Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δημητρης17 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Σουηδια
Εχω ζησει 1 χρονο στην Νορβηγια το 1988, σε μια μικρη πολη το Alesund κοντα στο Trondheim, Για μενα εισαι ηρωας!!! ;)
Η στοκχολμη απο απριλιο και μετα ειναι μαγευτικη αδερφε. Ανετα θα ζουσα εκει.

Εδω στο λονδινο παντως οτι εκανε απο καλοκαιρι εκανε. Αερας βροχη συννεφια. Το τριπτυχο της αποτυχιας
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος απο τη παρουσια Κουλουρη τεχνικη καταρτιση εμφανισεις κλπ υπαρχει και η αντιθετη αποψη που λεει οτι οσες φορες και αν τον ειδα ποτε δε μου εδειξε οτι μπορω με αυτον να κανω το κατι παραπανω!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Έχεις δίκιο για τα σωματικά προσόντα. Θα μπορούσε να είναι άνετα ένας φορ τύπου Klose ή Necid......αλλά είναι λίγο μαλθακός στο confrontation (της ευκαιρίας & του αντιπάλου). Αυτό είτε το έχεις είτε δεν το έχεις.......δεν είμαι σίγουρος πως δουλεύεται σε μεγάλο βαθμό.....
buffalobill4 έγραψε:Ο κουλουρης εχει τρομερα σωματικα χαρακτηριστικα.

Ειναι ακομη 20 νομιζω και αξιζει ευκαιριων σε μας.

Και επειδη αναρωτηθηκε ενας αδερφος για το αν εχει παρει ματς. Απλα θα αναφερω πως χωρις ψαξιμο θυμαμαι νικητηριο γκολ του στο 90 με την καλλονη νομιζω στην τουμπα. Οπως επισης και δυο γκολ και διπλο στον απολλων αθηνων για το κυπελλο. Ο πολυς (και δεν το λεω ειρωνικα φυσικα) μπερμπατοφ ποσα ματς σου πηρε σε μια χρονια;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

BlackBlockAttack έγραψε:Εβαλε και 6 γκολ στη Ξυλοφαγου τα ξεχασες....
Εδω δεν επαιζε στη Κυπρο και εμεις ονειρευομαστε ΠΑΟΚ με Κουλουρη....
Αφήστε μας να ονειρευόμαστε σας παρακαλώ...Ιούλιος μπήκε ρε παιδιά... ;)

Όνειρα θερινής νυκτός, τα ωραιότερα όνειρα ever... :shock: :shock: :shock: :shock:

Ονειρεύομαι ήδη π.χ. του λόγου μου, "το καλύτερο σιρόπι" με Douglas σέντερ μπακ και Κουλούρη σέντερ φορ να κουνάει σεντόνι στους ομίλους στην Τουμπάρα τον Σεπτέμβρη!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o ΄

Μήπως πειράζει δηλαδή??? Άνθρωποι είμαστε, όνειρα κάνουμε... :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Αν ειναι να παρουμε φορ, που μαλλον θα παρουμε, θα προτιμουσα καποιον που να αφησει Κλαους, Περειρα στον παγκο. Δηλαδη εναν καλυτερο Περειρα, οχι ξυλοκοπο τυπο Κλαους, για κεφαλιες και γκολ μιας επαφης. Να εχει δηλαδη το ενας εναντιον ενος. Να μην χρειαζεται να δουλευουν συνεχως τα εξτρεμ για παρτη του, να το εχει κι απο μονος του. Να μαγευτουμε κι εμεις επιτελους απο το σεντερ φορ μας, μια δυο τριπλες εντος-εκτος περιοχης και βρωμοσουτο στο γαμα, τετοια πραγματα!!! Απο ποτε εχουμε να δουμε τετοιν σεντερ φορ στην Τουμπα;;; Απο εποχη Καμπς και πιο πριν απο εποχη Αποστολιδη!!!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

BlackBlockAttack έγραψε:Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος απο τη παρουσια Κουλουρη τεχνικη καταρτιση εμφανισεις κλπ υπαρχει και η αντιθετη αποψη που λεει οτι οσες φορες και αν τον ειδα ποτε δε μου εδειξε οτι μπορω με αυτον να κανω το κατι παραπανω!
Δεν σου εκανα επίθεση αδερφε. Απλως απαντησα στην ερωτηση σου.

Φυσικα και θελω το τριτο φορ μου να ειναι απο τις ακαδημιες μου.

