5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Δημοσίευση από nothu »

Τώρα σοβαρα κραζετε τον παίχτη για κάτι που είχε βγάλει βρώμα ο Μπεκαλι; Και στην τελική δικαίωμα του είναι να πάει οπου θέλει. Την καριέρα του θα κοιτάξει, γιατί πρεπει να βιαστεί;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σωστο βεβαια ποδοσφαιρικα φαινεται λαθος επιλογη να μην παει
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Η λογική λέει οτι η Στεάουα παιζει ίδιο ποδόσφαιρο με μας, κατοχή και η άμυνα ψηλά. Οποτε αν είχε προβλήματα σε μας το ίδιο θα γινόταν κι εκεί.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Dimg4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:απο που και ως που ειναι φανταστικη λυση για καποιον να παει να παιξει στη ρουμανια??για ονομα του θεου δεν σκεφτεται ο αθλητης οπως ο οπαδος...για μενα ειναι απολυτα φυσιολογικο να μη θελει να παει...

τις ιδιες παπαριες ακουγα και για το σαμπο που δε γουσταρε ρουμανιες και ισραηλ και αλλα τετοια...τωρα το παιδι εχει τη δυνατοτητα να παιξει σε ενα πρωταθλημα (εφοσον ολοκληρωθει το ντηλ με τη μποχουμ) που απο οργανωση και υγεια ειναι 5 σκαλοπατια πανω...και με μια καλη χρονια μπορει μετα να κανει και το βημα παραπανω στην καριερα του...
Απο που κι ως που? Για την Στεαουα μιλαμε, οχι για τον εργοτελης. Ας κατσει τοτε να ξεκουραζεται. Καλα λες, τετοιου ειδους μυαλα δεν εχουν τα απαραιτητα για προκλησεις. Ξανθη νιονιος αρης ειναι επομενοι σταθμοι. Ο δανεισμος θελει κοτσια, οποιος τον αντεχει παει και επιστρεφει καλυτερος.
και τι παει να πει δηλαδη ειναι η στεαουα?τον ρωτας τον αλλον αν θελει να παει σε μια χωρα τελειως υποβαθμισμενη ή σε ενα πρωταθλημα επιπεδου και οργανωσης χειροτερου απο την σουπερ λιγκ?

μια χαρα θα βρει ο παιχτης καλυτερο μερος για να παει οπως φαινεται να βρηκε και ο σαμπο...οπως λεει και ο τζον μακαρι ολους μας τους παιχτες να μπορουσαμε να τους στελνουμε στη 2η γερμανιας ή σε πορτογαλιες ή σε οποιεσδηποτε τελος παντων προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Παντως η Ρουμανια σαν ζωη και.ειδικα στο Βουκουρεστι η ζωη ειναι ισως καλυτερη απο Ελλαδα. Και με μισθο Ελλαδας θα ηταν βασιλιας....

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άρα να μην πάει κάπου να δουλέψει τις αδυναμίες του και να πάει κάπου που τον βολεύει;

Άλλη νοοτροπία αποκτάς σε ομάδες-πρωταγωνιστές και άλλες παραστάσεις..

Αν τον δω να καταλήγει σε κάνα χωριό της Ελλάδας,θα στεναχωρηθώ πολύ.

Όχι για τα λεφτά στην Στεάουα εννοείται.Δεν είναι δικά μου άλλωστε.Αλλά για την νοοτροπία και τις προσδοκίες του παίκτη.

Μου κάνει εντύπωση που σε αυτή την περίπτωση (Πούγγουρας ή Χατζη) δεν έχω δει την νοοτροπία "να στηρίξουμε Πούγγουρα που είναι από τις ακαδημίες και δικό μας παιδί".Μάλλον όποτε μας βολεύει το χρησιμοποιούμε αυτό το επιχείρημα ανάλογα με τις συμπάθειες μας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σερα αναφερεσαι στο βουκουρεστι ως υποβαθμισμενη??
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Kostomanolis έγραψε:Παντως η Ρουμανια σαν ζωη και.ειδικα στο Βουκουρεστι η ζωη ειναι ισως καλυτερη απο Ελλαδα. Και με μισθο Ελλαδας θα ηταν βασιλιας....

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
οχι ισως...10 φορες καλυτερα απο ελλαδα ειναι
καμια σχεση με αυτο που εχει ομεσος ελληνας στο μυαλο του
οιμεγαλες πολεις της ρουμανιας ειναι απιστευτες και σε ομορφια και σε ζωη
... ετσι δεν ειναι κουρδος?
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μου ελεγε φιλος μου οτι internet εχει 300 mpbs... 25 euros σταθερο, κινητο, δορυφορικη tv και ιντερνετ...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

desperando έγραψε:
Kostomanolis έγραψε:Παντως η Ρουμανια σαν ζωη και.ειδικα στο Βουκουρεστι η ζωη ειναι ισως καλυτερη απο Ελλαδα. Και με μισθο Ελλαδας θα ηταν βασιλιας....

