Ετσι! Στελνεις Μακ να παρει την μεταγραφη που θελει και απαντας με τον αγαπημενο ολων Βιερινια. Εκτοξευονται τα διαρκειας και γινομαστε πανισχυροι μεσοεπιθετικα. Θα ερθει και ο στοπερ ρε πως κανετε ετσιjohn4serres έγραψε:Φερ τον και να παίξει ξανά εξτρεμ.!
Ποτέ δεν είναι αργά.
Και μην με πείτε μλκιες ότι θα χάσουμε από αυτήν την μεταγραφή.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Συμφωνώ με τον DimitriS και εξηγούμαι: Το ποστ του μικρού Σαββίδη είναι σε τουλάχιστον λάθος timing αλλά μπορεί να αποβεί και επικίνδυνο για τον Π.Α.Ο.Κ. για κανένα πρόστιμο, εκτός κι αν έχει παρθεί άδεια απ την Βόλφσμπουργκ για διαπραγματεύσεις με τον παίχτη!!!!
Ο Σαββιδάκος πρέπει να τραβάει χοντρή καψούρα με τον Βιέρι κι αυτό φαίνεται απ το επικοινωνιακό λάθος που έκανε με δημόσια δήλωση περί συζήτησης Μίχελ-Βιέρι, αν επαναλαμβάνω, δεν είναι ενήμερη η ομάδα του!!!!
Ο Σαββιδάκος πρέπει να τραβάει χοντρή καψούρα με τον Βιέρι κι αυτό φαίνεται απ το επικοινωνιακό λάθος που έκανε με δημόσια δήλωση περί συζήτησης Μίχελ-Βιέρι, αν επαναλαμβάνω, δεν είναι ενήμερη η ομάδα του!!!!

- Δημητρης17
Ρε παιδια, θεωρητικα μιλωντας παντα, να διωξουμε Μακ με δυο - τρια χαρτια και να φερουμε Βιερινια με εφτα - οχτω;;; Δηλαδη, ειμαι ο μονος που πιστευει οτι με ενα τετοιο ποσο, μπορουμε να φερουμε -για παραδειγμα- εναν σεντερφόραρο απο την Λατίνα, που ομοιος του να μην εχει περασει και να μην ξαναπερασει ποτέ απ την Ελλαδα;;;
- teo4giannitsa
Ο μικρός Σαββίδης μια χαρά τα είπε.
Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει. Ο γιος του μεγαλομετόχου, ο οποίος δεν έχει καμία θέση στον επίσημο - ως εταιρία - ΠΑΟΚ, απάντησε σε ένα σχόλιο για τον χ παίκτη, στα κοινωνικά δίκτυα.
Για τον Αντρε, αν είναι να έρθει ας έρθει. Αυτή τη χρονιά όμως. Βέβαια θα μαζευτούν πολλοί στα εξτρεμ, εκτός και αν γίνουν πωλήσεις. Θέλω να πιστεύω πως η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να πει και αυτή όχι όταν ο Βιειρίνια και ο κάθε Βιερίνια θα μας κάνουν επιτέλους τη τιμή να επιστρέψουν στην ομάδα μας, στα 32-33-34 και πάει λέγοντας. Πιθανόν όλα αυτά να μην ισχύουν βεβαίως.
Στις μεταγγραφές, φέρτε CB, Cf και εξάρι. Ο Γάλλος και εμένα μου αρέσει πολύ. Για τον Νταγκλας πιστεύω θα το κυνηγήσουν τώρα που είναι και ελεύθερος αν και μάλλον είναι πιο δύσκολη περίπτωση από τον Παπα. Ο Βαρέλα πιθανόν πάει για Γενάρη ή ελεύθερος αν δεν μας τελείωσε εντελώς.
Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει. Ο γιος του μεγαλομετόχου, ο οποίος δεν έχει καμία θέση στον επίσημο - ως εταιρία - ΠΑΟΚ, απάντησε σε ένα σχόλιο για τον χ παίκτη, στα κοινωνικά δίκτυα.