Αν θες να σου μιλησω για τα τεχνικα χαρακτηριστικά του κουλουρη πιστευω πως ειναι ενα πιο δυνατο φορ απο τον κλαους. Μπορει να παιξει πλατη καθως υπερτερεί σωματικα και η θεση του ειναι μεσα στο κουτι μονο. Ο κλαους εχει καλυτερη αισθηση του γηπέδου αλλα ο μικρος ειναι μολις 20.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

O Oscar cardozo μπαινει στο τελευταίο χρονο συμβολαίου

Τεσπα για φορ εχω υποψία οτι μπορει κ να μην πάρουν
Άβαταρ μέλους
goran 64

buffalobill4 έγραψε:Ο κουλουρης εχει τρομερα σωματικα χαρακτηριστικα.

Ειναι ακομη 20 νομιζω και αξιζει ευκαιριων σε μας.

Και επειδη αναρωτηθηκε ενας αδερφος για το αν εχει παρει ματς. Απλα θα αναφερω πως χωρις ψαξιμο θυμαμαι νικητηριο γκολ του στο 90 με την καλλονη νομιζω στην τουμπα. Οπως επισης και δυο γκολ και διπλο στον απολλων αθηνων για το κυπελλο....

Μαζί σου Bill...Στηρίζω Κουλούρη, ειδικότερα δε ακόμα γίνομαι και "Κουλουρόσκυλο", αν μετά την προετοιμασία αποφασίσει ο Βλάντο να μείνει στο φετινό ρόστερ, μιας και in Vlado i trust, ειδικότερα φυσικά για όλους τους πιτσιρικάδες μας που ξέρει τι μπορούν να δώσουν στην ομάδα μας απ έξω κι ανακατωτά!!!! :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

buffalobill4 έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Σουηδια
Εχω ζησει 1 χρονο στην Νορβηγια το 1988, σε μια μικρη πολη το Alesund κοντα στο Trondheim, Για μενα εισαι ηρωας!!! ;)
Η στοκχολμη απο απριλιο και μετα ειναι μαγευτικη αδερφε. Ανετα θα ζουσα εκει.

Εδω στο λονδινο παντως οτι εκανε απο καλοκαιρι εκανε. Αερας βροχη συννεφια. Το τριπτυχο της αποτυχιας
Ααχαχαχαχα!!! :lol: Οντως και η κεντρικη, παραθαλασσια Νορβηγια, ηταν μαγικη!!! Εμενα κυριολεκτικα στην πλαγια ενος φιορδ. Τα καλυτερα πρωινα ξυπνηματα!!! Οι ανθρωποι αδερφε μου ομως -χωρις να τους λεω κακους- πολυ περιεργοι!!! Ρομποτ!!! Κι επειδη ηταν και ψιλο-ρατσιστες, οχι σπουδαια πραγματα, αναγκαζομουν να τους "ισοπεδωνω" καθε μερα... :D Παντως απο φυσικο κάλλος... Αστα να πανε!!! Συγνωμη για το οφ τοπικ!!! :oops:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο πιο αργός επιθετικός έβερ πρέπει να είναι ο Κουλούρης! Στο μάνατζερ θα πρέπει να τον έχει 7acceleration, 9pace :lol:. Έχει καλά τελειώματα και το σώμα του ως νεαρός παίρνει βελτίωση. Πάντως μην τρελαίνεστε, ο ρόλος του 3ου επιθετικού στο ρόστερ, όταν έχεις 2 καλούς σημαίνει εμφανίσεις μόνο στο κύπελλο, και κάποιες αλλαγές σε παιχνίδια που έχουμε σκορ ασφαλείας. Σε 55 παιχνίδια, 35 αγώνες (+λίγες αλλαγές)παίρνει ο βασικός, 20 ο αναπληρωματικός + αρκετές αλλαγές, και ο τρίτος παίρνει ότι προανέφερα. Κάτι δηλαδή σαν τον 3ο τερματοφύλακα. Όσο για την καραμέλα του 4-4-2, που θα παίξουμε ελάχιστα, σε περιόδους μετά το 60', εκεί θέλεις γρήγορο παίκτη για secondary striker, στιλ Μακ και υπάρχουν οι λύσεις: Φακ, Μύστα, Ζάιρο, + (στην ανάγκη) τους γρήγορους εξτρέμ Τζαλμά, Γκάρυ.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Ρε παιδια ειμαι τρελλος για ΠΑΟΚαρα, μπαλλάρα, σεντερφοράκλα, τρέλλα στο τσιμεντο, απονενοημένες καταστασεις μεταξυ οπαδων και παιχτων στο καγκελο της 4 και τετοια!!! Δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι Ελληνοπουλο ή Βραζιλιανοπουλο αυτος που θα μου το προσφερει!!! Να μαγευτουμε θελω, μαγικα παραγματα στο χορτο!!! Δεν νομιζω οτι ο εκτελεστης της Ξυλοφαγου μπορει να μας τα δωσει αυτα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημητρης17 έγραψε:Αν ειναι να παρουμε φορ, που μαλλον θα παρουμε, θα προτιμουσα καποιον που να αφησει Κλαους, Περειρα στον παγκο. Δηλαδη εναν καλυτερο Περειρα, οχι ξυλοκοπο τυπο Κλαους, για κεφαλιες και γκολ μιας επαφης. Να εχει δηλαδη το ενας εναντιον ενος. Να μην χρειαζεται να δουλευουν συνεχως τα εξτρεμ για παρτη του, να το εχει κι απο μονος του. Να μαγευτουμε κι εμεις επιτελους απο το σεντερ φορ μας, μια δυο τριπλες εντος-εκτος περιοχης και βρωμοσουτο στο γαμα, τετοια πραγματα!!! Απο ποτε εχουμε να δουμε τετοιν σεντερ φορ στην Τουμπα;;; Απο εποχη Καμπς και πιο πριν απο εποχη Αποστολιδη!!!
Δημητρό, έχω μια εντύπωση-διαίσθηση ότι ανάλογα της αξίας-χαρακτηριστικών του σέντερ φορ που θα πάρουμε (αν τελικά πάρουμε) θα αποχωρήσει ένας εκ των Κλάους ή Περέιρα!!!! :o :o :o :o :o :o

