Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Δεν είναι θέμα απλά Μίχελ αλλά θέμα του τρόπου που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτες της ομάδας τυχαίνουν τετοιας συμεριφοράς από τον σύλλογο.
Ετσι....che4 έγραψε: ......θέλω επιτελους καποιον που να κανει πραγματα και να παορνει σκληρες αποφασεις με μοναδικο γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ
Μια ζωη μ@λ@κες πιανομαστε με τους μανατζερ,τους παρατρεχαμενους,τα καλα παιδια,τα Π.Α.Ο.Κ.τσακια......
Τι εκανε δηλαδη ο Λουμπος?
Προστατεψε τα συμφεροντα του Π.Α.Ο.Κ.
Αλλοιως ειναι να μπεις να παιξεις οταν εισαι "φευγατος"
κι αλλοιως οταν παλευεις για ανανεωση.
Οσο για τον Βιτορ,ειχε 3 χρονια στην διαθεση του να μας ειναι απαραιτητος,
οπως εστρωσε ας κοιμηθει ..................στην Μπεερ Σεβα.
Θα το πω μια τελευταία φορά: Μην εμπιστεύεστε τυφλά όποιον να είναι, ότι κι αν λέει, εκτός κι αν γουστάρετε τον ΠΑΟΚ να είναι Ανίτα Πάνια.
Του Βίτορ καλώς δεν τον ανανεώσανε και μάλλον με τον τρόπο που φέρθηκε καταλάβανε και κάποια πράγματα για πολύ κόσμο.
ΥΓ: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, αυτός που δεν καταλαβαίνει, ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει; Και όπως λέει και ο τεράστιος ΑΑ, "Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε".
Του Βίτορ καλώς δεν τον ανανεώσανε και μάλλον με τον τρόπο που φέρθηκε καταλάβανε και κάποια πράγματα για πολύ κόσμο.
ΥΓ: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, αυτός που δεν καταλαβαίνει, ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει; Και όπως λέει και ο τεράστιος ΑΑ, "Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε".
Πραγματικά προστάτεψε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και του την λέμε κιόλας γιατί έπρεπε να είμαστε το κορόιδο των μανατζάρεων και των φίλων τους ΑΡΔ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ουδεμια σχεση με το θεμα Μιχελ εχουν τα παρακατω, μονο ως τροφη για σκεψη στη συζητηση που παλι γυρισε στους αρδ. (btw οι μπουληδες συνεχιζουν να εχουν την ιδια αισχρη επικεφαλιδα για να παρουν κλικ)
Και στο gayromania, μονο για αλητες αρδ που συκοφαντουν και θελουν το κακο τους λενε, βριζοντας και a priori βαφτιζοντας ως ψεματα ο,τι ερχεται σε κοντρα με τα οσα αγγελικα εχουν πλασει στο μυαλο τους..
Χρειαζεται ισορροπια, ουτε a priori μασημα ουτε απορριψη. Χρειαζεται φιλτραρισμα των ειδησεων και του συντακτη, και τελος λιγη φαια ουσια με κριτικη ικανοτητα για αξιολογηση τρεχοντων γεγονοτων αλλα και στοιχειων του παρελθοντος..
Πχ το να λεει καποιος πχ ανιερος πολεμος σε Φρανκ επειδη αποκαλυπτεται το τι γινεται με ΝΒ κ ποσο απαξιωνεται ο 1ος ή αποκαλυπτεται ο ρολος που αναμενεται ναχει ο Μιχελ ή ο ορος στο συμβολαιο του Φρανκ, αντι να προβληματιστει και ν'αναζητησει, δεν απεχει πολυ απ'το παραδειγμα που εδωσα με το gayromania..
Και για να το ληξω εδω, παραθετω μια σκεψη που εκανα πριν 2 βδομαδες ως τροφη για σκεψη.
Και στο gayromania, μονο για αλητες αρδ που συκοφαντουν και θελουν το κακο τους λενε, βριζοντας και a priori βαφτιζοντας ως ψεματα ο,τι ερχεται σε κοντρα με τα οσα αγγελικα εχουν πλασει στο μυαλο τους..
Χρειαζεται ισορροπια, ουτε a priori μασημα ουτε απορριψη. Χρειαζεται φιλτραρισμα των ειδησεων και του συντακτη, και τελος λιγη φαια ουσια με κριτικη ικανοτητα για αξιολογηση τρεχοντων γεγονοτων αλλα και στοιχειων του παρελθοντος..
Πχ το να λεει καποιος πχ ανιερος πολεμος σε Φρανκ επειδη αποκαλυπτεται το τι γινεται με ΝΒ κ ποσο απαξιωνεται ο 1ος ή αποκαλυπτεται ο ρολος που αναμενεται ναχει ο Μιχελ ή ο ορος στο συμβολαιο του Φρανκ, αντι να προβληματιστει και ν'αναζητησει, δεν απεχει πολυ απ'το παραδειγμα που εδωσα με το gayromania..
Και για να το ληξω εδω, παραθετω μια σκεψη που εκανα πριν 2 βδομαδες ως τροφη για σκεψη.