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
οχι ισως...10 φορες καλυτερα απο ελλαδα ειναι
καμια σχεση με αυτο που εχει ομεσος ελληνας στο μυαλο του
οιμεγαλες πολεις της ρουμανιας ειναι απιστευτες και σε ομορφια και σε ζωη
... ετσι δεν ειναι κουρδος?
Που με θυμήθηκες Ντέσπε; :-) από μεγάλα αστικά κέντρα δεν ξέρω, αλλά από μικρά, η ζωή είναι αρκετά χαριτωμένη (από τέτοιο γράφω τώρα), κάθε χώρα έχει τα ωραία της βέβαια.. Ο Χατζή ίσως περιμένει κάτι καλύτερο από προορισμό δανεισμού, ας του δώσουμε κάποιο ελαφρυντικό..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Odi έγραψε:Άρα να μην πάει κάπου να δουλέψει τις αδυναμίες του και να πάει κάπου που τον βολεύει;

Όχι για τα λεφτά στην Στεάουα εννοείται.Δεν είναι δικά μου άλλωστε.Αλλά για την νοοτροπία και τις προσδοκίες του παίκτη.

Μου κάνει εντύπωση που σε αυτή την περίπτωση (Πούγγουρας ή Χατζη) δεν έχω δει την νοοτροπία "να στηρίξουμε Πούγγουρα που είναι από τις ακαδημίες και δικό μας παιδί".Μάλλον όποτε μας βολεύει το χρησιμοποιούμε αυτό το επιχείρημα ανάλογα με τις συμπάθειες μας.
Εννοειται, συμφωνω με οσα λες στην αρχη!

Με το τελευταίο διαφωνω. Δν ειδα τετοια διαθεση γενικα..Προσωπικα τουλάχιστον, διαφωνησα με τις υπερβολες π γραφτηκαν γ τον παικτη..Τωρα αν πιστευω τον παικτη περισσοτερο απο Μαλεζα- Πουγγου κ θα ηθελα να του δοθει μια κανονικη ευκαιρια να βελτιωθει ως επενδυση ειναι αλλο.

Και εννοείται στηριζουμε Πουγγου!
Σιγουρα, δίπλα σε βαρελα,τζαβε κ μεσα απο υψηλού επιπέδου προπονησεις, θα βελτιωθεί κ θα αποκτήσει εμπειρίες, αλλα θαρρω πως αυτο δε φτανει. Χρειαζεται κ αλλο ψησιμο με αρκετα ματς γτ εδειξε ελλείψεις..
;)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ χάιδεμα για παίκτη που δεν έδωσε τίποτα. Όσο ειναι εκτός ομάδας από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, είναι και για μένα εκτός ομάδας. Αυτό πάει σε όλους. Άλλες ομάδες δανείζουν τόσο γρήγορα και σε εμάς γίνονται όλα σίριαλ. Εδώ κοντέψαμε να χάσουμε παίκτη που κάνει τη διαφορά στο σωματείο (Βαρέλα) και ψάχνουμε για κομψές εκφράσεις και να δούμε τι είναι καλύτερο για το παιδί. Όταν το κάθε παιδί θα έχει δώσει στην ομάδα, όπως είχε κάνει ο Βιεϊρίνια ή ο Μακ, τότε θα ενδιαφερθώ για το παιδί. Μακάρι να γίνουμε λίγο πιο άκομψο σωματείο και αυτή είναι η δική μου ευχή. Πολύ χάδι έχει πέσει από την εποχή του συνδικαλιστή των ποδοσφαιριστών Ζαγοράκη. Ευτυχώς ο Μίχελ βλέπω είναι πιο σκληρός και επιτέλους βλέπω να μαλώνουμε με έναν παικτη (Σάμπο). Άντε γιατί οι μάνατζερ αλωνίζουν.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Με τον Σαμπο μάλωσες γιατί δε σε νοιάζει. Ειναι καμμενο χαρτί. Με Χατζη δε θες να μαλώσεις γιατί λογικά τον θές για του χρόνου, εφόσον ο δανεισμός πάει καλά.

Και εγώ προτιμώ να πάει ο παίκτης σε προηγμένο πρωτάθλημα και όχι Ρουμανία γιατί θα βελτιωθεί περισσότερο ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Η κουβέντα για το κατά πόσο η Ρουμανία είναι καλή χώρα να ζεις ή όχι είναι πολύ προσωπική. Επειδη κάνει για μένα κάτι, δεν πρέπει να κάνει και για εσένα απαραίτητα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τιμισοαρα και κραιοβα παντως απιστευτες πολεις
τα χωρια τους μια μικρη καταθλυψη την εχουν παντως ειδικα τον χειμωνα και μετα την δυση του ηλιου.
τελος τα οφ τοπικ
απλα ειναι αδικο για μια τοσο ομορφη χωρα να υπαρχουντοσο ασχημες αποψεις
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

simba έγραψε:
Odi έγραψε:Άρα να μην πάει κάπου να δουλέψει τις αδυναμίες του και να πάει κάπου που τον βολεύει;

Εννοειται, συμφωνω με οσα λες στην αρχη!

Με το τελευταίο διαφωνω. Δν ειδα τετοια διαθεση γενικα..Προσωπικα τουλάχιστον, διαφωνησα με τις υπερβολες π γραφτηκαν γ τον παικτη..Τωρα αν πιστευω τον παικτη περισσοτερο απο Μαλεζα- Πουγγου κ θα ηθελα να του δοθει μια κανονικη ευκαιρια να βελτιωθει ως επενδυση ειναι αλλο.

Και εννοείται στηριζουμε Πουγγου!
Σιγουρα, δίπλα σε βαρελα,τζαβε κ μεσα απο υψηλού επιπέδου προπονησεις, θα βελτιωθεί κ θα αποκτήσει εμπειρίες, αλλα θαρρω πως αυτο δε φτανει. Χρειαζεται κ αλλο ψησιμο με αρκετα ματς γτ εδειξε ελλείψεις..
;)
Το ίδιο λέμε. :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”