Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

το τσου λου δεν ειαν αυτοσκοπος...θα ηθελα να το παλεψω με οσο το δυνατον πιο γεματη φαρετρα αλλα δεν ειναι απο τους στοχους που θα κρινουν τη χρονια μας οκ...απο την αλλη αν με "καλες" κληρωσεις και μπολικη τυχη μπορεσει και γινει το θαυμα τα οφελη θα ειναι πολλαπλα...

αλλα για φετος θα ηθελα να δω τον ΠΑΟΚ να προχωραει και 1-2 γυρους παρακατω στο γιουροπα να μαζεψει ισως και κανα βαθμο παραπανω...θα εχει και αυτ τα οφελη του...

οσον αφορα στο πρωταθλημα αν δεν το παρω φετος θελω να ξεβρακωσω οσο το δυνατον παραπανω το συστημα...να εχω μια ομαδα που να αναγκαστει το συστημα να την κυνηγησει με ξεδιαντροπο τροπο...και τοτε θα ειναι και η καταδικη του...γιατι αλλο να εχω μια ομαδα να την παραδεχονται ολοι στην ελλαδα και αλλο να βολοδερνω καμια 10-15 βαθμος πισω απο βαζελοκουλα και να μαζευω κοντα στους μισους βαθμους απο τον πρωτο που λεει ο λογος...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Κι εγω συμφωνω με το λαθος της πρεμουρας των ομιλων φετος. Οι πιθανοτητες μας ειναι απειροελαχιστες και για να πεις οτι απλως τις αυξησες στις ελαχιστες πρεπει να δωσεις πολλα μα πολλα εκατομμύρια ευρω.

Στοχος πρεπει να ειναι να κανουμε ομαδα που θα ειναι καθε χρονο στη διεκδικηση των ομιλων ωστε να τους χτυπαμε καθε φορα και με περισσοτερες πιθανοτητες. Αυτο γενικα ειναι ενα το σημαντικότερο κατ εμε λαθος τακτικης που κανουμε επι σαββιδη
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

eorptol έγραψε:
spyretto έγραψε:Αν θελεις να περάσεις στους ομίλους πρέπει να κάνεις την υπερβαση. Κάμπος, Μπισερβαρ, Κρέσπο, Σάκοφ, μπορεί να είναι καλές προσθήκες υπέρβαση πάντως δεν είναι.
Το συμπέρασμα μου λοιπόν ειναι ότι αυτό που προσπαθούν να φτιάξουν βλέπει πέρα από τον άμεσο στόχο και όχι τον ίδιο τον στόχο.
Μας τα μπερδεύεις μια λες ότι έχουμε μαυράκια β διαλογής μια ότι είναι καλές προσθήκες αλλά ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο...

Για να περάσεις στους ομίλους του CL οι επιλογές είναι β διαλογής για μένα...βέβαια όλα θα κριθούν στο χορτάρι. Δεν μπορώ να κρίνω μια ομάδα χωρίς να τη δω, μπορώ όμως να κρίνω τον μεταγραφικό σχεδιασμό μέχρι τώρα και τις κινήσεις που έχουν γίνει και επαναλαμβάνω, ούτε οι παίκτες που ήρθαν αλλά ούτε και αυτοί που δεν ήρθαν μου δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να αλλάξει επίπεδο. Λογικά η ομάδα θα είναι βελτιωμένη αλλά μέχρι εκεί.
Γιατί όμως δεν θέλουμε; Πέρσι ο Ιβάν μας κουβάλησε τον Μπερμπάτοφ που ξεκινούσαμε από την αρχή. Φετος που ξεκινάμε από μια πολύ καλύτερη βάση λέμε να πουληθεί ο Μακ για να έρθει ένας ποιοτικός επιθετικός. Κριμα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

spyretto έγραψε:Οχι δεν μου αρκεί το να παίξει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά ούτε ακόμα και να έχει την δεύτερη θέση στο τσεπάκι.
Δεν μπορώ να περιμένω χρόνια να δω την ομάδα να πετυχαίνει έναν στόχο. Θέλω να δω την ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο, θέλω να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και στο Champions League το συντομότερο δυνατό και όχι στα γεράματα ή ποτέ. Η υπομονή τελείωσε.
Μονο εσυ τα θελεις αυτα?
Το η υπομονη τελειωσε τη σημαινει?
Κοτρωνια στον Ιβαν?Πεσιμο στους παικτες κλπ?
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