Δλδ ρε μαν ειναι κατι αξιοζηλευτο αυτο?Αν 2 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ πουλούσε τον καλύτερο του παίχτη και έδιωχνε προπονητή που θεωρούνταν πετυχημένος και έφερνε κανέναν ανύπαρκτο τύπου Victor ακόμα θα πλακωνόμασταν έξω από τη Τούμπα. Αυτό για να καταλάβετε ποσο καλά ξέρουν να καλύπτουν οι άλλοι τις μ@λ@κιες τους.
Το θεμα ειναι πως θα προβατοποιηθουμε κ εμεις για να μην αντιδραμε σε τυχον μαλακιες ωστε ν υπάρχει μια επιπλαστη συσπειρωση ή να επικρατήσει μια ισορροπημενη κατασταση οπου με νηφαλιοτητα, καλη προαιρεση κ λογική θ κρινουμε τις καταστασεις?
Αυτο το επιχείρημα (π εχει γινει κ τοσο δημοφιλές εδω μεσα) ποτε μου δεν το καταλαβα...
Σιγουρα το ζητουμενο ειναι να υπάρχει συσπειρωση (καλως εννοουμενη) και αυτη να μη διαρρυγνυεται τοσο ευκολα απο καμορομυρτσοραπτοπουλοζαγορες κ μιρλες/φαντασμενους οπαδους, με το παραμικρο..
Αλλα αυτο δεν επιτυγχανεται απο μια στρατια αρδ π θα θεοποιουν την κάθε μεταγραφη, θα λιβανιζουν την ΠΑΕ και θα ανακαλυπτουν ευφάνταστες δικαιολογιες για λαθη ωστε να ταιστουν κ να πληθυνουν τα ζωντοβολα (βλεπε καραπαππα)
(Γιαυτο τρεμω ορισμενες φορες βλεποντας καραπαππο-ποιηση ή σουπεροποιηση νοοτροπιων ΠΑΟΚτσηδων, ως αντίδραση στην παραπανω μαστιγα π ανεφερα)
Οπως λεμε τοσα χρονια, εκει πρέπει να εστιασει η ΠΑΕ (με την απαραιτητη προϋπόθεση βέβαια οτι κ αυτη κινείται σοβαρα κ οργανωμενα), να πεσει ανελεητο κυνηγι σαυτους κ να θωρακιστει..
- sourmenetes
- Moderator
Ποια κουτοπονηρια sekeri;;;για εξηγησε μας.Sekeris4 έγραψε:Όταν δεν θες να ανανεωσεις εναν παιχτη του το λες κατευθειαν(εφοσον εχουν τελειωσει οι αγωνιστικες υποχρεωσεις).Δεν του προτεινεις χαμηλο συμβολαιο προεξοφλωντας οτι ο παιχτης θα αρνηθει γιατι στο τελος την πατας σαν το Λουμπος.
Αν λαβω υπ οψη μου και την υποθεση 'ρητρα ματεους' τοτε καταληγω στο συμπερασμα οτι η κουτοπονηρια ζει και βασιλευει στην παε ΠΑΟΚ.
Φετος το αγωνιστικο τμημα δειχνει οτι μπαινει στο σωστο δρομο.Αυτο δε σημαινει οτι δεν θα καυτηριαζουμε τα πασης φυσεως λαθη.
- Μπαρκαρούτσος
Για τώρα δεν ξέρω, αλλά το φιάσκο Boloni ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή... Για την Π.Α.Ε. ως Π.Α.Ε. λέω πάντα..
Ο ΖΒ που το προκάλεσε (και έθιξε τον Κωνσταντινίδη που παραιτήθηκε, αφού εκείνος έφερε τον Boloni), έφυγε.
Ο ΖΒ που το προκάλεσε (και έθιξε τον Κωνσταντινίδη που παραιτήθηκε, αφού εκείνος έφερε τον Boloni), έφυγε.
goran 64 έγραψε:Αδερφέ Hasio_John, δεν καταλαβαίνω ακριβώς αν είσαι μπερδεμένος ακόμα με το θέμα αλλά κάπου εκεί οδηγούμαι απ τα γραφόμενα σου!!!!hasio_john έγραψε:Κάπως πρέπει να περάσει η ώρα μέχρι να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ στο γρασίδι....![]()
Ωραία προσέγγιση Che![]()
Edit: Ενώ στην σελίδα 25, ακριβώς κάτω απ τα 2 δικά μου posts έγραψες...che4 έγραψε: Μακαρι ο μιχελ να ειναι επαγγελματικα κωλοπαιδο οπως τον περιεγραψε ο βιτορ και μη μασατε .... Τα καλα παιδια καντε τα γαμπρους στις κορες σας ..... Βαρεθηκα μαυτα θέλω επιτελους καποιον που να κανει πραγματα και να παορνει σκληρες αποφασεις με μοναδικο γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ
hasio_john έγραψε:Δεν ξέρω τι παίχτηκε ακριβώς, αλλά (δυστυχώς) πιστεύω τον Βιτορ και νομίζω πως πάντα ήταν ντόμπρος και ένιωθε τι ακριβώς φορούσε στο στήθος! Θα περιμένω τι θα πει ο Μιχελ (αν πει) και μετά θα κρίνω καλύτερα. Σαν πρώτη πάντως σκέψη με ξενέρωσε ο μιχέλ!(Προσωπική φυσικά άποψη)
Όχι ότι με καίει δηλαδή κιόλας, αλλά το να βρίσκεις μία εντελώς διαφορετική με την δική σου προσέγγιση ωραία μετά από περίπου 2 ώρες μόνο και δίχως να έχει προκύψει νέο στοιχείο να αλλάζεις 180 μοίρες την άποψη σου, με οδηγεί τουλάχιστον στο συμπέρασμα ότι έχεις λιγάκι μπερδευτεί ή στο ότι έχεις δύο αντιφατικές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα!!!!
Δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν ήθελες, θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τελικά πως αισθάνεσαι για τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. τώρα και τι ζητάς απ αυτόν???
Υ.Γ. Che4, θα μπορούσες πολύ εύκολα να συμφωνήσεις μαζί μου, μιας και το point μας είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά προτίμησες να εκφράσεις την ίδια ακριβώς άποψη με διαφορετικά, πιο οπαδικά-μάγκικα λόγια!!!! Θεμιτόν φυσικά!!!! Όταν όμως μου βρεις κανένα ψεγαδάκι σε ανούσια θέματα, μου την λες με ευκολία, δεν είναι έτσι???![]()
No offense φυσικά από μένα και στους δύο συμφορουμίτες...
γκοραν πιστευω οτι η πλειοψηφια τελικα συμφωνει μαζι σου στο θεμα απλα δεν ειναι σικ να εκφραζουν την αποψη ετσι οπως καναμ εμεις οι δυο μαλλον λιγο πιο ωριμοι και ψυχροι στα επαγγελματικα απο πολλους εδω μεσα
τρομαζω που συμφωνουμε δυο μερες σερι σε θεμα μεγαλο

επι τη ευκαιρεια ευχαριστω για χθες εψαχνα αφορμη να στο πω αλλα τζαμπα τα λεμε εδω εγω ανεβασα κανονισμο φιφα και αντισοιχες καμπανες σε σεβιλλη και τβεντε για ιδιο θεμα με λινκ και σβηστηκε που και αδικο να ειχαμε χθες στην προσεγγιση μας επρεπε να μην σβηστουν τα αντικειμενικα σωστα λινκ
- sourmenetes
- Moderator
Ναι ο κακος ΠΑΟΚ...
Βρε αντε απο εδω,που σας εχουν εδω και 4 χρονια μη σταξει και μη βρεξει.
Εσεις ρε παληκαρια που χανετε απο τον καθε πουθενα σας εκοψε η παε ΠΑΟΚ κανενα προστιμο;;;βγηκατε να ζητησετε μια συγγνωμη για ενα καρο γκελες που κανατε εδω και 3 χρονια..;;;ε βεβαια εχουμε το ευκολο θυμα τον προπονητη και τα γκαφρα πεφτουν και σεθς ζαχαρη..
Ο ΠΑΟΚ πολυ σπεσιαλ φερεται στους υπαλληλους του.δεν επιτρεπεται να μιλαει ουδεις..να τριβετε τα χερακια σας που πεφτει ο μισθος τελος του μηνα και να δουλευετε,αλλα κακομαθατε.
Βρε αντε απο εδω,που σας εχουν εδω και 4 χρονια μη σταξει και μη βρεξει.
Εσεις ρε παληκαρια που χανετε απο τον καθε πουθενα σας εκοψε η παε ΠΑΟΚ κανενα προστιμο;;;βγηκατε να ζητησετε μια συγγνωμη για ενα καρο γκελες που κανατε εδω και 3 χρονια..;;;ε βεβαια εχουμε το ευκολο θυμα τον προπονητη και τα γκαφρα πεφτουν και σεθς ζαχαρη..
Ο ΠΑΟΚ πολυ σπεσιαλ φερεται στους υπαλληλους του.δεν επιτρεπεται να μιλαει ουδεις..να τριβετε τα χερακια σας που πεφτει ο μισθος τελος του μηνα και να δουλευετε,αλλα κακομαθατε.
RoMaN έγραψε:Για τώρα δεν ξέρω, αλλά το φιάσκο Boloni ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή... Για την Π.Α.Ε. ως Π.Α.Ε. λέω πάντα..
Μόλις παραιτήθηκε από τη Βέροια

Σουρμε, με το τελευταιο μηνυμα που αναφερεσαι ακριβως?
Οκ, καταλαβα, γραψε λαθος, αν θες σβηστο κιολας
Οκ, καταλαβα, γραψε λαθος, αν θες σβηστο κιολας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
simba έγραψε:Σουρμε, με το τελευταιο μηνυμα που αναφερεσαι ακριβως?
προφανως στο βιτορ και καθε βιτορ
Τόσες ώρες πρώτο θέμα οι 24, δεν είχαν αφήσει ούτε την μεταγραφή του Μπερμπατοφ... Καρφώνεστε........
SM-G935F
SM-G935F