Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tupac

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Tupac »

johnys999 έγραψε:Φέτος όσοι είναι αισιόδοξοι και ονειρεύονται Τσ.Λ. και πρωταθλήματα έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την αισιοδοξία τους χωρίς να χρειάζεται να τη δικαιολογήσουν. Αντίθετα, όσοι είναι απαισιόδοξοι και δεν βλέπουν αλλαγή επιπέδου παρά μόνο μια μικρή βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το περσινό χάλι πρέπει να δικαιολογούν και το τελευταίο και που γράφουν γιατί χαλάνε το κλίμα. Κι ακόμα κι αν δικαιολογούν όσα λένε πάλι υπάρχουν προσωπικές αντεγκλήσεις.
Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλας, Τζιώλης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Τζαλμά, Γκάρι, Κλάους. Κατά 90% αυτή είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να περάσει στα πλει οφ του Τσ.Λ. με τα σημερινά δεδομένα. Θα ήθελα από τους αισιόδοξους εκτός απ το να κράζουν τους επιφυλακτικούς να μας πούνε γιατί είναι αισιόδοξοι. Πού βλέπουν τη μεγάλη αναβάθμιση εκτός από το δεξί μπακ. Γιατί με μικρή απλά αναβάθμιση δεν περνάμε ούτε τον πρώτο γύρο μ όποιον και να κληρωθούμε.
+++(
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε:
desperando έγραψε:Δηλαδή φέτος είμαστε στο 0?
Καλά οκ
Μια επισκεψη σε οφθαλμιατρο δε θα εβλαπτε
Σορρυ λογο τηςπροκατάληψης μου δεν διαβασα την τελευταία σου πρόταση
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ace79grpaok έγραψε:
desperando έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Δηλαδή η σπαρτα πραγας και η Βιγιαρεάλ είναι τόσο ανυπερβλητα εμπόδια?εκτος απο την σίτυ και την σαχταρ όλες οι άλλες παίζονται αλλα αν δεν κανεις όνειρα και αν δεν κατακτήσεις κάποτε στόχους κλειστό το μαγαζί η γίνε Τρίπολη για να μην έχεις απαιτήσεις.
Ναι καλά τα λες
Ποια Πόρτο μωρέ
Ποια Ρομά
Ποια γκλαντμπαχ
Ποια Φενέρ
Ποια είναι δηλαδή η τέταρτη στην Πριμέρα

Τα θέλετε κάποιοι και τα λέτε αυτά
Επειδή με την έδωσες τωρα

Με την δεύτερη γερμανιας έφερες χ εδώ και κέρδισες εκεί ,αλλα ξέρω κατά λάθος έγινε
Την βιγιαρεαλ την είχες κερδίσει εδώ και είχες χάσει στις λεπτομέρειες εκεί αλλα τότε τα τρίτα είχαν
Την φιορεντινα την πήρες χ εκεί και αν δεν έκανε την μαλάκια ο Σπυρόπουλος θα κέρδιζες κιόλας αλλα ξέρω καταλαθος και αυτο .
Την φενερ την κέρδισες εδώ και έφερες χ εκεί αλλα ξέρω και εκεί καταλαθος
Άρα η είμαστε η ποιο κωλόφαρδη ομαδα στην Ευρώπη η Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο μέταλλο απ ότι νομίζεις ντεσπε .
Ρε φιλε δεν λεω οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει μεταλο
Αλλά όταν υπάρχει τέτοια μεγάλη διαφορά ποιότητας (γιατί υπαρχει) με κάποιους αντιπάλους το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται κατά ένα παρά πολύ μεγάλο ποσοστό από τον αντίπαλο και όχι από μένα.

Είναι το αντίστοιχο σαν να παίζουμε Κύπελλο πχ με την Λειβαδιά

Ότι και να κάνει η Χ Λειβαδιά αν ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ δεν εχει πρόβλημα...Έτσι είναι και με τα ευρωπαϊκά.

Φυσικά και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να Π ροκριθουμε αν δεν υπήρχε δεν θα κατεβαίναμε.

Αλλά δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει ο οποίος θα άλλαζε κατά πολύ τα ποσοστά για την πρόκριση
Γι αυτό τσάμπα σκατε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Sera4 έγραψε:
ειναι μια ευκαιρια που αν ολα πανε καλα θα σου παρουσιαζεται πιο συχνα και με καλυτερες προοπτικες...να μην ξεχναμε πως τοσα χρονια και δε φτασαμε σε σημειο να εχουμε καπαρωμενη ουτε τη δευτερη θεση καλα καλα...

