Lubos Michel
Re: Lubos Michel - Πρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Μηπως υπερβαλεις? Σε ξαναρωτω εβρισκε ο Αρνεσεν παικτη,τον ενεκρινε ο προεδρος Αγγελιδης και τον εκοβε ο τιποτα Βεζυρτζης χωρις να εχει το οκ του Σαββιδη?
Δυστυχώς δε θα μαθευτουν ποτέ και έτσι πρέπει για το καλό του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να μην την ξανά πατήσει ο Ιβάν.
Ότι κατάλαβες, κατάλαβες. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω.
SM-G920F
Ότι κατάλαβες, κατάλαβες. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω.
SM-G920F
Σου ειπα τα λεμε σε κανα μηνα βαρια βαρια για να μην πω την Κυριακη.
Και γω σου είπα, ελπίζω να μην την ξανά πατήσει ο Ιβάν
SM-G920F
SM-G920F
Το ειπε ο ίδιος γιατί δεν έγιναν στην αρχή, παίκτες που θέλαμε υπέγραψαν αλλου. Μάλλον πήγαμε σε πιο φτηνές λύσεις αλλά δεν ταιριαζαν στην φιλοσοφία ΝΒ. Αλλοι μπορεί να ήταν ακριβοί γι'αυτό που θα παίρναμε.joshua έγραψε:Να σε ρωτησω εντελως απλοικα ρε πιλοτε.Μεταγραφες γιατι δεν εγιναν?Δεν βρηκε ο Αρνεσεν παικτες?
Γιατί δεν βρήκε επιθετικό και καταλήξαμε στον Μπέρμπα το καλοκαίρι;
Ο Αρνεσεν απ''οτι καταλαβαίνω θέλει να κάνει καλές συμφωνίες, όχι να πετάει λεφτά από δω κι από κει. Τρώει βέβαια τα λεφτά του Σαββίδη αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί πχ να τα τρώει σε τζιζμπεργκερ.
( όχι simba, μην το πάρεις αυτό literally, σαρκαστικό είναι. ελπίζω να μου εγκρίνεις ένα αστειάκι που δεν είναι φυσικά γουστόζικο αλλά ότι μπορώ κάνω. Ευχαριστώ ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Παρ 05 Φεβ 2016, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για πολυ αθωο τον εχεις τον Σαββιδη αν πραγματικα πιστευεις οτι την παταει ετσι ευκολα.pilotos έγραψε:Και γω σου είπα, ελπίζω να μην την ξανά πατήσει ο Ιβάν
SM-G920F
Όχι δεν είναι "αθώος", ούτε "αγαθός "-χαζός.
Απλά άκουγε μ@λ@κες
SM-G920F
Απλά άκουγε μ@λ@κες
SM-G920F
οφ τόπικ:
( από δω και πέρα όλα τα ποστ μου στα οποία θα λέω κάτι ειρωνικά θα έχουν και εξήγηση από κάτω για να το καταλαβαίνει και ο simba..να μην έχουμε άλλα πρατράγουδα )
μπακ του ον τόπικ
( από δω και πέρα όλα τα ποστ μου στα οποία θα λέω κάτι ειρωνικά θα έχουν και εξήγηση από κάτω για να το καταλαβαίνει και ο simba..να μην έχουμε άλλα πρατράγουδα )
μπακ του ον τόπικ
Αν διαβασεις καλυτερα τον ρωσσικο αθλητισμο τα τελευταια χρονια θα καταλαβεις οτι κανενας μ@λ@κ@ς εντος των τειχων δεν φταιει.
pilotos έγραψε:Όχι δεν είναι "αθώος", ούτε "αγαθός "-χαζός.
Απλά άκουγε μ@λ@κες
SM-G920F
Τους ακούει γιατί κι αυτός ψάχνει να βρει το ΠΑΟΚτσίδικο dna...αυτό που θα μας κάνει δυνατή ομάδα, όχι αυτό που θα μας κάνει μπάχαλο.
Δεν το βρήκε ούτε στον ΝΒ...συνεχίζεται το ψάξιμο λοιπόν.
- ΑποστόληςΑ
Η στήριξη Tudor ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για τον ΝΒ, που ήθελε την αποχώρησή του. Αν βέβαια έφευγε ο ΙΤ θα ακολουθούσε και ο ΦΑ ευθύνη του οποίου ήταν η έλευσή του. Ο Ιβάν υιοθετώντας την εισήγηση ΦΑ ουσιαστικά έδειξε την πόρτα στον ΝΒ. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ρόλο έπαιξε όλο αυτό το διάστημα ο Ιάκωβος. Αμφιβάλλω ότι συμπορεύτηκε με τον ΝΒ. Μάλλον απογοητεύτηκε που δεν γινόντουσαν αυτά που ήθελε γιατί ο Ιβάν άκουγε άλλους. Αν ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε να αλλάξει ρότα και - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - να ακούσει τους τεχνοκράτες, αυτό θα φανεί στο εγγύς μέλλον.
Απλά πράγματα και για τον Αγγελίδη.
Έκανε ότι έκανε, τελείωσε γιατί ήρθε άλλος. Έτσι γίνεται σε όλες τις σοβαρές εταιρείες
Υγ βέβαια, κάποιος του έσπασε το στομάχι, αλλά επειδή είναι γάτος, τον έστειλε...
SM-G920F
Έκανε ότι έκανε, τελείωσε γιατί ήρθε άλλος. Έτσι γίνεται σε όλες τις σοβαρές εταιρείες
Υγ βέβαια, κάποιος του έσπασε το στομάχι, αλλά επειδή είναι γάτος, τον έστειλε...
SM-G920F
Ο Αρνεσεν θα κριθεί κι αυτός από την επίτευξη των στόχων ή όχι. Γιατί μέχρι τώρα οι μεταγραφές που έκανε είναι mixed bag και πολλές ακόμα κρίνονται.
Ο Σαββίδης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ποιους θα ακούει από δω και πέρα γιατί αλλες παλινδρομίσεις αν γίνουν πετιέται στα σκουπίδια και η φετινή χρονιά αλλά και το πρότζεκτ που ξεκίνησε το καλοκαίρι.
Ο Σαββίδης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ποιους θα ακούει από δω και πέρα γιατί αλλες παλινδρομίσεις αν γίνουν πετιέται στα σκουπίδια και η φετινή χρονιά αλλά και το πρότζεκτ που ξεκίνησε το καλοκαίρι.
- Sick Bastard
Έχω μια περίεργη αίσθηση, ότι ο Μίχελ μπορεί να είναι the man for the job.
Δεν ξέρω που οφείλεται, σίγουρα δεν οφείλεται στη συμπάθεια που δεν του είχα ότι ήταν διαιτητής.
Δεν ξέρω που οφείλεται, σίγουρα δεν οφείλεται στη συμπάθεια που δεν του είχα ότι ήταν διαιτητής.
pilotos έγραψε:Γιατί ο ένας νόμιζε ότι είναι πρόεδρος, απλά πράγματα.
Και έτσι εξηγούνται κι αυτές που έγιναν.
Στο θέμα Ολσεν, υπάρχει η εξήγηση ότι με το μωρό, ζήτησε να φύγει γιατί η γυναίκα του δεν μπορούσε να έρθει.
Πήγε και είπε, εγώ δεν μπορώ άλλο και τον έβγαλε στην σέντρα (άκομψα) Ο Τούντορ παίρνοντας την ίδια ώρα τον Αρνεσεν και του ζήτησε θέλω αύριο τέρμα, Ο άλλος φεύγει
SM-G920F
Το χετε τερματίσει με τις θεωρίες συνομωσίας.