεισουν Brkic και Canas θα μιλαμε για τρομερη ενισχυση.Μακαρι να αποκτηθει και φορ και στοπερ παντως.Πιθανοτατα θα εχουμε το ποιοτικοτερο και πληρεστερο ροστερ της τελ 10ετιας μινιμουμ.
Φιλε, τερματοφύλακας που πριν απο τρία χρονια ήταν βασικός στην Εθνική Σερβίας και βασικός και Αναντικατάστατος στην Ουντινέζε που τότε πρωταγωνιστούσε παίρνουμε. Απλά ένας τραυματισμός τον πήγε κανά εξάμηνο πίσω και μετα τον στέλναν δανεικό να ξαναπάρει παιχνιδια. Αν ειναι απόλυτα υγιής ειναι, οχι μια αλλα δυο κλάσεις ανώτερος του Καρνέζη.....άρα και μια πάνω απο Γλυκό τουλαχιστονobanebane έγραψε:Στην ομαδα που εχει βασικο τον Καρνεζη δεν ειχε θεση.
Θεωρω τον Γλυκο καλυτερο του Καρνεζη γιαυτο το γραφω.
Σερβος ειναι θα τον ξερει ο Ιβιτς,αν οχι θα εχει ρωτησει.
Με τετοια σωματικα προσοντα πισω απο τον Καρνεζη;![]()
Προβληματιζομαι αλλα θα περιμενω να τον δω.

- paokmaniak
O σερβος θα παρει ευκολα την φανελα του βασικου απο τον γλυκο.....αν ο τελευταιος ειναι ακομη στο ροστερ 1 σεπτεμβρη
- Unpsofable78
eorptol έγραψε:Πάλι κοντό πήραμε προβληματίζομαι ωρε που πάμε. .....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- zarathustra79
Για τον canas το βιντεο δειχνει οτι είναι πολύ καλός στο να κόβει, αλλά δε μας δείχνει καθόλου τι μπορεί να κάνει με τη μπάλα στα πόδια. Μακάρι να είναι εξίσου καλός, αν είναι έτσι νομιζω οτι δε θα βγει καθολου απο την εντεκάδα.
Για τον brkic απο που προκύπτει οτι είναι καλός στις εξόδους; Δεν τον ξερω τον παικτη, ουτε παω να τον βγαλω αχρηστο, απλα ρωταω λογω αγνοιας αν υπαρχει προσωπικη αποψη ή απλά είναι μια υπόθεση λόγω ύψους (γιατι κ ο kresic ηταν λελεκας αλλα απο εξόδους άστο...).
Για τον brkic απο που προκύπτει οτι είναι καλός στις εξόδους; Δεν τον ξερω τον παικτη, ουτε παω να τον βγαλω αχρηστο, απλα ρωταω λογω αγνοιας αν υπαρχει προσωπικη αποψη ή απλά είναι μια υπόθεση λόγω ύψους (γιατι κ ο kresic ηταν λελεκας αλλα απο εξόδους άστο...).
Πολλοι προσπαθησαν κανεις δεν το καταφερε. Στα λογια ολοι καλυτεροι του ητανZamanFou έγραψε:O σερβος θα παρει ευκολα την φανελα του βασικου απο τον γλυκο.....αν ο τελευταιος ειναι ακομη στο ροστερ 1 σεπτεμβρη
Εκτιμηση μου ειναι..!Γκουερινο έγραψε:Πολλοι προσπαθησαν κανεις δεν το καταφερε. Στα λογια ολοι καλυτεροι του ητανZamanFou έγραψε:O σερβος θα παρει ευκολα την φανελα του βασικου απο τον γλυκο.....αν ο τελευταιος ειναι ακομη στο ροστερ 1 σεπτεμβρη
Ο σερβος εχει ολα τα φοντα και τις περγαμηνες να το κανει..Μενει να φανει μεσα στο γηπεδο και για το καλο του ΠΑΟΚ το ελπιζω