εγιναν πολλα λαθη ολα αυτα τα χρονια (βασικα εγιναν οσα λαθη μπορουσαν να γινουν) αλλα και φετος θελω να πιστευω πως τα αφηνουμε πισω και κοιταμε μονο προς τα πανω και οχι παλι προς τα κατω...

η ομαδα θελει ποιοτικες πινελιες το διχως αλλο, κανεις δεν αμφιβαλει γι αυτο (ποσο μαλλον εγω που το λεω με καθε ευκαιρια) αλλα το τσου λου για φετος ειναι αλλο πραγμα...

θελουμε δε θελουμε καποια πραγματα θελουν λιγο παραπανω υπομονη, δε γινεται επειδη εγινε καθε πιθανον λαθος ολα αυτα τα χρονια να χαλαει η καλη φετινη προσπαθεια...κριμα ειναι...

εγω ξαναλεω με μια καλη πορεια στην ευρωπη (να προχωρησω 1-2 γυρους παρακατω απο τους ομιλους τουλαχιστον) και με κανονικο πρωταθλητισμο (και οχι οπως των προηγουμενων χρονων) θα ειμαι υπερευχαριστημενος...την κουπα βασικα εχω στο μυαλο αρκει να το επιτρεψουν και οι συνθηκες 8-)

οσον αφορα το τσου λου θελω να το παλεψω οσο το δυνατον πιο πληρης και οπου βγει...
Εγω τα γραψα αυτα
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

ace79grpaok έγραψε:
desperando έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Δηλαδή η σπαρτα πραγας και η Βιγιαρεάλ είναι τόσο ανυπερβλητα εμπόδια?εκτος απο την σίτυ και την σαχταρ όλες οι άλλες παίζονται αλλα αν δεν κανεις όνειρα και αν δεν κατακτήσεις κάποτε στόχους κλειστό το μαγαζί η γίνε Τρίπολη για να μην έχεις απαιτήσεις.
Ναι καλά τα λες
Ποια Πόρτο μωρέ
Ποια Ρομά
Ποια γκλαντμπαχ
Ποια Φενέρ
Ποια είναι δηλαδή η τέταρτη στην Πριμέρα

Τα θέλετε κάποιοι και τα λέτε αυτά
Επειδή με την έδωσες τωρα

Με την δεύτερη γερμανιας έφερες χ εδώ και κέρδισες εκεί ,αλλα ξέρω κατά λάθος έγινε
Την βιγιαρεαλ την είχες κερδίσει εδώ και είχες χάσει στις λεπτομέρειες εκεί αλλα τότε τα τρίτα είχαν
Την φιορεντινα την πήρες χ εκεί και αν δεν έκανε την μαλάκια ο Σπυρόπουλος θα κέρδιζες κιόλας αλλα ξέρω καταλαθος και αυτο .
Την φενερ την κέρδισες εδώ και έφερες χ εκεί αλλα ξέρω και εκεί καταλαθος
Άρα η είμαστε η ποιο κωλόφαρδη ομαδα στην Ευρώπη η Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο μέταλλο απ ότι νομίζεις ντεσπε .

Και έχασες από τον Λεβαδειακό της Γαλλίας και δεν μπορεσες να κερδίσεις σε 2 αγώνες την τριταθλήτρια του Αζερμπαϊτζαν. Δηλαδή τώρα αυτά είναι κριτήρια; Και στις δύο περιπττωσεις αποκλείστηκες απο την φάση των ομίλων. Θα έλεγα ναι, οτι έκατσε με την Ντόρτμουντ, αν η Ντόρτμουντ έπαιζε την πρόκριση της θα κερδίζαμε;
Την Βιγιαρεάλ και την Σπάρτα Πράγας τις βλέπουμε με το κυάλι, εδώ ο γαύρος θα αποκλειονταν λεω εγώ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τι ηθελες και το ειπες το τελευταιο?

Παλι της................θα γινει.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ας φτάσουμε μια φορά να παίξουμε σε ομίλους τσουλου με την Ντόρτμουντ, την Φενέρ και τη Βιγιαρεάλ, ας κουνηθεί το σεντόνι στην Τούμπα κι ας αποκλειστούμε.
Ας ξεφύγει μια φορά το Ευρωπαϊκό ταβάνι απο τους 32 του Γιουρόπα κι ας μην τους κερδίσουμε ρε παιδί μου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάλι δεν θα έχουμε παικτη να εκτελεί στημένα???
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχετε γαμηθεί στα off-topic, κόφτε το τώρα.