Δεν υπάρχει περίπτωση (προσωπική άποψη-διαίσθηση) ο Κλάους να ξεκινάει ματς εκτός εντεκάδας!!!! :shock: :shock:

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... ;)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Κι αν γινεται, να ανανεωσουν Μακ και Κατσε, τουλαχιστον ο Μακ. Αν ερθει προταση κατω απο δυο χαρτια γι αυτον, νομιζω θα ειναι κοροιδια να τον δωσουμε, τη στιγμη που μαζι με τους ηδη υπαρχοντες, μεσοεπιθετικα θα ειμαστε πυραυλοκινητοι!!! Αν βεβαια ερθει σοβαρη προταση, ενταξει. Γιατι με τρια μυρια ας πουμε, σιγουρα βρισκεις καποιον καλύτερό του.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Από inpaok.com: Η χθεσινοβραδινή φημολογία που προέκυψε στη Γερμανία και αφορά το μέλλον του Βιεϊρίνια, δεν πέρασε ασχολίαστη από τον Γιώργο Σαββίδη.
Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ρωτήθηκε σχετικά από πολλούς φίλους του Δικεφάλου, κάτω από μια χιουμοριστική φωτογραφία του ίδιου με τον... spiderman, που ανέβασε στο Instagram.
Η απάντηση του πάντως δεν ήταν και τόσο χιουμοριστική...
«Έχω βαρεθεί πολύ με αυτό το θέμα. Προσωπικά τον θέλω στον ΠΑΟΚ, αλλά κουράστηκα να παίζει με τους φιλάθλους. Αρκετά. Αν ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ, δε θα έλεγε στον Λούμπος (σ.σ. Μίχελ) ότι θέλει να παίξει στην Αγγλία...
Αυτά από εμένα. Είμαι πραγματικά κουρασμένος. Όταν ο κύριος Βιεϊρίνια είναι έτοιμος, θα είμαστε ευτυχείς να τον φέρουμε. Μέχρι τώρα, υπάρχουν μόνο λόγια. Αυτά είναι όλα από εμένα...».

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1060 ... -vieirinia
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

goran 64 έγραψε:
Δημητρό, έχω μια εντύπωση-διαίσθηση ότι ανάλογα της αξίας-χαρακτηριστικών του σέντερ φορ που θα πάρουμε (αν τελικά πάρουμε) θα αποχωρήσει ένας εκ των Κλάους ή Περέιρα!!!! :o :o :o :o :o :o

Δεν υπάρχει περίπτωση (προσωπική άποψη-διαίσθηση) ο Κλάους να ξεκινάει ματς εκτός εντεκάδας!!!! :shock: :shock:

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... ;)
Ρε Γρηγορη, δεν σου λειπει ενας σεντερ φορ μαγος, επιτελους;;; Να φευγεις απ το γηπεδο ικανοποιημενος οχι μονο απ το αποτελασμα, αλλα κι απ αυτο που ειδες επιθετικα;;; Καταλαβαμε Γρηγορη, καταλαβαμε... :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”