Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

che4 έγραψε:Ποτε α ειναι το πρώτο φιλικό να δουμε τις μεταγραφές
Silvolde SC vs ΠΑΟΚ (06 Jul 2016 - 19:00)
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια παντως με Βιερινια

Εγω θελω οταν επιστρεψει να μην το εχει παρει χαμπαρι κανεις και με το που ανακοινωθει να πεσει ο server του paokmania και του κεντρικου site της ΠΑΕ. Ζηταω πολλα?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Tupac έγραψε:Έχουμε ενημέρωση για ποτέ θα ανακοινωθεί ή αποστολή για Ολλανδια ?
Σημερα φιλαρακι.Μετα το τελος της απογευματινης προπονησης,η οποια πλακα πλακα παιζει και να εχει τελειωσει ηδη
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

O Πετρωτος γραφει πως αν κινηθουμε για στοπερ
Εμένα βασει του νομου-Πετρωτου, αυτο με προβληματίζει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

che4 έγραψε:
desperando έγραψε:Δυστυχώς αυτοί που είναι να γκρινιάζουν και να την πουν στην οικογένεια σαββιδη θα το κάνουν ότι και να γίνει.

Είμαι σίγουρος ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν ειέ τίποτα ο Γιώργης οι ίδιοι πάλι θα έβγαιναν και θα την έλεγαν στο σαββιδη γιατί δεν μιλάει κτλ κτλ κτλ
Υπάρχουν καλό οι που η ζωή τους είναι συνωμοσίες και ιστορίες πίσω από την κουρτίνα, αυτοί είναι που δεν μπορούν τα ξεκάθαρα λόγια και τις σταρατεςκουβέντες.
Πώς θα δημιουργήσουν τώρα θέμα Βιεϊρίνια όταν μέσα σε λίγες ώρες το ξεκοψε ο ίδιος ο Σαββίδης
καλα ρε ντεσπε ειπαμε να μη το συνεχισουμε αλλα με ξερεις να κρυβομαι η να κρυβω την αποψη μου ποτε

και τι θα πει γκρινιαζουν στην οικογενειεα τι θες τακη τσουκαλα να λεει παντα μπραβο στο μαρινακη

το θεμα το εκλεισε ο οντι διεγραψε τα παντα ακομα και αυτα που αποδεικνυουν οτι εχω δικιο και εσυ το συνεχιζεις
Εγώ έγραψα ότι υπάρχουν άτομα που ότι και να κάνει η οικογένεια σαββιδη θα βρουν να του την πουν.Εσύ γιατί τσιμπαςθεωρείς ότι είσαι τέτοιος?

Οκ έκανες για μένα ένα άστοχο σχόλιο αλλά ως εκει
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Alastor έγραψε:Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια παντως με Βιερινια

Εγω θελω οταν επιστρεψει να μην το εχει παρει χαμπαρι κανεις και με το που ανακοινωθει να πεσει ο server του paokmania και του κεντρικου site της ΠΑΕ. Ζηταω πολλα?
Σε 3-4-5 χρονακια θα ερθει, πιο νωρις δυσκολο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Στις 19:00 ξεκίνησε η προπόνηση οπότε σύντομα θα έχουμε νέα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

με εξαιρεση μια δυο χρονιες δεν νομιζω πως ο βιερινια ηταν και ποτε ο σουπερ αθλητικος τυπος,τα χε τα κιλακια του,τον συμπαθουμε βεβαια κ.λπ
αλλα αν δεν ερθει τωρα που ειναι 31,στα 35 ή 36 ειναι(δηλ 2021!!!) βεβαιο πως θα προσφερει αυτα που προσφερε πριν δεκα και βαλε χρονια στον ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αγωνία
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Sera4 έγραψε:εχουμε καποιου ειδους εικονα για τον αρχηγο της ριεκα? :ugeek:
υπάρχουν διάφορα βίντεο της Ριεκα στο youtube

στο 3:00

[youtube]uPRZmcbXWIM[/youtube]

αντίπαλος με τον Τούντορ πριν 2 χρόνια, παίζει με δεμένο το κεφάλι

[youtube]KJvrSMU2rYQ[/youtube]

full match

[youtube]8wUL3UCQdWo[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πετρωτός ,βγάζει λεφτά σαν ρεπόρτερ ΠΑΟΚ impossible is nothing anyway ,εγώ πιστεύω ότι το θέμα του κροατη είναι υπαρκτό και ότι θα κλείσει,μπεκαλι όλα καλά με βαρελα?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Αγωνία
Θρίλερ: Φρέντυ Κρούγκερ...ο δολοφόνος στον δρόμο........................για Ολλανδία!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Εγω λογω και της προοπτικης Τσ. Λ. εχω φαει κολλημα με τους δυο Γαλλους, τον ασπρο που δεν θυμαμαι το ονομα του και τον μαυρο τον Σισοκο. Ο πιτσιρικας Κροατης φαινεται να ειναι περιπτωση Τσιμιροτ, αλλα δεν μπορουμε να τους αγορασουμε ολους και φετος που ειναι η ευκαιρια, μαλλον ενα εμπειρο 6άρι χρειαζεται, μιας και ειναι η θεση που λυνει και δενει στην ομαδα... Λεω τωρα, μπορει να κανω και λαθος στην εκτιμηση μου. Προβλεπεται μεγααααλο φρικάρισμα μεχρι την επομενη ανακοινωση... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ

Στις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν στους ανά την Ευρώπη γκολκίπερ, είναι αυτή του Ντενίς Μπόικο, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Μπεσίκτας τις επόμενες ημέρες. Το arenafm.gr έψαξε και βρήκε τον Ουκρανό τερματοφύλακα στο Κίεβο, όπου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, πριν αποφασίσει ποιος θα είναι ο ΕΠΌΜΕΝΟΣ σταθμός της καριέρας του. Αρχικά ο 28χρονος ανέφερε: «Την επόμενη εβδομάδα θα πάω στην Κωνσταντινούπολη, για να μιλήσω με την Μπεσίκτας, σχετικά με το μέλλον μου.

Διαβάζω και μαθαίνω διάφορα, αλλά θα μπορώ να πω πολλά περισσότερα όταν μιλήσω με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας». Σε ερώτηση που του έγινε, για το ΑΝγνωρίζει κάτι σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο Μπόικο απάντησε χαρακτηριστικά λέγοντας: «Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου, εγώ το μόνο που θέλω να είναι να αγωνίζομαι και να νιώθω σημαντικός σε μια ομάδα. Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ καθώς είναι μια ομάδα γνωστή στην Ευρώπη και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ εκεί, ωστόσο αυτή την περίοδο προέχει να ξεκαθαρίσω το μέλλον μου με την Μπεσίκτας. Σίγουρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε νεότερα και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα». Σχετικά με το ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου, ο Ουκρανός γκολκίπερ απάντησε: «Δεν γνωρίζω αν όντως η Ντιναμό με θέλει, πάντως δικός μου πρωταρχικός στόχος είναι να παίξω σε ομάδα εκτός Ουκρανίας, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την δυναμική της Ντινάμο. Η εμπειρία στην Τουρκία, με έκανε να θέλω να συνεχίσω να ΠΑΊΖΩ εκτός Ουκρανίας».

paok365.net
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Που ακριβώς λέει ότι θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ? Πάντως βλέπω να κάνουμε αγορά του Κροάτη αμ μέσου και να κλείνει και το θέμα αμ χαφ που θα έκλεινε άμεσα αν δεν χαλούσε η δουλεια με τον πλατάνια άρα θέλουν παίκτη εκεί άμεσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”