Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

Από τα 180 στα 400 λίγη αύξηση είναι? Αν έχει καλύτερες προτάσεις ΟΚ ας πάει στην ευχή της Παναγιάς. Με το στανιό δε γίνεται δουλειά. Αν γουστάρει με τους όρους του ΠΑΟΚ ας έρθει. Απλά με χαλάει αυτό το ΅large΅ που είμαστε στους μισθούς και θυμίζουμε Ρώσικο ή Αραβικό σωματείο.

Υγ: Ρίζλα δεν έχεις άδικο, αλλά ο πατέρας ήταν πιο ισχυρός από Τουίτι, και ήταν ο ίδιος μαφιόζος, και από την άλλη πλέον δεν είμαστε με διοίκηση πρωτοδικείου. Οφείλουμε να το παλέψουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε θα είμαστε περίφανοι και συσπειρωμένοι, αλλά αν χαθεί αυτή η χρυσή ευκαιρία (αν έρθει) τότε πολύς κόσμος θα ξενερώσει πλήρως.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

WestBlock4 έγραψε:Ρε παιδια δηλαδη αν αυριο ο ιβαν πει οτι ριχνω 20-25 μυρια για μεταγραφες κ φτιαξεις μια ομαδα με παιχταραδες υπαρχει περιπτωση να μη παρεις πρωταθλημα λογω χοντρου ? (γιατι κατι ειδα να λεει καποιος οτι δε ριχνει λεφτα μεχρι να φυγει ο χοντρος..) ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....
Δηλαδη αν περσι ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστες της Μπαγερν φοραγαν την φανελα του ΠΑΟΚ θα επαιρνες πρωταθλημα?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Πες τα ακμετ. Οι μεγαλες ομαδες δεν εχουν τυχαια κατηγοριοποιημενο μισθολογιο αναλογα με τη σημαντικοτητα καθε παικτη.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Α και κατι αλλο. Εγω προσωπικα δε θελω να παιρνω πρωταθλημα καθε χρονο με τα κοζια. Αυτα ας τα κανουν οι αλλοι. Σε μενα μετραει το 1 δικο μου ολα τα δικα σου γιατι κατακτηθηκε με @@ και θυσιες.

Φτιαξε ομαδα να παιζει μπαλα να κανει πορεία στην ευρωπη να συσπειρωσει τον κοσμο ξανα ωστε να βγαζουμε γουστα ακομα κ σε ματς με την κασιοπη οπως το 10 και το πρωταθλημα αν ερθει καλως να ορισει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αντε να κλεισει ο βαρελας να ηρεμησουμε λιγακι. :roll:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είμαι τόσα χρόνια στο φόρουμ, αλλά δεν ξέρω πόσοι πραγματικά με ξέρουν πέρα από σένα φίλε μου. Εσένα δε θα σε σκοτώσω οπότε :D :lol:
Απολαύστε το σόου μου όσοι δε γνωρίζατε τον Ακμέτ δε Ντεντ Τεροριστ!
https://www.youtube.com/watch?v=GBvfiCdk-jc

Υγ: buffalobill4 συμφωνώ. Μόνο καθαρό πρωτάθλημα στην Τούμπα. Αλλά με καλύτερες γνωριμίες και κάποια "κόζια" ίσως να μπορέσουμε να δούμε στην Τούμπα έστω 60-40 κατά και όχι 90-10.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

buffalobill4 έγραψε:Ξαναγραψα μπανε οτι στο ρουμανο ρουμανιες δυσκολα.οσο νωριτερα το καταλαβουμε κερδισμενοι θα βγουμε. Η συμφωνια αν κλεισει θα ειναι κοντα στα λεφτα που ζηταει και το πολυ να χασουμε καποιο χρονο ακομα.

Δε λεω οτι κακως ακολουθουν σκληρη γραμμη οι δικοι μας αλλα ολες οι τακτικες κρινονται εκ του αποτελεσματος. Σε ολες δε μετραει να γνωριζεις την απεναντι πλευρα
Bill, σωστά τα βλέπω όλα αυτά, αλλά αν είναι να "δώσουμε" 1.500.000 στον Ρουμάνο μικροεμποράκο, εκτιμώ ότι ο Ιβάν θα προτιμήσει να δώσει 1 μύριο τον χρόνο και να κλείσει για 3 χρόνια τον.............Douglas π.χ.!!!

