Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Amr Warda στην wikipedia εμφανίζεται αρχικά ως attcking midfielder, αλλά παρακάτω αναφέρει:
On 22 August 2015, Warda signed a three-year contract with Panetolikos F.C. on a free transfer from Al Ahly. [2] Panetolikos winger Amr Warda is happy to be rewarded for the Best Goal of the 2nd matchday in the Greek Super League.
Νέος (17.09.1993), διεθνής με την Αίγυπτο. Δεν νομίζω ότι κάνει για Ch.L. αλλά είναι εξελίξιμος.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

WestBlock4 έγραψε:Φτιαξε μια ομαδαρα εσυ και ας παει να κελαηδαει ο χοντρος αυτο ξερω εγω.. τωρα δικαιολογιες του δε ριχνω λεφτα γιατι ο χοντρος τα κανονιζει ειναι να χαμε να λεγαμε... Αν ειναι ετσι κ εμεις σαν οπαδοι ας κανουμε αποχη κ να μην αγορασουμε διαρκειας αφου ο χοντρος τα εχει στημενα.... δε γινονται αυτα
Έτερον εκάτερον. Εννοείται πως πρέπει να ρίξει χρήμα και να φτιάξει ομαδάρα. Στην τελική για να γουστάρουμε εμείς ή και για την Ευρώπη.
Απλά δεν γίνεται να περιμένουμε ότι επειδή έπεσε χρήμα έχουμε και τον τίτλο στην τσέπη. Αντιθέτως, οι πιθανότητες θα είναι και πάλι συντριπτικά εναντίον μας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Προχωράει στο plan b!

PAOKVoice

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Ματέους…
Το «ναυάγιο» με τον Ματέους Λέιτε δημιούργησε πρόβλημα στον προγραμματισμό του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον Λούμπος Μίχελ να ενεργοποιεί άμεσα το plan b με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με την αθλητική εφημερίδα «Live Sports» ο τεχνικός διευθυντής και πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα προχωρήσει σε μία «δεύτερη» επιλογή (πιθανότατα ο Ισπανός Κρέσπο της Άστον Βίλα) για να κερδίσει χρόνο, ενώ για τον μεσοεπιθετικό βγάζει από το συρτάρι τις εναλλακτικές του λύσεις.

Δηλαδή θα φορτωθούμε έναν παίκτη για να κερδίσουμε χρόνο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλά δεν φταίτε εσείς. ΕΜΕΙΣ φταίμε που σας πιστεύουμε.

Γιατί το λες αυτό Απόστολε??? :? :?

Είναι πλέον προφανές αλλά και βέβαιο ότι, ο Λιούμπος Μίχελ χρησιμοποιώντας τον μεταφραστή των Γούγληδων, διαβάζει ολημερίς μανιωδώς PAOKmania forum και "τρέμοντας" την οργή των μελών μας για καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού, προσπαθεί να μας γλυκάνει τις αντιδράσεις υπογράφοντας τον....Κρέσπο... :roll: :roll:

Άιντε παιδιά, όλοι αεροδρόμιο λλλέέέμμμεεε... :lol: :lol: :lol: :lol: ... :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται τα συνΠΑΟΚια μου

ας γίνει ο ΠΑΟΚ πιο δυνατός και θα τους πετύχουμε και τους στόχους μας

με τα γνωστά μπάτζετ καθάρισες Ντόρτμουντ, Τότεναμ .... με νοικοκυρεμένη ομάδα και ασπρόμαυρη καρδιά και ψυχή βουνά μπορούμε να ρίξουμε

έτσι γιατί .... ΠΑΟΚ είσαι!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Mike... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

να μαζευτώ? :D
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Λοιπόν καλησπέρα τώρα γύρισα από δουλειά είμαι κομμάτια πάω για ύπνο σας λέω την τελευταία ενημέρωση π έχω για ματεους σχολιάστε ότι θέλετε θα τα δω όταν ξυπνήσω τελευταία πρόταση μιχελ 2 χαρτιά για 2ετες κλειστό 48ωρες διορία για να απαντήσει αν δεν τον δείτε αύριο θεσσαλονικη τελείωσε ευχαριστώ κ καληνύχτα έχω συνάντηση με το μαξιλάρι μ. :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: Μπααα, καλά είσαι mike... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 23 Ιουν 2016, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Μα προφανως στον Φρανκ αναφερονται τα ποδοσφαιρικα λαθη.Ακομα ουρλιαζω.