Για τον Αντρε, αν είναι να έρθει ας έρθει. Αυτή τη χρονιά όμως. Βέβαια θα μαζευτούν πολλοί στα εξτρεμ, εκτός και αν γίνουν πωλήσεις. Θέλω να πιστεύω πως η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να πει και αυτή όχι όταν ο Βιειρίνια και ο κάθε Βιερίνια θα μας κάνουν επιτέλους τη τιμή να επιστρέψουν στην ομάδα μας, στα 32-33-34 και πάει λέγοντας. Πιθανόν όλα αυτά να μην ισχύουν βεβαίως.
Στις μεταγγραφές, φέρτε CB, Cf και εξάρι. Ο Γάλλος και εμένα μου αρέσει πολύ. Για τον Νταγκλας πιστεύω θα το κυνηγήσουν τώρα που είναι και ελεύθερος αν και μάλλον είναι πιο δύσκολη περίπτωση από τον Παπα. Ο Βαρέλα πιθανόν πάει για Γενάρη ή ελεύθερος αν δεν μας τελείωσε εντελώς.
- buffalobill4
Βασικα αστο ας μην το επεκτεινουμε για το σαββιδη jr. Γιατι οσο το σκεφτομαι μου γυριζουν τα μυαλα.
Οκ δικο του ειναι το μεσο κοινωνικής δικτυωσης μπορει να γραφει ότι του καπνίσει. Ως εδω κανένα προβλημα.
Ποιος εισαι ομως ρε γιωργο σαββιδη και μιλας εξ ονόματος των οπαδων; που ξερεις εσυ αν κουράστηκα; εγω οποτε ακουω αντρε μου ερχονται μονο καλες αναμνήσεις. Ξερεις ποσα ΠΑΟΚτσακια γινανε λογω του αντρε και εκεινης της φουρνιάς παικτων;
Τελοσπαντων ειμαι στις αισιοδοξες μου και το ληγω.
Οκ δικο του ειναι το μεσο κοινωνικής δικτυωσης μπορει να γραφει ότι του καπνίσει. Ως εδω κανένα προβλημα.
Ποιος εισαι ομως ρε γιωργο σαββιδη και μιλας εξ ονόματος των οπαδων; που ξερεις εσυ αν κουράστηκα; εγω οποτε ακουω αντρε μου ερχονται μονο καλες αναμνήσεις. Ξερεις ποσα ΠΑΟΚτσακια γινανε λογω του αντρε και εκεινης της φουρνιάς παικτων;
Tεο, αφου δεν εχει καμια διοικητικη θεση στην ΠΑΕ αλλα εννοειται παραολαυτα μαθαινει τι γινεται σε θεματα μεταγραφικα κτλ και εννοειται καλα κανει, δεν νομιζω να ειναι σωστο να βγαζει στην φορα ιδιωτικες συζητησεις. Αν εγινε συζητηση οντως με Μιχελ Αντρε, εγω αν ημουν Αντρε δεν νομιζω να ηθελα να βγει αυτο προς τα εξω ακριβως γιατι δεν θελω να δινω τροφη στα μεσα και στον κοσμο.
Τελος παντων ψιλοτζαμπα ειναι η συζητηση που γινεται για αυτα που εγραψα και παραπανω πιστευω.
Ακομα και ο Ιβιτς και ο Μιχελ πιστευω αν τους ελεγε τωρα ο Ιβαν δωστε ξερω γω 5+ μυρια για Αντρε θα προτιμουσαν με αυτα τα λεφτα να φερουν εναν παικταρα στα στοπερ εναν στο κεντρο και εναν στην επιθεση.
Τελος παντων ψιλοτζαμπα ειναι η συζητηση που γινεται για αυτα που εγραψα και παραπανω πιστευω.