Λόγω άποψης πρώτα απ όλα, αλλά και λόγω ποιοτικής διαφοράς φυσικά των 2 παιχτών...

Προσωπική μου εκτίμηση-άποψη φυσικά... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 23 Ιουν 2016, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

goran 64 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Ξαναγραψα μπανε οτι στο ρουμανο ρουμανιες δυσκολα.οσο νωριτερα το καταλαβουμε κερδισμενοι θα βγουμε. Η συμφωνια αν κλεισει θα ειναι κοντα στα λεφτα που ζηταει και το πολυ να χασουμε καποιο χρονο ακομα.

Δε λεω οτι κακως ακολουθουν σκληρη γραμμη οι δικοι μας αλλα ολες οι τακτικες κρινονται εκ του αποτελεσματος. Σε ολες δε μετραει να γνωριζεις την απεναντι πλευρα
Bill, σωστά τα βλέπω όλα αυτά, αλλά αν είναι να "δώσουμε" 1.500.000 στον Ρουμάνο εμποράκο, εκτιμώ ότι ο Ιβάν θα προτιμήσει να δώσει 1 μύριο τον χρόνο και να κλείσει για 3 χρόνια τον.............Douglas π.χ.!!!

Λόγω άποψης πρώτα απ όλα και λόγω ποιοτικής διαφοράς των 2 παιχτών...

Προσωπική μου εκτίμηση-άποψη φυσικά... ;)
Εκει εγκειται και το λαθος που κανει.

Οταν καποιος σου ζηταει τον χ σημαινει οτι θελει τον χ. Τωρα εσυ πας και φερνεις τον ψ για τους δικους σου λογους. Ασχετα αν ο ψ στα ματια σου ειναι καλυτερος.

Εδιτ. Αφαιρεσα το γυφτο απο το εμπορακο γιατι ειναι ρατσιστικος χαρακτηρισμος για τους ρουμανους. Κατα πρωτον μια χαρα ειναι οι γυφτοι και πολλοι τυγχανει να ναι συνοπαδοι μας και κατα δευτερον ο μπεκαλης ειναι βλαχος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Πέμ 23 Ιουν 2016, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Kostas_Peraia4 έγραψε:Μην ξεχνας τον Μυστακιδη που ειναι ακριβως ιδιο στυλ παικτη με του Ματεους.Και περυσι ο Μυστα εκανε παρα πολλη καλη σεζον
Τον Μυστα αν τον ξεκινησεις φετος 20 αγωνες βασικο του χρονου θα εχεις τριπλασιασει την αξια του θα εχεις ενα βασικοτατο παικτη αλλα ΠΑΟΚ εισαι που να πας με Μυστακιδη βασικο? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όχι ρε συ Bill, δεν κατάλαβες, μάλλον δεν το "έδωσα" σωστά... :oops:

Με την προϋπόθεση φυσικά ότι ο "Χ" Douglas αποτελεί το Νο1 θέλω του προπονητή, το οποίο όμως δεν έχει ακουστεί καθόλου επειδή είναι αρκετά "αλμυρό" (3Χ1.000.000=3.000.000) και που με το 1.500.000 του ρουμανοεμποράκου και τα 3Χ500.000 του Βαρέλα, έρχονται πλέον "μία η άλλη" και ίσως και λίγα παραπάνω έστω, για ποιοτικότερη και εγκεκριμένη απ τον προπονητή μας λύση εννοώ... :D

Υ.Γ. Sorry αν έθιξα κάποιον με το "γύφτο"... :oops:
Το σβήνω και του λόγου μου απ το ποστ μου αν και το γραψα "χάριν γούστου" για τα "γύφτικα παζάρια" του... 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν θεωρώ ότι έχουν τόσες ομοιότητες ο βαρελας με τον νταγκλας. ίσα ίσα θα μπορούσαν να κάνουν ένα ικανοποιητικότατο δίδυμο στα σεντερ μπακ με ταχύτητα ο μεν, ύψος ο δε αλλά και οκ τεχνική αμφοτεροι. βέβαια 2 μαυράκια πίσω... έχω καιρό να δω ομάδα να το κάνει... :roll: :lol: :mrgreen:

