5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
τσιριγώτης

Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σιμπα και μόνο που εκατσες κ έγραψες όλο αυτό ,κερδισες τον σεβασμό μου....
Κατά τα άλλα απορώ πώς από ταλενταρα κ στόπερ δεκαετίας,ο παίχτης βγήκε πιο λίγος κ από τον μαλεζα. Πραγματικά απορώ.
Μαλλον δεν θα είναι ένας από εμάς...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπα, Σταυρουπολίτηε είναι.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Βαρελά?
Μαλεζας
Τζαβελας
Κρεσπο
Χατζησαιας
Πουγγουρας

Αυτή είναι η σειρά των αμυντικών και μάλλον πιστεύει πως με κάποιον τραυματία θα ανέβει στη σειρά. Μπορεί να έχει αυτοπεποίθηση και όχι να σκέφτεται πως θα κάτσει στο συμβόλαιο του
μπορει ,ειναι και το πιθανοτερο αυτο που λες
gpap

Δημοσίευση από gpap »

20 Ιουλίου 2016, ώρα 21:46.

Χατζηισαΐα θα λέμε και θα κλαίμε.

Τάδη έφη gpap και θα ξαναποστάρω το post κατά τον Ιανουάριο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

το οτι εισαι πλεον 5η επιλογη πισω απο μαλεζα και πουγκουρα :o θα επρεπε να σε προβληματιζει πολυ

το οτι δεν θες να πας σε μια ομαδα που σε θελει και ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον ΠΑΟΚ,οπου θα εχεις την ευκαιρια να αποδειξεις στους προπονητες σου οτι εκαναν λαθος...αυτο προβληματιζει εμενα για το πως σκεφτεσαι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αραγε ο χατζη εχει τοσο πεισμα οσο εμεις που ανησυχουμε τι,πως,γιατι;;;

Αυτο κραταω εγω.
Τον πιστευω σαν παιχτη αλλα δε θεωρω πως ο ιβιτς θελει το κακο ενος νεου ταλαντουχου παιχτη.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Από τη στάση του, που επιμένει να μείνει, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να δώσει μάχη για να παίξει και να μη θέλει να πάει σε ένα μέτριο-κακό πρωτάθλημα... θέλω να πιστεύω ότι είναι δείγμα πεισματος και αποφασιστικότητας.
Όπως έγραψε κ το Μαύρο Χιόνι, δεν έχει και τίποτα μεγαθήρια μπροστά του.
Επίσης, ο Ίβιτς είναι υποχρεωμένος να αδειάσει το ροστερ. Εκ των πραγμάτων κάποιους πρέπει να "φάει". Δε σημαίνει δηλαδή ότι τον θεωρεί άχρηστο.
Και εκτιμώ ότι πιο ελκυστικός είναι για άλλες ομάδες ο ψηλός π.χ. απο τον Πουγγουρα, ως αντάλλαγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Τετ 20 Ιούλ 2016, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Ο χατζη πρεπει να καταλαβει οτι αυτο που γινεται τωρα ειναι επειδη τον πιστευουν στην παε και οχι επειδη ειναι χειροτερος του πουγκουρα η κατι τετοιο...εκ των πραγματων ακομα και ως τεταρτος να θεωρουνταν απο τον ιβιτς δεν θα επαιρνε παρα πολλα ματς φετος, κατι που χρειαζεται οσο τιποτα αλλο σε αυτη τη φαση της καριερας του...ο πουγκουρας απο.την αλλη και πεντε ματς να παρει θα τον βοηθησουν αρκετα, και μονο που θα ειναι στο ροστερ της πρωτης ομαδας μια χρονια με προπονητη που τον ξερει,θα του κανει μεγαλο καλο...ειναι σε τελειως αλλες φασεις στην καριερα τους και αυτο που κανει η παε εμενα μου αρεσει γιατι δειχνει οτι κοιταει μπροστα...μια σεζον με εγγυημενες αρκετες συμμετοχες στη στεαουα θα ηταν φοβερη, και προσωπικα το θεωρω λαθος αν δεν παει η εστω αν δεν φερει μια παρομοια προταση και προτιμησει να μεινει σαν 4-5 στοπερ η να παει σε κανα πανιωνιο για ενα χρονο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:το οτι εισαι πλεον 5η επιλογη πισω απο μαλεζα και πουγκουρα :o θα επρεπε να σε προβληματιζει πολυ

το οτι δεν θες να πας σε μια ομαδα που σε θελει και ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον ΠΑΟΚ,οπου θα εχεις την ευκαιρια να αποδειξεις στους προπονητες σου οτι εκαναν λαθος...αυτο προβληματιζει εμενα για το πως σκεφτεσαι
για τον πουγγουρα θεωρω πλεονέκτημα ότι ο Ίβιτς τον ξέρει σαν παίχη ...τανάκατα που λένε.