Ακομα και ο Ιβιτς και ο Μιχελ πιστευω αν τους ελεγε τωρα ο Ιβαν δωστε ξερω γω 5+ μυρια για Αντρε θα προτιμουσαν με αυτα τα λεφτα να φερουν εναν παικταρα στα στοπερ εναν στο κεντρο και εναν στην επιθεση.
Τέο, διάβασες καλά τι έγραψε παλικάρι μου???
Ανέφερε τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. σε συζήτηση με τον παίχτη της Βόλφσμπουργκ...

Μην διαφωνείτε μόνο για να διαφωνείτε ρε παιδιά, εκτός όποιας λογικής, ΓΡΑΠΤΩΝ κιόλας...

Ανέφερε τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. σε συζήτηση με τον παίχτη της Βόλφσμπουργκ...

Μην διαφωνείτε μόνο για να διαφωνείτε ρε παιδιά, εκτός όποιας λογικής, ΓΡΑΠΤΩΝ κιόλας...

Αν ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Βιειρίνια, σημαίνει ότι είναι διατεθημένος να πληρώσει κάνα 4-5 μύρια μόνο για αγορά. Αν δε θέλει όπως λέει ο Γιωργάκης, ας τα δώσει να πάρει 2 παικταράδες. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Εγω παντως θεωρω πιο πιθανο να αποχωρησει ο Τζαβελας και να αποκτηθει στοπερ παρα να αποκτηθει καποιο χωρις αποχωρηση.Εφιαλτης μου εχει γινει πανω που χωνεψα την αποκτηση του Κρεσπο.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν είδα πουθενά να μιλάει εξ ονόματος σου ο Σαββίδηςbuffalobill4 έγραψε:Βασικα αστο ας μην το επεκτεινουμε για το σαββιδη jr. Γιατι οσο το σκεφτομαι μου γυριζουν τα μυαλα.
Επίσης πολύ καλά κάνει και απαντάει γιατί έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό μια εντύπωση στον κόσμο ότι ο Βιεϊρίνια παρακαλάει να έρθει και εμείς δεν κάνουμε τίποτα
Καλά κάνει επίσης και εκθέτει τον παίκτη ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ο ΠΑΟΚ κάτι που έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε ανεπίσημες επαφές.κάτι που ο παικτης δεν τολμάει να πει σε όποια δημόσια δήλωση έχει αναφερθεί στα του ΠΑΟΚ
Υπομονή μερικές μέρες και η άφιξη σέντερ μπάκαρου στην Ολλανδία θεωρώ πως θα γίνει πράξη...

- teo4giannitsa
Να σου πω την αλήθεια Γρηγόρη δεν διάβασα και καλά ( έχω πιεί και ένα ποτηράκι παραπάνω ). Ναι ΟΚ, αναφέρει και τον πρόεδρο αλλά και πάλι δεν πιστεύω πως μπορεί να δημιουργηθεί το όποιο πρόβλημα ( σιγά μη δώσουν και σημασία οι Γερμανοί αφού ακόμη μιλάμε για φήμες ). Ισως να μπορούσε να τα γράψει και ορθότερα, ο πατέρας μιλούσε στην αρχή παραπάνω ο γιος τα γράφει λίγο απερίσκεπτα... Τέλως πάντων όλα αυτά πιθανόν είναι υποθετικά.goran 64 έγραψε:Τέο, διάβασες καλά τι έγραψε παλικάρι μου???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανέφερε τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. σε συζήτηση με τον παίχτη της Βόλφσμπουργκ...![]()
![]()
Σ'αυτό που θα συμφωνήσω είναι με τον Μινγκους και τον Δημήτρη, αυτά τα πολλά λεφτά που υποθετικά είναι διαθέσιμα για τον Αντρε, μπορούν να δωθούν για παικταράδες σε θέσεις στις οποίες έχουμε μεγαλύτερες τρύπες.