spyretto έγραψε:Οχι δεν μου αρκεί το να παίξει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά ούτε ακόμα και να έχει την δεύτερη θέση στο τσεπάκι.
Δεν μπορώ να περιμένω χρόνια να δω την ομάδα να πετυχαίνει έναν στόχο. Θέλω να δω την ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο, θέλω να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και στο Champions League το συντομότερο δυνατό και όχι στα γεράματα ή ποτέ. Η υπομονή τελείωσε.
Αδερφέ εγώ σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά ας κατεβούμε και λίγο από το συννεφάκι μας
Τελείωσε η δική σου υπομονή που είσαι σήμερα η πιο νοικοκυρεμένη ομάδα και μπορείς να πας μόνο προς τα πάνω?
να μην ξεχνάμε τα πέτρινα χρόνια, να μην παραβλέπουμε πώς κρατάνε ομάδες οι χαμουτζήδες, να βλέπουμε τα χάλια του ηρακλή και να μην πω για το ρούλη ...
εμείς θέλουμε να βρίζουμε Σαββίδη και να σηκώσουμε (γιατί έχουμε και υπομονή) του χρόνου το Ch. L.
Για χαλαρώστε λίγο κι αφήστε τους ανθρώπους που ανέλαβαν κάποιο έργο να το κάνουν όσο πιο καλά μπορούν (αν είχαμε κάνει τις αναμενόμενες πωλήσεις τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα τώρα)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Επισης οσον αφορα στο γιουροπα χαλιεμαι που δεν τιθεται ποτε ως αυτοσκοπος η προκριση απο τους ομιλους και ισως και ενις γυρου νοκ άουτ.

Καθε χρονο μπαινουμε και λεμε νταξει. Καποιες φορες περασαμε συμφωνω αλλα ολες οι φορες θεωρηθηκαν υπερβάσεις. Εγω λοιπον θα ηθελα να ακουσω για στοχο τους 16 του εουροπα. Ετσι μεγαλωνουν τα κλαμπς
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Πως να κάνουμε υπέρβαση αμα κληρωθούμε με σιτυ ή βιγιαρεαλ? Να δωσουμε 20 εκατομυρια να φερουμε 7 παιχτες?
Που θα τα βρούμε? Την gazprom την opel ή την airbas έχουμε χορηγό? Θα δώσουμε τη μάχη και οτι γίνει. Εδω δεν μπορούμε να πουλήσουμε τον καλύτερο παιχτη μας το μακ με παρουσια βασικος στο euro, ποιο cl? Μ αυτούς που έχουμε ο ισολογισμός στη διετία είναι αρνητικός, θα μας κόψει τον κώλο η uefa.Δεν ειναι playstation.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

johnys999 έγραψε:Φέτος όσοι είναι αισιόδοξοι και ονειρεύονται Τσ.Λ. και πρωταθλήματα έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την αισιοδοξία τους χωρίς να χρειάζεται να τη δικαιολογήσουν. Αντίθετα, όσοι είναι απαισιόδοξοι και δεν βλέπουν αλλαγή επιπέδου παρά μόνο μια μικρή βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το περσινό χάλι πρέπει να δικαιολογούν και το τελευταίο και που γράφουν γιατί χαλάνε το κλίμα. Κι ακόμα κι αν δικαιολογούν όσα λένε πάλι υπάρχουν προσωπικές αντεγκλήσεις.
Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλας, Τζιώλης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Τζαλμά, Γκάρι, Κλάους. Κατά 90% αυτή είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να περάσει στα πλει οφ του Τσ.Λ. με τα σημερινά δεδομένα. Θα ήθελα από τους αισιόδοξους εκτός απ το να κράζουν τους επιφυλακτικούς να μας πούνε γιατί είναι αισιόδοξοι. Πού βλέπουν τη μεγάλη αναβάθμιση εκτός από το δεξί μπακ. Γιατί με μικρή απλά αναβάθμιση δεν περνάμε ούτε τον πρώτο γύρο μ όποιον και να κληρωθούμε.
ειμαι αισιοδοξος γιατι ο ΠΑΟΚ του Τασιοπουλου του Κολομπουρδα, του Ζαφειριου του Σιδηροπουλου του Βελλη (που μπορει να μην εχεις ακουστα ουτε τα ονοματα τους αλλα ηταν βασικοι) απεκλεισαν την Αρσεναλ του Σιμαν του Βιειρα του Ανελκα του Μπεργκαμ του Οφερμαρς (αυτους μαλλον τους εχεις ακουσει)
Και μαντεψε δεν μιλαμε για οποιαδηποτε Αρσεναλ αλλα για την καλυτερη Αρσεναλ των τελευταιων 30 χρονων η οποια εκανε ΝΤΑΜΠΛ στην αγγλια εκεινη την χρονια ο Βενγκερ βγηκε προπονητης της χρονιας και ο Μπεργκαμπ καλυτερος παικτης της πρεμιερ
Οταν λοιπον τα καταφερα τοτε δεν βλεπω ποιος μπορει να με αποκλεισει τωρα που εχω και πολυ πιο σοβαρη ομαδα....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

