Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Σωστο καλα αυτα να κόβονται γιατι πι μεγάλες προσδοκίες μπούμεραγκ
- buffalobill4
Pgetsos εχεις δικιο. Παω πασο. Δε λεει εχουν κουραστει οι οπαδοι. Λεει εχει κουραστεί ο ιδιος που ο βιειρνια παιζει με τους οπαδους. Οκ γνωμη του. Διαφωνω αλλα γνωμη του. Δεν νομιζω οτι κανεις βιειρινια παιζει με κανεναν οπαδο.
Τωρα ντεσπε φιλε μου τι να σου απσντησω. Μαζι σου σοβαρη ηρεμη κουβεντα δεν μπορω να κανω. Οταν σου μιλαω ηρεμα εσυ ξεκινας να γραφεις οτι εγω τη βρισκω με τα ψεματα και τους παπαδες. Αν αυτο εσυ το θεωρεις διαλογο κατι κανω λαθος εγω μαλλον.
Τωρα ντεσπε φιλε μου τι να σου απσντησω. Μαζι σου σοβαρη ηρεμη κουβεντα δεν μπορω να κανω. Οταν σου μιλαω ηρεμα εσυ ξεκινας να γραφεις οτι εγω τη βρισκω με τα ψεματα και τους παπαδες. Αν αυτο εσυ το θεωρεις διαλογο κατι κανω λαθος εγω μαλλον.
Εχεις εικονα απο Σισόκο τελευταια; Εγω δεν εχω κ την Κίνα κ τραυματισμούς τα φοβαμαι
Προτιμώ Γάλλο η Κροάτη
Προτιμώ Γάλλο η Κροάτη
εγω δεν καταννοω το γιατι πειραζει που ειπε οτι ο μιχελ (λογικα) εκανε μια ερωτηση αν τον ενδιαφερει να ερθει στον ΠΑΟΚ (ουεφα, φιφα κτλ δεν εχουν καμια σχεση αν σε μια συζητηση εγινε μια απλη ερωτηση
). ίσα ίσα, καλά έκανε για να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται.
δεν θεωρώ ότι χρειάζεται μεγαλύτερη συζήτηση το θέμα.
ΟΝ ΤΟΠΙΚ τώρα, Σισσοκό (πάρα) πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ας παει σε καμια ζελα ή κουλα.
Ο Άλλος Γάλλος με αρέσει πάντως. Αν και κρατάω μικρό καλάθι γιατί εχω μια υποψία ότι μπορεί να παίζει παιχνίδι μανατζερ και ελεω γαύρου
Και ναι, θα ήθελα ενα σκυλο-σεντερμπακ ακόμα.

δεν θεωρώ ότι χρειάζεται μεγαλύτερη συζήτηση το θέμα.
ΟΝ ΤΟΠΙΚ τώρα, Σισσοκό (πάρα) πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ας παει σε καμια ζελα ή κουλα.

Ο Άλλος Γάλλος με αρέσει πάντως. Αν και κρατάω μικρό καλάθι γιατί εχω μια υποψία ότι μπορεί να παίζει παιχνίδι μανατζερ και ελεω γαύρου

Και ναι, θα ήθελα ενα σκυλο-σεντερμπακ ακόμα.
Ο βιερινια στα 33 θα θέλει να έρθει εμείς όμως θα θέλουμε τότε ?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μπορουσε Ντεσπε να πει ενα απλο "Δεν υπαρχει θεμα Βιειρινια". Επειδη ακριβως δεν ειναι κατι πρακτικα στον ΠΑΟΚ αλλα ως γιος του Ιβαν μαθαινει προφανως πραγματα δεν θα πρεπει να λεει ετσι ευκολα για συνομιλια Μιχελ Αντρε και μαλιστα τι ειπωθηκε σε αυτην. Ας μην το συνεχισουμε προτιμω να συζηταμε για πραγματικες μεταγραφες.
.
Για φημες και ονειρα ας κανουμε αλλο τοπικ.

Για φημες και ονειρα ας κανουμε αλλο τοπικ.

