Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Άμα υποψιαστώ ότι θα πάμε σε φυγή Μακ,τσούγκρισμα Ματέους και θα μείνω με Τζαλμά-Ροντρίγεζ-Μύστα και μου φέρουν κάναν Κονατε που λένε από Σπαρτα Πραγας (τον έχω δει πολλές φορές Σεκουολίζει να ξέρετε τσαπατσούλης στα τελειώματα) λυπάμαι αλλά η ομάδα δεν θα έχει δυναμώσει στα εξτρεμ...
- Kostas_Peraia4
Μην ξεχνας τον Μυστακιδη που ειναι ακριβως ιδιο στυλ παικτη με του Ματεους.Και περυσι ο Μυστα εκανε παρα πολλη καλη σεζον
Μην μασάτε από τους ΑΡΔ ρε αλάνια!!!!
Όλα καλά θα πάνε ρε σεις και θα ανέβουμε τελικά επίπεδο φέτος...
είσαι λέμε... 
Υ.Γ Το χω πει και το επαναλαμβάνω: In Lubos Michel & Vlado Ivic we trust!!!!

Όλα καλά θα πάνε ρε σεις και θα ανέβουμε τελικά επίπεδο φέτος...

Υ.Γ Το χω πει και το επαναλαμβάνω: In Lubos Michel & Vlado Ivic we trust!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 23 Ιουν 2016, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τον ανέφερα Κωστα και τον προτιμώ και αυτόν και τον Ζαιρο από παίκτες στυλ Κονατε..Χίλιες φορές...Kostas_Peraia4 έγραψε:Μην ξεχνας τον Μυστακιδη που ειναι ακριβως ιδιο στυλ παικτη με του Ματεους.Και περυσι ο Μυστα εκανε παρα πολλη καλη σεζον
- sourmenetes
- Moderator
Οσο ποικιλια και ποιοτητα εχεις τοσο περισσοτερο ανταγωνισμο εχεις.περυσι μετα τον μακ επεφτες στον ζαιρο,μετα τον γκαρυ εβαζες τον σαμπο και ημασταν νεκροι.Kostas_Peraia4 έγραψε:Μην ξεχνας τον Μυστακιδη που ειναι ακριβως ιδιο στυλ παικτη με του Ματεους.Και περυσι ο Μυστα εκανε παρα πολλη καλη σεζον
Ο μυστακιδης εννοειται πως ηταν απο τα πιο θετικα στοιχεια περυσι,οπως φανταζομαι και φετος.
Ο Μυστακιδης ειναι πιο πολυ δευτερος επιθετικος παρα ακραιος. Καθε φορα που επαιξε εκει δυσκολευτικε πολυ, ηταν χαμενος στους αγωνες. Εγω τον πιστευω πολυ τον μυστακιδη, εχει πολλη ποιοτητα.
- sourmenetes
- Moderator
Εγω δε θεωρω δεδομενο την πωληση μακ,μετα και τον τραυματισμο σκουραινει το πραγμα.agios έγραψε:Άμα υποψιαστώ ότι θα πάμε σε φυγή Μακ,τσούγκρισμα Ματέους και θα μείνω με Τζαλμά-Ροντρίγεζ-Μύστα και μου φέρουν κάναν Κονατε που λένε από Σπαρτα Πραγας (τον έχω δει πολλές φορές Σεκουολίζει να ξέρετε τσαπατσούλης στα τελειώματα) λυπάμαι αλλά η ομάδα δεν θα έχει δυναμώσει στα εξτρεμ...
- thanos-xanthi
εγω βλεπω το σκηνικο το χτεσινο να εχει φερει ενα καποιο φρεναρισμα στον προγραμματισμο
η μαυρη τρυπα στα στοπερ παραμενει, δε μπορει να πας να παιξεις ετσι τα νοκ αουτ ευρωπαικα...
μεσοεπιθετικα δεν ηρθε ο Ματεους, δεν βλεπουμε δεκαρι και αν ερθει η στιγμη να βγει ξανα απο τη φυσουνα για βασικη εντεκαδα ο πελκας, κλαφτα
αμυντικο χαφ καθαρο σαν την καλαμια στον καμπο ο αλεξ, κι εκει καθυστερει η ενισχυση
και τελος στα φορ, η τριαδα κλαους, κουλουρης αντε και περειρα, δε νομιζω να ικανοποιει
πλησιαζει και η ωρα που θα φυγει η ομαδα για ολλανδια και δε βλεπουμε ουτε το 50% των κινησεων κατα τα λεγομενα τους..
η μαυρη τρυπα στα στοπερ παραμενει, δε μπορει να πας να παιξεις ετσι τα νοκ αουτ ευρωπαικα...