spyretto έγραψε:Το "'ηρεμα" που κολλάει; Με προκαλεί με ειρωνία και του απαντάω με ειρωνία. Οσο για την καριέρα του Καμπος είναι σε Μαρίτιμο, Κασίμπασα, Κονυασπόρ, σε μικρομεσαίες ομάδες της Τουρκίας και της Πορτογαλίας. Οταν κάνεις καριέρα σε ομάδες β' διαλογής και δεν κάνει ποτέ το αλμα στην καριέρα του, να μου επιτρέψεις να τον θεωρώ β διαλογής. Και αυτός, αλλά και ο Ολλανδός έχουν να παίξουν σε ομάδα σε τοπ επίπεδο πάνω από πενταετία.
Να με συγχωρείς επίσης που δεν θεωρώ τα πρωταθληματα Τουρκίας και Ουκρανίας τα ιδανικά πρωταθήματα από τα οποία μπορείς να φέρνεις παίκτες, και ειδικά τώρα που ο ΠΑΟΚ υποτίθεται βάζει "πινελιες" και δεν χτίζει κάτι από την αρχή.
Εχουμε κλείσει την πόρτα στην δυτική Ευρώπη και φέρνουμε παίκτες συνέχεια από πρωταθληματα όπου η φιλοδοξία των παικτών που παιζουν εκεί ταυτίζεται με τις χρηματικές απολαβές τους.
Για τα bold: Δείξε ανωτερότητα και μην απαντάς με ειρωνία. Μάθατε εδώ μέσα να πλακώνεστε και δεν μπορούμε να διαβάσουμε το πιο πολυσύχναστο topic σαν άνθρωποι.

Για τα υπόλοιπα: Στο 1-2 επί της Tottenham, με Γεωργιάδη βασικό κατεβήκαμε...που θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής στις Αριστόγατες! Είχε και assist(s?)..
Επίσης, φυσικά και θα κοιτάμε ποδοσφαιριστές που κοιτάνε το μπαγιόκο λίγο παραπάνω, γιατί αυτό μπορούμε να το παρέχουμε...ποιοτικό πρωτάθλημα δεν μπορούμε ακόμη να παρέχουμε! Γι'αυτό και δεν θα έρθει εύκολα εδώ ένα καλό Ιταλάκι 23 χρονών, ένας εξελίξιμος Ισπανός..καλά, Γερμανός ούτε για φωτογραφία στον Λευκό Πύργο...

Επίσης, αυτό το "γκέγκε" υφάκι σταμάτα το.

Odi έγραψε:Ποιο στόπερ θέλεις να σταματήσει τον Αγούερο,ποιο εξάρι να κλείσει τον Ντε Μπρούινε και ποιον φορ να κάνει πλάκα στον Κομπανί;
Ρε σατανά, έλεος... :twisted:

Sera4 έγραψε:το τσου λου δεν ειαν αυτοσκοπος...θα ηθελα να το παλεψω με οσο το δυνατον πιο γεματη φαρετρα αλλα δεν ειναι απο τους στοχους που θα κρινουν τη χρονια μας οκ...απο την αλλη αν με "καλες" κληρωσεις και μπολικη τυχη μπορεσει και γινει το θαυμα τα οφελη θα ειναι πολλαπλα...

αλλα για φετος θα ηθελα να δω τον ΠΑΟΚ να προχωραει και 1-2 γυρους παρακατω στο γιουροπα να μαζεψει ισως και κανα βαθμο παραπανω...θα εχει και αυτ τα οφελη του...

οσον αφορα στο πρωταθλημα αν δεν το παρω φετος θελω να ξεβρακωσω οσο το δυνατον παραπανω το συστημα...να εχω μια ομαδα που να αναγκαστει το συστημα να την κυνηγησει με ξεδιαντροπο τροπο...και τοτε θα ειναι και η καταδικη του...γιατι αλλο να εχω μια ομαδα να την παραδεχονται ολοι στην ελλαδα και αλλο να βολοδερνω καμια 10-15 βαθμος πισω απο βαζελοκουλα και να μαζευω κοντα στους μισους βαθμους απο τον πρωτο που λεει ο λογος...

Αυτό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Ας φτάσουμε μια φορά να παίξουμε σε ομίλους τσουλου με την Ντόρτμουντ, την Φενέρ και τη Βιγιαρεάλ, ας κουνηθεί το σεντόνι στην Τούμπα κι ας αποκλειστούμε.
Ας ξεφύγει μια φορά το Ευρωπαϊκό ταβάνι απο τους 32 του Γιουρόπα κι ας μην τους κερδίσουμε ρε παιδί μου.
Αχ εσύ, ανυπόμονο παιδί... :D :D

Θα γίνει κι αυτό, αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι... :pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Demir έγραψε:Πάλι δεν θα έχουμε παικτη να εκτελεί στημένα???
Μπίσεσβαρ, Μάτος, Τζάλμα απ τους νέους φτάνουν??? :D
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

RoMaN έγραψε:Έχετε γαμηθεί στα off-topic, κόφτε το τώρα.