Καλα ρε με δουλευετε εχει βουιξει ο τοπος οτι εχουμε συμφωνησει με Βαρελα, παικτη με συμβολαιο ομαδας και μαλιστα με ψυχακια προεδρο και δεν ειπε ποτε κανεις κατι για κυρωσεις και φοβαστε γιατι ο Βιερινια μπορει να ειπε στον Μιχελς ακομα και σε καφενειακη κουβεντα οτι θελει να παει στην Αγγλια? Δηλαδη αν πετυχει στον δρομο ενας προεδρος ομαδας εναν παικτη πρεπει να γυρναει πλατη για να μην τον τιμωρησει η ουεφα?
Μια γενική διαπίστωση που ομως ποτε δεν καταλαβα το λογο... Γιατι ψαχνόμαστε να αρπαγομαστε ;
Βιερι τελος ....
Μακαρι αγωνιστικα αλλα δε θελει .. Οταν θελήσει αν θελουμε κ μεις βλεπουμε
Νομιζω φαινεται το εξαρι σε προτεραιότητα
Κ θα θελα αν θελαμε κανενα απο ελλαδα να πάσαραμε κ καναν περισσιο
Βιερι τελος ....
Μακαρι αγωνιστικα αλλα δε θελει .. Οταν θελήσει αν θελουμε κ μεις βλεπουμε
Νομιζω φαινεται το εξαρι σε προτεραιότητα
Κ θα θελα αν θελαμε κανενα απο ελλαδα να πάσαραμε κ καναν περισσιο
Δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο στην παε ο Γιώργος οπότε ποιο είναι το θέμα ?
-
Έχεις δει τα αμυντικά σου χαφ?μια κλαση πάνω ο κινεζοςMANIAKOS έγραψε:Εχεις εικονα απο Σισόκο τελευταια; Εγω δεν εχω κ την Κίνα κ τραυματισμούς τα φοβαμαι
Προτιμώ Γάλλο η Κροάτη
Έχεις δει τον κροατη που όλοι τον ζητάτε?απλα αρδιες και άρθρα έχεις διαβάσει..
Έχεις δει και τον γαλλο?η μπετις τον έστειλε και πέρσι ήταν στην κερκιδα...
Ο κύριος από την Κίνα...μονο που βλέπεις ότι εχει παιξει με καλές χρονιες εθνική Παρι Λίβερπουλ..ε τότε δεν το συζητάς αλλο τον φέρνεις διότι εχει να αποδείξει ακόμα πολλά φίλε ειδικά μετά το χάσιμο σε Κίνα.
Εγω δεν μιλαω για κυρωσεις κτλ δεν υπαρχει εννοειται κατι τεοιο, δεν το θεωρω απλα σωστο προς τον Βιειρινια ακομα και προς το Μιχελ αν οντως εγινε μια τετοια συζητηση. Ας το ληξουμε ρε σεις.
Παντως αν μιλαμε με στοπερ και ειμαστε κοντα υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να το ψαρεψουμε σημερα, καθως δεν νομιζω να παρει ο Ιβιτς μαζι του τον Πουγγουρα,6ο στοπερ, αν υπαρχει περιπτωση μεσα στις επομενες 2-3 μερες να παει αλλος Ολλανδια.
Εγω δεν τους εχω δει ....αλλα πιο ενεργοί ειναι ..κ ο Κροάτης κυριως
Αλλα ονσισοκο μοιαζει τελειωμένος ....
Τωρα αν τον πιστεύουν οκ αλλα πρεπει κπ στιγμή να κόψουμε τα όνειρα για μπαμ κ να κοιτάμε την ουσια
Τωρα αν τον πιστεύουν οκ αλλα πρεπει κπ στιγμή να κόψουμε τα όνειρα για μπαμ κ να κοιτάμε την ουσια
- Δημητρης17
Ουσια, ίσον ο Γάλλος κατα την γνωμη μουMANIAKOS έγραψε:Εγω δεν τους εχω δει ....αλλα πιο ενεργοί ειναι ..κ ο Κροάτης κυριως