Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ

Δημοσίευση από bersekeros »

ABOLEYTOI έγραψε:Τη σούμα κανείς;
Από το 2024-25, αλλάζει το φορμάτ του Champions-League.

Αντί για 8 ομίλους των τεσσάρων ομάδων, αυξάνονται οι ομάδες από 32 σε 36 και αντί για 6 αγώνες, οι ομαδες θα δίνουν 10 αγώνες με 10 ισάριθμες διαφορετικές ομάδες και αυτό θα έχει σχέση / θα εξαρτάται από το ετήσιο ranking του κάθε συλλόγου. Αυτές οι 36 ομάδες θα είναι σε μία ενιαία λίγκα.

Οι 8 πρώτες θα πηγαίνουν αυτόματα στους 16. Οι επόμενες από τη θέση 9-24, θα παίζουν διπλούς αγώνες playoff, για να εξασφαλίσουν τις επόμενες 8 θέσεις (για τη φάση των 16).

Στους 16 και μετά ως έχει με διπλά παιχνίδια.

Στο Europa League σχεδιάζονται αντίστοιχες αλλαγές όπου ίσως και εκεί γίνουν 36 οι ομάδες στη φάση των ομίλων και οι ομάδες να δίνουν μίνιμουμ 8 αγώνες, αντί για 6.

Για το Conference το σκέφτονται για τις 36 ομάδες και ίσως κάνουν αντίστοιχες αλλαγές κι εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 19 Απρ 2021, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το Europa έχει 48 ομάδες στην φάση των ομίλων.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Είχε.

32 από φέτος

Γι αυτό το Conference δεν είναι τοοοσο χάλια
Γιατί θα έχει 16 ομάδες που θα έπαιζαν στο Europa μαζί με άλλες 16 που μόλις θα αποκλείονταν από αυτό
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

H απόφαση της UEFA για τις εξτρά 4 θέσεις στους Ομίλους του CL, μετά το 2024, είναι κουτί γραμμένη για τον κωλόγαυρο.Το ένα εισιτήριο θα πηγαίνει στον πρωταθλητή χώρας με το μεγαλύτερο Ομαδικό ράνκινγκ και ο οποίος δεν προκρίνεται απ΄ ευθείας από το πρωτάθλημά του. Μιλάμε δηλαδή για τον πρωταθλητή χώρας από την 11η θέση και κάτω της κατάταξης. Με τα σημερινά δεδομένα γαύρος, Βασιλεία, Σάλτσμπουργκ, Μπεσίκτας και ίσως Κοπεγχάγη παίζουν δυνατά σε αυτό το σενάριο της απευθείας πρόκρισης,
Για αυτό πρωταθλήτρια Ομάδα πρέπει να είναι η ΠΑΟΚΑΡΑ και ας έχει βαθμολογία στα τάρταρα.

Όσον αφορά στις επιπλέον θέσεις η UEFA αποφάσισε να δώσει μία επιπλέον θέση στην χώρα που βρίσκεται στην 5η θέση του ranking της, εν προκειμένω στη Γαλλία, και δύο εισιτήρια στους δύο συλλόγους με την υψηλότερη βαθμολογία από εκείνους που δεν έχουν προκριθεί αυτόματα στη φάση στους ομίλους του Champions League.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

One of the additional places will go to the club ranked third in the championship of the association in fifth position in the UEFA national association ranking. Another will be awarded to a domestic champion by extending from four to five the number of clubs qualifying via the so-called “Champions Path”.

The final two places will go to the clubs with the highest club coefficient over the last five years that have not qualified for the Champions League group stage but have qualified either for the Champions League qualification phase, the Europa League or the Europa Conference League.

