Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τωρα θελω να πω κι εγω την μ@λ@κια μου, αλλα η υποθεση εξάρι, δηλαδη αμυντικο χαφ, με αγχωνει πιο πολυ κι απ την αποκτηση ενος επιπλεον στοπερ. Αν μεινουμε στο 6 με Τσιμιροτ - Χαριση, ειναι σαν να εχουμε για κοφτες δυο απ τους εφτα νανους. Ο Τζιωλης δεν ειναι για ολοκληρα ματς, ουτε για σεζον 50 παιχνιδιων, που φιλοδοξουμε να κανουμε. Απ την αλλη, τον Σαχοφ που ειναι ψηλος, απ οσο τον ειδα στα βιντεακια δεν μου φανηκε να τον εβαζαν εξαρι στην Ντνιπρο, αλλα οχταρι, μην σου πω οτι τον ειδα να κινειται πολυ και στον χωρο του δεκαριου, ακομη και του σεντερ φορ. Δηλαδη τα βασικα μας εξαρια ξερουν τοπι, μπορουν να προωθουν παιχνιδι, αλλα η θεση του κοφτη χρειαζεται υψος. Γενικα νομιζω οτι εξακολουθουμε να ειμαστε κοντη ομαδα. Θα πεις τωρα και να ξερει και μπαλλα και ψηλος και δυνατος και με γρηγορη σκεψη, δεν μπορουμε ουτε για σαββατοκυριακο να τον φερουμε, οχι για μεταγραφη...
τελικά ο Λούκας θα κλείσει σε κάποια ομάδα με ένα ποσό κάπου στα 10-12εκ, δηλαδή για εμάς ένα ποσό 3-4εκ, πολύ καλό αν βάλουμε και το 1,5εκ που έδωσαν πέρσι για να τον πάρουν. Με αυτά τα χρήματα και με μία ενδεχόμενη πρόκριση στα πλέι-οφ του ch.l μπορούμε να κινηθούμε πολύ δυνατά τον αύγουστο, όταν θα έχουν πέσει και οι τιμές
παντως κακα τα ψεματα, οι μερες περνανε, και οσο δεν ανεβαινει και αυτη τη βδομαδα κανενας καινουργιος στην Ολλανδια, τοσο τρομαζει οσο να ναι η ιδεα οτι θα παραταχτουμε με Μαλεζα και Τζαβελα στα μπακ, και Τζιολη αμυντικο χαφ στα πρωτα ευρωπαικα