Υ.Γ Σοβαρα τωρα παιζει να ειναι η πρωτη φορα που αναφερω το nick σου στο φορουμ ενω εσυ το εχεις κανει αμετρητες και σε ενοχλησε? Οκ δεν θα το ξανακανω...
Λοιπον,δε θα μου πεις εσυ τι θα.... :P :lol: Κριμα ρε μια φορα ειπα να συμφωνησω κι εγω και με πιασες απ τα μουτρα.
Τωρα συμφωνω αλλα δε σου το λεω.
joshua έγραψε:.Ας παρουμε αλλο ενα πανακριβο εξτρεμ και ας κανουμε οικονομια στο στοπερ και στο τερμα.
Αληθεια τωρα ,χωρις εξωγηινους κλπ κλπ πως εξηγεις αυτο που γινεται σχεδον καθε χρονο στην επανδρωση του ροστερ το να υπαρχουν κενα για χρονια κι εμεις να κανουμε μεταγραφες εκει που εχουμε λυσεις?Επαναλαμβανομενα λαθη?Το οτι η ομαδα δε μπορει να παιξει καθετα το βλεπει και τυφλος εδω και χρονια, αυτοι που που εχουν την ευθηνη για το σχεδιασμο δεν?Με 2-3 χαρτια σε μια θεση που ποναμε δεν υπαρχει κατι που να μας ικανοποιει?2 χαρτια ριξαμε για να δουμε τον Μπερμπα να ζεσταινει παγκο.Ολα τα χωρια βρισκουν κι απο ενα Ντε Βισεντι(λεμε τωρα) με 150 χιλιαρικα εμεις γιατι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 23 Ιουν 2016, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και αλλος που μας τα λεει οπως ο libra,αυτο σημαινει οτι ο Ματεους ειναι πολυ σημαντικος σε αυτο που εχει στο μυαλο του ο Ιβιτς,και για να επιμενουμε τοσο δεν υπαρχουν προχωρημενες επαφες με εναλακτικες,ισως γιατι θεωρουσαν τον παιχτη κλεισμενο.
Αποτι φαινεται την πηραν γραμμη τη δουλεια οι μανατζερ του και θα βγαλουν γερη προμηθεια.
Ας ειναι,αφου επιμενουν τοσο στον παιχτη σημαινει οτι τον θελει διακαως ο Ιβιτς και μαλιστα αμεσα.
Αν ισχυουν τα παραπανω θεωρω δεδομενο οτι ο παιχτης θα ειναι παλι εδω πολυ συντομα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΝΕΚΡΑ !

Που ειναι η 31η αυγουστου που περναμε δανεικο τον Ελ Ζαρ απο την Λιβερπουλ ;
Πληρωσαμε και 250 χιλιαρικα για τον 24 χρονο (τοτε) μαροκινο παικταρα
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δε θελω να πιστεψω οτι για αλλο ενα καλοκαιρι δεν θα ερθουν παικτες στον αξονα.
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

CCCP έγραψε:Δε θελω να πιστεψω οτι για αλλο ενα καλοκαιρι δεν θα ερθουν παικτες στον αξονα.
το ειπε ο Μιχελ αφου...
θα παρουμε παικτες στον αξονα αφου...

:roll: :roll:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

καλησπέρα, ένα ευχαριστώ σε όσους μοιράζουν τις όποιες πληροφορίες έχουν. Από τα 800 να πας στο μύριο δεν είναι τρελή διαφορά αν ο παίχτης τα αξίζει, και μιλάμε για έναν παίχτη που παίζει σε όλες τις θέσεις στην επίθεση, αν θέλει να τα δώσει ο Ιβάν, δικό του θέμα, εμείς δεν είμαστε λογιστές. Χθες είχα ενστάσεις γιατί νόμιζα ότι ζητούσε πολλά παραπάνω, αλλά μάλλον είναι μέσα στα λογικά πλαίσια οι απαιτήσεις του. Δεκάρι ο Ματέους μέχρι να πειστεί ο Σκαριόνε, και γκρινιάζουμε;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

TheCursed έγραψε:Λοιπόν καλησπέρα τώρα γύρισα από δουλειά είμαι κομμάτια πάω για ύπνο σας λέω την τελευταία ενημέρωση π έχω για ματεους σχολιάστε ότι θέλετε θα τα δω όταν ξυπνήσω τελευταία πρόταση μιχελ 2 χαρτιά για 2ετες κλειστό 48ωρες διορία για να απαντήσει αν δεν τον δείτε αύριο θεσσαλονικη τελείωσε ευχαριστώ κ καληνύχτα έχω συνάντηση με το μαξιλάρι μ. :pano: :pano: :pano:
Αν ισχυει η διορια, σαν ΠΑΟΚ λειτουργεις...
Θες;;ελα μεχρι σαββατο..
Αλλιως υπαρχουν και αλλοι.ο μιχελ δειχνει σαν χαρακτηρας δυνατος,αποφασιστικος και οτι το χει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”