Seaman έχω την εντύπωση πως έχεις λάθος για το ένα εισιτήριο
Τα Play-off του C.l δίνουν 6 εισιτήρια

2 από τους μη πρωταθλητές και 4 από το μονοπάτι των πρωταθλητών
Η διαφορά θα είναι πως από το μονοπάτι των πρωταθλητών θα προκριθούν 5 (7 εισιτήρια από τους προκριματικούς σύνολο)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ευχαριστώ bersekeros
είχα δει ένα σχετικό βίντεο του copa90 νομίζω ή του athletic
πόσο σημασία έχουν αυτά ενόψει κλειστής λίγκας;

Πάντως ο γαύρος πρέπει να έφαγε γερή γιούχα για να βάζει τον κούλη να κάνει δηλώσεις :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ABOLEYTOI έγραψε:ευχαριστώ bersekeros
είχα δει ένα σχετικό βίντεο του copa90 νομίζω ή του athletic
πόσο σημασία έχουν αυτά ενόψει κλειστής λίγκας;

Πάντως ο γαύρος πρέπει να έφαγε γερή γιούχα για να βάζει τον κούλη να κάνει δηλώσεις :lol: :lol: :lol:
Αυτή που πέθανε λες; :D

Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Doomlord4 έγραψε:One of the additional places will go to the club ranked third in the championship of the association in fifth position in the UEFA national association ranking. Another will be awarded to a domestic champion by extending from four to five the number of clubs qualifying via the so-called “Champions Path”.

The final two places will go to the clubs with the highest club coefficient over the last five years that have not qualified for the Champions League group stage but have qualified either for the Champions League qualification phase, the Europa League or the Europa Conference League.

Seaman έχω την εντύπωση πως έχεις λάθος για το ένα εισιτήριο
Τα Play-off του C.l δίνουν 6 εισιτήρια

2 από τους μη πρωταθλητές και 4 από το μονοπάτι των πρωταθλητών
Η διαφορά θα είναι πως από το μονοπάτι των πρωταθλητών θα προκριθούν 5 (7 εισιτήρια από τους προκριματικούς σύνολο)
Με την λογική ότι ξεκινά το 2024 προλαβαίνουμε να χτίσουμε βαθμολογία και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει από φέτος να γίνει πράξη το όραμα του Ιβάν για να μπούμε στην ευρωπαική 20δα ξεκινώντας από το conference να μαζεύουμε την παραμικρή ρόγα στην ευρωπαική βαθμολογία που θα μας φέρνει να διεκδικούμε την κατευθείαν πρόκριση στους ομίλους λόγω βαθμολογίας ή στην χειρότερη θα έχουμε πάντα βατό δρόμο για τους ομίλους και να μην εξαρτόμαστε από κανένα εγχώριο σενάριο.

ΥΓ. Πάρτε εκεί στην ΠΑΕ και τον Doom να σας τα εξηγήσει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Parolos έγραψε:Τελικά τζάμπα οι σελίδες ρε Doom.
Είμαστε ακόμα ζωντανοί! :D
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Αποκλείστηκε από το κύπελλο η πιο δυνατή στις ευρωβαθμολογίες ομάδα της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ
Σε συνδυασμό με την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα,σημαίνει πως μένει εκτός ευρώπης

Στο UEFA 5-year Club Ranking 2021-2022, ο ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσει από την 62η θέση με 18β. και τον περιμένει μόνο η κατηφόρα.
Ο Απόλλων Λεμεσσού θα ξεκινήσει από την 95η θέση με 12,5β
Μόλις μισό βαθμό (αλλά και 4 θέσεις) πιο πάνω από την ομάδα μας

99.ΠΑΟΚ_____12,000

Στις κληρώσεις όμως οι ομάδες θα μπουν με τους βαθμούς της φετινής χρονιάς
Κάτι που σημαίνει πως αν τα καταφέρουμε να βρεθούμε στα play-off της conference league οα είμαστε στους δυνατούς με 20β., και κάθε κυπριακή,στους αδύναμους (άρα και υποψήφιοι αντίπαλοι)

