Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
O Stoch του πρώτου μήνα του στον ΠΑΟΚ (Αύγουστος 2013) και του διαστήματος από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο, όταν δηλαδή είχε φύγει ο Stephens με τον οποίο βριζόντουσαν, ήταν παικτάρα.
- ΑποστόληςΑ
Είναι δυνατόν να συζητάμε αν μας κάνει η όχι ο Στοχ;
Υπάρχει παίχτης αυτή τη στιγμή στην ομαδα που έχει το ένας με έναν,που να μπουκάρει,που να σουτάρει όπως αυτος;
Ο μοναδικός δανεικός μετά τον Βιερινια που ενιωσε ΠΑΟΚ.
Στοχ χθες.
Υπάρχει παίχτης αυτή τη στιγμή στην ομαδα που έχει το ένας με έναν,που να μπουκάρει,που να σουτάρει όπως αυτος;
Ο μοναδικός δανεικός μετά τον Βιερινια που ενιωσε ΠΑΟΚ.
Στοχ χθες.
- Dinos_Liverpool
Μπα! Πώς και δεν ζητάς κανένα τερματά εσύ;
Γειά σου, ρε Πάνο!

Γειά σου, ρε Πάνο!
Γειά σου μπαρμπα Ντίνο,καλά είσαι ρε; χάθηκες.
Και αν δεν του αρέσει και ο Ίβιτς, τότε τί κάνουμε;ΑποστόληςΑ έγραψε:O Stoch του πρώτου μήνα του στον ΠΑΟΚ (Αύγουστος 2013) και του διαστήματος από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο, όταν δηλαδή είχε φύγει ο Stephens με τον οποίο βριζόντουσαν, ήταν παικτάρα.
Τιποτα, συνεχιζουμε την ανταλλαγη αποψεων. Δεν ειναι αρμοδιοτητα να κανουμε κατι.
δεν υπάρχει θέμα Stoch λένε τώρα. Λες αντί για ανατολή να πάμε δυτικά και αντί για τον θρυλικό Braithwaite o (που-είσαι) πορκυ-5 να φέρει το φευγάτο Rooney;
X2obanebane έγραψε:Γειά σου μπαρμπα Ντίνο,καλά είσαι ρε; χάθηκες.
Και συ χαθηκες Μπανε

Ασχετο αλλα αυτος ο Σκαριονε ακομα και στο ισραηλ που πηγε συνεχιζει να σκοραρει κατα ριπας.7 γκολ σε 11 παιχνιδια.
Εμ, το φωναζα..Και ειναι κ πιο φιλοτιμος/εργατικος, κ παθιασμενος λογω λατιν στοιχειου..
Αλλα εχω αρμαντο, δε μασαω ρε (οπως εχω μασησει με τζαλματο)..
πιστευω με λιγο καλυτερη διαχειριση, περισσοτερο φοκους στην ψυχολογια και την αντοχη του, και στησιμο της ομαδας γυρω του (αυτο π ελεγα ψες) τουλαχιστον στα περισσοτερα ματς, θα βρεθει το κουμπι του και θα προσφερει αρκετα.
Αλλα εχω αρμαντο, δε μασαω ρε (οπως εχω μασησει με τζαλματο)..
πιστευω με λιγο καλυτερη διαχειριση, περισσοτερο φοκους στην ψυχολογια και την αντοχη του, και στησιμο της ομαδας γυρω του (αυτο π ελεγα ψες) τουλαχιστον στα περισσοτερα ματς, θα βρεθει το κουμπι του και θα προσφερει αρκετα.
Αν σε λένε Παναγιώτη Ναι,γενικά έχω πέσει σε πολλή δουλειά,δεν έχω πολύ χρόνο,ξεκλεψα τρεις μέρες και ήρθα στα μέρη σας,με την οικογενεια ομως και βολταρουμε,οποτε φορουμ ελαχιστα,αύριο φευγω.simba έγραψε:X2obanebane έγραψε:Γειά σου μπαρμπα Ντίνο,καλά είσαι ρε; χάθηκες.
Και συ χαθηκες Μπανε(συνονοματος?)
Ψιλοξενερωσα εχθές με την φωτοβολιδα,είχα τη μικρή μαζί,αν τον είχα δίπλα μου τον τύπο,μπορεί και να ήμουν φυλακή σήμερα.
Συνονοματοι λοιπον!
Καλα να εισαι, δουλεια να υπαρχει κ ας μπαινεις αραια και που (αν κ λειπει πολυ η φωνη σου)
Καλα εκανες και ηρθες, μας εφερες τυχη ρε φιλε, γτ με τετοιο αρνητισμο που υπαρχει την ψαχνουμε με το κυαλι..Να ανεβαινεις οταν ευκαιρεις!
Ασε και γω, τρελαθηκα, δεν το χωρουσε ο νους μου. Ελπιζω περα απ'το ξυλο που εφαγε, να μην τον αφησαν απλα να φυγει και να τον παρεδωσαν στην παε για παραδειγματικη τιμωρια.
Καλη επιστροφη ναχεις!
Καλα να εισαι, δουλεια να υπαρχει κ ας μπαινεις αραια και που (αν κ λειπει πολυ η φωνη σου)
Καλα εκανες και ηρθες, μας εφερες τυχη ρε φιλε, γτ με τετοιο αρνητισμο που υπαρχει την ψαχνουμε με το κυαλι..Να ανεβαινεις οταν ευκαιρεις!
Ασε και γω, τρελαθηκα, δεν το χωρουσε ο νους μου. Ελπιζω περα απ'το ξυλο που εφαγε, να μην τον αφησαν απλα να φυγει και να τον παρεδωσαν στην παε για παραδειγματικη τιμωρια.
Καλη επιστροφη ναχεις!