spyretto έγραψε: Για να περάσεις στους ομίλους του CL οι επιλογές είναι β διαλογής για μένα...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Ιμπαρμπας δλδ ειναι πρωτης διαλογης για το cl;
Ειπαμε να τρολλαρουμε,αλλα οχι και ετσι...
Ειπε κανεις οτι εχουμε στοχο τους ομιλους cl; με αυτες τις ομαδες που παιζει να κληρωθουμε; Να ημασταν σους ισχυρους να πω κομματια να γινει.
ΥΓ:
Δεν φορας καπελο ρε συ; Εχει πολυ ζεστη αυτες τις μερες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

paliotomaros έγραψε: Πως να κάνουμε υπέρβαση αμα κληρωθούμε με σιτυ ή βιγιαρεαλ? Να δωσουμε 20 εκατομυρια να φερουμε 7 παιχτες?
Που θα τα βρούμε? Την gazprom την opel ή την airbas έχουμε χορηγό? Θα δώσουμε τη μάχη και οτι γίνει. Εδω δεν μπορούμε να πουλήσουμε τον καλύτερο παιχτη μας το μακ με παρουσια βασικος στο euro, ποιο cl? Μ αυτούς που έχουμε ο ισολογισμός στη διετία είναι αρνητικός, θα μας κόψει τον κώλο η uefa.Δεν ειναι playstation.
Ενω αμα κληρωθεις με Πορτο η Ρομα στο τσεπακι την εχεις την προκριση 3

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Sera4 έγραψε:το τσου λου δεν ειαν αυτοσκοπος...θα ηθελα να το παλεψω με οσο το δυνατον πιο γεματη φαρετρα αλλα δεν ειναι απο τους στοχους που θα κρινουν τη χρονια μας οκ...απο την αλλη αν με "καλες" κληρωσεις και μπολικη τυχη μπορεσει και γινει το θαυμα τα οφελη θα ειναι πολλαπλα...

αλλα για φετος θα ηθελα να δω τον ΠΑΟΚ να προχωραει και 1-2 γυρους παρακατω στο γιουροπα να μαζεψει ισως και κανα βαθμο παραπανω...θα εχει και αυτ τα οφελη του...

οσον αφορα στο πρωταθλημα αν δεν το παρω φετος θελω να ξεβρακωσω οσο το δυνατον παραπανω το συστημα...να εχω μια ομαδα που να αναγκαστει το συστημα να την κυνηγησει με ξεδιαντροπο τροπο...και τοτε θα ειναι και η καταδικη του...γιατι αλλο να εχω μια ομαδα να την παραδεχονται ολοι στην ελλαδα και αλλο να βολοδερνω καμια 10-15 βαθμος πισω απο βαζελοκουλα και να μαζευω κοντα στους μισους βαθμους απο τον πρωτο που λεει ο λογος...

Αυτοσκοπός μπορεί να μην είναι, είναι όμως μια ευκαιρία που μπορεί να βρεις στον δρόμο σου ξανά μπορεί και όχι. Το πρωτάθλημα είναι μακριά. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι οι φετινοί στόχοι είναι και πάλι μια από τα ίδια, κύπελλο, δεύτερη θέση, αν μπορείς να προχωρήσεις λίγο παραπάνω στο Γιουρόπα πχ να φτάσεις στους 16, μέχρι εκεί....σωστά;
Το ερώτημα είναι πότε όντας με μεγαλομέτοχο θα φτάσεις στο σημείο να κυνηγάς πρωτάθλημα και διάκριση μέσω CL; Γιατί για να μπορέσει η ομάδα να αλλάξει επίπεδο με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα είναι ο μόνος τροπος. Οχι μόνο από άποψη διακρίσεων αλλά και οικονομικα.
Με άλλα λόγια λέμε ότι το CL απλά προέκυψε φέτος και δεν θα το κυνηγήσουμε;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