Φερτε ΣΤΟΠΕΡ
- buffalobill4
Κανεις λαθος γιατι εγω μιλησα για μενα προσωπικα.desperando έγραψε:Δεν είδα πουθενά να μιλάει εξ ονόματος σου ο Σαββίδηςbuffalobill4 έγραψε:Βασικα αστο ας μην το επεκτεινουμε για το σαββιδη jr. Γιατι οσο το σκεφτομαι μου γυριζουν τα μυαλα.
Επίσης πολύ καλά κάνει και απαντάει γιατί έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό μια εντύπωση στον κόσμο ότι ο Βιεϊρίνια παρακαλάει να έρθει και εμείς δεν κάνουμε τίποτα
Καλά κάνει επίσης και εκθέτει τον παίκτη ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ο ΠΑΟΚ κάτι που έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε ανεπίσημες επαφές.κάτι που ο παικτης δεν τολμάει να πει σε όποια δημόσια δήλωση έχει αναφερθεί στα του ΠΑΟΚ
Αν και ο ιδιος ελεγε εχω κουραστει δε θα χα κανενα προβλημα. Αλλο ομως να λεει εχουν κουραστει οι οπαδοι του ΠΑΟΚ.
Εχει κανει καποιο γκαλοπ και εκμαιευσε αυτο το συμπερασμα;
Το ληγω εδω
- desperando
- Επικοινωνία:
Οκ εσύ μπορεί να είσαι απ αυτούς που την βρίσκουν με παπαδες και ψέματα αλλά δεν πιστεύω ότι η πλειοψηφία του λαού μας είναι έτσι.
Εγώ χερομαι που κάποιος μέσα από τον ΠΑΟΚ δεν αφήνει τον οποιοδήποτε τυχαρπαστο να παίζει με τις ορέξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και πολύ καλά κάνει και βάζει φρένο στις φιλοδοξίες πριν καν αυτές γεννηθούν
Γιατί δεν ήθελε και πολύ στην Θεσσαλονίκη αν το θέμα έμενε έτσι ακόμα κάνα δύο μέρες να τον θεωρούμε όλοι κλησμενο.
Και μετά πάρε τον τσιμεντολυθο στο κεφάλι όπως τότε με τσιτσιακοφ
Ευτυχώς έπαθαν και εμαθαν
Υγ Επίσης σου ξαναλέω ο Σαββίδης μίλησε σε πρώτο ενικό
Πουθενά δεν σε αντικατέστησε
Υγ2 τσε δεν γίνονται αυτά που λες.
Δεν είναι τόσο απλά
Εδώ μιλάμε για παίκτη ο οποίος κάνει τολμήσεις με την ομάδα όταν είναι Θεσσαλονίκη
Είσαι τελείως άδικος με τον Γιώργο
Και να το ξέρεις ότι αυτός μια μέρα θα αλλάξει τον ΠΑΟΚ στατους
Εγώ χερομαι που κάποιος μέσα από τον ΠΑΟΚ δεν αφήνει τον οποιοδήποτε τυχαρπαστο να παίζει με τις ορέξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και πολύ καλά κάνει και βάζει φρένο στις φιλοδοξίες πριν καν αυτές γεννηθούν
Γιατί δεν ήθελε και πολύ στην Θεσσαλονίκη αν το θέμα έμενε έτσι ακόμα κάνα δύο μέρες να τον θεωρούμε όλοι κλησμενο.
Και μετά πάρε τον τσιμεντολυθο στο κεφάλι όπως τότε με τσιτσιακοφ
Ευτυχώς έπαθαν και εμαθαν
Υγ Επίσης σου ξαναλέω ο Σαββίδης μίλησε σε πρώτο ενικό
Πουθενά δεν σε αντικατέστησε
Υγ2 τσε δεν γίνονται αυτά που λες.
Δεν είναι τόσο απλά
Εδώ μιλάμε για παίκτη ο οποίος κάνει τολμήσεις με την ομάδα όταν είναι Θεσσαλονίκη
Είσαι τελείως άδικος με τον Γιώργο
Και να το ξέρεις ότι αυτός μια μέρα θα αλλάξει τον ΠΑΟΚ στατους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.