Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αυτό ακριβώς. Το παραπάνω κείμενο το βρίσκω παράλογο. Ό,τι γράφουν έχουν βγει απο το μυαλό τους. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με την Εσπανιολ και εμείς δεν ξέρουμε τι εμπεριέχει η διαπραγμάτευση και ίσως ποτέ να μην μάθουμε. Το ίδιο έγινε και με τον Κρέσπο. Κανείς δεν ξέρει αν δώσαμε τα περιφημα 500 η 600 χιλιαρικά στην ομάδα που γράφανε οι μπαρούφες.

Πιστεύω μόνον το ότι έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη. Το παραπάνω είναι ρεπορτάζ του κώλου.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Καλός είναι αυτός ο Canas?
mitsogrande

Δημοσίευση από mitsogrande »

Τα βρήκαν στις 300.000 και ποσοστό μεταπώλησης διάβασα στο PNG
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ενα βιντεακι χαιλαιτ δε μπορεσε ν κανει ενας μανατζερ για κανιας
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

mitsogrande έγραψε:Τα βρήκαν στις 300.000 και ποσοστό μεταπώλησης διάβασα στο PNG
και αυτος το διαβασε στο φορουμ

καλα ειναι δημοσιογραφια ο png ελεος
mitsogrande

Δημοσίευση από mitsogrande »

che4 έγραψε:
mitsogrande έγραψε:Τα βρήκαν στις 300.000 και ποσοστό μεταπώλησης διάβασα στο PNG
και αυτος το διαβασε στο φορουμ

καλα ειναι δημοσιογραφια ο png ελεος
Και στο gazzeta το είδα οπότε μάλλον απο κάπου βγήκε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

pisakaipoupoula έγραψε:Καλός είναι αυτός ο Canas?
Τον έχω δει στη Αγγλία και είναι κανονικό 6άρι που παίζει γρήγορα και σωστά. Απλός και ουσιαστικός, ικανός να παίξει στους γρήγορους ρυθμους της Πριμέρα και Premier League. Δεν ξέρω τι θα κάνει σε μας, αλλά για να παίξεις στο κέντρο του γηπέδου στο επίπεδο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είσαι γρήγορος και κοντρολαρισμένος. Δεν είναι ευκολο να κάνει κάποιος τόσες πολλές συμμετοχές σε τέτοια πρωταθλήματα. Υπάρχει φυσικά ένα ερώτημα στο γιατί δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της Εσπανιόλ, αλλά ΟΚ πιθανον να θέλει να φέρει δικούς του παίκτες στον άξονα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

GAZZETTA
Επιβεβαίωσε και η Εσπανιόλ για Κάνιας
Μετά τον ΠΑΟΚ και η Εσπανιόλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για τον Χοσέ Κάνιας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ: Σταύρος Σουντουλίδης.

Το gazzetta.gr είχε αναφερθεί στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χοσέ Κάνιας και τώρα έρχεται η σειρά της Εσπανιόλ να επιβεβαιώσει την επιθυμία του Δικεφάλου του Βορρά για την αγορά του Ισπανού μεσοαμυντικού.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η αγορά του ποδοσφαιριστή αφού δεν θέλει να μπει στην διαδικασία ο Κάνιας να μείνει ελεύθερος αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να μπουν στην διεκδίκησή του και πιθανές άλλες ομάδες.

Άλλωστε ο Κάνιας είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν μείνει ελεύθερος είναι λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων, κάτι που το γνωρίζει καλά ο Λούμπος Μίχελ, και γι αυτό η κουβέντα με την ομάδα της Βαρκελώνης είναι για την αγορά του 29χρονου άσου.

Οι απαιτήσεις των Ισπανών ανέρχονται σε ένα ποσό των 300.000-400.000 ευρώ κι ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ. Η υπόθεση θα προχωρήσει μόλις υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων

Αρα μαλλον κλεινει ο παικτης!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

GiorgosAtha έγραψε:Τον Varela τον ρώτησε αν θέλει να πάει Qatar?
Πέρα του χαβαλέ... δεν ξέρω πως είναι στην προσωπική του ζωή αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι εντελώς μ@λάκας.
Δεν λέει κανείς να ξεπουλήσει ή να ενδώσει... αλλά θα μπορούσε άνετα να πει δώσε πχ. 1 εκ. και άλλο ένα 500αρι σε 2 δόσεις αν πετύχει συγκεριμένους στόχους (αριθμό εμφανίσεων).
Αυτό το "Θέλω 2 ακατέβατα και δεν συζητάω" είναι παντελώς μ@λακία -πόσο μάλλον για παίχτη που και θέλει να φύγει, και σε 6 μήνες τον χάνεις τσάμπα-. Αναγκάζεις τον άλλον να είναι και αυτός το ίδιο σκληρός "Σου δίνω 700 και άντε και γ@μησου... αλλιώς στον παίρνω τσάμπα τον χειμώνα".
Χώρια που κάνεις κακό όνομα σε αυτούς που σε βλέπουν σαν "σκαλί" για το παραπάνω βήμα.

Εγώ προσωπικά θα του το έκανα αυτό με την photo στην παρουσίαση... αν όχι κ*λοδάκτυλο, σίγουρα θα έπεφτε μπιχτή στο σχόλιο.
Ή θα τον υπέγραφα Ιανουάριο και θα έβγαινα επίσημα και θα του έλεγα "Σου έδινα 700 χιλ. το καλοκαίρι και ήθελες 2 εκ.? Δίνω 2 χιλιάρικα να τον πάρω από τώρα. Το δέχεσαι ή τα χάνεις και αυτά?".
Κάτι τέτοιοι τύποι που νομίζουν ότι γ@μανε και δέρνουν επειδή κάνουν ότι γουστάρουν στο "χωριό" τους τέτοια αντιμετώπιση θέλουν.
το θεμα ειναι οτι ο μπεκαλι μπορει να βρει προσφορα απο αλλου (καλη ωρα οπως τωρα απο το καταρ) και να σε κουνησει αυτο το κ@λοδαχτυλο...οπως επισης και ο βαρελα 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο του καλλιστα θα ειναι πολυ πιο περιζητητος οποτε παλι εμεις θα φαμε το κ@λοδαχτυλο...