κατα τα άλλα, επαυξάνω.

πολύ πριν έρθει έλεγα ότι έχει ταλέντο και τον πιστεύω.

αλλά το ταλέντο μόνο του δεν έκανε χαϊρι ποτέ. θέλει δουλειά και σκληρές αποφάσεις. Απορώ πραγματικά γιατί δεν πηγε σε μια ομάδα όπως η Στεάουα Βουκουρεστίου...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν καεί ο ψηλός μόνο τα μυαλά του φταίνε. Στην ηλικία του πρέπει να παίζει βασικός. Τι να το κάνεις να είσαι στην πόλη σου και στην οικογένειά σου? Η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή διαρκεί λίγα χρόνια και πρέπει να κάνεις ότι περνάει από χέρι σου για αυτήν. Ας αράξει στην ομάδα αν γουστάρει, αλλά μην ακούσω τίποτα χαζά ότι τον έκαψε η ομάδα ή ο Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

@simba... αν βρήκες το σχόλιο μου χλευαστικό και θεώρησες ότι δεν πιστεύω και ειρωνεύομαι τον παίχτη έχεις μεγάλο θέμα. Ξαναδιάβασε το μπας και το καταλάβεις.
Ειρωνεύεσαι με το "κλαίω" αλλά αν σου πει κανείς κάτι κατευθείαν το γυρίζεις στο mode "κατατρεγμένος και αδικημένος Βασιλάκης Καϊλας του paokmania" και αρχίζεις τις μπηχτές και στους mods και σε άλλους συνομιλητές για προστασίες κτλ.
Δεν θέλω να μπω σε διάλογο γι αυτό μη κάτσεις να γράψεις κάνα βιβλίο πάλι... δεν έχουμε όλοι τον χρόνο σου και την όρεξη σου. Και δεν φταίνε οι υπόλοιποι να διαβάζουν 5 λεπτά ένα post.
Στην τελική βαρέθηκα τους wannabe ΤΔ-προπονητές-οικονομολόγους-προέδρους-κτλ. attention seekers που θεωρούν ότι μόνο αυτοί ξέρουν και πάντα μόνο η δικιά τους άποψη είναι η σωστή χωρίς να κρατάνε μια "πισινή". Ακόμα και αν κάποιες φορές συμφωνώ με αυτές τις απόψεις.
Το ότι γράφεις άρθρα ολόκληρα και επεξεργάζεσαι κάνα video δεν σε κάνει παραπάνω "ειδικό" από όλους εμάς ώστε να θεωρείς ότι όλοι-μαζί και με τους mods- ασχολούνται μαζί σου.
Ignore δεν σε κάνω για τον απλούστατο λόγο ότι θεωρώ ότι σε λογοκρίνω -έστω και μόνο στην δικιά μου οθόνη- και κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα μου.

ΥΣ.1 Αν ένας φίλος μου οικονομολόγος ήταν σε μια εταιρεία που δεν τον θεωρούσαν "έτοιμο" και τον είχαν να βγάζει φωτοτυπίες στην γραμματεία... δεχόταν πρόσκληση να πάει να δουλέψει για ένα χρόνο σε μια θυγατρική στο οικονομικό τμήμα ως assistant... και αυτός δεν την δεχόταν... ΔΕΝ θα τον έλεγα βλ@κα... Μ@ΛΑΚΑ θα τον έλεγα και στα μούτρα του γιατί πολύ απλά θέλω το καλό του πιστεύοντας ότι αυτός ο "δανεισμός" θα τον βοηθούσε ενώ αν μείνει απλά μου δείχνει ότι θέλει να πληρώνετε, να μην κάνει τίποτα και να λέει ότι απλά δουλεύει στην εν λόγο εταιρεία.
Κάνε τον παραλληλισμό με την περίπτωση Χ'ψηλέα και σε αυτά που έγραψα.
ΥΣ.2 Μην απαντήσεις... δεν θα το διαβάσω καν. Και δεν σου φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι.
ΥΣ.3 Μην αρχίσεις να ψάχνεις παλιότερα post... το τι έκανα/έγραφα στο παρελθόν είναι παρελθόν. Πλέον αποφάσισα να αλλάξω και νομίζω φαίνεται από τα γραπτά μου. Και να ξέφυγα κάποιες φορές, στα "καπάκια" προσπάθησα να λήξω την παρεξήγηση.
ΥΣ.4 Ζητώ συγνώμη από τους mods και το λήγω εδώ... έτσι και αλλιώς δεν έχω καμία όρεξη να το συνεχίσω.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