παντως θελω να κλεινουμε συντομα με το μπακ ωστε να εχουμε το καλοκαιρι μπροστα μας για να δουμε τι θα κανουμε/επενδυσουμε στο 10, στο τέρμα, (ίσως) στο 9 και (ίσως) στο 6... :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γκουερινο έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Μην ξεχνας τον Μυστακιδη που ειναι ακριβως ιδιο στυλ παικτη με του Ματεους.Και περυσι ο Μυστα εκανε παρα πολλη καλη σεζον
Τον Μυστα αν τον ξεκινησεις φετος 20 αγωνες βασικο του χρονου θα εχεις τριπλασιασει την αξια του θα εχεις ενα βασικοτατο παικτη αλλα ΠΑΟΚ εισαι που να πας με Μυστακιδη βασικο? :lol: :lol: :lol: :lol:
Συμφωνώ μεν, αλλά του Μυστακίδη του λείπει προς το παρόν η μεγάλη εμπειρία σε αγώνες υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων, αυτήν ακριβώς δηλαδή που απαιτείς από έναν παίχτη τύπου Ματέους για να σου καθαρίσει έναν κρίσιμο αγώνα, έναν προκριματικό των play off του C.L. για παράδειγμα... 8-)
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

goran 64 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Συμφωνώ μεν, αλλά του Μυστακίδη του λείπει προς το παρόν η μεγάλη εμπειρία σε αγώνες υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων, αυτήν ακριβώς δηλαδή που απαιτείς από έναν παίχτη τύπου Ματέους για να σου καθαρίσει έναν κρίσιμο αγώνα, προκριματικών C.L. για παράδειγμα... 8-)
καπως την αποκτας αυτη την εμπειρια ομως. Δεν την εχει ο Μυστακιδης και την εχουν οι 18χρονοι που παιζουν βασικοτατοι σε τεραστιες ομαδες?
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:δεν θεωρώ ότι έχουν τόσες ομοιότητες ο βαρελας με τον νταγκλας. ίσα ίσα θα μπορούσαν να κάνουν ένα ικανοποιητικότατο δίδυμο στα σεντερ μπακ με ταχύτητα ο μεν, ύψος ο δε αλλά και οκ τεχνική αμφοτεροι. βέβαια 2 μαυράκια πίσω... έχω καιρό να δω ομάδα να το κάνει... :roll: :lol: :mrgreen:

παντως θελω να κλεινουμε συντομα με το μπακ ωστε να εχουμε το καλοκαιρι μπροστα μας για να δουμε τι θα κανουμε/επενδυσουμε στο 10, στο τέρμα, (ίσως) στο 9 και (ίσως) στο 6... :roll:
Συμφωνώ απόλυτα Κώστα, δεν έγραψα κάπου ότι έχουν ομοιότητα...Ιδανικό δίδυμο απ όσα έχω δει για μένα στα στόπερ...Douglas-Kana Biyic... ;) Τότε δεν θα χρειάζεσαι πλέον και 6άρι... :)
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Έχει κανένας αδελφός εδώ μέσα πληροφόρηση για το αν σταμάτησε το ενδιαφέρον για Kana-Biyik?Λογικά ήταν η πρώτη επιλογή στην άμυνα.Ιδανικό δίδυμο στα περισσότερα παιχνίδια για μένα ειδικά σε αγώνες στην Τούμπα όπου περιμένουμε κατηφόρα Kana-Biyik-Varela.. Ψηλά στόπερ έχουμε.. Όχι φυσικά ότι θα με χαλούσε ο Douglas αλλά σκεφτείτε τους δύο γρήγορους που κατεβάζουν μπάλα με τους δύο Leo στα άκρα, Matheus,Mak,Djalma,Κλάους μπροστά και στον άξονα μαζί με Cimi έναν ποιοτικό 6άρι τύπου Veloso.Τερματάς ο κέρβερος Boyko.Ε νομίζω καλώς τα παιδιά 3-0 θα τους έχουμε τους μικρούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”