Δεν ξέρω αν έχεις κάποιο πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή ή απλά ξετσουτσουνισες απότομα αλλά καλό είναι να προσέχεις τις εκφράσεις σου...και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις
Γιατί αν σου πει ο Χ τυχαίος εδώ μέσα ''κοφτο''
Θα επιστρέψει απο μπανια μετά τα προκριματικά
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Demir έγραψε:Πάλι δεν θα έχουμε παικτη να εκτελεί στημένα???
Μπισεσβαρ ςχει καλα στημενα
Εντάξει δεν είναι Λουκάς αλλά καλός ειναι

Υγ κάνα παπά ρε παιδια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

simba σε ποια σελιδα εχεις τα highlights του biseswar;
Βαριεμαι να ψαχνω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

johnys999 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
johnys999 έγραψε:Φέτος όσοι είναι αισιόδοξοι και ονειρεύονται Τσ.Λ. και πρωταθλήματα έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την αισιοδοξία τους χωρίς να χρειάζεται να τη δικαιολογήσουν. Αντίθετα, όσοι είναι απαισιόδοξοι και δεν βλέπουν αλλαγή επιπέδου παρά μόνο μια μικρή βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το περσινό χάλι πρέπει να δικαιολογούν και το τελευταίο και που γράφουν γιατί χαλάνε το κλίμα. Κι ακόμα κι αν δικαιολογούν όσα λένε πάλι υπάρχουν προσωπικές αντεγκλήσεις.
Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλας, Τζιώλης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Τζαλμά, Γκάρι, Κλάους. Κατά 90% αυτή είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να περάσει στα πλει οφ του Τσ.Λ. με τα σημερινά δεδομένα. Θα ήθελα από τους αισιόδοξους εκτός απ το να κράζουν τους επιφυλακτικούς να μας πούνε γιατί είναι αισιόδοξοι. Πού βλέπουν τη μεγάλη αναβάθμιση εκτός από το δεξί μπακ. Γιατί με μικρή απλά αναβάθμιση δεν περνάμε ούτε τον πρώτο γύρο μ όποιον και να κληρωθούμε.
ειμαι αισιοδοξος γιατι ο ΠΑΟΚ του Τασιοπουλου του Κολομπουρδα, του Ζαφειριου του Σιδηροπουλου του Βελλη (που μπορει να μην εχεις ακουστα ουτε τα ονοματα τους αλλα ηταν βασικοι) απεκλεισαν την Αρσεναλ του Σιμαν του Βιειρα του Ανελκα του Μπεργκαμ του Οφερμαρς (αυτους μαλλον τους εχεις ακουσει)
Και μαντεψε δεν μιλαμε για οποιαδηποτε Αρσεναλ αλλα για την καλυτερη Αρσεναλ των τελευταιων 30 χρονων η οποια εκανε ΝΤΑΜΠΛ στην αγγλια εκεινη την χρονια ο Βενγκερ βγηκε προπονητης της χρονιας και ο Μπεργκαμπ καλυτερος παικτης της πρεμιερ
Οταν λοιπον τα καταφερα τοτε δεν βλεπω ποιος μπορει να με αποκλεισει τωρα που εχω και πολυ πιο σοβαρη ομαδα....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Φίλε μου είμαι 46 χρονών, αν νομίζεις ότι κουβεντιάζεις με κανένα παιδάκι ξανασκέψου το. Κι εγώ δε μιλάω για ομάδα που κάνει ένα πυροτέχνημα και μετά εξαφανίζεται πάλι για 10 χρόνια. Μιλάω για σχεδιασμό ομάδας που εκτός από ανταγωνιστικότατα θα έχει διάρκεια και προοπτική. Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Οπότε άστο, μην ασχολείσαι με όσα γράφω
κι εγω ειμαι 48...η ερωτηση σου ηταν αν με αυτη την ομαδα μπορεις να προκριθεις φετος στους ομιλους οχι αν θα εχεις διαρκεια 10 χρονων. και αυτο ακριβως σου απαντησα. οχι μονο μπορω να προκριθω αλλα με ενα στοπερ ακομα αισθανομαι και φαβορι για τους ομιλους με οποιον κι αν κληρωθω
Αν δεν αντεχεις αισιοδοξες απαντησεις που διαφερουν απο το δικο σου σκεπτικο απλα μην ρωτας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”