Ο πολυ έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος di Marzio ανέφερε οτι ο παιχτης ειναι απο χθες Θεσσαλονικη και θα αποκτηθεί κανονικά απο τον ΠΑΟΚ χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες, οχι δανεικός πάντως
http://gianlucadimarzio.com/news-cat/pa ... -la-firma/
http://gianlucadimarzio.com/news-cat/pa ... -la-firma/
omerta76 έγραψε:Φιλε, τερματοφύλακας που πριν απο τρία χρονια ήταν βασικός στην Εθνική Σερβίας και βασικός και Αναντικατάστατος στην Ουντινέζε που τότε πρωταγωνιστούσε παίρνουμε. Απλά ένας τραυματισμός τον πήγε κανά εξάμηνο πίσω και μετα τον στέλναν δανεικό να ξαναπάρει παιχνιδια. Αν ειναι απόλυτα υγιής ειναι, οχι μια αλλα δυο κλάσεις ανώτερος του Καρνέζη.....άρα και μια πάνω απο Γλυκό τουλαχιστονobanebane έγραψε:Στην ομαδα που εχει βασικο τον Καρνεζη δεν ειχε θεση.
Θεωρω τον Γλυκο καλυτερο του Καρνεζη γιαυτο το γραφω.
Σερβος ειναι θα τον ξερει ο Ιβιτς,αν οχι θα εχει ρωτησει.
Με τετοια σωματικα προσοντα πισω απο τον Καρνεζη;![]()
Προβληματιζομαι αλλα θα περιμενω να τον δω.![]()
![]()
Δε μου αρέσει αυτό που κάνουμε τώρα αλλά θα απαντήσω,ο παίχτης δείχνει καλά στοιχεία αλλά ρε φίλε πως είναι δυνατόν να είναι δύο κλάσεις ανώτερος από τον Καρνεζη και να παίζει ο Ελληνας;
Για να το τελειώσω, γνώμη μου είναι ότι παίρνουμε παίχτη που ψάχνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.
Δεν με χαλάει γιατί δεν είναι θέση που έχουμε τρανταχτό πρόβλημα,ο Γλυκός είναι αξιοπρεπεστατος.
Αυτό το γράφω για την περίπτωση που δεν πιάσει εχουμε παίχτη να καλύψει τη θέση.
Κι εγω το ελπιζω, μακαρι να αποδειξει οτι ειναι οχι μια αλλα 3 κλασεις ανωτερος απο τον Γλυκο. Αλλα μην ενθουσιαζομαστε τοσο πολυ. η θεση του τερματοφυλακα ειναι παραξενη. Και ο Ολσεν θεωρω οτι ειναι καλυτερος του Γλυκου και ο Χακομπο ηταν αλλα δεν τα καταφερανZamanFou έγραψε:Εκτιμηση μου ειναι..!Γκουερινο έγραψε:Πολλοι προσπαθησαν κανεις δεν το καταφερε. Στα λογια ολοι καλυτεροι του ητανZamanFou έγραψε:O σερβος θα παρει ευκολα την φανελα του βασικου απο τον γλυκο.....αν ο τελευταιος ειναι ακομη στο ροστερ 1 σεπτεμβρη
Ο σερβος εχει ολα τα φοντα και τις περγαμηνες να το κανει..Μενει να φανει μεσα στο γηπεδο και για το καλο του ΠΑΟΚ το ελπιζω
Γουστάρω που σε μια ακόμα μεταγραφή οι ΑΡΔ δεν είχαν ιδέα... Τι ακούγαμε και διαβάζαμε σήμερα; Ο Μπόϊκο ζήτησε να έρθει στον ΠΑΟΚ κλπ κλπ κλπ ενώ εμείς ήδη είχαμε φέρει άλλον. Βέβαια σήμερα δεν είναι η μέρα μου γιατί δεν τον ξέρω όπως και τον Κάνιας ούτε αυτόν τον τερματά... Εγώ γούσταρα Μπόϊκο με χίλια αλλά εφόσον προχωρήσαμε με άλλον θα τον δούμε στο χορτάρι... 

- Παλαιολόγος
αναρρωσε απο τοντ ραυματισμο που ειχε;
στο γκαζον ολα θα φανουν παιδες
παντως το σωμα το εχει
γι την θεση
στο γκαζον ολα θα φανουν παιδες
παντως το σωμα το εχει
γι την θεση
- ΑποστόληςΑ
O Γ. Μίνος είπε ότι ο Kάνιας θα είναι η 6η μεταγραφή. Ήδη το wiki υιοθέτησε την άποψή του.