Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
agios

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από agios »

Άμα υποψιαστώ ότι θα πάμε σε φυγή Μακ,τσούγκρισμα Ματέους και θα μείνω με Τζαλμά-Ροντρίγεζ-Μύστα και μου φέρουν κάναν Κονατε που λένε από Σπαρτα Πραγας (τον έχω δει πολλές φορές Σεκουολίζει να ξέρετε τσαπατσούλης στα τελειώματα) λυπάμαι αλλά η ομάδα δεν θα έχει δυναμώσει στα εξτρεμ...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μην ξεχνας τον Μυστακιδη που ειναι ακριβως ιδιο στυλ παικτη με του Ματεους.Και περυσι ο Μυστα εκανε παρα πολλη καλη σεζον
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μην μασάτε από τους ΑΡΔ ρε αλάνια!!!! ;)

Όλα καλά θα πάνε ρε σεις και θα ανέβουμε τελικά επίπεδο φέτος... :pano: είσαι λέμε... :nairepaok:

Υ.Γ Το χω πει και το επαναλαμβάνω: In Lubos Michel & Vlado Ivic we trust!!!! :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 23 Ιουν 2016, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Μην ξεχνας τον Μυστακιδη που ειναι ακριβως ιδιο στυλ παικτη με του Ματεους.Και περυσι ο Μυστα εκανε παρα πολλη καλη σεζον
Τον ανέφερα Κωστα και τον προτιμώ και αυτόν και τον Ζαιρο από παίκτες στυλ Κονατε..Χίλιες φορές...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Μην ξεχνας τον Μυστακιδη που ειναι ακριβως ιδιο στυλ παικτη με του Ματεους.Και περυσι ο Μυστα εκανε παρα πολλη καλη σεζον
Οσο ποικιλια και ποιοτητα εχεις τοσο περισσοτερο ανταγωνισμο εχεις.περυσι μετα τον μακ επεφτες στον ζαιρο,μετα τον γκαρυ εβαζες τον σαμπο και ημασταν νεκροι.

Ο μυστακιδης εννοειται πως ηταν απο τα πιο θετικα στοιχεια περυσι,οπως φανταζομαι και φετος.
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

Ο Μυστακιδης ειναι πιο πολυ δευτερος επιθετικος παρα ακραιος. Καθε φορα που επαιξε εκει δυσκολευτικε πολυ, ηταν χαμενος στους αγωνες. Εγω τον πιστευω πολυ τον μυστακιδη, εχει πολλη ποιοτητα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

agios έγραψε:Άμα υποψιαστώ ότι θα πάμε σε φυγή Μακ,τσούγκρισμα Ματέους και θα μείνω με Τζαλμά-Ροντρίγεζ-Μύστα και μου φέρουν κάναν Κονατε που λένε από Σπαρτα Πραγας (τον έχω δει πολλές φορές Σεκουολίζει να ξέρετε τσαπατσούλης στα τελειώματα) λυπάμαι αλλά η ομάδα δεν θα έχει δυναμώσει στα εξτρεμ...
Εγω δε θεωρω δεδομενο την πωληση μακ,μετα και τον τραυματισμο σκουραινει το πραγμα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εγω βλεπω το σκηνικο το χτεσινο να εχει φερει ενα καποιο φρεναρισμα στον προγραμματισμο
η μαυρη τρυπα στα στοπερ παραμενει, δε μπορει να πας να παιξεις ετσι τα νοκ αουτ ευρωπαικα...
μεσοεπιθετικα δεν ηρθε ο Ματεους, δεν βλεπουμε δεκαρι και αν ερθει η στιγμη να βγει ξανα απο τη φυσουνα για βασικη εντεκαδα ο πελκας, κλαφτα
αμυντικο χαφ καθαρο σαν την καλαμια στον καμπο ο αλεξ, κι εκει καθυστερει η ενισχυση
και τελος στα φορ, η τριαδα κλαους, κουλουρης αντε και περειρα, δε νομιζω να ικανοποιει
πλησιαζει και η ωρα που θα φυγει η ομαδα για ολλανδια και δε βλεπουμε ουτε το 50% των κινησεων κατα τα λεγομενα τους..
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