Η λογική λέει πως η Κύπρος θα κατρακυλήσει από την 15η θέση την επόμενη χρονιά
Αρκεί να μην τους ξαναβοηθήσουμε εμείς
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Doom λάθος δεν έχω, αλλά δεν ξέρω αν έγραψα και την πραγματικότητα. Σε σχετικό άρθρο του sport fm το διάβασα, αλλά δεν το έψαξα και περισσότερο. Αν γράφουν από το μυαλό τους... απλά τα μετέφερα και εγώ.
https://www.sport-fm.gr/article/Champio ... s/4174087/
Εντύπωση βέβαια μου κάνει ότι τα έγραψαν και πολλά άλλα ελληνικά μέσα στις 20/4, ενώ η ανακοίνωση της UEFA με αυτά που και εσύ αναφέρεις ήταν "κρεμασμένη" από τις 19/4.
Ή κάτι άλλαξε ή γράψανε μπαρούφες
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Doomlord4 έγραψε:Αποκλείστηκε από το κύπελλο η πιο δυνατή στις ευρωβαθμολογίες ομάδα της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ
Σε συνδυασμό με την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα,σημαίνει πως μένει εκτός ευρώπης

Στο UEFA 5-year Club Ranking 2021-2022, ο ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσει από την 62η θέση με 18β. και τον περιμένει μόνο η κατηφόρα.
Ο Απόλλων Λεμεσσού θα ξεκινήσει από την 95η θέση με 12,5β
Μόλις μισό βαθμό (αλλά και 4 θέσεις) πιο πάνω από την ομάδα μας

99.ΠΑΟΚ_____12,000

Στις κληρώσεις όμως οι ομάδες θα μπουν με τους βαθμούς της φετινής χρονιάς
Κάτι που σημαίνει πως αν τα καταφέρουμε να βρεθούμε στα play-off της conference league οα είμαστε στους δυνατούς με 20β., και κάθε κυπριακή,στους αδύναμους (άρα και υποψήφιοι αντίπαλοι)

Η λογική λέει πως η Κύπρος θα κατρακυλήσει από την 15η θέση την επόμενη χρονιά
Αρκεί να μην τους ξαναβοηθήσουμε εμείς
Με προβληματίζει πολύ η περίπτωση του σκουλικιού. Αν βγει Ευρώπη (που φαίνεται ότι θα βγει) και η απόφαση του CAS, όπως γράφεται, αφορά σε μεταγραφικό ετήσιο μπαν, μην μείνουμε με τρεις από τα προκριματικά...
Λογικά βέβαια αυτούς που έχει θα τους κρατήσει. Ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εμένα καθόλου!
Μου είναι τόσο ανυπόφοροι, που δεν τους θέλω με τίποτα σε ομίλους
Ο Συμπολίτης είναι ο βιασμός της λογικής
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

seaman έγραψε:Doom λάθος δεν έχω, αλλά δεν ξέρω αν έγραψα και την πραγματικότητα. Σε σχετικό άρθρο του sport fm το διάβασα, αλλά δεν το έψαξα και περισσότερο. Αν γράφουν από το μυαλό τους... απλά τα μετέφερα και εγώ.
https://www.sport-fm.gr/article/Champio ... s/4174087/
Εντύπωση βέβαια μου κάνει ότι τα έγραψαν και πολλά άλλα ελληνικά μέσα στις 20/4, ενώ η ανακοίνωση της UEFA με αυτά που και εσύ αναφέρεις ήταν "κρεμασμένη" από τις 19/4.
Ή κάτι άλλαξε ή γράψανε μπαρούφες
99% γράψανε μπαρούφες
1η φορά θα είναι;

Αυτό είναι από την Uefa και είναι σαφές

Another will be awarded to a domestic champion by extending from four to five the number of clubs qualifying via the so-called “Champions Path”.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Ετοιμαστείτε, πάρτε ποπκορν, καφέδες, σνακ, ότι άλλο προαιρείστε έρχεται σεντονάτο πολύ juicy υλικό :roll: ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”