spyretto έγραψε:Αν θελεις να περάσεις στους ομίλους πρέπει να κάνεις την υπερβαση. Κάμπος, Μπισερβαρ, Κρέσπο, Σάκοφ, μπορεί να είναι καλές προσθήκες υπέρβαση πάντως δεν είναι.
Το συμπέρασμα μου λοιπόν ειναι ότι αυτό που προσπαθούν να φτιάξουν βλέπει πέρα από τον άμεσο στόχο και όχι τον ίδιο τον στόχο.
Μη μπερδευουμε το ποδοσφαιρο με τα ατομικα σπορ.Οι μοναδες εδω δε κανουν τοσο τη διαφορα.Το δεμενο συνολο ειναι που μετραει περισσοτερο και σε 20 μερες αυτο δε φτιαχνεται.Αν ηταν αλλιως, η Πορτογαλια του Φερνανταου με μοναδες οπως ο Cr7,oι 7 Νανι κι ο Κουαρεσμα θα πρεπε να κανουν πλακα σε κατι Ισλανδιες και Αυστριες αλλα....
Για του χρονου ισως αν ολα πανε καλα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δηλαδή η σπαρτα πραγας και η Βιγιαρεάλ είναι τόσο ανυπερβλητα εμπόδια?εκτος απο την σίτυ και την σαχταρ όλες οι άλλες παίζονται αλλα αν δεν κανεις όνειρα και αν δεν κατακτήσεις κάποτε στόχους κλειστό το μαγαζί η γίνε Τρίπολη για να μην έχεις απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Τον ιμπαρμπο τον αδικειτε παντως. Ειναι πολυ καλος παικτης. Ειναι συχρονος ολλ αραουντ στην επιθεση. Ψηλος γρηγορος και με τεχνικη. Αυτο που δεν ξερω ειναι σε τι κατασταση ειναι. Αλλα και ο λετο με κοιλια πλακα εκανε στο 2ο μισο που ηρθε.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Συμφωνώ με όσους γράφουν ότι το περσινό υλικό είναι καλύτερο απ όσο έδειξε πέρυσι. Τούντορ, θλάσεις, προσαρμογή νέων παιχτών και η απίστευτη γκαντεμιά που είχαμε ώρες ώρες στέρησαν πολλούς βαθμούς.
Συμφωνώ ότι δεν είναι ρεαλιστικός στόχος το Τσ.Λ. και άρα δεν θα έπρεπε να το αναφέρουμε καν μέχρι να βρούμε μπροστά μας την πρόκληση. Αλλά την πρόκριση στα πλει οφ θα έπρεπε να την παλέψουμε πιο σοβαρά. Αλλιώς γιατί διεκδικήσαμε τη δεύτερη θέση? Με άλλα λόγια έπρεπε να έχουμε τον κεντρικό αμυντικό και το 6άρι πιο νωρίς. Δεν τους έχουμε όμως και θα πάμε με ανεπαρκείς λύσεις. Ο σχεδιασμός είναι καλύτερος από άλλες χρονιές αλλά όχι ο ιδανικός όπως λέτε οι περισσότεροι.
Στόχος ρεαλιστικός είναι το Γιουρόπα και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Και ωραία μπάλα αν είναι δυνατόν.
Φτάνουν οι κινήσεις αυτές (συν 2-3 που θα γίνουν ακόμα) για να τα καταφέρουμε αυτά? Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν φτάνουν γιατί πρώτον πλην του Μάτος οι υπόλοιπες μεταγραφές δεν μας αναβαθμίζουν πολύ και δεύτερον γιατί πιστεύω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει επίπεδο όσο ο άξονας της ομάδας αποτελείται 3 χρόνια τώρα από τους ίδιους Έλληνες που όλοι ξέρουμε μέχρι πού μπορούν. Γλύκος Τζαβέλας Τζιώλης Κλάους. 3 χρόνια αλλάζουμε όλους τους άλλους κι ο άξονας σταθερός. Με το ίδιο αποτέλεσμα. Κι όποιος πήγε να τους βάλει πάγκο έφαγε το κεφάλι του. Δε ζητάω σούπερ παιχταράδες, παίχτες με άλλα χαρακτηριστικά θέλω, ειδικά στο 6 και το φορ. Όταν θα δω ότι πάνε να αλλάξουν κάτι εκεί, στον άξονα, θα γίνω κι εγώ αισιόδοξος. Μέχρι τότε θα λέω ότι η ομάδα έχει πολύ συγκεκριμένο και χαμηλό ταβάνι και δύσκολα θα πετύχει μεγάλους στόχους. Και ξέρω τώρα ότι θα πέσετε πάλι να με φάτε αλλά τα περισσότερα απ όσα λέω τα έχετε πει κι εσείς. Σε τάιμιγκ που επιτρεπόταν να εκφράζεις αμφιβολίες και προβληματισμό για την ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”