agios έγραψε:
Τον ανέφερα Κωστα και τον προτιμώ και αυτόν και τον Ζαιρο από παίκτες στυλ Κονατε..Χίλιες φορές...
Mαζι σου.Παντως εχουμε στα εξτρεμ διαφορετικους τυπους παικτων κι αυτο ειναι πολυ καλο.Εχουμε τον Τζαλμα και τον Ζαιρο που ειναι καλοι στο 1vs1 και εχουν την τεχνικη και την ντριπλα που μπορουν να ξεκλειδωσουν τις αντιπαλες κλειστες αμυνες(Djalma-Jairo).Εχουμε ταχυδυναμικο παικτη που ειναι οτι πρεπει για ματς που θα κληθουμε να αμυνθουμε και να φυγουμε στην κοντρα(Garry) και τελος εχουμε και παικτη Raumdeter που λενε και οι Γερμανοι ο οποιος εκμεταλευεται τον χωρο και εμφανιζεται σαν κρυφος επιθετικος απο τα πλαγια(Mυστα).Νομιζω πως αν χρειαστει να κινηθουμε γι'αλλο εξτρεμ θα πρεπει να ειναι κατι το πολυ πιο ποιοτικο απ'αυτους που εχουμε.Αλλιως αν ειναι να φερουν κανεναν Bisewar ή κανεναν Κonate,χιλιες φορες να μεινω με αυτους που εχω ηδη
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Aν και λιγο off-topic να ενημερωσω,οσους λενε οτι και φετος αργουμε,οτι ο βασικος μας ανταγωνιστης ο σκατογαυρος,απο σημερα ψαχνει και προπονητη γιατι ο Σιλβα την εκανε Λουης
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

sourmenetes έγραψε:
agios έγραψε:Άμα υποψιαστώ ότι θα πάμε σε φυγή Μακ,τσούγκρισμα Ματέους και θα μείνω με Τζαλμά-Ροντρίγεζ-Μύστα και μου φέρουν κάναν Κονατε που λένε από Σπαρτα Πραγας (τον έχω δει πολλές φορές Σεκουολίζει να ξέρετε τσαπατσούλης στα τελειώματα) λυπάμαι αλλά η ομάδα δεν θα έχει δυναμώσει στα εξτρεμ...
Εγω δε θεωρω δεδομενο την πωληση μακ,μετα και τον τραυματισμο σκουραινει το πραγμα.
Sourme άμα μείνει αλλάζει όλο το έργο και δεν χαλιέμαι καθόλου για Ματέους.Η διαφορά θα είναι να φύγει να μην έρθει ένας επιπέδου Ματέους να δώσουμε δανεικό Ζάιρο και να ρθει κάνας ξεκούδουνος τύπου Κονατε..Γιατί με Μακ Τζαλμα Γκαρυ Μυστα και καβάντζα Ζάιρο είμαστε σούπερ..
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Πάντως πιστεύω ότι ο Ίβιτς θα δώσει ευκαιρία στον Ζάιρο και με τον Μακ αν δεν πουληθεί είμαστε κοπλε στα εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ !!

Ο γαυρος αποδυναμωθηκε (μεχρι στιγμης)
Ο βαζελος θα φερει δανεικους και παραμυθια
Το χανουμι οικονομικους παικτες με υπερβαση την μεταγραφη του Μπάρκα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αυτό έλεγα λίγο πριν. Είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν και λιγο off-topic να ενημερωσω,οσους λενε οτι και φετος αργουμε,οτι ο βασικος μας ανταγωνιστης ο σκατογαυρος,απο σημερα ψαχνει και προπονητη γιατι ο Σιλβα την εκανε Λουης
εχει πουληθει ο γαυρος στους κινεζους και ισως σε αυτους που εχουν και την εσπανιολ ,το καλο σεναριο για τον γαυρο,αλλο σεναριο ειτε ο χοντρος παει για φυλάκα ή ο γαυρος χαιρεταει την κατηγορία λογω Τραπεζας Κρητης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”