μεσοεπιθετικα δεν ηρθε ο Ματεους, δεν βλεπουμε δεκαρι και αν ερθει η στιγμη να βγει ξανα απο τη φυσουνα για βασικη εντεκαδα ο πελκας, κλαφτα
αμυντικο χαφ καθαρο σαν την καλαμια στον καμπο ο αλεξ, κι εκει καθυστερει η ενισχυση
και τελος στα φορ, η τριαδα κλαους, κουλουρης αντε και περειρα, δε νομιζω να ικανοποιει
πλησιαζει και η ωρα που θα φυγει η ομαδα για ολλανδια και δε βλεπουμε ουτε το 50% των κινησεων κατα τα λεγομενα τους..
- Kostas_Peraia4
Mαζι σου.Παντως εχουμε στα εξτρεμ διαφορετικους τυπους παικτων κι αυτο ειναι πολυ καλο.Εχουμε τον Τζαλμα και τον Ζαιρο που ειναι καλοι στο 1vs1 και εχουν την τεχνικη και την ντριπλα που μπορουν να ξεκλειδωσουν τις αντιπαλες κλειστες αμυνες(Djalma-Jairo).Εχουμε ταχυδυναμικο παικτη που ειναι οτι πρεπει για ματς που θα κληθουμε να αμυνθουμε και να φυγουμε στην κοντρα(Garry) και τελος εχουμε και παικτη Raumdeter που λενε και οι Γερμανοι ο οποιος εκμεταλευεται τον χωρο και εμφανιζεται σαν κρυφος επιθετικος απο τα πλαγια(Mυστα).Νομιζω πως αν χρειαστει να κινηθουμε γι'αλλο εξτρεμ θα πρεπει να ειναι κατι το πολυ πιο ποιοτικο απ'αυτους που εχουμε.Αλλιως αν ειναι να φερουν κανεναν Bisewar ή κανεναν Κonate,χιλιες φορες να μεινω με αυτους που εχω ηδηagios έγραψε:Τον ανέφερα Κωστα και τον προτιμώ και αυτόν και τον Ζαιρο από παίκτες στυλ Κονατε..Χίλιες φορές...Kostas_Peraia4 έγραψε:Μην ξεχνας τον Μυστακιδη που ειναι ακριβως ιδιο στυλ παικτη με του Ματεους.Και περυσι ο Μυστα εκανε παρα πολλη καλη σεζον
- Kostas_Peraia4
Aν και λιγο off-topic να ενημερωσω,οσους λενε οτι και φετος αργουμε,οτι ο βασικος μας ανταγωνιστης ο σκατογαυρος,απο σημερα ψαχνει και προπονητη γιατι ο Σιλβα την εκανε Λουης
Sourme άμα μείνει αλλάζει όλο το έργο και δεν χαλιέμαι καθόλου για Ματέους.Η διαφορά θα είναι να φύγει να μην έρθει ένας επιπέδου Ματέους να δώσουμε δανεικό Ζάιρο και να ρθει κάνας ξεκούδουνος τύπου Κονατε..Γιατί με Μακ Τζαλμα Γκαρυ Μυστα και καβάντζα Ζάιρο είμαστε σούπερ..sourmenetes έγραψε:Εγω δε θεωρω δεδομενο την πωληση μακ,μετα και τον τραυματισμο σκουραινει το πραγμα.agios έγραψε:Άμα υποψιαστώ ότι θα πάμε σε φυγή Μακ,τσούγκρισμα Ματέους και θα μείνω με Τζαλμά-Ροντρίγεζ-Μύστα και μου φέρουν κάναν Κονατε που λένε από Σπαρτα Πραγας (τον έχω δει πολλές φορές Σεκουολίζει να ξέρετε τσαπατσούλης στα τελειώματα) λυπάμαι αλλά η ομάδα δεν θα έχει δυναμώσει στα εξτρεμ...
- ilovegame27
Πάντως πιστεύω ότι ο Ίβιτς θα δώσει ευκαιρία στον Ζάιρο και με τον Μακ αν δεν πουληθεί είμαστε κοπλε στα εξτρεμ
- john4serres
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ !!
Ο γαυρος αποδυναμωθηκε (μεχρι στιγμης)
Ο βαζελος θα φερει δανεικους και παραμυθια
Το χανουμι οικονομικους παικτες με υπερβαση την μεταγραφη του Μπάρκα.
Ο γαυρος αποδυναμωθηκε (μεχρι στιγμης)
Ο βαζελος θα φερει δανεικους και παραμυθια
Το χανουμι οικονομικους παικτες με υπερβαση την μεταγραφη του Μπάρκα.
-
εχει πουληθει ο γαυρος στους κινεζους και ισως σε αυτους που εχουν και την εσπανιολ ,το καλο σεναριο για τον γαυρο,αλλο σεναριο ειτε ο χοντρος παει για φυλάκα ή ο γαυρος χαιρεταει την κατηγορία λογω Τραπεζας Κρητης.Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν και λιγο off-topic να ενημερωσω,οσους λενε οτι και φετος αργουμε,οτι ο βασικος μας ανταγωνιστης ο σκατογαυρος,απο σημερα ψαχνει και προπονητη γιατι ο Σιλβα την εκανε Λουης