Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Δεν εννοώ ότι ο Άγγελος είναι προπονητάρα, ή ότι του αξίζει να είναι προπονητής στην εθνική, αλλά όποιος δεν βλέπει τι του κάνουν οι παίκτες, ...
Τι του κανουν δηλαδη; Που οι γραμμες απεχουν κανα χιλιομετρο μεταξυ τους;
Φιλε τον κουσιρα κ τον σαμαρη κατεβαζει.απο το κομπλεξ του μην τον πουν ΠΑΟΚτση τραβα οτι τραβαει.εκτος του οτι ειναι παρωχημενος
Φιλε τον κουσιρα κ τον σαμαρη κατεβαζει.απο το κομπλεξ του μην τον πουν ΠΑΟΚτση τραβα οτι τραβαει.εκτος του οτι ειναι παρωχημενος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 11 Ιουν 2019, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λιγο υπερβολικο αυτο που ειπες ομως δεν ειναι ολοι αυτοι που ανεφερες. Ο Φορτουνης ειναι μακραν ο καλυτερος. Βλαχοδημος και Σιοβας ναι ειναι τραγικοι...
Οταν μαζευεις απο τις παραλιες της μυκονου τους κλαρινογαμπρους καλοκαιριατικα,αυτα παθαινεις.Αστα τα παιδια να κανουν κανα μπανιο...
Οποιος συνεχιζει να θεωρει οτι ο Κουλουρης μπορει να σταθει σαν ενιαρι σε ομαδα επιπεδου του ΠΑΟΚ πραγματικα δε ξερω τι να πω.
Αλλα ξερω θα μου την πεσετε
Ο τραυματισμός Σιόβα έδειξε ότι ακριβώς συμβαίνει στα αποδυτήρια της εθνικής. 5 Αρμένιοι από πάνω του ανήσυχοι να καλούν τους γιατρούς της ομάδας και μέχρι να έρθουν να μην έχει πλησιάσει ούτε ένας συμπαίκτης του να δει τι έπαθε 

- Mitsospaoki4
- Moderator
Συμφωνώ...CCCP έγραψε:Οποιος συνεχιζει να θεωρει οτι ο Κουλουρης μπορει να σταθει σαν ενιαρι σε ομαδα επιπεδου του ΠΑΟΚ πραγματικα δε ξερω τι να πω.
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thodoris31
Έλα μωρέ γκρίνια συνέχεια. Άμα δε θέλει η Παναγία τι να κάνει ο κόουτς;
Σημερα με 2πλο ουσιαστικα αποχαιρετας την προκριση. Δυσκολο να πηραν τετοια αποφαση καποιοι που βλαπτει καταρχας τη δικια τους καρριερα. Νομιζω οτι απλα, τοσο μπορουν. Μετρια ομαδα με τεραστια κενα πισω...
-
Αυτό θα έλεγα και εγώ. Για τον τραυματισμό του Σιόβα
Βλέπω τον Μασούρα και ο Λημνιός μου φαίνεται CR7 μπροστά του
- Μπαρκαρούτσος
tzelas έγραψε:Ο τραυματισμός Σιόβα έδειξε ότι ακριβώς συμβαίνει στα αποδυτήρια της εθνικής. 5 Αρμένιοι από πάνω του ανήσυχοι να καλούν τους γιατρούς της ομάδας και μέχρι να έρθουν να μην έχει πλησιάσει ούτε ένας συμπαίκτης του να δει τι έπαθε
Χαχαχαχαααχα μάλιστα...
Εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα. Έλληνας προπονητής είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο στον κόσμο. Και απ όλους του Έλληνες διάλεξαν μακράν τον χειρότερο. Πιο κολλημένο μυαλό από τον Άγγελο δεν υπάρχει.
- thanos-xanthi
με τετοια επιλογη ξεπερασμενου πρωην προπονητη, και με τετοιες ακατανοητες επιλογες απο τον ιερομοναχο, ε αυτο το αποτελεσμα απολυτως λογικο..