GiorgosAtha έγραψε: Στην τελική βαρέθηκα τους wannabe ΤΔ-προπονητές-οικονομολόγους-προέδρους-κτλ. attention seekers που θεωρούν ότι μόνο αυτοί ξέρουν και πάντα μόνο η δικιά τους άποψη είναι η σωστή χωρίς να κρατάνε μια "πισινή". Ακόμα και αν κάποιες φορές συμφωνώ με αυτές τις απόψεις.

ΥΣ.1 Αν ένας φίλος μου οικονομολόγος ήταν σε μια εταιρεία που δεν τον θεωρούσαν "έτοιμο" και τον είχαν να βγάζει φωτοτυπίες στην γραμματεία... δεχόταν πρόσκληση να πάει να δουλέψει για ένα χρόνο σε μια θυγατρική στο οικονομικό τμήμα ως assistant... και αυτός δεν την δεχόταν... ΔΕΝ θα τον έλεγα βλ@κα... Μ@ΛΑΚΑ θα τον έλεγα και στα μούτρα του γιατί πολύ απλά θέλω το καλό του πιστεύοντας ότι αυτός ο "δανεισμός" θα τον βοηθούσε ενώ αν μείνει απλά μου δείχνει ότι θέλει να πληρώνετε, να μην κάνει τίποτα και να λέει ότι απλά δουλεύει στην εν λόγο εταιρεία.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Υ/Γ. Εκφράζοντας τη συμπάθεια σας προς τον Χατζηισαια, που κι εγώ τον συμπαθώ, υποτιμάτε τον Πούγγουρα. Να είστε σίγουροι ότι θα σας διαψεύσει, δικαιώνοντας τον Ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

GiorgosAtha έγραψε:@simba................................ αν βρήκες το σχόλιο μου χλευαστικό και θεώρησες ότι δεν πιστεύω και ειρωνεύομαι τον παίχτη έχεις μεγάλο θέμα. Ξαναδιάβασε το μπας και το καταλάβεις...
...Δεν θέλω να μπω σε διάλογο γι αυτό μη κάτσεις να γράψεις κάνα βιβλίο πάλι... δεν έχουμε όλοι τον χρόνο σου και την όρεξη σου. Και δεν φταίνε οι υπόλοιποι να διαβάζουν 5 λεπτά ένα post.
Στην τελική βαρέθηκα τους wannabe ΤΔ-προπονητές-οικονομολόγους-προέδρους-κτλ. attention seekers που θεωρούν ότι μόνο αυτοί ξέρουν και πάντα μόνο η δικιά τους άποψη είναι η σωστή χωρίς να κρατάνε μια "πισινή". Ακόμα και αν κάποιες φορές συμφωνώ με αυτές τις απόψεις.
Το ότι γράφεις άρθρα ολόκληρα και επεξεργάζεσαι κάνα video δεν σε κάνει παραπάνω "ειδικό" από όλους εμάς ώστε να θεωρείς ότι όλοι-μαζί και με τους mods- ασχολούνται μαζί σου.
Ignore δεν σε κάνω, για τον απλούστατο λόγο ότι θεωρώ ότι σε λογοκρίνω - έστω και μόνο στην δικιά μου οθόνη - ...ακριβώς το ίδιο σκεπτικό έχουμε Γιώργο...και κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα μου.