πιστευω απλα οτι ο μπεκαλι εκνευριστηκε με τη χαμηλη προσφορα μας...με προσφορα στο μυριο (με δυνατοτητα ανεβασματος αλλα 200-300 χιλιαρικα) θα καθοταν να συζητησει χωρις να κελαηδαει...ε οταν τον πας με προταση που δεν πιστευω οτι υπερβαινει το 600αρι θα μουγκριζει σαν σκυλος που ειναι ;)

τελος παντων να δουμε και αυτη την υποθεση πως θα καταληξει...

αυτον τον ισπανο χαφ ρε γαμωτο σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν τον θυμαμαι καθολου στη σουονσι :evil:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Δεν τον ξέρω τον παίκτη ψέμματα δεν θα πω... Ολόκληρο ματς δεν έχω χρόνο να δω λόγω δουλειάς άρα δεν έχω καμιά άποψη για τον παίκτη... Από όλες τις μπαρούφες των ΑΡΔ με έδωσαν να καταλάβω ότι είναι ένας σύγχρονος Βιτόλο που ανασταλτικά κάνει τα πάντα αλλά μόλις περάσει το κέντρο......... :cry:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

να ρωτησω κατι; με τον αρνεσεν περσι τις μεταγραφες τις μαθαιναμε μονο οταν κλειναν
φετος τι καινουριο χουι ειναι αυτο; οι διαρροες πανε συννεφο!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

john4serres έγραψε:Ρομαν
Αντονις και Σαββιδης έχουν κοπεί.

Κανένα αντάλλαγμα γιατί δεν δίνουμε; Είτε στην στεαουα είτε στην εσπανιολ.

Ο Σαββίδης είναι τραυματίας, είχε σπάσει το δάχτυλό του στη Σλοβακία και θέλει καναδυό μήνες ακόμα να επανέλθει.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Sera... και να βρει προσφορά πρέπει και ο ίδιος ο παίχτης να δεχτεί να πάει εκεί. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Δηλαδή αν του κάνει προσφορά μια ομάδα από τα Fiji... θα πρέπει ο Varela να πάει είτε του αρέσει είτε όχι? Γι αυτό μιλήσαμε με τον παίχτη πρώτα.
Από εκεί και πέρα αν πάει στο Qatar... καλά να περάσει... απλά αποδεικνύει ότι δεν έχει περαιτέρω φιλοδοξίες.

Επίσης για αυτό κάνεις μια προφορική συμφωνία με τον παίχτη από πριν για να μην τον χάσεις μόλις μπει στο τελευταίο εξάμηνο. Ακόμα ακόμα τον βάζεις -αν δέχεται- να υπογράψει συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ από 1/1/17. Όπως έγινε με Lucas αν θυμάσαι. ;)

Όσο για τα λεφτά? Μια χαρά ήταν τα 700 -αφού μπορούν εύκολα να γίνουν 1 εκ.-... δηλαδή πόσο να πληρώσεις για έναν παίχτη ετών 29 και μισό, που μπορείς να τον υπογράψεις τσάμπα τον Γενάρη?

Μια χαρά μ@λάκας είναι ο Μπακάλης λοιπόν.
Εμείς αντίθετα μια χαρά και σωστά κινηθήκαμε ασχέτως αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Στα Φίτζι εγώ πάντως πήγαινα αμα μου βρισκανε προσφορά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Διεψευσε ο ιδιος ο Βαρελα οτι εχει προταση απο το Καταρ.

Επισης εχουμε σαν δεδομενο οτι τις τελευταιες μερες δεν κανει καν προπονησεις με την Steaua

Aπο PAOK24
Τέλος, αυτός που τονίζεται είναι ότι ο Βαρέλα εκτός του ότι δεν έπαιξε στο χθεσινό φιλικό της Στεάουα με τη Ναϊμέγκεν, δεν ήταν καν στο γήπεδο αλλά έμεινε στο ξενοδοχείο, ενώ δε συμμετείχε καθόλου στη σημερινή προπόνηση...

Απο INPAOK
Διαψεύδει ο Βαρέλα!

Νωρίτερα σημειώσαμε στο INPAOK ότι στη Ρουμανία ορισμένα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ομάδα από το Κατάρ ενδιαφέρεται για τον Φερνάντο Βαρέλα.

Υπάρχουν μάλιστα και δηλώσεις του προέδρου της ρουμανικής ομάδας, του Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος δήλωσε στο ρουμανικό σάιτ «gsp.ro» ότι: «Αυτοί από το Κατάρ δίνουν 1,5 εκ. ευρώ για τον Βαρέλα, εμείς ζητάμε 2 εκ. ευρώ, οπότε είμαστε κοντά στο να τα βρούμε».

Το INPAOK επικοινώνησε με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος διέψευσε ότι υπάρχει πρόταση από το Κατάρ!!!

Αναλυτικά είπε:

«Είναι ψέματα αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας για Κατάρ. Εγώ δεν έχω καμία πρόταση από εκεί. Τα πράγματα με το θέμα της μεταγραφής μου παραμένουν στάσιμα. Είναι όπως τα ξέρετε εδώ και καιρό. Κι εγώ περιμένω εξελίξεις…».
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”