Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- ΑποστόληςΑ
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Πατάει περιοχή όμως.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο Σιαμπανης μεγαλο παλτο μου φανηκε.Ουτε ενα γκολ δεν μπορει να βαλει
-
αρκετα πιο στεγνος μου φανηκε ο φακ παντως σε σχεση με πως τον θυμαμαι....
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα ήταν λίγο μόνο χειρότερος του Κίτσιου.T.H.E.O.S έγραψε:Ο Maτος θα διεκδικησει θεση;
Εντάξει σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν υστερήσαντες και πως θα μπορουσε άλλωστε.
Καλύτεροι πάντως Φακ και Λέο στο πρώτο και Ζάιρο Μάτος στο δεύτερο.
Αυτος πάντως που με εντυπωσιασε είναι ο Γιαννούλης.
Δεν μπορουν να βγουν συμπερασματα αλλά ειδα μια ομάδα που προσπάθησε και κατάφερε να βγάλει πολλους αυτοματισμούς.
Καλύτεροι πάντως Φακ και Λέο στο πρώτο και Ζάιρο Μάτος στο δεύτερο.
Αυτος πάντως που με εντυπωσιασε είναι ο Γιαννούλης.
Δεν μπορουν να βγουν συμπερασματα αλλά ειδα μια ομάδα που προσπάθησε και κατάφερε να βγάλει πολλους αυτοματισμούς.
Καποιοι βαζελοι γραφουν οτι ο ΠΑΟΚ ηταν φρεσκος κατι που δεν επρεπε τετοια περιοδο,εγω θα τους πω οτι ο ΠΑΟΚ εχει νιατα κουφαλες,οχι παλαιμαχους και πρωην ποδοσφαιριστες.
Ο ανταγωνισμος στην ομαδα ειναι πολυ μεγαλος,κανει μπαμ απο χιλιομετρα.
Υ.Γ Εβλεπα τα ακραια μπακ του βαζελου και της ΑΕΚ,ουτε ενας δεν ειχε θεση στον ΠΑΟΚ.
Ο Σκονδρας ανετα ειναι καλυτερος απο ολα τα μπακ τους.
Ο ανταγωνισμος στην ομαδα ειναι πολυ μεγαλος,κανει μπαμ απο χιλιομετρα.
Υ.Γ Εβλεπα τα ακραια μπακ του βαζελου και της ΑΕΚ,ουτε ενας δεν ειχε θεση στον ΠΑΟΚ.
Ο Σκονδρας ανετα ειναι καλυτερος απο ολα τα μπακ τους.
Ksenitemenos4 έγραψε:αρκετα πιο στεγνος μου φανηκε ο φακ παντως σε σχεση με πως τον θυμαμαι....
Γυρω στο 30' του βγηκε η γλωσσα,φανηκε πολυ ορεξατος ομως,ειχαν δικιο τα ρεπορταζ τελικα.
Εμένα 2 δεν μου άρεσαν, γιατί είδα τα ίδια λάθη με πέρυσι... Τεσπα. Ελπίζω να τα είδαν αυτοί που πρέπει.
SM-G935F
SM-G935F
14-0,το σκορ εληξε οσο επρεπε για να αποδειχθει οτι η ομαδα δουλευει.Και λιγα μπηκαν αν δει κανεις και τις ευκαιριες που χαθηκαν. Οπως τονισε καποιος παραπανω, ολοι οι παικτες φαινονταν κανονικοι και το οτι ξεχωρισαν ολοι ανεξαρτητως ονοματος ειναι σημαντικο για την ομαδα.Αυτο κραταω εγω απτο σημερινο.
Α και οσον αφορα τον βαζελο, μιλαμε περι αθλου να μην μπορεις να βαλεις πανω απο 6-7 σε αυτη την ομαδα.Παλι απτον καναπε θα παρακολουθουν Europa μου φαινεται και τον στραματσονι δεν τον βλεπω να μενει μεχρι αυγουστο

Α και οσον αφορα τον βαζελο, μιλαμε περι αθλου να μην μπορεις να βαλεις πανω απο 6-7 σε αυτη την ομαδα.Παλι απτον καναπε θα παρακολουθουν Europa μου φαινεται και τον στραματσονι δεν τον βλεπω να μενει μεχρι αυγουστο

Παίζει για να πάρει μεταγραφή στην Μποκα Λολobanebane έγραψε:Ksenitemenos4 έγραψε:αρκετα πιο στεγνος μου φανηκε ο φακ παντως σε σχεση με πως τον θυμαμαι....
Γυρω στο 30' του βγηκε η γλωσσα,φανηκε πολυ ορεξατος ομως,ειχαν δικιο τα ρεπορταζ τελικα.
SM-G935F
simba έγραψε:Ντιντακ κ μεστο καλοι ειναι, υπερβαλλεις
Ο Ντιντακ ειναι μετριοτατο μπακ,ο Μεστο ειναι λιγο καλυτερος.
- paokovios1974
Ενα τσακαλακι να βρει την αναλυση που εγινε στα σαιτ για το βαζελο με την μπυραρια και να το ποσταρει εδω για να γελαμε 10 χρονια.
Κιτσιου, Μαλε λογικα..pilotos έγραψε:Εμένα 2 δεν μου άρεσαν, γιατί είδα τα ίδια λάθη με πέρυσι... Τεσπα. Ελπίζω να τα είδαν αυτοί που πρέπει.
Αν μπορούμε να μιλησουμε για "υστερησαντες", ανετα μπαινει κ ο Γκαρι παντως..
Υ.Γ. μπανε, αποσα ειδα περσι, ο ντιντακ μου φανηκε λιγο καλύτερος επιθετικά απο λεοβατς (σεντρες μπορεί ο λεο να υπερτερει) και λιγο χειρότερος αμυντικα..Βεβαια ο Λεο ταλαιπωρήθηκε πολυ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 06 Ιούλ 2016, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
3-4 φορες πιεστηκαν τα σεντερ μπακ μας και ψιλοπανικοβληθηκαν ιδιως ο μαλεζας ειχε κακιστη εικονα...αυτο με τρομαζει περισσοτερο απο τα σημερινα αλλα θα περιμενουμε το σαββατο για πιο ασφαλη συμπερασματα...κατα τα αλλα καλυτερα να μην πουμε πολλα πολλα για το ματς και να προχωρησουμε με χαμηλα τη μπαλα...