ΥΣ.2 Μην απαντήσεις.......................δεν σου φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι.
ΥΣ.3 Μην αρχίσεις να ψάχνεις παλιότερα post... το τι έκανα/έγραφα στο παρελθόν είναι παρελθόν. Πλέον αποφάσισα να αλλάξω και νομίζω φαίνεται από τα γραπτά μου. Και να ξέφυγα κάποιες φορές, στα "καπάκια" προσπάθησα να λήξω την παρεξήγηση.
ΥΣ.4 Ζητώ συγνώμη από τους mods και το λήγω εδώ... έτσι και αλλιώς δεν έχω καμία όρεξη να το συνεχίσω.
Γιώργο, αν και θεωρώ τα περισσότερα απ όσα αναφέρεις σωστά και δίχως να θέλω να μπω σε ανούσιες και αχρείαστες αντιπαραθέσεις, το ότι δηλώνεις αυτό στο οποίο σχολιάζω με τα μπορντώ γράμματα αλλά επιπλέον και ότι αποφάσισες να αλλάξεις γράφοντας όπως γράφεις πλέον, δίχως να ξέρω τι γινόταν στο παρελθόν, προσωπικά εκτιμώ ότι σε κάνει ιδιαίτερα χρήσιμο για την άνοδο της ποιότητας του forum μας!!!

Οφείλω να σε συγχαρώ αδερφέ, υποκειμενικά μεν, αλλά προπάντων δίχως ίχνος κολακίας... :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

[quote="GiorgosAtha"

Αν ένας φίλος μου οικονομολόγος ήταν σε μια εταιρεία που δεν τον θεωρούσαν "έτοιμο" και τον είχαν να βγάζει φωτοτυπίες στην γραμματεία... δεχόταν πρόσκληση να πάει να δουλέψει για ένα χρόνο σε μια θυγατρική στο οικονομικό τμήμα ως assistant... και αυτός δεν την δεχόταν... ΔΕΝ θα τον έλεγα βλ@κα... Μ@ΛΑΚΑ θα τον έλεγα και στα μούτρα του γιατί πολύ απλά θέλω το καλό του πιστεύοντας ότι αυτός ο "δανεισμός" θα τον βοηθούσε ενώ αν μείνει απλά μου δείχνει ότι θέλει να πληρώνετε, να μην κάνει τίποτα και να λέει ότι απλά δουλεύει στην εν λόγο εταιρεία.
[/quote]
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!! 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Πραγματικά ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Χατζ πρέπει να είναι είτε ταλεντάρα και στόπερ 10ετίας, είτε άχρηστος και χειρότερος του Πούγγουρα. Οι χαρακτηρισμοί μας - αρνητικοί και θετικοί - δείχνουν για μια ακόμα φορά πόσο των άκρων είμαστε.

Η αλήθεια είναι στη μέση: ο Χατζ έχει προοπτικές, έχει όμως και αδυναμίες. Μπορεί άνετα να μαρκάρει τον χ Ιντέγε, θα ψάχνει όμως τον ψ Μπεργκ. Θα φανεί περισσότερο όταν είναι πυκνή η αμυντική γραμμή, θα κάνουν μπαμ οι αδυναμίες όταν ο αντίπαλος βγαίνει σε αντεπίθεση ή πιέζει ψηλά. Τον ήθελα να παίξει στα πλει οφ τα ξυλάγγουρα της κούλας, δεν τον ήθελα με το βάζελο. Για να δείτε το "αργός", δείτε τα παιχνίδια που έπαιξε. Με βάζελο (παραβλέπω τη λάθος πάσα) ακόμα και με νιόνιο εδώ, γίνονται φάσεις γιατί δεν προλαβαίνει.

Ο Μάλε δεν είναι γρήγορος, είναι χειρότερος στα ψηλά, έχει όμως σαφώς καλύτερες τοποθετήσεις καθώς και άνεση και σιγουριά στην πρώτη πάσα.

Για το δανεισμό, θα δώσω ένα δίκιο στον παίκτη. Πρώτα πρώτα δεν ξέρουμε τι του είπαν ή υποσχέθηκαν για να τον φέρουν εδώ. Δεύτερο θεωρώ δικαίωμά του να μη θέλει να πάει Ρουμανία (ακόμα κι αν είναι λάθος του) και φάουλ να είναι ο τελευταίος που μαθαίνει την πιθανότητα δανεισμού του με τον τρόπο που τη μαθαίνει. Από την άλλη θα θεωρήσω μ@λ@κία του και χοντρή να μην πάει κάπου δανεικός, δεδομένου ότι του έχει γίνει ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται για φέτος. Είναι πλέον και δική του ευθύνη (αφού δεν ήθελε Στεάουα) να βρει ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”